Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie Turkije ervaringen op forum

  Haartransplantatie Turkije, de ervaringen op een forum. Haartransplantatie fora zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Wanneer iemand een dergelijke behandeling wilt ondergaan, worden eerste diverse fora bestudeerd. Het is verstandig om eerst via Google te zoeken op ‘haartransplantatie forum’ of ‘haartransplantatie Turkije’ forum. Om een beter beeld te krijgen van mensen die u zijn voorgegaan, nemen we een ervaring met haartransplantatie in Turkije die gedeeld is op het forum Haarweb.

  Ervaring met haartransplantatie in Turkije van één van onze cliënten

  Hierbij ervaringen op het gebied van haartransplantatie in Turkije. Het gaat hierbij om een jongeman van 27 jaar oud. Hij kreeg al op vrij jonge leeftijd te maken met haaruitval. Vanaf zijn 23e werd de haaruitval echter behoorlijk zichtbaar. Het begon met een terugtrekkende haarlijn. Ondanks het gebruik van haargroeimiddelen als finasteride en minoxidil, wat de haaruitval mogelijk wel een beetje vertraagde, werd de haaruitval toch steeds erger. Op een gegeven moment kon hij er niet meer omheen. Na verschillende opmerkingen van vrienden en familie besloot hij om zich te gaan oriënteren naar een goede oplossing tegen zijn beginnende kaalheid.

  Hij kwam al snel uit bij de haartransplantatie behandeling. Een haarwerk of pruik leek hem niets, door alle problemen die hierbij kunnen ontstaan. Wat als iemand aan zijn haar trok en de pruik ineens af zou gaan? En er zou ieder jaar een nieuwe pruik moeten worden aangeschaft. Kortom, zijn keus viel al snel op de haartransplantatie behandeling. Na veel informatie gelezen te hebben over deze behandeling, werd duidelijk dat hij kon kiezen tussen een haartransplantatie in Nederland en een haartransplantatie in Turkije. Uit de ervaringen met haartransplantatie in Turkije die hij had gevonden, bleek dat de kwaliteit in Turkije tegenwoordig erg goed was, terwijl de kosten hier relatief laag zijn. Om deze reden besloot hij om bij verschillende Turkse haartransplantatie klinieken op consult te gaan. Op basis van het consult en de ervaringen die hij kon vinden over de haarkliniek in Turkije, besloot hij om zich te laten behandelen bij GlobalHair.

  Over de behandeling geeft hij aan dat deze zeer voorspoedig is verlopen. Er zijn in totaal 3.900 grafts getransplanteerd. Deze grafts zijn getransplanteerd naar de kalende kruin en de inhammen. Er was door de specialist aangegeven dat het haar eerst zou uitvallen. Vervolgens is het haar na ongeveer 3,5 maanden weer gaan groeien en 9 maanden later was het resultaat optimaal. Hij maakt zich nu gelukkig helemaal niet meer druk over zijn eerdere kaalheid. Al met al was dit voor hem een zeer positieve haartransplantatie Turkije ervaring, zo zijn er nog meer ervaringen van clienten.

  Haartransplantatie Turkije ervaringen op Haarweb

  Eigenlijk is er slechts één haartransplantatie forum waar u simpelweg niet omheen kunt. Dit komt niet alleen doordat dit forum het langste bestaat. Een belangrijke reden is ook dat hier al duizenden ervaringen met haartransplantatie in Turkije zijn geplaatst. Opvallend is dat er zowel positieve als negatieve ervaringen over haartransplantatie in Turkije zijn geplaatst.

  U kunt niet alleen van de positieve ervaringen veel leren. Ook van de negatieve ervaringen kunt u het één en ander leren. Door deze slechte ervaringen met haartransplantatie in Turkije te bestuderen, komt u er namelijk achter welke problemen zich kunnen voordoen. Indien u hier goed van op de hoogte bent, bent u beter in staat dergelijke problemen te voorkomen.
  Een belangrijk voordeel van de ervaringen die gedeeld zijn op het haar forum Haarweb, is dat deze ervaringen meestal erg uitgebreid zijn. Er wordt verteld over de zoektocht, over de problemen die de haaruitval opleverde, over wat er allemaal geprobeerd is en er worden vaak duidelijke voor en na foto’s gedeeld. Bovendien wordt de haarkliniek waar de behandeling is uitgevoerd ook meestal genoemd. Op deze manier kunt u een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de kliniek. Zijn de gedeelde ervaringen van haartransplantatie in Turkije overwegend positief of negatief? En zijn de eventuele negatieve ervaringen gegrond? Het is namelijk mogelijk dat er van te voren geen eerlijk beeld was geschetst. In sommige gevallen komt dit door de kliniek. Het is echter ook mogelijk dat u te veel van de behandeling heeft verwacht. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een groot kalend gebied en slechts een klein donorgebied, is het nooit mogelijk om een volledige dekking te krijgen op de kalende plekken. Er is dan simpelweg te weinig donorhaar om de kalende plekken mee te vullen.

  Haartransplantatie Turkije ervaringen met GlobalHair

  De haartransplantatie ervaringen in Turkije met GlobalHair zijn overwegend positief. We doen er ook alles aan om onze cliënten zo tevreden mogelijk te houden. De kwaliteit en de voor- en nazorg vinden we ook belangrijk. We worden daarnaast ook graag op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van uw haar. Indien u akkoord gaat met het plaatsen van voor en na foto’s van uw behandeling, werken we hier uiteraard graag aan mee. U bent immers onze reclame! We krijgen niet zomaar meer dan 50 procent van onze klandizie door mond tot mond reclame.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp