Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom ruim 10.000 anderen voor GlobalHair hebben gekozen

  • Eerlijk en persoonlijk advies op maat op basis van jouw haarkwaliteit, gewenste haardichtheid en het transplantatiegebied.
  • Expertise in top technieken: Ervaar meer dan 10 jaar ervaring en expertise in FUE, DHI & Saffier voor de hoogste haardichtheid en fijn herstel.
  • Volledige begeleiding van consultatie tot nazorg.
  • Uitstekende ervaringen ondersteund door voor-en na foto’s.
  • Flexibiliteit: Consultatie per telefoon of op onze locatie. Haartransplantaties in Nederland of in Turkije met reisarrangementen.

  Wat houdt een haartransplantatie in Turkije precies in?

  Bij een haartransplantatie in Turkije worden er haren getransplanteerd. Dit klinkt wellicht simpel, maar is het zeker niet. Deze behandeling behoeft veel kennis, expertise en ervaring. Wanneer een arts over deze drie zaken beschikt, kunt u rekenen op een mooi haartransplantatie resultaat. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over haartransplantatie in het buitenland.

  Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende soorten haartransplantaties:

  • FUE haartransplantatie methode. Bij deze methode worden de grafts één voor één getransplanteerd. De zogenaamde grafts of haarimplantaten worden met een dun boortje uit het donorgebied gehaald. Er is daarom geen groot litteken zichtbaar. Meestal zijn er zelfs helemaal geen littekens zichtbaar. Een voordeel van deze behandelmethode is dat de hersteltijd kort is, dat er geen littekens zichtbaar zijn en dat de grafts verdeeld uit het donorgebied kunnen worden gehaald.
  • FUT haartransplantatie methode. Bij deze methode wordt er een reep uit uit het donorgebied verwijderd. Deze reep huid wordt onder een microscoop gelegd. Vervolgens worden met een klein en scherp mesje de grafts onderverdeeld in groepjes met één tot vier haren. Het grootste nadeel van deze behandeling is het litteken dat hierdoor achter blijft. De huid wordt wel gehecht, maar er blijft altijd een behoorlijk litteken zichtbaar. Dit litteken wordt tegenwoordig vaak behandeld door middel van micro haar pigmentatie.
  • HaarStamcel transplantatie methode. Bij deze methode worden de grafts ook één voor één getransplanteerd, net als bij de FUE haartransplantatie methode. Er is één kliniek die deze behandeling uitvoert. Volgens deze kliniek is het belangrijkste voordeel van deze methode dat het donorgebied langer intact blijft. Waarom u moet kiezen voor een haartransplantatie in Turkije leest u in de volgende paragraaf.

  Waarom kiezen mensen voor een haartransplantatie Turkije?

  Er zijn verschillende redenen waarom mannen en vrouwen kunnen kiezen voor een behandeling in het buitenland of specifiek voor haartransplantatie in Turkije. Een haarimplantatie in Turkije is over het algemeen goedkoper dan een haartransplantatie in Nederland. In Nederland kost een haartransplantatie gemiddeld ongeveer €2.500 tot €10.000. In Turkije variëren de kosten echter over het algemeen van ongeveer €1.500 tot €3.500. De prijzen liggen dus over het algemeen ongeveer de helft lager dan in Nederland.

  Daarnaast zijn veel mensen behoorlijk kalend, waardoor er meer dan 2.000 grafts nodig zijn. Veel Nederlandse klinieken behandelen maximaal ongeveer 2.000 grafts per behandelsessie. In Turkije kan het maximale aantal grafts echter oplopen tot ongeveer 3.500 grafts in één sessie. Onder andere door de haartransplantatie ervaring, wordt in Turkije vaak sneller gewerkt en kunnen er daarom grotere behandelingen worden uitgevoerd.

  Wat zijn de voordelen van haartransplantatie in Istanbul, Turkije

  De belangrijkste voordelen van haartransplantatie in Istanbul, Turkije zijn dus de lagere kosten en mogelijkheden om meer grafts in één sessie te laten transplanteren. Daarnaast is de ervaring van de haarkliniek GlobalHair zeer goed, omdat mensen van over de hele wereld speciaal naar onze kliniek komen voor een behandeling.

