facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie veelgestelde vragen of FAQ

Haartransplantaties behoren tot de meest uitgevoerde behandelingen als oplossing bij haaruitval. Het is een ingreep die een degelijke voorbereiding verdient. Mannen en vrouwen die een haartransplantatie overwegen hebben bij aanvang vaak dezelfde vragen. Een overzicht van de meest gestelde haartransplantatie vragen en antwoorden leest u hieronder. Uiteraard staat het u vrij om andere vragen naar ons te mailen of via het contactformulier naar ons toe te sturen. We helpen u graag verder.

Bitmap
Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Het is een vraag die bij velen tot de verbeelding spreekt. Iedereen heeft wel eens van een haartransplantatie gehoord, maar wat de behandeling precies inhoudt is niet bij iedereen bekend. Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep die gebruik maakt van uw eigen donormateriaal in de vorm van haarzakjes, ook wel grafts genoemd. Bij een haartransplantatie worden de haarzakjes uit het donorgebied geoogst en na een controle geplaatst in de kalende gebieden. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast.

Hoe mooi een blijvende oplossing bij haaruitval ook klinkt, een haartransplantatie is helaas niet geschikt voor iedere vorm van haaruitval. Het is een geschikte behandeling bij erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. Tijdelijk haarverlies kan niet met een haarimplantatie behandeld worden. Ook als u te maken heeft met bepaalde chronische aandoeningen, actieve huidziektes, infecties of auto-immuunziekten kan behandeling niet altijd geadviseerd worden. Uw geschiktheid wordt bekeken en bepaald tijdens een intakegesprek bij de haarkliniek.

Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon. Onder invloed van dit hormoon komt het haargroeiproces in een stroomversnelling en zullen de haarzakjes uiteindelijk verschrompeld en vernietigd worden. Grafts die afkomstig zijn uit het donorgebied hebben echter andere kenmerken en een structuur die maakt dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon. Na transplantatie in de kalende gebieden, blijft deze unieke structuur behouden. Succesvol getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang haren blijven produceren.

De kwaliteit van zowel de zorg als de haartransplantatie ligt bij GlobalHair hoog. Onze kliniek beschikt voer internationale kwaliteitskeurmerken en scoort gemiddeld een 9,9 bij de Kiyoh beoordelingen. Daarnaast ligt de kostprijs voor een behandeling aanmerkelijk lager in vergelijking met Nederlandse haarklinieken. Als u dan weet dat onze haarchirurgen ISHRS gecertificeerd zijn dan is een keuze meestal niet moeilijk te maken.

GlobalHair werkt met een vast all-in tarief, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Bij het tarief zitten bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Het enige wat u zelf regelt is de vliegreis van en naar Istanbul. U betaalt bij GlobalHair € 2.949 voor een complete behandeling.

Onze haarchirurgen werken naar volle tevredenheid met de micro FUE techniek. Met behulp van een micro motor worden de haarzakjes stuk voor stuk uit het donorgebied geoogst. Na een controle worden de grafts voorbereidt op plaatsing in de transplantatiegebieden. Ook wordt de haarsparende FUE techniek aangeboden.

U heeft behoorlijk wat geduld nodig. Een haartransplantatie is geen behandeling met direct zichtbare resultaten. De eerste dagen na de ingreep is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Dit neemt vanzelf af. Jeuk en korstvorming ontstaan. Zo’n 7 tot 10 dagen is uw huid genezen. Pas na drie tot vier maanden wordt de eerste nieuwe haargroei zichtbaar. Al met al duurt het 9 tot 12 maanden voordat het definitieve resultaat is bereikt.

Het algemene advies is om het de eerste dagen rustig aan te doen en uw hoofd te ontzien. Dat betekent niet stoten, wrijven, blootstellen aan de zon en/of zweten. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die u verricht is het soms beter om pas na 10 dagen terug aan het werk te gaan. Een haarchirurg kan u hierover gericht adviseren. Ook sporten, zwemmen en sauna bezoekjes doet u kort na de ingreep beter niet. Door het advies in acht te nemen, geniet u later van een mooi resultaat.

Afspraak maken voor een Haartransplantatie consult

Tijdens een consult bij GlobalHair heeft u de gelegenheid om alle andere vragen die u heeft te stellen. Ook wordt gekeken naar uw geschiktheid voor een haartransplantatie. Het consult vindt plaats bij onze vestiging in Leiden. Gelijk een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Stuurt u liever een mailtje? Dat kan, u bereikt ons via contact@globalhair.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.