facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije foto

Bereikte haartransplantatie resultaten worden door een groot aantal haarklinieken op een website of andere manier weergegeven. Haartransplantatie voor en na foto’s geven immers een goed beeld van de mogelijkheden. Vaak vertellen foto’s niet het hele verhaal. Waarom niet? Omdat er tussen beide foto momenten een periode van 9 tot 12 maanden zit. Daarnaast ziet u op een foto niet alles wat u in het echt wel zou zien. Zoekt u een goede haartransplantatie Turkije foto? Bekijk dan fotoreportages die ook beelden laten zien van kort na een ingreep en hoe de haargroei zich ontwikkelt.

Haartransplantatie Turkije foto resultaat

Waar met name haarklinieken beperkt beeldmateriaal laten zien, vindt u op persoonlijke blogs en fora foto’s van een ander kaliber. De foto’s die mensen hier publiceren, beperken zich niet tot voor en na. Zo worden er foto’s getoond van de hoofdhuid vlak na het afronden van een haartransplantatie, maar ziet u ook hoe de haargroei zich gaandeweg ontwikkeld. Het interessant van deze haartransplantatie foto’s is dat u een meer realistisch beeld krijgt van het behandelproces. De haardos op een haartransplantatie Turkije foto heeft tijd nodig gehad om zich zo te ontwikkelen. In uitgebreide fotoreportages wordt ook duidelijk dat het getransplanteerde haar eerst uitvalt, alvorens het opnieuw gaat groeien. Iets anders wat opvalt bij het bekijken van beeldmateriaal op websites van haarklinieken, is dat regelmatig dezelfde foto’s gebruikt worden. Op verschillende plaatsen, ziet u ‘bekende’ foto’s voorbijkomen. De reden hiervoor is verklaarbaar. Niet iedereen geef toestemming om het beeldmateriaal dat wordt gemaakt voor en na de ingreep, voor publicatie te gebruiken.

Bitmap

Voorwaarden haartransplantatie Turkije foto

Heeft u er geen moeite mee dat uw foto’s door een haarkliniek worden gepubliceerd? Dan is het niet ondenkbaar dat u in ruil voor het gebruik van het beeldmateriaal een bepaalde korting krijgt. Om niet teleurgesteld te worden is het belangrijk om de kortingsvoorwaarden aandachtig na te lezen en te controleren. Zo kunt u er nu geen probleem mee hebben om uw foto’s op internet te zien, maar hoe zit dat over een aantal jaar? Hoe lang mogen de beelden gebruikt worden in publicaties? Wilt u jaren later nog geconfronteerd worden met het feit dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen? Weegt het bedrag van de korting op tegen publicatie van de foto’s? Wees er van overtuigd dat u een goede beslissing neemt, een beslissing waar u voor 150% achter staat. Het laten publiceren van beeldmateriaal door een haarkliniek is anders dan wanneer u zelf een blog bijhoudt en daar foto’s op plaatst. U kunt deze blog of de beelden op ieder gewenst moment verwijderen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Voor- en nadelen haartransplantatie foto’s

Ter voorbereiding op een haartransplantatie of een consult bij een haarkliniek kan het bekijken van haartransplantatie foto’s u helpen een beeld te vormen van de mogelijkheden. Tegelijkertijd kan dit een nadeel zijn, omdat alleen de voor en na foto’s een onvolledige blik op de behandelprocedure geven. Het is beter om naar uitgebreide foto updates te zoeken. Deze vindt u zoals gezegd op fora, Haarweb is een goed voorbeeld, en persoonlijke blogs. Even googelen levert zowel foto’s als video’s op die betrekking hebben op de haartransplantatie. Naast beeldmateriaal vindt u op deze wijze ook ervaringsverhalen, reviews en klantervaringen die betrekking hebben op zowel haarklinieken als behandelend specialisten. Uiteraard zeggen beeldmateriaal en ervaringsverhalen niet alles, maar u kunt er zeker wel uw voordeel mee doen. U weet waar u op moet letten en welke dingen u juist wel of niet doet na een haartransplantatie.

Positieve en negatieve reviews

De verhalen en reviews die u leest op een willekeurige website, variëren van lovend tot ronduit negatief. Hoe aantrekkelijk het ook is om alleen de positieve ervaringen te lezen en deze beelden te bekijken, kunnen ook negatieve reviews handig zijn om te lezen. Waarom heeft iemand een behandelaar als negatief ervaren? Wat is er tegengevallen aan de behandeling? Waarom is het resultaat teleurstellend? Laat uzelf niet afschrikken door een negatieve beoordeling. Het betreft een persoonlijke mening, die betrekking heeft op een behandeling waar iedereen eigen verwachtingen van heeft. Vertrouw op uw eigen gevoel. Ga bij een aantal haarklinieken kennismaken, stel de vragen die u heeft en vergelijk achteraf deze ervaringen met elkaar.

Haartransplantatie consult

GlobalHair nodigt u uit om met onze haarkliniek, consulenten en haarchirurgen kennis te komen maken. Dit kan tijdens een consult in Leiden. Onze consulenten lichten de FUE haartransplantatie procedure toe en u ziet beeldmateriaal van de ingrepen die door onze haarchirurgen zijn toegepast. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije foto FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije foto. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Online ziet u een groot aantal haartransplantatie voor en na foto’s. Dit zowel van behandelingen die in Nederland als in Turkije zijn uitgevoerd. Niet iedereen die een haartransplantatie ondergaat geeft de behandelend kliniek toestemming om zijn of haar foto’s voor publicatie doeleinden te gebruiken. Zo kan het gebeuren dat u dezelfde foto’s meerdere keren ziet.

