facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie voorzorg

Ondergaat u binnenkort een haartransplantatie of bereidt u zich voor een eventuele behandeling? Dan weet u dat het haartransplantatie proces meer inhoudt dan alleen de ingreep. Haartransplantatie voorzorg en nazorg zijn beide van invloed op het uiteindelijk resultaat dat met de behandeling wordt bereikt. U kunt de haarimplantatie zien als een totaalpakket, dat al begint met professionele voorzorg.

Haartransplantatie voorzorg voorkomt teleurstellingen

Voorbereiden op een FUE haartransplantatie doet u deels zelf. Dit doet u door ervaringsverhalen van anderen te lezen, maar ook door meerdere haarklinieken te raadplegen. Laat uzelf informeren en adviseren door verschillende haartransplantatie specialisten. U krijgt op deze manier een goed beeld van hetgeen mogelijk is en, niet geheel onbelangrijk, bij welke haarkliniek u zich begrepen en welkom voelt. Zo wordt u bij GlobalHair al tijdens het eerste consult uitgebreid geïnformeerd over de micro FUE haartransplantatie behandeling en het verloop hiervan. Wat wordt er zoal besproken tijdens een intakegesprek bij onze consulenten? • Uw algemene gezondheidstoestand, uw medisch verleden, eventueel eerder doorgemaakte operaties en medicijngebruik. • Sommige medicatie kan kort voor, tijdens en na de haartransplantatie volgens een aangepast schema gebruikt worden. Dit wordt uitvoerig met u besproken. De haarchirurg zal ook aangeven wanneer u weer over kunt gaan op uw normale routine. • Het gebruik van onder meer bloedverdunners zal extra aandacht krijgen en dient meestal een aantal dagen voor de behandeling gestopt te worden. Daarnaast worden algemene risico’s besproken die van invloed kunnen zijn op het haartransplantatie resultaat. Zo is het belangrijk om ruim voor de geplande ingreep te stoppen met roken. Tabaksproducten hebben een slechte invloed op de doorbloeding van uw lichaam en maken het de getransplanteerde haarzakjes er niet makkelijker op. Een gezonde haargroei heeft nood aan zuurstofrijkbloed. Rook daarom ook niet in de weken na de haartransplantatie. Vindt u het moeilijk om te minderen of helemaal te stoppen met roken? Hulp bij het stoppen wordt tegenwoordig aangemoedigd in de vorm van een kostenvergoeding via uw zorgverzekeraar. Om uzelf optimaal voor te bereiden op de haartransplantatie wordt ook aandacht besteed aan de manier waarop u uw haar en hoofdhuid na de ingreep verzorgt en is er tijd om vragen te stellen.

Bitmap

Haartransplantatie voorzorg en resultaten

Als u zichzelf inleest in de procedure en u voor laat lichten door haartransplantatie specialisten wordt duidelijk dat haartransplantatie voorzorg medebepalend is voor het succes van de behandeling. U mag daarom best wat selectief en kieskeurig zijn. Ga niet direct voor de eerste beste goedkope haartransplantatie aanbieding die u tegenkomt. Vergelijk de behandeltechnieken, behandelaars, prijzen en resultaten met elkaar. Dit doet u door zelf een aantal haarklinieken met elkaar te vergelijken, maar u kunt ook reviewsites als uitgangspunt nemen. Online zijn tal van ervaringssites, fora en blogs te vinden die het thema haartransplantatie behandelen. Het is een handige manier om meer te weten te komen over de ingreep die bij velen tot de verbeelding spreekt. Bekijk haartransplantatie voor en na foto’s en zie in een haartransplantatie video hoe het oogsten en plaatsen van de haarzakjes precies in zijn werk gaat. Door gericht informatie te zoeken, te lezen en te bekijken bent u beter in staat te relativeren en uzelf een beeld te vormen van hetgeen u kunt verwachten. Het is een manier van haartransplantatie voorzorg die als een rode lijn door de behandeling loopt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie prijzen

Tijdens de voorbereiding is het logisch dat u haartransplantatie kosten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijkt. Nederlandse haartransplantatie tarieven liggen aanmerkelijk hoger dan die van GlobalHair. Wij bieden u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. Wat weet u van Turkije als haartransplantatie land? Onze haarkliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en wordt door Kiyoh met een 9.9 gewaardeerd. Staat u wat huiverig tegenover een haartransplantatie in Turkije? Dan is het goed om te weten dat bij GlobalHair het consult en de nazorg gewoon in Nederland plaatsvinden. Alleen voor de FUE haartransplantatie zelf reist u naar onze comfortabele haarkliniek in Istanbul. U verblijft gedurende 2 nachten in een luxe hotel, waarbij wij zorgen voor alle transfers. Het spreekt voor zich dat er een tolk aanwezig is, zodat er van eventuele communicatieproblemen geen sprake is. GlobalHair hanteert een vast all-in tarief van € 2.949 voor een haartransplantatie waarbij tot 4.500 grafts getransplanteerd worden.

Consult

Bereidt u zich voor op een haartransplantatie? Bent u op zoek naar informatie over een haartransplantatie in Turkije? Maak dan snel een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Onze consulenten nemen de tijd om de procedure met u door te nemen en beantwoorden de vragen die u heeft. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.