  Wat zijn de nadelen van haartransplantatie Turkije?

  Wanneer u op de sites kijkt van veel Nederlandse klinieken, wordt er ook wel eens gerept over de nadelen van een haartransplantatie in Turkije. Wat veel wordt verteld, is dat de kwaliteit in Turkije minder zou zijn dan in Nederland. In Nederland bestaan echter ook grote verschillen tussen de verschillende haarklinieken. De kwaliteit die bepaalde klinieken in Nederland bieden, kunnen vaak zelfs niet op tegen de kwaliteit die Turkse klinieken bieden. GlobalHair staat in Turkije bekend om de hoogstaande kwaliteit. Wij kunnen daarom met recht zeggen dat er zelfs in Nederland weinig klinieken zijn die qua kwaliteit aan ons kunnen tippen.

  Wat kost een haartransplantatie in Turkije?

  Net als in Nederland verschillen de kosten van een haartransplantatie in Turkije ook onderling behoorlijk. In Nederland wordt voor 2.000 grafts meestal ongeveer €6.000 tot €10.000 gevraagd. In Turkije lopen de prijzen voor een dergelijke behandeling uiteen van ongeveer €2.949 tot €4.000. Het maakt dus ook uit voor welke kliniek u in Turkije kiest voor het ondergaan van een behandeling. Voor mannen en vrouwen verschillen de prijzen ook vaak van elkaar.

  Bij GlobalHair wordt er altijd gesproken van een all-in tarief. U komt dus achteraf niet voor kosten te staan waar u niet op gerekend had. Bij het all-in tarief zijn de prijzen voor voor- en nazorg inbegrepen. Daarnaast zijn de kosten voor het verblijf in Turkije ook al meegerekend. Alleen de vliegreis komt voor eigen rekening.

  Komt u in aanmerking voor een haartransplantatie in Turkije

  Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie in Turkije, is het belangrijk dat u goede foto’s maakt. U maakt foto’s van:

  • Uw vooraanzicht, waarin duidelijk de haarlijn en inhammen te zien zijn.
  • Uw beide zij aanzichten, waarbij duidelijk de haarlijn en inhammen te zien zijn.
  • Uw bovenaanzicht, waarbij duidelijk te zien is hoeveel haar u nog op uw hoofd heeft.
  • Uw achteraanzicht, ook wel uw donorgebied genoemd. Op deze manier kan worden bepaald hoeveel grafts getransplanteerd kunnen worden.

  Het aantal mensen dat de voorbije jaren voor een haartransplantatie in Turkije heeft gekozen is enorm gestegen. Dit aantal stijgt gestaag verder en de behandeling is ongekend populair bij zowel mannen als vrouwen met haaruitval. De resultaten van een haartransplantatie in Turkije zijn bij de meeste klinieken goed. Overweegt u een haarimplantatie te doen bij GlobalHair? Vergelijk de ervaringen en resultaten dan met elkaar.

  Plan een adviesgesprek!

  Jarenlange ervaring haartransplantatie Turkije

  Wij, van GlobalHair, hebben jarenlange ervaring met het toepassen van haartransplantaties in Turkije. Onze luxe, moderne haarkliniek is gevestigd in het hartje van Istanbul en behoort tot de beste haarklinieken van Turkije. De beschikbaarheid van internationale kwaliteitskeurmerken en de werkzame ISHRS gecertificeerde haarchirurgen bevestigen dit. Uiteraard zijn er meerdere redenen om voor een haarimplantatie in het buitenland, en meer specifiek in Turkije, te kiezen. De hoofdreden om naar Turkije te gaan is het enorme prijsverschil. Waar een haartransplantatie in Nederland prijzen kent die tot ver boven € 5.000 oplopen betaalt u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949. Bij dit tarief zitten naast de haartransplantatie zelf ook de volgende kosten inbegrepen:

