Erfelijke haaruitval en kaalheid kan al op jonge leeftijd tot uiting komen. Soms zelfs zo vroeg dat in de puberteit al sprake is van zichtbaar dieper wordende inhammen. Geregeld bestaat er onder studenten interesse voor een haartransplantatie. Vaak wordt echter, ten onrechte, gedacht dat een haartransplantatie voor studenten een onhaalbare kaart is vanwege de hoge behandelkosten. GlobalHair biedt de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Dat maakt dat een behandeling ook voor studenten toegankelijk wordt.

Haartransplantatie voor studenten.
Haartransplantatie voor studenten.

Betaalbare haartransplantatie voor studenten

Haarverlies op jonge leeftijd heeft meerdere oorzaken. De meeste voorkomende oorzaak bij studenten is Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid. Onder invloed van het mannelijke DHT hormoon worden de haarzakjes vernietigd waardoor nieuwe haargroei niet langer mogelijk is. Jongeren die hier gevoelig voor zijn, zien al op jonge leeftijd het haar uitvallen. Om volledige kaalheid te voorkomen kan een oplossing gezocht worden. Omdat vaak niet vooraf voorspelt kan worden hoe de haaruitval zich zal ontwikkelen, wordt een haartransplantatie meestal niet bij minderjarigen toegepast. Beginnende haaruitval kan op meerdere manieren behandeld worden: • Haargroeimiddelen. Effectief bewezen haargroeimiddelen zoals Minoxidil en Finasteride verminderen de gevolgen van erfelijke kaalheid. Niet bij iedereen werken de middelen en ze zijn alleen op voorschrift van een (huis)arts verkrijgbaar. Laat u goed voorlichten over de mogelijke bijwerkingen en de resultaten. • Laserbehandelingen en mesotherapie. • Haarwerk, pruik of haarstukje. Uiteraard heeft iedereen een eigen voorkeur en is ook niet iedereen geschikt voor dezelfde behandeling. Een haartransplantatie bij studenten kan een blijvende oplossing bieden. Uw geschiktheid voor de ingreep hangt af van meerdere factoren. Het is uiteindelijk een haarchirurg die bepaald u of voor de gewenste behandeling in aanmerking komt.

Wanneer een haartransplantatie voor studenten?

Studeert u nog en heeft u last van dieper wordende inhammen of een terugtrekkende haargrens? Met een haartransplantatie geniet u binnen 9 tot 12 maanden weer van een mooie haardos. GlobalHair biedt een aantrekkelijk vast tarief voor een FUE haartransplantatie, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Voor € 2.949 maken wij de gewenste behandeling ook voor u, als student, mogelijk. In vergelijking met andere, Nederlandse, haarklinieken is dit een scherpe prijs die de behandeling voor een grote groep mannen, vrouwen en dus ook studenten toegankelijk maakt. Waarom kunnen wij de behandeling voor een laag tarief aanbieden, zonder in te boeten op kwaliteit? Kosten liggen in Turkije over de gehele lijn lager. Dat betekent dat de loonkosten lager zijn, maar ook bijvoorbeeld kliniek en andere overhead kosten bedragen minder. GlobalHair beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en bij onze luxe haarkliniek in Istanbul zijn uitsluitend ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam. De haartransplantatie wordt door een team van een haarchirurg en deskundige assistenten uitgevoerd, waardoor tijdens een dagbehandeling een groot aantal grafts getransplanteerd kan worden. Wist u trouwens dat bij de behandelprijs ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers zijn inbegrepen.

Ervaringen en resultaten haartransplantatie voor studenten

Online vindt u zowel ervaringen als resultaten van FUE haartransplantaties die onder meer bij studenten zijn toegepast. De resultaten die met een behandeling bereikt worden zijn permanent. Haarzakjes afkomstig uit het donorgebied hebben een andere structuur en zijn daardoor niet gevoelig voor het DHT hormoon. Ook in de kalende gebieden blijft deze structuur behouden en blijven ze uw leven lang haren produceren. Blijft het feit dat het moeilijk is om op jonge leeftijd te voorspellen welk patroon het haarverlies in de toekomst heeft. Vooraf kan niet worden gezegd of haren die zich om en naast de kalende gebieden later ook uit zullen vallen of niet. Het kan dan gebeuren dat u een aantal jaren later een aanvullende haartransplantatie nodig heeft, zodat de nieuwe dunner geworden gebieden ook weer haargroei krijgen. Dit is echter niet bij iedereen het geval. Het kan overigens wel een reden zijn, om een mogelijke behandeling nog een aantal jaren uit te stellen en eerst te kiezen voor bijvoorbeeld een haargroeimiddel. Het spreekt voor zich dat u zich vooraf door deskundigen kunt laten adviseren over de mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen.

Gratis en vrijblijvend haartransplantatie consult

Bent u student en zoekt u een oplossing voor ongewenste haaruitval? Kies voor de betaalbare FUE haartransplantatie bij GlobalHair. U bent bij onze haarchirurgen in vakbekwame en uiterst ervaren handen. Veel mannen en vrouwen zijn u reeds naar volle tevredenheid voorgegaan. Meer weten of direct een afspraak maken bij onze vestiging in Leiden? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Tijdens het consult wordt uw situatie in beeld gebracht en wordt gekeken of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Neem eventuele medische informatie mee naar het gesprek.