Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije risico

Heeft een haartransplantatie Turkije risico’s? De risico’s en complicaties van een haartransplantatie zijn beperkt. Dat neemt niet weg dat het een chirurgische ingreep is, waar altijd een zeker risico aan is verbonden. De kans op risico’s is nooit helemaal uit te sluiten. U kunt er zelf echter veel aan doen om de kans op complicaties na een haartransplantatie te beperken.

Haartransplantatie Turkije risico verkleinen

Een haartransplantatie is een ingreep die u niet tussen het ontbijt en de lunch laat toepassen. Het is een behandeling die een gedegen voorbereiding bevat en waarbij u achteraf te maken heeft met leefregels, adviezen en verzorgingsinstructies. Waar kunt u voorafgaand aan de haartransplantatie op letten? • Stop tijdig met roken. Tabaksproducten hebben een negatieve invloed op onder meer de doorbloeding van uw lichaam. Om getransplanteerde haarzakjes een optimale kans te geven vast te groeien in de transplantatie gebieden is een goede doorbloeding noodzakelijk. Geadviseerd wordt om minimaal 6 weken voor de geplande ingreep te stoppen met roken. Vindt u stoppen moeilijk? Zorgverzekeraars vergoeden steeds vaker verschillende hulpmiddelen die u helpen om te stoppen met roken. • Kies voor een ervaren haarchirurg. Haartransplantaties zijn de voorbije jaren erg populair geworden. Het aantal haarklinieken is in binnen- en buitenland explosief toegenomen. Wees ervan overtuigd dat u de ingreep laat toepassen door een haarchirurg die over aantoonbare ervaring beschikt. Dit beperkt de kans op eventuele complicaties en risico’s. • Gebruik in de dagen voor de haartransplantatie geen alcohol. • Gebruikt u medicatie? Bespreek dan vooraf met de haarchirurg of er een aangepast doseerschema van toepassing is.

Bitmap

Beperkt haartransplantatie Turkije risico

Wanneer een haartransplantatie in een geschikte, steriele behandelruimte wordt toegepast door een ervaren haarchirurg dan is de ingreep zeer veilig. Jaarlijks worden duizenden haarimplantaties met succes en zonder complicaties toegepast. Dat maakt een haartransplantatie tot een van de veiligste cosmetische chirurgische ingrepen. Dat neemt echter niet weg dat ondanks alle voorzorgsmaatregelen er algemene medische risico’s aan de ingreep verbonden zijn. De meeste haartransplantatie Turkije risico’s zijn tijdelijk en verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Regelmatig voorkomende bijwerkingen zijn:• Zwellingen, rode huidverkleuringen en napijn. Indien gewenst kan een paracetamol gebruikt worden om de pijn tegen te gaan. Zowel de zwellingen als de verkleuringen nemen binnen 7 tot 10 dagen af.Naast de relatief normale verschijnselen na een haartransplantatie kan er een enkele keer ook sprake zijn van:• Slechte wondgenezing • Infecties en ontstekingen • Littekens • Onnatuurlijk resultaatIn de meeste gevallen is een slechte wondgenezing te voorkomen door de herstellende huid met rust te laten. Op de behandelde huid ontstaan korstjes. Het genezen hiervan kan een jeukend gevoel veroorzaken. Probeer de huid met rust te laten, waardoor de korstjes de kans krijgen om vanzelf van de huid te vallen. Korstjes die open gekrabd worden, hebben nu eenmaal een vergrote kans op ontstekingen en zelfs littekens.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onnatuurlijk haartransplantatie effect

Is een onnatuurlijk effect een veel voorkomend haartransplantatie Turkije risico? Nee, in tegenstelling zelfs. Bij het overgrote merendeel van de FUE haartransplantaties worden uitstekende resultaten bereikt. Een verkeerd verwachtingspatroon, maar ook een verstoorde herstelperiode kunnen een teleurstellend resultaat tot gevolg hebben. Met een haartransplantatie worden prima resultaten bereikt, maar verwacht niet over een jaar met een volle haardos door het leven te gaan. Er wordt gewerkt met uw eigen donorhaar. Een dunne haardos wordt voller en kalende plekken krijgen nieuwe haargroei, maar uw haardos zal nooit meer zo vol worden als vroeger. Om de teleurstelling van een onnatuurlijk effect te voorkomen is uw keuze voor een ervaren haarchirurg van belang. Ervaren haartransplantatie specialisten weten hoe de geoogste haarzakjes in de ontvangstgebieden geplaatst kunnen worden, zonder dat uw uiterlijk daarbij wordt veranderd. Vraag altijd aan een specialist of u haartransplantatie voor en na foto’s kunt zien van ingrepen die ter plekke zijn toegepast. Hieruit blijkt enerzijds de ervaring en anderzijds kunt u zichzelf een beeld vormen over de mogelijkheden.

Informatief haartransplantatie consult

Overweegt u een haartransplantatie en bereidt u zich voor op een eventuele behandeling? Een gedegen voorbereiding is voor het beperken van de risico’s van belang. Vergelijk verschillende haarklinieken met elkaar en ga na een aantal intakegesprekken. Vraag naar de ervaring van de behandelend arts en overtuig uzelf ervan dat u te maken heeft met een betrouwbare aanbieder waar u zichzelf vertrouwt bij voelt. Graag lichten de consulenten van GlobalHair de FUE haartransplantatie nader toe. Dit kan tijdens een consult bij de haarkliniek in Leiden. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier in vullen of een e-mail sturen naar contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie Turkije risico FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie Turkije risico. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Nee, mits u de ingreep ondergaat bij een gerenommeerde kliniek en deze laat toepassen door ervaren haarchirurgen dan is het een veilige behandeling met een uiterst kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

GlobalHair voldoet aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. Daarnaast beschikt de kliniek over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en mochten we de voorbije jaren de award voor Beste Haartransplantatie in Turkije in ontvangst nemen. GlobalHair staat bekend om de constant hoogwaardige kwaliteit en de uitstekende haartransplantatie resultaten.

