Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije goedkoop

Zoekt u online naar ‘haartransplantatie Turkije goedkoop’, dan krijgt u als resultaat een groot aantal verschillende Turkse haarklinieken. Als de u de wervende teksten moet geloven is de ene kliniek nog goedkoper dan de andere en worden bij de ene aanbieder nóg betere resultaten bereikt dan bij de ander. Staart u zich niet blind op het vinden van het goedkoopste tarief, maar besteed aandacht aan de kwaliteit die wordt geleverd en de ervaring van de behandelend artsen. Hiermee voorkomt u dat goedkoop duurkoop wordt.

Prijs kwaliteitsverhouding

Overweegt u een haartransplantatie Turkije goedkoop uit te laten voeren? Vergelijk dan vooraf de prijs kwaliteitsverhouding die de verschillende haarklinieken u bieden. Vergelijken van buitenlandse haarklinieken ingewikkeld? Niet echt. Diverse Turkse haartransplantatie aanbieders, waaronder GlobalHair, beschikken over een vestiging in Nederland. Naast online informatie is het vanzelfsprekend dat u bij een aantal specialisten persoonlijk kennis gaat maken. Waarom is een intakegesprek zo belangrijk? Meningen en reviews die u online leest, zijn vaak een persoonlijke moment opname. U kunt hier notie van nemen, maar het is onverstandig om uw keuze voor een behandelaar enkel en alleen te baseren op de mening van anderen. Tijdens een intakegesprek ervaart u zelf hoe een behandelaar te werk gaat en hoe uw vragen worden beantwoord. Verloopt het gesprek ongemakkelijk of voelt u geen ‘klik’ bij een behandelaar? Wacht dan het volgende intakegesprek af. U komt vanzelf bij de behandelaar terecht waarvan u het gevoel heeft dat alles klopt. Turkse haartransplantatie klinieken in Nederland, beschikken doorgaans over Nederlandssprekende medewerkers. Dit maakt de communicatie een stuk makkelijker, waardoor u beter in staat bent om de vragen die u heeft te stellen. Waar let u verder op bij het beoordelen van een prijs kwaliteitsverhouding die wordt geboden? • Beschikt de haartransplantatie kliniek over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken? • Hoe ervaren zijn de behandelend artsen of specialisten? • Zijn de haarchirurgen ISRHS geregistreerd? • Welke haartransplantatie techniek wordt toegepast? • Is het mogelijk om aantoonbaar bereikte resultaten te zien? • Welke prijzen worden gehanteerd en wat is er precies inbegrepen? • Is er sprake van garantie en welke voorwaarden zijn hiervoor van toepassing?

Bitmap

Haartransplantatie Turkije goedkoop bij GlobalHair

Zoekt u een betaalbare haartransplantatie in Turkije en is kwaliteit daarbij belangrijk? GlobalHair behoort tot de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in Istanbul. De haarkliniek beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en mocht de voorbije jaren de prestigieuze award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’, in ontvangst nemen. Zowel het intakegesprek als de nazorg en controles vinden plaats bij de vestiging in Leiden, waardoor het niet nodig is om geregeld naar Turkije te reizen. De ingreep zelf vindt plaats in de moderne haarkliniek in Istanbul, waar u gedurende uw verblijf wordt bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent. In tegenstelling tot het merendeel van de Nederlandse haarklinieken, betaalt u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949. Naast de FUE haartransplantatie van maximaal 4.500 grafts zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en nazorg bij het tarief inbegrepen. U weet van tevoren exact wat u kunt verwachten.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Waarom is een haartransplantatie in Turkije goedkoper?

Wanneer u zich verdiept in de verschillende haartransplantatie mogelijkheden, vraagt u zichzelf wellicht af waarom een haartransplantatie in Turkije zoveel goedkoper is dan in Nederland. Vaak heeft dit niets met een inferieure kwaliteit of onkunde te maken. Feit is dat de lonen in Turkije aanmerkelijk lager zijn dan in Nederland en dat ook de overige kliniekkosten goedkoper zijn. Lagere kosten betekent dat de behandelingen voor een lagere prijs aangeboden en uitgevoerd kunnen worden. Bij GlobalHair betaalt u gemiddeld 50% minder dan voor een haartransplantatie bij een willekeurige Nederlandse kliniek. Een ander punt wat de kosten voor de behandeling in Turkije goedkoper maakt, is het feit van het aantal haarzakjes dat wordt behandeld. Nederlandse haarklinieken transplanteren tijdens een dagbehandeling niet meer dan 3.000 tot 3.200 grafts. De haarchirurgen van GlobalHair werken samen met ervaren haartransplantatie assistenten, waardoor tijdens de behandeling tot 4.500 grafts getransplanteerd kunnen worden. Dat daarbij niet op kwaliteit wordt ingeboet bewijzen de klantwaarderingen. Gemiddeld wordt de FUE haartransplantatie bij GlobalHair met een 9.8 gewaardeerd.