Niets. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bij een haarkliniek krijgt u haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die de betreffend specialist heeft toegepast. U kunt en mag hier gewoon om vragen.

De foto’s worden gemaakt voor de haartransplantatie en nadat het eindresultaat is bereikt. Daar zit een periode van ruim 12 maanden tussen.

Zeker als u zich voorbereidt op een haartransplantatie in Turkije, is het interessant om te zien hoe de resultaten zich ontwikkelen. Geregeld worden op een forum als Haarweb, maar ook op persoonlijke blogs en via een haarkliniek, foto’s gedeeld van de weken en maanden na de ingreep. Deze beelden brengen het genezen van de huid en het ontwikkelen van de haargroei in beeld. U krijgt een realistisch idee van het herstel en ontwikkeling van de haargroei.

Mensen die hun haartransplantatie ervaring delen doen dit vaak uitgebreid. De naam van de haarkliniek en behandeld specialist worden daarin genoemd. U kunt u ook meer gericht zoeken op haartransplantatie foto’s van ingrepen die in Turkije zijn uitgevoerd.

Eventuele kortingen en/of kortingsmogelijkheden bespreekt u tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij een haarkliniek. Let daarbij op de voorwaarden die bepalend zijn voor het krijgen van de korting.

Ja, zowel op een forum als op uw persoonlijke blog kunt u haartransplantatie foto’s plaatsen. U kunt laten zien hoe het resultaat was vlak na de ingreep, maar ook de ontwikkeling door de weken en maanden heen kan gefotografeerd worden.

Het is niet altijd mogelijk om bewerkte foto’s te onderscheiden van de onbewerkte. Toch kunt u er op vertrouwen dat met name bij haartransplantatie voor en na foto’s die u ziet bij haarklinieken dit originele en dus onbewerkte foto’s zijn.

Ja, zowel online als bij een haarkliniek kunt u foto’s zien van mannen en vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen. Met name online zult u echter meer foto’s van mannen vinden dan van vrouwen.

Ja, zowel online als bij een haarkliniek kunt u voorbeelden zien van de diverse behandelmethodes. De meeste haarklinieken werken tegenwoordig met de (haarsparende) FUE methode, terwijl de FUT techniek verder op de achtergrond verdwijnt. Interessant om te zien is hoe een FUT litteken ook na de herstelperiode goed zichtbaar is, terwijl er van de FUE ingreep nauwelijks nog iets zichtbaar is.

Foto’s die u vindt op een forum of een blog laten zien hoe de hoofdhuid eruit ziet vlak na de ingreep. Ook worden beelden geplaatst waarop het herstel van de huid wordt getoond en de haaruitval een aantal weken later. Mensen plaatsen eveneens foto’s waarop de nieuwe haargroei en de ontwikkeling daarvan zichtbaar is. De beelden laten u zoveel meer zien dan allen de bekende voor en na foto’s. Het is een vorm van een fotoreportage waarin het behandeltraject duidelijk wordt.

Nee. Haartransplantaties worden uitsluitend met uw eigen donorhaar toegepast, dit maakt de kans op afstoting vrijwel nihil. Wordt de ingreep toegepast met lichaamsvreemd materiaal dan zou u, net zoals bij een orgaantransplantatie, zware immuunonderdrukkende medicatie moeten gebruiken.

Niet elke haarkliniek past de ingreep toe bij kroeshaar. Kroeshaar transplanteren is moeizaam, het haar krult zowel boven- als onderhuids. Alleen ervaren haarchirurgen weten hoe ze een natuurlijk resultaat kunnen bereiken bij het transplanteren van kroeshaar. Online vindt u foto’s van haartransplantaties die bij mensen met kroeshaar zijn toegepast. Deze foto’s zijn gemaakt bij zowel binnen- als buitenlandse haarklinieken.

Ja. Verschillende bekende mensen hebben een haartransplantatie in Turkije laten uitvoeren. Naast foto’s zijn er ook video’s van de ingreep beschikbaar. De video’s brengen het behandeltraject van begin tot einde in beeld.

Een goede, ervaren haarkliniek zal altijd eerst uw toestemming vragen alvorens uw voor en na foto’s te publiceren. Wilt u niet dat uw foto’s gebruikt worden? Maak dit dan kenbaar tijdens het consult bij de kliniek. Professionele behandelaars houden rekening met uw wens en respecteren uw recht op privacy.

Dat hangt af van de haarkliniek. Als u toestemming geeft uw foto’s te gebruiken, dan kunt u vooraf vragen hoelang de beelden online blijven. Het is begrijpelijk dat u, een aantal jaren na de ingreep, uzelf niet op de website van de haarkliniek terug wilt zien.

Als u wilt zien hoe de haargroei er jaren na de ingreep uitziet, kunt u foto’s zoeken en bekijken op een forum. Regelmatig laten mensen die een haartransplantaten hebben ondergaan, later zien hoe het resultaat is. Het geeft u een goed idee over de blijvend nieuwe haargroei die met de haartransplantatie mogelijk wordt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.