Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije vergelijken

Wilt u een haartransplantatie Turkije vergelijken met een ingreep in Nederland? Ruim de helft van alle mannen en vrouwen in Nederland krijgt op een bepaald moment in het leven te maken met ongewenst haarverlies. Dit kan zowel tijdelijk als blijvend zijn. Bij een groot aantal mensen is het haarverlies erfelijk bepaald en een gevolg van Alopecia androgenetica. In uw zoektocht naar een geschikte en blijvende oplossing komt u veel informatie tegen over haartransplantaties en haarklinieken. Maar op welke wijze kunt u een haartransplantatie Turkije vergelijken met een ingreep in Nederland? En is het verstandig om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan?

Manieren om een haartransplantatie Turkije te vergelijken

Met de beschikbare online informatie en mogelijkheden is het vergelijken van zowel haarklinieken als behandelaars vrij toegankelijk. De manier waarop u haartransplantatie mogelijkheden met elkaar vergelijkt, hangt af van de informatie waar u naar op zoek bent: • Nederlandse haarklinieken met elkaar vergelijken. • Turkse haarklinieken met elkaar vergelijken. • Nederlandse en Turkse haarklinieken met elkaar vergelijken. Het is goed om te weten wat u waar kunt verwachten. Kijk daarom aandachtig naar de verschillende voor- en nadelen van een haartransplantatie. De voorbije jaren is het aantal mannen en vrouwen dat naar Turkije gaat voor een FUE haartransplantatie enorm toegenomen. Nederlandse klinieken bieden prima resultaten en werken met ervaren specialisten. De kosten van een haartransplantatie in Nederland blijken niet zelden meer dan 50% hoger te zijn dan in Turkije. Dit grote verschil zorgt ervoor dat het vergelijken van Turkse en Nederlandse haarklinieken interessant is, wanneer u erfelijke kaalheid wilt laten behandelen. Online leest u ook over welke Turkse haarklinieken klanten tevreden zijn en waar wordt gewerkt met moderne behandeltechnieken. De FUE haartransplantatie bij GlobalHair wordt gewaardeerd met gemiddeld een 9.8, daarnaast heeft de kliniek in de jaren 2017-2018 en 2018-2019 de award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije’ in ontvangst mogen nemen. De haartransplantaties worden uitgevoerd door ISHRS geregistreerde haarchirurgen in samenwerking met ervaren haartransplantatie assistenten. De resultaten die bereikt worden zijn prachtig. Een haartransplantatie bij GlobalHair is compleet en bevat professionele voor- en nazorg. Over eventuele communicatie problemen hoeft u zich geen zorgen te maken. Zowel in de kliniek in Leiden, als ter plaatse in Istanbul wordt u begeleidt door Nederlandstalige consulenten. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u ook veel informatie vinden over haartransplantatie in het buitenland.

Bitmap

Aandachtspunten haartransplantatie Turkije vergelijken

Als u haarklinieken, in binnen- en buitenland of alleen in Turkije met elkaar wilt vergelijken, dan zijn er een aantal punten waar u extra aandacht aan kunt besteden:• Hoeveel haartransplantaties worden op jaarbasis bij en door een haarkliniek toegepast. Hier kunt u uit opmaken of een haarkliniek, en de werkzame specialisten, daadwerkelijk over de nodige ervaring beschikken. • Is het mogelijk om ter plekke haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken? Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden, en geven u een inzicht in hetgeen u van de haartransplantatie kunt verwachten. • De prijskwaliteitsverhouding van zowel een haarkliniek als een haartransplantatie in Turkije. Wat is er bij een behandeltarief inbegrepen en hoe zijn de resultaten die door een behandelaar bereikt worden? • Hoe verloopt het consult. Ga altijd persoonlijk kennismaken met een haarkliniek. GlobalHair beschikt over een vestiging in Leiden. Het eerste consult, maar ook de nazorg vinden hier plaats. Krijgt u tijdens het consult voldoende informatie? Worden uw vragen naar behoren beantwoord? Vaak zeggen uw eigen gevoel en intuïtie meer dan de mening van anderen.Vergelijk een aantal haarklinieken in binnen- en buitenland met elkaar. Let op de prijzen die voor een haartransplantatie in rekening worden gebracht. Objectief vergelijken doet u op basis van dezelfde uitgangspunten, hetzelfde aantal haarzakjes en een gelijkwaardige behandeltechniek.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije

Bent u ervan overtuigd dat u een haartransplantatie in Turkije wilt laten toepassen en dat GlobalHair daarvoor de meest geschikte kliniek is? Er zijn verschillende manieren om een antwoord te krijgen op de vraag hoeveel haarzakjes u laat transplanteren. Uiteraard bent u van harte welkom voor een consult bij de vestiging in Leiden. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt uw haardos bekeken en beoordeelt, waarna vastgesteld wordt hoeveel grafts nodig zijn voor een optimaal resultaat. Het consult is bedoeld om vragen te stellen en uw persoonlijke situatie nader toe te lichten. Na afloop van het gesprek ontvangt u een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave U kunt ook de voorkeur geven aan een telefonisch consult. U stuurt dan overzichtelijke foto’s van de gebieden die u wilt op laten vullen en uw haarkrans naar GlobalHair toe. Vervolgens ontvangt u snel een offerte op maat. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen.

Haartransplantatie Turkije vergelijken FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije vergelijken. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja. Haarklinieken en haartransplantatie specialisten in Nederland en Turkije werken met gelijkwaardige behandeltechnieken. De manier waarop een haartransplantatie wordt toegepast, verschilt niet of nauwelijks van elkaar. De voornaamste verschillen zitten in het aantal grafts dat wordt behandeld en de kostprijs van de ingreep.

