Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Haartransplantaties
voor vrouwen

Heeft u last van haaruitval of dunner wordend haar en heeft dit ook impact op uw zelfvertrouwen? Herontdek uw zelfvertrouwen en natuurlijke schoonheid met onze op maat gemaakte transplantaties, speciaal ontworpen voor vrouwen die verlangen naar een gezonde, volle haardos.

Wat voor haarprobleem heeft u?

Een terugtrekkende haarlijn

Een terugtrekkende haarlijn

Een terugtrekkende haarlijn is het verschijnsel waarbij de haargrens zich terugtrekt, wat zowel bij mannen als vrouwen kan voorkomen. Bij vrouwen kan dit het gevolg zijn van diverse factoren, zoals hormonale veranderingen, vitaminen tekort, erfelijkheid en stress. Dit kan leiden tot onzekerheid en een verminderd zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om de terugtrekkende haarlijn bij vrouwen te verbeteren. Denk aan de Fue Haartransplantatietechniek en de Saffier haartransplantatietechniek.

Ook een V6 Hairboost behandeling is de perfecte oplossing bij haaruitval. Zeker weten wat voor uw haartype de beste keuze is? Een consult met een van onze specialisten kan helpen om de juiste behandeling te vinden die past bij uw wensen en mogelijkheden.

Inhammen

Inhammen

Inhammen kunnen voor veel vrouwen een bron van onzekerheid zijn. Gelukkig bieden wij haartransplantaties aan die levenslang blijven groeien en zo de inhammen op een natuurlijke manier kunnen opvullen.

Door onze expertise kunnen we de inhammen opvullen en het haar herstellen. Het getransplanteerde haar komt uit de eigen haarkrans van de patiënt, wat ervoor zorgt dat de resultaten blijvend zijn en de patiënt weer vol zelfvertrouwen door het leven kan gaan. Benieuwd naar onze Haartransplantaties voor vrouwen?

Tussen de haren transplanteren

Tussen de haren transplanteren

Heeft u last van dunner wordend haar en wilt u hier graag verandering in zien? Dan staan de artsen van GlobalHair voor u klaar. Wij helpen uw haar weer voller te maken door extra haren tussen uw huidige haar te plaatsen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften bepalen we gezamenlijk of we wel of niet scheren bij de behandeling.

Samen kijken we naar de behandeling die het beste bij u past; van de Fue Haartransplantatietechniek, DHI Haartransplantatietechniek tot de V6 Hairboost behandeling. Iedereen is immers uniek en dat geldt ook voor het haar. Met onze jarenlange ervaring en expertise bieden wij een behandeling op maat, waardoor u weer snel vol zelfvertrouwen en met een tevreden gevoel over uw haargroei door het leven kunt gaan. Benieuwd hoe wij dit aanpakken?

wenkbrauwen

Wenkbrauwen

Bent u ontevreden over de vorm van uw wenkbrauwen? Of heeft u jarenlang uw wenkbrauwen geëpileerd, waardoor ze erg dun zijn geworden? Sommige mensen hebben vanaf hun geboorte al weinig wenkbrauwhaargroei en willen hier door middel van een haartransplantatie iets aan laten doen.

Met onze Wenkbrauw transplantatie helpen wij u van uw onzekerheid af, waardoor u vol zelfvertrouwen en met een tevreden gevoel in de spiegel kunt kijken. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en zorgen voor een passende oplossing en een prachtig resultaat van uw wenkbrauwen.

Tevreden klanten

Ervaringen van
Onze klanten

Bekijk overige reviews op Kiyoh

Wees trots op uw haar

  image

  Gespecialiseerd in haartransplantatie bij vrouwen

  Wij begrijpen de onzekerheid die komt kijken bij haaruitval of dunner wordend haar. Daarom helpen wij met onze gespecialiseerde behandelmethoden de kwaliteit en het herstel van uw haar te bevorderen - uiteraard met een behandeling die geheel gericht is op uw persoonlijke situatie, haartype en wensen.

  image

  Innovatieve technologieën

  Bij GlobalHair maken we gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve technologieën die speciaal zijn afgestemd op haartransplantatie voor vrouwen. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en vernieuwen onze technologieën regelmatig om altijd voorop te lopen in de haartransplantatie wereld.