All-in haartransplantatie Turkije goedkoop

Jaarlijks passen onze haarchirurgen honderden FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen toe. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend. U geniet weer van een mooie haardos. Bent u benieuwd wat GlobalHair voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een consult in Leiden. Uw vragen worden beantwoord, en u krijgt een persoonlijk behandelvoorstel. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22 of door een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie Turkije goedkoop FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije goedkoop. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

In vergelijking met een haartransplantatie in Nederland is de ingreep in Turkije betaalbaar. U kunt ruim 50% besparen op de kosten van de ingreep. De prijs is een van de redenen waarom mannen en vrouwen overwegen de ingreep in Turkije toe laat passen.

De lonen in Turkije zijn lager dan in onder andere Nederland. Ook de kosten die een kliniek heeft om operationeel te zijn en te blijven zijn lager dan in Nederland. Deze lagere kosten maken dat de ingreep ook voordeliger aangeboden kan worden.

Net zoals in Nederland en elders zijn er in Turkije goede en minder goede haarklinieken. De prijs doet echter niets af aan de kwaliteit. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van FUE haartransplantaties in Turkije, zowel in 2017-2018 en 2018-2019 ontving de kliniek de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’. De haarchirurgen van GlobalHair staan bekend om de jarenlange ervaring en de constant hoogwaardige kwaliteit.

De Turkse wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg is strikt. Online vindt u informatie over de klinieken en behandelaars. Lees uzelf in en vergelijk het aanbod met elkaar. De meest betrouwbare mening is uw eigen gevoel. Ga altijd zelf kennismaken. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar u van harte welkom bent voor een informatief gesprek.

GlobalHair biedt een handig all-in tarief van € 2.949. Bij dit tarief zijn de transplantatie van max. 4.500 haarzakjes, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Voor- en nazorg gebeuren bij de vestiging in Leiden. Van bijkomende behandelkosten is geen sprake. Alleen het vliegticket en uitgaven voor eten en drinken zijn kosten die niet zijn inbegrepen.

Mannen en vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica en die over voldoende donormateriaal beschikken, komen in principe voor de ingreep in aanmerking. Uiteindelijk is het een ervaren specialist die bepaald of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent.

Ja. U kunt zowel de garantie voorwaarden als bepalingen navragen bij de haarkliniek.

GlobalHair werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen die jarenlange ervaring hebben met het toepassen van de haartransplantatie techniek. De resultaten die bereikt worden zijn goed en bovendien blijvend. Volgt u de instructies en adviezen van de haarchirurg op, dan heeft u bovendien een kleinere kans op het ontstaan van bijwerkingen en complicaties zodat het herstel nog voorspoediger verloopt.

De haarchirurgen van GlobalHair passen de FUE en de haarsparende FUE methode toe. Grote prijsverschillen tussen beide technieken zijn er nauwelijks. Het grootste verschil is het aantal haarzakjes dat gedurende de ingreep getransplanteerd wordt.

Een exacte prijsopgave ontvangt u tijdens het intakegesprek. Het transplanteren van kroeshaar is complex en wordt uitsluitend door ervaren specialisten gedaan. Afhankelijk van de omvang van de ingreep kan besloten worden om de behandeling over twee dagen te verdelen.

Ja. De haarchirurgen van GlobalHair beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek bij vrouwen. Uw geschiktheid voor de ingreep wordt beoordeeld tijdens een consult.

Kosten voor de nazorg zijn bij het behandeltarief inbegrepen. U hoeft voor nazorg niet naar Turkije, dit gebeurt bij GlobalHair in Leiden. Overigens is een haartransplantatie een uiterst veilige behandeling, met een zeer kleine kans op complicaties of bijwerkingen.

U verblijft 3 dagen en 2 nachten in Istanbul. Het verblijf in een comfortabel hotel in de nabijheid van de kliniek is inbegrepen. In overleg kunt u iemand meenemen naar Turkije. De aanwezigheid van een bekend gezicht geeft meer vertrouwen. Bovendien is het fijn om met iemand te kunnen praten over het gevoel dat u heeft bij, tijdens en na de haartransplantatie.

Kortingsmogelijkheden, indien beschikbaar, worden toegelicht tijdens het consult. Wanneer u niet aan een bepaalde behandeldatum bent gebonden, kunt u aangeven gebruik te willen maken van een flexibele behandeldatum. Het komt voor dat eerder geplande haartransplantaties kort voor de ingreep worden geannuleerd. U wordt kort van tevoren gebeld of u van de vrijgekomen behandeloptie gebruik wilt maken.

Ja, succesvol getransplanteerde grafts blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. Naarmate u ouder wordt, kan het haar als gevolg van lichamelijke veroudering dunner worden.

U kunt zelf uw vlucht naar Istanbul regelen, maar u kunt dit ook in overleg doen met de medewerkers van GlobalHair. Retourvluchten zijn al beschikbaar vanaf € 175. U kunt zelf bepalen vanaf welk vliegveld en met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Geef uw reisschema tijdig door, zodat de transfer bij aankomst in Istanbul op u staat te wachten.

Ja. Het gebeurt regelmatig dat een haartransplantatie gecombineerd wordt met een stedentrip of strandvakantie. Afhankelijk van uw reisdoel kan de specialist adviseren om eerst het vakantiegedeelte te doen en aansluitend de haartransplantatie toe te laten passen.

Een haartransplantatie wordt gezien als een cosmetische ingreep. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten vrijwel nooit. Ook aanvullende zorgverzekeringen bieden nauwelijks vergoedingsmogelijkheden. U kunt dit nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.