  • 2 Hotelovernachtingen
  • VIP transfers
  • Medicatie
  • haargroei stimulerende behandeling om het resultaat te verbeteren

  De tarieven bij Nederlandse haarklinieken worden veelal berekend aan de hand van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Gemiddeld worden tijdens een behandeling maximaal 3.000 tot 3.200 grafts behandeld. Bij GlobalHair kunnen tot maximaal 4.500 grafts bij een sessie behandeld worden. De haarchirurgen hebben jarenlange ervaring en zijn prima op de deskundige assistenten ingespeeld, waardoor er sneller gewerkt wordt. Dit maakt dat in Turkije op een dag grotere, meer uitgebreide haartransplantaties toegepast worden.

  Voor- en nadelen haartransplantatie Turkije

  Het spreekt voor zich dat het kostenplaatje een van de grootste voordelen is van een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul. Bovendien worden tijdens een behandeling meer haarzakjes getransplanteerd dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. Het is niet nodig om diverse malen naar Istanbul heen en weer te reizen. GlobalHair beschikt over een vestiging in Leiden waar zowel het consult als de nazorg plaatsvinden. Het is alleen de haartransplantatie zelf die in de comfortabele haarkliniek in Istanbul wordt uitgevoerd. Regelmatig wordt er gesproken over de kwaliteit van Turkse haarklinieken, waarbij soms wordt geopperd dat de geleverde kwaliteit minderwaardig zou zijn. Niets is echter minder waar. Ook bij Nederlandse haarklinieken loopt de kwaliteit sterk uiteen. GlobalHair biedt hoogwaardige kwaliteit en een hoge mate van zorg, waar menig Nederlandse haarkliniek alleen maar van kan dromen.

  Lees haartransplantatie Turkije ervaringen

  Bent u nog niet overtuigd van de voordelen die een haartransplantatie in Turkije u te bieden heeft? Lees dan ervaringsverhalen van mannen en vrouwen die u voor zijn gegaan. Lees hoe zij een behandeltraject hebben ervaren en krijg op deze manier meer inzicht in de mogelijkheden. Vergelijk de ervaringen met elkaar en probeer een vergelijking te maken met haartransplantatie ervaringen in Nederland. Kijk verder dan alleen het kostenplaatje en probeer om meer te zien dan alleen haartransplantatie voor en na foto’s. Hoe ziet de ontwikkeling van het resultaat eruit? Interessant om te weten is immers hoe de haargroei zich herstelt en hoe dit door de maanden heen steeds beter zichtbaar wordt. Websites en fora als kiyoh.nl en Haarweb.nl zijn aangewezen plaatsen om meningen en ervaringen van anderen te lezen over hun haarimplantatie.

  Groeigarantie haartransplantatie Turkije

  GlobalHair geeft u levenslange groeigarantie op de succesvol getransplanteerde grafts. Samen met u streven de haarchirurgen naar een natuurlijk resultaat en dat wordt mede bereikt door de professionele begeleiding gedurende de hele procedure.Een haartransplantatie begint al tijdens de voorbereidende periode en loopt door tot u het eindresultaat, zo’n 9 tot 12 maanden na de ingreep, heeft bereikt. Met de adviezen en verzorgingsinstructies van de haarchirurg begint u aan het herstel. De periode verloopt bij de meeste mensen vlot en na zo’n 5 tot 10 dagen is de behandelde hoofdhuid volledig herstelt. Uiteraard kunt u te allen tijde met vragen terecht bij onze consulenten.

  Consult haartransplantatie in Istanbul

  Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak voor een Haartransplantatie consult. Vul het contactformulier in, maar u kunt natuurlijk of bellen of WhatsAppen met +316 333 88 757. Liever advies middels een fotoconsult? Stuur dan meerdere foto’s van uw haaruitval, donorgebied en hoofdhuid naar contact@globalhair.nl. Wat kunt u verwachten van een consult? Een eerlijk advies over de mogelijkheden die passen bij uw situatie. Komt u om wat voor reden dan ook niet in aanmerking voor de gewenste haartransplantatie dan zal onze consulent daar waar mogelijk een alternatieve behandeling adviseren of voorstellen. Ook in Marokko en de VS, USA of Amerika zijn wij actief.

