Bestaat een haartransplantatie Turkije vergoeding? Turkije is een populaire bestemming voor cosmetische ingrepen. Waar komt deze populariteit vandaan? De voornaamste reden is dat de tarieven voor onder andere een haartransplantatie een stuk lager zijn dan onder meer in Nederland. Dat wil echter niet zeggen dat de kwaliteit minderwaardig is. De haarchirurgen in Turkije hebben uitstekende opleidingen achter de rug en houden hun kennis up-to-date door het volgen en bijwonen van congressen, workshops en internationale bijeenkomsten op gebied van haarchirurgie. Ondanks de expertise van de artsen, ligt het salaris aanmerkelijk lager dan in Nederland. Dit resulteert in een betaalbare haartransplantatie met een uitstekend resultaat. De kans dat een haartransplantatie wordt vergoed is erg klein. Dit geldt zowel voor Nederland als een ingreep die in Turkije wordt toegepast.

Kosten haartransplantatie Turkije en vergoedingsmogelijkheden

Mede door de lagere loonkosten kan een haartransplantatie in Turkije goedkoper worden aangeboden en toegepast dan bij Nederlandse haarklinieken. De kwaliteit is van hoog niveau en de resultaten die geboekt worden uitstekend. Momenteel is het aanbod van haartransplantaties in Turkije groot en het maken van de juiste keuze voor een behandelaar is moeilijk. Bent u het overzicht verloren en wilt u weten hoe u de juiste keuze maakt? GlobalHair is een gespecialiseerde haarkliniek waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. De kosten die GlobalHair hanteert zijn overzichtelijk en betaalbaar. U weet vooraf precies hoeveel u betaalt en wat u daarvoor mag verwachten. Van extra kosten achteraf is geen sprake. GlobalHair heeft gekozen voor een praktisch all-in tarief. In tegenstelling tot de gemiddelde Nederlandse haarkliniek wordt niet gewerkt met prijzen die gebaseerd zijn op het aantal haarzakjes dat wordt behandeld. Bij het tarief van € 2.249 worden maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. U bespaart gemiddeld 50% op de kosten van een haarimplantatie in Nederland, tel daarbij bovendien op dat in Turkije een groter aantal grafts wordt getransplanteerd en de optelsom is snel gemaakt. De meeste haartransplantaties hebben een cosmetische achtergrond, van een medische noodzaak is geen sprake. Dat betekent helaas dat vergoedingsmogelijkheden erg beperkt en vaak zelfs onmogelijk zijn.

Betaalbaar alternatief

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden, waar u terecht kunt voor het consult en de nazorg na de haartransplantatie. De consulenten spreken uw taal en ook tijdens de ingreep die in Istanbul wordt toegepast is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Met de beperkte vergoedingsmogelijkheden wordt een haartransplantatie in Turkije meer en meer als het veilige, betaalbare alternatief gezien. De kwaliteit die GlobalHair levert is constant en hoogwaardig. Een team van ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen voert jaarlijks duizenden FUE haartransplantaties uit. De nauwe samenwerking met professionele haartransplantatie assistenten maakt dat de ingreep op uiterst efficiënte wijze verloopt en natuurlijke resultaten bereikt worden. Het all-in tarief bevat meer dan alleen de FUE ingreep. Twee hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een PRP behandeling t.w.v. € 750 zijn bij het haartransplantatie bedrag inbegrepen.

Geen haartransplantatie Turkije vergoeding

Ongewild haarverlies is vervelend, maar in de meeste situaties geen reden om een haartransplantatie vergoed te krijgen. Iedere zorgverzekeraar hanteert voorwaarden op het gebied van vergoedingen. Haartransplantaties na een ongeval en/of brandwonden komen een enkele keer voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking. Vaak werkt uw zorgverzekeraar samen met gecontracteerde haarklinieken waar u terecht kunt voor de ingreep. Let vooraf goed op hetgeen een haarkliniek u biedt en welk vergoedingspercentage daar tegenover staat. Het is niet ondenkbaar dat zonder vergoeding een haartransplantatie in Turkije nog altijd goedkoper is. Het verdient de aanbeveling om vooraf de mogelijkheden met elkaar te vergelijken en niet te snel uw keuze te bepalen. Informatie krijgt u door contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Deze kan u precies vertellen of de kosten van een haartransplantatie voor vergoeding in aanmerking komen. Eventueel kunt u ook inlichtingen inwinnen bij een belastingconsulent en/of financieel adviseur. Het is niet ondenkbaar dat er, beperkte, mogelijkheden zijn om een gedeelte van de gemaakte kosten van uw jaarlijkse belastingaangifte af te trekken.

Consult haartransplantatie Turkije

Bent u op zoek naar een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie? De haarchirurgen van GlobalHair zijn u graag van dienst. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij de kliniek in Leiden en laat uzelf voorlichten over de mogelijkheden en resultaten die u kunt verwachten. Gekeken wordt hoeveel grafts u kunt laten transplanteren en uw gezondheid wordt met u besproken. De consulent licht de risico’s en complicaties van een haartransplantatie toe. Het gesprek wordt afgesloten met het overhandigen van een persoonlijk behandelplan. Een afspraak bij GlobalHair maakt u door het contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.