De haartransplantatie heeft, net zoals iedere andere medische ingreep, een bepaalde kans op bijwerkingen. De meest voorkomende complicaties van een haartransplantatie zijn zwellingen en bloeduitstortingen. Dit zijn complicaties van tijdelijke en voorbijgaande aard. Een enkele keer heeft iemand te maken met slechte wondgenezing, waardoor de kans op wonden en infecties toeneemt.

Ja. De haarchirurg geeft u tips en verzorgingsinstructies die u in de dagen na de haartransplantatie zoveel mogelijk toepast. Laat uw hoofdhuid met rust en vermijdt dat u uw hoofd stoot en/of aan druk blootstelt. Door het de eerste dagen rustig aan te doen, geeft u de getransplanteerde haarzakjes de gelegenheid om zonder problemen in de transplantatiegebieden vast te groeien. Een verstoorde genezing kan nare bijwerkingen en een teleurstellend resultaat tot gevolg hebben.

Nazorg en controles vinden plaats bij GlobalHair in Leiden. Het is niet nodig om daarvoor naar Istanbul te reizen. De vestiging in Leiden is op diverse manieren bereikbaar voor vragen en/of problemen tijdens het herstel.

Tijdens uw verblijf in Istanbul is er een Nederlandstalige consulent aanwezig en beschikbaar. U hoeft zich niet onbegrepen te voelen. Indien u het Engels onvoldoende machtig bent, kan de consulent helpen met het stellen van vragen en/of praten met de behandelend arts.

Ja, de consulenten van GlobalHair lichten de garantie voorwaarden en bepalingen toe tijdens het intakegesprek bij de kliniek in Leiden.

Ja, de haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek. De resultaten die bereikt worden zijn natuurgetrouw en bovendien blijvend.

Regelmatig worden binnen- en buitenlandse haartransplantatie ervaringen gedeeld op een populair forum als Haarweb. Ook haarklinieken zelf plaatsen reviews op de website. Het lezen van ervaringsverhalen geeft op unieke wijze een beeld weer van hetgeen u ter plaatse kunt verwachten. Ook worden haartransplantatie voor en na foto’s gedeeld, zodat u ziet welke resultaten een haarkliniek bereikt.

Binnen 3 tot 4 weken na de ingreep, valt het getransplanteerde haar uit. Dit is een normaal verschijnsel. Na een aantal maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Het duurt 9 tot 12 maanden voordat een haarchirurg het eindresultaat kan beoordelen.

Alhoewel haartransplantaties op elke leeftijd, vanaf 18 jaar, toegepast kunnen worden, wordt het afgeraden om de ingreep voor het 25e levensjaar te ondergaan. Op jongere leeftijd is het patroon waarin het haar uitvalt nog niet volledig, waardoor het kan gebeuren dat u een aantal jaren later behoefte heeft aan een tweede haartransplantatie.

Uit een gezond donorgebied kunnen tot ongeveer 5.000 haarzakjes verwijderd worden, zonder dat zichtbare gevolgen heeft. Onervaren artsen hebben door gebrek aan ervaring soms moeite met het gespreid oogsten van de haarzakjes, waardoor het donorgebied op sommige plaatsen dichter behaard is dan op andere plaatsen.

Veel van het resultaat hangt af van de verwachting die u heeft. De ervaren haarchirurgen bereiken goede, blijvende resultaten. Heeft u een verkeerd beeld van de ingreep, dan kan een teleurgesteld gevoel ontstaan. Ook de manier waarop u de tips en adviezen tijdens het herstel opvolgt zijn van invloed op het resultaat. Een goede voorbereiding helpt misverstanden en teleurstellingen te voorkomen.

Nee, u hoeft niet te blijven zitten. Slaap de eerste nachten met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt en overbelasting wordt tegengegaan. Al snel kunt u weer gewoon slapen zoals voor de haartransplantatie.

De haarchirurg legt u uit hoe u uw haar en hoofdhuid na de ingreep wast en verzorgd. De eerste dagen wast u het haar niet en daarna gebruikt u water dat niet met te veel druk heeft en/of te warm is. U heeft verzorgende producten meegekregen die u volgens voorschrift gebruikt. Als de hoofdhuid is genezen kunt u uw haar en hoofdhuid weer wassen zoals voor de haartransplantatie.

Bespreek de combinatie van een haartransplantatie en een haargroeimiddel met de haarchirurg. Vaak is het beter om de eerste weken tot maanden na de ingreep géén haargroeimiddel te gebruiken. Later kan het gebruik van Minoxidil de haargroei stimuleren.

Ernstige complicaties doen zich zelden voor. Als gevolg van een onbehandelde infectie kan een uitgebreide ontsteking ontstaan, wat weer tot littekens kan leiden. Raadpleeg bij aanhoudende pijn en/of koorts de haarkliniek. Zo kan eventueel een antibiotica kuur worden voorgeschreven om erger te voorkomen.

Roken wordt in de weken voor en na de haartransplantatie afgeraden. De ingrediënten die in tabaksproducten verwerkt zijn, verstoren de doorbloeding en zorgen voor een zuurstoftekort bij de haarzakjes. Hulp bij het stoppen met roken wordt meestal vanuit de basisverzekering vergoed.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.