Meerdere Turkse haarklinieken zijn actief in het buitenland, waaronder Nederland. U kunt websites bezoeken en de gepubliceerde informatie lezen. Om uzelf een goede mening te vormen kunt u ook ter plaatse kennis gaan maken. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar u terecht kunt voor een persoonlijk intakegesprek.

Online zijn verschillende fora actief waar behandelingen bij haaruitval en andere haar gerelateerde problemen worden behandeld. Haarweb is een druk bezocht en actueel forum. Naast het beoordelen en bespreken van Nederlandse haarklinieken, worden hier regelmatig ervaringen met Turkse haarklinieken geplaatst.

Vergelijken is altijd nuttig. U krijgt op eenvoudige wijze antwoord op enkele vragen en u komt meer te weten over de beschikbare mogelijkheden.

Het vergelijken van haartransplantaties kunt u doen op basis van de techniek die wordt toegepast, het aantal haarzakjes dat wordt behandeld, de kostprijs en hetgeen bij een behandeling is inbegrepen. De manier waarop u vergelijkt, hangt ook af van de informatie die u zoekt en wat voor u belangrijk is.

Ja, GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar zowel het intakegesprek als de nazorg en controles plaatsvinden. In Nederland en België worden meerdere Turkse haarklinieken vertegenwoordigd. Beschikt een haarkliniek niet over een vestiging in Nederland? Dan kunt u naar Turkije reizen om ter plaatse kennis te maken.

Een haartransplantatie is een kostbare ingreep. Vooraf vergelijken van de mogelijkheden levert naast antwoorden ook interessante voordelen op. Wanneer u Turkse en Nederlandse klinieken met elkaar vergelijkt dan ziet u dat een kostenbesparing van 50% geen uitzondering is. Zeker als uw zorgverzekeraar de kosten niet vergoed, is het goed om te weten dat een haartransplantatie ook voor betaalbare tarieven wordt uitgevoerd.

Ja, GlobalHair is een haarkliniek waar zorg en kwaliteit voorop staan. De haarchirurgen die bij de kliniek werken zijn ISHRS geregistreerd en werken met moderne behandelapparatuur. Door de jarenlange ervaring kunt u bij GlobalHair rekenen op een goed resultaat en een behandeling die in een daarvoor geschikte ruimte wordt toegepast. Internationale kwaliteitskeurmerken zijn aanwezig en zowel in de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 ontving de kliniek de award voor ‘Beste haartransplantatie in Turkije’. Tijdens uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich over communicatie problemen geen zorgen hoeft te maken.

De beste manier om haartransplantaties met elkaar te vergelijken is door dezelfde uitgangspunten te nemen. Vergelijk behandelingen met een gelijkwaardig aantal haarzakjes en dezelfde techniek. Zorg dat u vooraf weet wat er allemaal bij een behandeltarief is inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor onaangename, en vaak dure, verrassingen te staan.

Ja. Online worden reviews en ervaringen gedeeld van en door mensen die een haartransplantatie hebben laten toepassen. Zowel haarklinieken als haarchirurgen en haartransplantatie specialisten worden besproken. De beste vergelijking krijgt u door persoonlijk kennis te maken. U kunt dan uw eigen ervaringen met elkaar vergelijken.

Het behandeltraject van een haartransplantatie verloopt in grote lijnen op dezelfde manier. U begint het traject met een adviesgesprek bij een haarkliniek. Bij gebleken geschiktheid ontvangt u een behandelplan. De ingreep wordt gepland en vindt in dagbehandeling plaats. Gemiddeld wordt 3 maanden na de haartransplantatie nieuwe haargroei zichtbaar. Ruim een jaar na de ingreep wordt het eindresultaat beoordeelt. Een enkele keer vindt tussentijds een controle plaats. Dit kunt u overleggen met de haartransplantatie specialist.

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u terecht kunt voor het intakegesprek. Nazorg en eventuele controles gebeuren eveneens in Leiden. Alleen voor de haartransplantatie verblijft u een aantal dagen in Istanbul.

Twee hotelovernachtingen zijn bij het all-in tarief van € 2.949 inbegrepen. De vliegreis regelt u zelf, of in samenwerking met GlobalHair. De vanaf prijs voor een retourvlucht bedraagt € 175. Online kunt u op verschillende websites vliegticket prijzen met elkaar vergelijken. U kiest zelf een luchthaven van vertrek en de luchtvaartmaatschappij waarmee u reist.

Iedereen ervaart een haartransplantatie op eigen manier. Het merendeel van de mensen zegt achteraf dat de ingreep reuze is meegevallen en dat de behandeling pijnloos is verlopen. U leest deze ervaringen onder meer op Haarweb.nl. Staar uzelf niet blind op de menig van anderen. Kijk naar de manier waarop u zelf door een haarkliniek te woord wordt gestaan en vergelijk dat met andere reviews.

De FUE haartransplantatie geeft blijvende resultaten. Haarzakjes die met succes getransplanteerd worden, blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. De ervaren haarchirurgen streven een natuurlijke haarlijn na en plaatsen de geoogste haarzakjes in de juiste groeirichting.

Ja. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair passen de moderne FUE techniek met succes toe. Bij het oogsten wordt gebruik gemaakt van een micro FUE motor om de haarzakjes efficiënt uit het donorgebied te verwijderen. Voor het plaatsen worden minuscule kanaaltjes in de transplantatie gebieden geboord waar de haarzakjes in gezet worden. Vrouwen hebben de mogelijkheid om voor een haarsparende haartransplantatie te kiezen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.