  image

  Ervaren haarspecialisten voor vrouwen haartransplantatie

  Ons team van haarspecialisten heeft jarenlange ervaring en expertise in het behandelen van vrouwelijke haarproblemen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg en behandelingen. Daarom investeren we continu in de opleiding en training van ons team, zodat u als vrouw bij GlobalHair altijd verzekerd bent van de best mogelijke resultaten.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Waarom ruim 10.000 anderen voor GlobalHair hebben gekozen

  • Eerlijk en persoonlijk advies op maat op basis van jouw haarkwaliteit, gewenste haardichtheid en het transplantatiegebied.
  • Expertise in top technieken: Ervaar meer dan 10 jaar ervaring en expertise in FUE, DHI & Saffier voor de hoogste haardichtheid en fijn herstel.
  • Volledige begeleiding van consultatie tot nazorg.
  • Uitstekende ervaringen ondersteund door voor-en na foto’s.
  • Flexibiliteit: Consultatie per telefoon of op onze locatie. Haartransplantaties in Nederland of in Turkije met reisarrangementen.

  “Haarverlies een veelvoorkomend probleem onder vrouwen”

  Haarverlies is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Maar liefst 40 procent van alle vrouwen krijgt in hun leven te maken met haarverlies. Dit toont aan hoe wijdverspreid en impactvol dit probleem kan zijn voor vrouwen. Het is daarom ook niet heel verrassend dat steeds meer vrouwen op zoek gaan naar oplossingen voor haarverlies, zoals een haartransplantatie voor vrouwen met dun haar of haarverlies.

  Deskundig advies van de beste behandelaars

  Deskundig advies van de beste behandelaars. Bij GlobalHair staan we voor kwaliteit en expertise. Ons team van professionals staat klaar om u te adviseren en begeleiden op uw reis naar haarherstel.

  Is uw haarverlies een groeiende zorg?

  Als camouflage of haargroeiproducten niet meer volstaan, is het tijd voor een effectievere oplossing. Kies voor een haartransplantatie bij GlobalHair. Wij bieden behandelingen speciaal afgestemd op vrouwen, zodat u weer kunt genieten van een natuurlijk ogende, volle haardos en het zelfvertrouwen dat daarmee gepaard gaat.

  Description of Image

  Haartransplantatie Rosanna - Haarlijnverlaging

  Veelgestelde vragen

  1. WAT IS HOUDT EEN HAARTRANSPLANTATIE PRECIES IN?

  2. HOE WORDT EEN HAARTRANSPLANTATIE TOEGEPAST?

  3. KOMT IEDEREEN IN AANMERKING VOOR EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  4. ZIJN ER LEEFTIJDSBEPERKINGEN?

  5. WAT KAN IK VERWACHTEN NA EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  6. WELKE RESULTATEN KAN IK VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE VERWACHTEN?

  7. LAAT EEN HAARTRANSPLANTATIE ZICHTBARE LITTEKENS ACHTER?

  8. WAAR KOMEN DE DONORHAREN VANDAAN?

  9. IS EEN HAARTRANSPLANTATIE PIJNLIJK?

  10. WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  11. WAT ZIJN DE NADELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  12. KAN IK DE RESULTATEN OP EEN OF ANDERE MANIER GUNSTIG BEÏNVLOEDEN?

  13. IS HET MOGELIJK OM DE HAARTRANSPLANTATIE ONDER NARCOSE TE ONDERGAAN?

  14. HOE LANG DUURT DE INGREEP?

  15. HOEVEEL GRAFTS WORDEN ER GETRANSPLANTEERD?

  16. IS EEN BEHANDELING VOLDOENDE?

  17. WAT ZIJN DE RISICO’S VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  18. KAN IK DIRECT NA DE HAARTRANSPLANTATIE TERUG NAAR HUIS?

  19. HOE SNEL NA DE HAARTRANSPLANTATIE KAN IK WEER AAN HET WERK?

  20. MAG IK NA DE INGREEP SPORTEN?

  21. WAT KOST EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  22. WORDEN DE KOSTEN VERGOED DOOR MIJN ZORGVERZEKERAAR?

  23. KAN IK EEN HAARTRANSPLANTATIE IN TERMIJNEN BETALEN?

  24. ZIJN DE KOSTEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE AFTREKBAAR?

  25. KLOPT HET DAT DE RESULTATEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE BLIJVEND ZIJN?

  26. MIJN HOOFDHUID JEUKT, IS DAT WEL NORMAAL?

  27. WELKE ALTERNATIEVE BEHANDELINGEN ZIJN ER?

  28. IS ER NOG MEER DAT IK MOET WETEN OVER EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  WhatsApp