Haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

 

Haartransplantatie Turkije

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije voor zowel mannen als vrouwen. Wat is uw reden voor haartransplantatie in Istanbul Turkije? De lage kosten, de grote behandelingen of heeft u een andere goede reden? Indien u een haartransplantatie overweegt in Turkije, is het verstandig om u eerst goed in te lezen over de mogelijkheden in dit land. Wij hebben als Global Hair al jarenlange ervaring met haartransplantaties in Turkije. Dankzij honderden tevreden klanten worden wij gezien als één van de beste haartransplantatie klinieken in dit land. In dit artikel wordt uitgelegd wat u precies kunt verwachten van een haartransplantatie in Turkije, waar u op moet letten bij een haartransplantatie in het buitenland en waar u allemaal rekening mee moet houden.

Wat houdt een haartransplantatie in Turkije precies in?

Bij een haartransplantatie in Turkije worden er haren getransplanteerd. Dit klinkt wellicht simpel, maar is het zeker niet. Deze behandeling behoeft veel kennis, expertise en ervaring. Wanneer een haartransplantatie arts deze drie zaken heeft, kunt u rekenen op een mooi haartransplantatie resultaat.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende soorten haartransplantaties:

  • FUE haartransplantatie methode. Bij deze methode worden de grafts één voor één getransplanteerd. De zogenaamde grafts worden met een dun boortje uit het donorgebied gehaald. Er is daarom geen groot litteken zichtbaar. Meestal zijn er zelfs helemaal geen littekens zichtbaar. Een voordeel van deze behandelmethode is dat de hersteltijd kort is, dat er geen littekens zichtbaar zijn en dat de grafts verdeeld uit het donorgebied kunnen worden gehaald.
  • FUT haartransplantatie methode. Bij deze methode wordt er een reep uit uit het donorgebied verwijderd. Deze reep huid wordt onder een microscoop gelegd. Vervolgens worden met een klein en scherp mesje de grafts onderverdeeld in groepjes met één tot vier haren. Het grootste nadeel van deze behandeling is het litteken dat hierdoor achter blijft. De huid wordt wel gehecht, maar er blijft altijd een behoorlijk litteken zichtbaar. Dit litteken wordt tegenwoordig vaak behandeld door middel van micro haar pigmentatie.
  • HaarStamcel transplantatie methode. Bij deze methode worden de grafts ook één voor één getransplanteerd, net als bij de FUE haartransplantatie methode. Er is één kliniek die deze behandeling uitvoert. Volgens deze kliniek is het belangrijkste voordeel van deze methode dat het donorgebied langer intact blijft. Waarom u moet kiezen voor een haartransplantatie in Turkije leest u in de volgende paragraaf.

Waarom kiezen mensen voor een haartransplantatie in het buitenland / haartransplantatie Turkije?

Er zijn verschillende redenen waarom mannen en vrouwen kunnen kiezen voor een haartransplantatie in het buitenland of voor haartransplantatie in Turkije. Een haartransplantatie in Turkije is over het algemeen goedkoper dan een haartransplantatie in Nederland. In Nederland kost een haartransplantatie gemiddeld ongeveer €2.500 tot €10.000. In Turkije variëren de kosten echter over het algemeen van ongeveer €1.500 tot €3.500. De prijzen liggen dus over het algemeen ongeveer de helft lager dan in Nederland.

Daarnaast zijn veel mensen behoorlijk kalend, waardoor er meer dan 2.000 grafts nodig zijn. Veel Nederlandse klinieken behandelen maximaal ongeveer 2.000 grafts per behandelsessie. In Turkije kan het maximale aantal grafts echter oplopen tot ongeveer 3.500 grafts in één sessie. Onder andere door de haartransplantatie ervaring, wordt in Turkije vaak sneller gewerkt en kunnen er daarom grotere behandelingen worden uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van haartransplantatie in Istanbul, Turkije

De belangrijkste voordelen van haartransplantatie in Istanbul, Turkije zijn dus de lagere kosten en mogelijkheden om meer grafts in één sessie te laten transplanteren. Daarnaast is de ervaring van de haarkliniek Global Hair zeer goed, omdat mensen van over de hele wereld speciaal naar onze kliniek komen voor een behandeling.

Wat zijn de nadelen van haartransplantatie Turkije?

Wanneer u op de sites kijkt van veel Nederlandse klinieken, wordt er ook wel eens gerept over de nadelen van een haartransplantatie in Turkije. Wat veel wordt verteld, is dat de kwaliteit in Turkije minder zou zijn dan in Nederland. In Nederland bestaan echter ook grote verschillen tussen de verschillende haarklinieken. De kwaliteit die bepaalde klinieken in Nederland bieden, kunnen vaak zelfs niet op tegen de kwaliteit die Turkse klinieken bieden. Global Hair staat in Turkije bekend om de hoogstaande kwaliteit. Wij kunnen daarom met recht zeggen dat er zelfs in Nederland weinig klinieken zijn die qua kwaliteit aan ons kunnen tippen.

