facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Turkije vergoeding

Bestaat een haartransplantatie Turkije vergoeding? Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen. Waar komt deze populariteit vandaan? De voornaamste reden is dat de tarieven voor onder andere een haartransplantatie een stuk lager zijn dan onder meer in Nederland. Dat wil echter niet zeggen dat de kwaliteit minderwaardig is. De haarchirurgen in Turkije hebben uitstekende opleidingen achter de rug en houden hun kennis up-to-date door het volgen en bijwonen van congressen, workshops en internationale bijeenkomsten op gebied van haarchirurgie. Ondanks de expertise van de artsen, ligt het salaris aanmerkelijk lager dan in Nederland. Dit resulteert in een betaalbare haartransplantatie met een uitstekend resultaat. De kans dat een haartransplantatie wordt vergoed is erg klein. Dit geldt zowel voor Nederland als een ingreep die in Turkije wordt toegepast.

Kosten haartransplantatie Turkije en vergoedingsmogelijkheden

Mede door de lagere loonkosten kan een haartransplantatie in Turkije goedkoper worden aangeboden en toegepast dan bij Nederlandse haarklinieken. De kwaliteit is van hoog niveau en de resultaten die geboekt worden uitstekend. Momenteel is het aanbod van haartransplantaties in Turkije groot en het maken van de juiste keuze voor een behandelaar is moeilijk. Bent u het overzicht verloren en wilt u weten hoe u de juiste keuze maakt? GlobalHair is een gespecialiseerde haarkliniek waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. De kosten die GlobalHair hanteert zijn overzichtelijk en betaalbaar. U weet vooraf precies hoeveel u betaalt en wat u daarvoor mag verwachten. Van extra kosten achteraf is geen sprake. GlobalHair heeft gekozen voor een praktisch all-in tarief. In tegenstelling tot de gemiddelde Nederlandse haarkliniek wordt niet gewerkt met prijzen die gebaseerd zijn op het aantal haarzakjes dat wordt behandeld. Bij het tarief van € 2.949 worden maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. U bespaart gemiddeld 50% op de kosten van een haarimplantatie in Nederland, tel daarbij bovendien op dat in Turkije een groter aantal grafts wordt getransplanteerd en de optelsom is snel gemaakt. De meeste haartransplantaties hebben een cosmetische achtergrond, van een medische noodzaak is geen sprake. Dat betekent helaas dat vergoedingsmogelijkheden erg beperkt en vaak zelfs onmogelijk zijn.

Bitmap

Betaalbaar alternatief

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u terecht kunt voor het consult en de nazorg na de haartransplantatie. De consulenten spreken uw taal en ook tijdens de ingreep die in Istanbul wordt toegepast is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Met de beperkte vergoedingsmogelijkheden wordt een haartransplantatie in Turkije meer en meer als het veilige, betaalbare alternatief gezien. De kwaliteit die GlobalHair levert is constant en hoogwaardig. Een team van ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen voert jaarlijks duizenden FUE haartransplantaties uit. De nauwe samenwerking met professionele haartransplantatie assistenten maakt dat de ingreep op uiterst efficiënte wijze verloopt en natuurlijke resultaten bereikt worden. Het all-in tarief bevat meer dan alleen de FUE ingreep. Twee hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn bij het haartransplantatie bedrag inbegrepen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Geen haartransplantatie Turkije vergoeding

Ongewild haarverlies is vervelend, maar in de meeste situaties geen reden om een haartransplantatie vergoed te krijgen. Iedere zorgverzekeraar hanteert voorwaarden op het gebied van vergoedingen. Haartransplantaties na een ongeval en/of brandwonden komen een enkele keer voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking. Vaak werkt uw zorgverzekeraar samen met gecontracteerde haarklinieken waar u terecht kunt voor de ingreep. Let vooraf goed op hetgeen een haarkliniek u biedt en welk vergoedingspercentage daar tegenover staat. Het is niet ondenkbaar dat zonder vergoeding een haartransplantatie in Turkije nog altijd goedkoper is. Het verdient de aanbeveling om vooraf de mogelijkheden met elkaar te vergelijken en niet te snel uw keuze te bepalen. Informatie krijgt u door contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Deze kan u precies vertellen of de kosten van een haartransplantatie voor vergoeding in aanmerking komen. Eventueel kunt u ook inlichtingen inwinnen bij een belastingconsulent en/of financieel adviseur. Het is niet ondenkbaar dat er, beperkte, mogelijkheden zijn om een gedeelte van de gemaakte kosten van uw jaarlijkse belastingaangifte af te trekken.

Consult haartransplantatie Turkije

Bent u op zoek naar een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie? De haarchirurgen van GlobalHair zijn u graag van dienst. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij de kliniek in Leiden en laat uzelf voorlichten over de mogelijkheden en resultaten die u kunt verwachten. Gekeken wordt hoeveel grafts u kunt laten transplanteren en uw gezondheid wordt met u besproken. De consulent licht de risico’s en complicaties van een haartransplantatie toe. Het gesprek wordt afgesloten met het overhandigen van een persoonlijk behandelplan. Een afspraak bij GlobalHair maakt u door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Turkije vergoeding FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Turkije vergoeding. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

GlobalHair rekent een vast all-in tarief van € 2.949. Bij dit tarief is de ingreep zelf inbegrepen en worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Daarnaast zijn 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een PRP behandeling t.w.v. € 750 bij het tarief inbegrepen.

Zorgverzekeraars vergoeden in regel alleen medische ingrepen en behandelingen die een medische indicatie hebben. Haartransplantaties worden in uitzonderlijk gevallen, gedeeltelijk, vergoed. Een arts kan een medische indicatie afgeven wanneer het haarverlies een gevolg is van brandwonden en/of ongevallen. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar.

Uiteraard kunt u zowel met als zonder medische indicatie bij GlobalHair terecht voor een FUE haartransplantatie. Zorgverzekeraars sluiten overeenkomsten met zorgverstrekkers voor behandelingen. Vraag bij uw zorgverzekeraar na hoe uw keuze voor een behandelaar van invloed is op een eventuele vergoeding.

De kans op volledige vergoeding van de haartransplantatie is nagenoeg uitgesloten. Ook aanvullende zorgpakketten bieden geen of nauwelijks ruimte voor vergoeding. Informatie vindt u in de polisvoorwaarden van uw (aanvullende)zorgverzekering.

Wanneer u medische kosten betaald en die niet vergoed krijgt door uw zorgverzekeraar bestaat de mogelijkheid om deze van de belastingaangifte af te trekken. U bent hierbij gebonden aan de regels en voorwaarden die de Belastingdienst stelt. Laat uzelf adviseren door een belastingconsulent. Deze is op de hoogte van de actuele regelgeving. Daarmee voorkomt u eventuele naheffingsaanslagen en boetebedragen.

Ja, GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Wanneer u een betaling in termijnen overweegt kunt u in samenspraak met de kredietmaatschappij uw financiële situatie doornemen. Mijnbetaalplan.nl, werkt met een variabel rentepercentage. De aflossingsvoorwaarden zijn flexibel. Bij mijnbetaalplan.nl worden doorlopende kredieten van maximaal € 5.000 verstrekt.

Ja, GlobalHair biedt u levenslange groeigarantie op de succesvol getransplanteerde grafts. Meer informatie over de garantie voorwaarden krijgt u tijdens het intakegesprek in Leiden.

De meeste mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan, zijn na achteraf tevreden met het resultaat. Een enkele keer komt het voor dat iemand beslist om een tweede haartransplantatie toe te laten passen. Hiermee kan de haardichtheid verder verhoogd worden. Overigens dient u bij een tweede behandeling ook te voldoen aan de voorwaarden. Zo moet er voldoende donormateriaal beschikbaar zijn.

U bent degene die achteraf kan zeggen of de ingreep de moeite waard is geweest. Een FUE haartransplantatie geeft blijvende haargroei. Het bedrag dat u voor de ingreep betaald is een investering in uw eigen welzijn.

Haarverlies als gevolg van een ongeval en/of brandwonden kan voor een arts reden zijn u een medische indicatie te geven. In geval van ernstig psychisch lijden wordt zelden tot nooit een medische indicatie verstrekt. Het overgrote merendeel van alle haartransplantaties, ruim 95%, heeft een cosmetische achtergrond.

Nee. De toch al zeer beperkte vergoedingsmogelijkheden maken geen onderscheidt tussen mannen en vrouwen.

Minderjarigen komen niet voor een haartransplantatie in aanmerking.

Bekijk een aanbieding zorgvuldig. Kijk wat er voor het aangeboden bedrag wordt gedaan. Hoeveel grafts worden behandeld, welke techniek wordt toegepast, waar vindt de ingreep plaats, hoe is de ervaring van de behandelend specialist? Laat uzelf tijdens een persoonlijk consult adviseren, zodat u vooraf de exacte kostprijs weet voor een haartransplantatie op maat.

Een haartransplantatie is een behandeling die, voor een goed resultaat, op maat wordt samengesteld. U kunt op de tarieven besparen door bij meerdere haarklinieken een prijsopgave te vragen. Vergelijk deze behandelvoorstellen met elkaar en bespaar op snelle manier op de kosten. Uiteraard kunt u bij een haarkliniek ook vragen naar eventuele kortingsmogelijkheden.

Soms wordt de mogelijkheid geboden voor een flexibele of last-minute ingreep. Dit zijn vrijgekomen behandelmogelijkheden, omdat een eerder gemaakte afspraak wordt afgezegd en/of verplaatst. Pas kort van tevoren weet u wanneer de haartransplantatie plaatsvindt. Vaak betaalt u minder voor een last-minute ingreep.

Een haartransplantatie is doorgaans een éénmalige ingreep. Het kan gebeuren dat u later de bereikte haardichtheid wilt laten vergroten. Zolang uw gezondheid dat toe laat en u over voldoende donormateriaal beschikt kan een haartransplantatie toegepast worden. Dit is een op zich staande behandeling. Of en hoeveel korting u krijgt wordt bepaald door de haarkliniek waar u de ingreep toe laat passen.

Zeker. U kunt bij uw zorgverzekeraar navragen hoe de eventuele vergoedingen zijn geregeld en aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Aanvullende zorgpakketten hebben nauwelijks vergoedingen voor haartransplantaties. U kunt dit nalezen in de polisvoorwaarden.

Wanneer uw zorgverzekering geen vergoedingsmogelijkheden heeft, en u het bedrag niet in een keer kunt of wilt missen, bestaat de mogelijkheid een krediet af te sluiten. Wilt u niet jarenlang een aflossingsverplichting hebben, probeer dan het bedrag bij elkaar te sparen. Eventueel kunt u een beroep doen op familie of kennissen.

Vooraf wordt uw geschiktheid voor de ingreep uitgebreid onderzocht en beoordeelt. U bespreekt de verwachtingen die u heeft met de specialist. Deze kan u beelden laten zien van bereikte resultaten en u zo wijzen op een realistisch beeld.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.