  Door deze foto’s op te sturen, kan de haartransplantatie arts een beeld krijgen van wat er moet worden gedaan. Er wordt daarnaast bepaald of u in aanmerking komt voor de behandeling.Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw donorgebied genoeg haarimplantaten bevat om het kalende gedeelte een goede dekking mee te geven. Daarnaast is het belangrijk dat wordt gekeken naar uw leeftijd. In sommige gevallen is het namelijk onverstandig om voor bijvoorbeeld uw 20e levensjaar al te gaan behandelen. Het is dan namelijk nog niet helemaal duidelijk hoe uw haaruitval zich zal voortzetten.

  Wanneer er sprake is van een haarziekte, is een haartransplantatie in Turkije meestal ook geen oplossing. Een haartransplantatie kan vooral een mooi resultaat geven, wanneer er sprake is van erfelijke haaruitval. Erfelijke haaruitval is te herkennen aan een terugtrekkende haarlijn, inhammen en een kalende kruin. Als er sprake is van ronde of ovale kale plekken, is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. De kans bestaat bijvoorbeeld dat er dan sprake is van alopecia areata. Dit wordt ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd. Bij deze haarziekte is het moeilijk te voorspellen hoe dit zich in de toekomst ontwikkelt.Daarom kunt u er bij dergelijke haarziektes beter niet voor kiezen om een haartransplantatie te ondergaan. Laat u hierover voorlichten door uw behandelend arts.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  1. WAAROM GA IK VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE NAAR TURKIJE?

  2. WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

  3. KOM IK IN AANMERKING VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

  4. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

  5. MOET IK VOOR EEN CONSULT NAAR TURKIJE?

  6. WAT KAN IK PRECIES VERWACHTEN VAN EEN INTAKEGESPREK EN NAZORG DIE PLAATSVINDEN IN NEDERLAND EN NIET BIJ DE KLINIEK IN TURKIJE?

  7. HOE IS DE KWALITEIT VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

  8. HOE KAN HET DAT DE TARIEVEN VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE LAGER ZIJN DAN IN NEDERLAND?

  9. WAT HOUDT EEN FUE HAARTRANSPLANTATIE PRECIES IN?

  10. WAT ZIJN DE MOGELIJKE NADELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

  11. WORDT DE HAARTRANSPLANTATIE ONDER NARCOSE UITGEVOERD?

  12. HOEVEEL GRAFTS WORDEN ER GETRANSPLANTEERD?

  13. HOE LANG DUURT EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE?

  14. ZIJN DE RESULTATEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE DIRECT ZICHTBAAR?

  15. WELKE HAARTRANSPLANTATIEKOSTEN KAN IK VERWACHTEN?

  16. HOE KOM IK IN TURKIJE?

  17. IS HET MOGELIJK OM DE KOSTEN VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE IN TERMIJNEN TE BETALEN?

  18. IS EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE EEN VEILIGE INGREEP?

  19. WAT GEBEURT ER ALS IK AANKOM IN ISTANBUL EN HOE VIND IK DE HAARKLINIEK?

  20. EEN NEDERLANDSE HAARKLINIEK VINDT MIJ NIET GESCHIKT VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE. KAN IK IN TURKIJE WEL BEHANDELD WORDEN?

  21. KAN IK DE HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN VERGOED KRIJGEN?

  22. WORDEN IN TURKIJE VOOR HAARTRANSPLANTATIES BIJ VROUWEN UITGEVOERD?

  23. ZIJN DE RESULTATEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE BLIJVEND?

  24. IS EEN BEHANDELING GENOEG?

  25. MAG IK MIJN HAAR WASSEN NA DE HAARTRANSPLANTATIE?

  26. KAN IK DIRECT NA DE HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE AAN HET WERK?

  27. KAN IK EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE COMBINEREN MET EEN STRANDVAKANTIE?

  28. WAAROM KIES IK VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TURKIJE BIJ GLOBALHAIR?

  End background
  WhatsApp