Haartransplantatie Turkije ervaringen

Benieuwd naar haartransplantatie ervaringen in Turkije? Of u nu op vakantie gaat of een restaurant wilt bezoeken, sites met ervaringen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor vakanties bestaat onder andere Tripadvisor en Booking.com. Hierop zijn duizenden ervaringen gedeeld over alle hotels en vakantiebestemmingen over de hele wereld. Iedereen bestudeert tegenwoordig deze ervaringen en maakt ook een keuze gebaseerd op deze ervaringen.

Dit is ook het geval voor haartransplantatie Turkije. De haartransplantatie Turkije ervaringen zijn op diverse sites en fora te vinden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij hebben verschillende sites voor u op een rijtje gezet, waar u goed dergelijke ervaringen kunt vinden. Onder andere op het haar forum Haarweb kunt u interessante haartransplantatie Turkije ervaringen vinden. Deze gedeelde ervaringen met haartransplantaties in Turkije zijn over het algemeen betrouwbaar. Het gebeurt echter wel eens dat hier misbruik van wordt gemaakt. Het is daarom vaak fijn om dergelijke ervaringen te kunnen verifiëren. In sommige gevallen is het mogelijk om contact op te nemen met de persoon die de desbetreffende ervaring heeft gedeeld.

Wat de haartransplantatie ervaringen op Haarweb van Turkije onder andere erg interessant maakt, zijn de voor en na foto’s die hier gedeeld worden. Bovendien wordt de behandeling vaak uitgebreid beschreven en worden er regelmatig foto’s gepost van de ontwikkelingen. Door hier goed naar te kijken, kunt u zien hoe het resultaat er na bijvoorbeeld 3, 6, 9 en 12 maanden uit kan zien.

Wat kost een haartransplantatie in Turkije?

Net als in Nederland verschillen de kosten van een haartransplantatie in Turkije ook onderling behoorlijk. In Nederland wordt voor 2.000 grafts meestal ongeveer €6.000 tot €10.000 gevraagd. In Turkije lopen de prijzen voor een dergelijke behandeling uiteen van ongeveer €2249 tot €4.000. Het maakt dus ook uit voor welke kliniek u in Turkije kiest voor het ondergaan van een behandeling. Voor mannen en vrouwen verschillen de prijzen ook vaak van elkaar.

Bij Global hair wordt er altijd gesproken van een all-in tarief. U komt dus achteraf niet voor kosten te staan waar u niet op gerekend had. Bij het all-in tarief zijn de prijzen voor voor- en nazorg inbegrepen. Daarnaast zijn de kosten voor de vliegreis en het verblijft in Turkije ook al meegerekend.

Komt u in aanmerking voor een haartransplantatie in Turkije

Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie in Turkije, is het belangrijk dat u goede foto’s maakt. U maakt foto’s van:

  • Uw vooraanzicht, waarin duidelijk de haarlijn en inhammen te zien zijn.
  • Uw beide zij aanzichten, waarbij duidelijk de haarlijn en inhammen te zien zijn.
  • Uw bovenaanzicht, waarbij duidelijk te zien is hoeveel haar u nog op uw hoofd heeft.
  • Uw achteraanzicht, ook wel uw donorgebied genoemd. Op deze manier kan worden bepaald hoeveel grafts getransplanteerd kunnen worden.

Door deze foto’s op te sturen, kan de haartransplantatie arts een beeld krijgen van wat er moet worden gedaan. Er wordt daarnaast bepaald of u in aanmerking komt voor de behandeling. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat uw donorgebied genoeg haren bevat om het kalende gedeelte een goede dekking mee te geven. Daarnaast is het belangrijk dat wordt gekeken naar uw leeftijd. In sommige gevallen is het namelijk onverstandig om voor bijvoorbeeld uw 20e levensjaar al te gaan behandelen. Het is dan namelijk nog niet helemaal duidelijk hoe uw haaruitval zich zal voortzetten.

Wanneer er sprake is van een haarziekte, is een haartransplantatie in Turkije meestal ook geen oplossing. Een haartransplantatie kan vooral een mooi resultaat geven, wanneer er sprake is van erfelijke haaruitval. Erfelijke haaruitval is te herkennen aan een terugtrekkende haarlijn, inhammen en een kalende kruin. Als er sprake is van ronde of ovale kale plekken, is er waarschijnlijk iets anders aan de hand. De kans bestaat bijvoorbeeld dat er dan sprake is van alopecia areata. Dit wordt ook wel pleksgewijze kaalheid genoemd. Bij deze haarziekte is het moeilijk te voorspellen hoe dit zich in de toekomst ontwikkelt. Daarom kunt u er bij dergelijke haarziektes beter niet voor kiezen om een haartransplantatie te ondergaan. Laat u hierover voorlichten door uw behandelend arts.

Gratis een consult inplannen voor haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘beste haarkliniek in Turkije’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor uw haartransplantatie in Turkije.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling