Bij een oplossing voor haaruitval denkt u wellicht niet direct aan een haartransplantatie in Turkije. Toch is het een bekend gegeven dat jaarlijks een toenemend aantal mensen de grens over gaat voor een FUE haartransplantatie. Het aantal mannen en vrouwen dat een haartransplantatie in Turkije ondergaat is de voorbije jaren explosief gestegen. Bekende mensen die in samenwerking met Turkse haarklinieken de ingreep ondergaan, dragen hier op positieve wijze aan bij. Uiteraard valt er veel voor te zeggen om de ingreep wel of niet in het buitenland toe te laten passen. Kijk daarbij ook eens naar de haartransplantatie Turkije voordelen en nadelen.

Leider op haartransplantatie gebied

Door het brede aanbod is het niet gek dat Turkije wordt gezien als leider en voortrekker op gebied van haartransplantatie mogelijkheden. De meeste Turkse klinieken zijn vergevorderd op het gebied van techniek, apparatuur, kwaliteit en werkzame specialisten. Bovendien wordt voldaan aan strikte (inter)nationale wetten en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg en haarchirurgie. Toch maakt dat niet, dat iedereen naar Turkije gaat voor de gewenste behandeling. Het vergt gedegen voorbereiding om de beste haarkliniek te vinden. Een haartransplantatie Turkije heeft zowel voordelen als nadelen, die u ter overweging mee kunt nemen. Hoe u deze voor- en nadelen ervaart is vaak een kwestie van persoonlijke opvatting. De ervaring leert dat wat door de een als nadelig wordt ervaren, dit vaak voor een ander een andere waarde heeft.

Haartransplantatie Turkije voordelen en nadelen

Een haartransplantatie is een ingrijpende cosmetische ingreep die zowel in Nederland als in Turkije verschillende voor- en nadelen met zich mee brengt. Twijfelt u aan uw keuze en weet u niet waar u de beste haarkliniek vindt? Bekijk dan de voor- en nadelen en waarbij u uw eigen wensen en verwachting als uitgangspunt neemt.Haartransplantatie Turkije voordelen: • Kostprijs. Een van de meest aantrekkelijke voordelen van een FUE haartransplantatie in Turkije is de lage kostprijs. Gemiddeld betaalt u voor een ingreep in Turkije zo’n 50% minder dan bij een Nederlandse haarkliniek. De oorzaak van dit prijsverschil wordt veroorzaakt door de lagere kosten voor arbeidsloon. In Turkije zijn ook de maandelijkse kosten voor het draaiende houden van een kliniek lager dan in Nederland. Deze lagere kosten zijn terug te zien in de haartransplantatie tarieven. • Hoger aantal haarzakjes. In Turkije worden tijdens een FUE haartransplantatie meer haarzakjes getransplanteerd dan bij Nederlandse haarklinieken. Bij GlobalHair worden tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes behandeld, in Nederland ligt dit aantal tussen 3.000 en 3.200. De haarchirurg in Turkije werkt samen met ervaren assistenten, waardoor de haartransplantatie op vlotte en efficiënte wijze verloopt. • Blijvende resultaten en garantie. • Intakegesprek, controles en nazorg in Nederland.Haartransplantatie Turkije nadelen: • Het is vooraf niet altijd makkelijk om een Turkse haarkliniek op kwaliteit te controleren. Kies daarom voor een behandelaar die beschikt over een Nederlandse vestiging. • Een enkele keer blijkt de communicatie ter plaatse voor problemen te zorgen. • Niet iedereen staat te springen om naar Turkije te reizen. • Ondanks de lagere kostprijs, blijft het een ingreep die u uit eigen middelen betaald. Vergoeding is nauwelijks mogelijk.

Conclusie haartransplantatie Turkije voor- en nadelen

De bereikbaarheid van de Turkse haarklinieken is in de regel goed. Zo heeft GlobalHair een vestiging in Leiden en vliegt u eenmalig naar Istanbul op en neer, op het moment dat de ingreep daadwerkelijk plaatsvindt. Daarnaast heeft GlobalHair als voordeel dat er ook tijdens de haartransplantatie Nederlandssprekende begeleiding in Turkije aanwezig is. Dit neemt meteen een mogelijk nadeel weg. U bent in staat om met de behandelend haarchirurg en de assistenten te communiceren, zonder dat u zich daarbij onbegrepen hoeft te voelen. De voornaamste reden om voor een haartransplantatie uit te wijken naar Turkije is en blijft de prijs. Bent u benieuwd hoe anderen de behandeling ervaren hebben? Online zijn tal van klantervaringen en reviews te vinden.

Persoonlijk consult haartransplantatie Turkije

Overweegt u een haartransplantatie? Ervaar zelf de verschillen tussen een Nederlandse en Turkse haarkliniek. De consulenten van GlobalHair in Leiden nodigen u graag uit voor een gratis consult. Tijdens dit intakegesprek wordt de ingreep nader toegelicht en heeft u tijd om vragen te stellen. U krijgt te zien welke ervaring onze haarchirurgen hebben en hoe dit in verhouding staat tot de bereikte resultaten. Omdat er tijdens het consult ook over uw gezondheid en medische achtergrond wordt gesproken, is het van belang dat u eventueel een overzicht van de medicijnen die u gebruikt meeneemt. Een afspraak voor een vrijblijvend consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.