Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie vrouwen

Een dunner wordende haardos, het is de nachtmerrie voor elke vrouw. Heeft u niet alleen dunner wordend haar, maar ook kale plekken? Dan loopt uw zelfvertrouwen al snel een deuk op. Blijvende haaruitval kan met behulp van een haartransplantatie bij vrouwen goed behandeld worden. Bij GlobalHair maakt u eenvoudig een afspraak voor een consult. De ingreep wordt nader toegelicht en u ontvangt een vrijblijvend behandeladvies.

Tijdelijke of blijvende haaruitval bij vrouwen

Haaruitval bij vrouwen wordt al snel geassocieerd met een ongezonde levenswijze. Vrouwelijke haaruitval kent uiteenlopende factoren waaronder stress, hormonale veranderingen, medicijngebruik, roken en het zelf uittrekken van de haren. Wat veel mensen echter niet weten is dat Alopecia androgenetica, ook wel mannelijke of erfelijke kaalheid, de meest voorkomende oorzaak van haaruitval bij vrouwen is. Mannelijke kaalheid typisch iets voor mannen? Toch niet. Genetische aanleg bepaalt dat ook vrouwen gevoelig zijn voor het mannelijke DHT-hormoon wat haaruitval veroorzaakt. Het is verstandig om de oorzaak van uw haaruitval te laten onderzoeken. Zeker als er sprake is van blijvende haaruitval kan een haartransplantatie bij vrouwen uitkomst bieden. Een haartransplantatie wordt niet aan iedere vrouw met haaruitval geadviseerd. Als er bij u sprake is van een van de volgende situaties, kan de ingreep overwogen worden: • U heeft last van diffuse haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica. De oorzaak is door een arts of specialist vastgesteld. • Uw haren zijn deels of volledig verloren gegaan ten gevolge van brandwonden of een ongeval. • U heeft last van een terugtrekkende haarlijn en/of zichtbare inhammen. Een haartransplantatie bij vrouwen kan meestal niet worden toegepast als er sprake is van: • Tijdelijk haarverlies veroorzaakt door een ziekte, medische behandeling, gebruik van medicijnen, stress, ijzergebrek en/of hormonale veranderingen zoals een zwangerschap of de overgang. • Kaalheid die al te ver gevorderd is, waardoor er te weinig donorhaar aanwezig is. • Indien er sprake is van gevoeligheid voor keloïde of woekerende littekens.

Bitmap

Haartransplantatie bij vrouwen Turkije

De tijd dat een haartransplantatie typisch een mannenbehandeling was, is voorbij. Met de verfijning van de haartransplantatie techniek en de ontwikkeling van de mogelijkheden neemt het percentage vrouwen dat een ingreep ondergaat gestaag toe. Meer en meer vrouwen weten de weg naar een haartransplantatie kliniek te vinden. Schrikt het idee van het afscheren van uw haar u af? Dat is met een haarsparende FUE haartransplantatie niet langer nodig. Niet al uw haar wordt geschoren, alleen een gedeelte aan de achterzijde van uw hoofd, het zogenaamde donorgebied. Uw omliggende haren vallen hier na de haartransplantatie overheen, zodat het niet opvalt dat u een ingreep heeft ondergaan. Het grootste verschil tussen een standaard en haarsparende FUE haartransplantatie is het aantal haarzakjes dat tijdens een behandeling geoogst en getransplanteerd kan worden. Bij een gewone ingreep ligt dit aantal bij GlobalHair op maximaal 4.500, in geval van een haarsparende behandeling is dit een stuk minder. Hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden voor een optimaal resultaat, kan door een consulent geadviseerd worden tijdens een consult. Vrouwen die zich oriënteren op een haartransplantatie zullen constateren dat de prijzen bij Nederlandse haarklinieken behoorlijk op kunnen lopen. Bedragen die oplopen tot ver boven € 6.000 zijn eerder regel dan uitzondering. Wist u dat u met een haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije soms ruim 50% voordeel heeft? Andere redenen om voor een haartransplantatie bij GlobalHair in Turkije te kiezen zijn onder meer: • All-in tarief van € 2.949 inclusief behandeling, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie. • Behandeling onder nauwlettend toezicht van gecertificeerde ISHRS haarchirurgen. • De behandeling vindt plaats in de luxe en moderne kliniek van GlobalHair. • Blijvende resultaten. • Intakegesprek en nazorg vinden plaats bij de Nederlandse vestiging van GlobalHair. • Mogelijkheid gespreide betaling.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haarlijn verlagen vrouwen

Stoort u zich aan een terugtrekkende haarlijn? Voelt u zichzelf in uw dagelijkse leven beperkt door een dunner wordende haardos of zichtbare kale plekken? Een haartransplantatie geeft u weer een mooie haardos. Door gebruik te maken van haarzakjes die zich in uw haarkrans, de achterzijde van het hoofd, bevinden kan uw haarlijn worden verlaagd en kalende plekken opgevuld. Hoe dit wordt gedaan? Bij de haartransplantatie, waarbij u plaatselijk verdoofd worden, worden haarzakjes met behulp van een micro motor uit uw haarkrans geoogst. Na het oogsten vindt een kwaliteitscontrole plaats en worden de haarzakjes voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Een voor een worden de haarzakjes geplaatst. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de groeirichting van de andere haren. Een haartransplantatie bij vrouwen is een veilige ingreep met een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. Om deze kans verder te verkleinen ontvangt u verzorgingsinstructies en tips om het herstel te bevorderen. Na een vlot herstel ziet u hoe de resultaten zich door de maanden heen ontwikkelen. Het is helaas niet zo dat u direct na afloop van de haartransplantatie weer met een mooie haardos heeft. Twee tot drie maanden na de ingreep wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Pas negen tot twaalf maanden is het resultaat definitief. Het eindresultaat is blijvend en verbeterd uw zelfvertrouwen.

Informatie betaalbare haartransplantatie in Turkije

Onderzoekt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie en overweegt u de behandeling in Turkije uit te laten voeren? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak voor een consult bij GlobalHair. U kunt rekenen op de laagste haartransplantatie tarieven in Turkije en een behandeling die wordt uitgevoerd in een luxe kliniek door ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Jaarlijks worden bij GlobalHair honderden haartransplantaties naar volle tevredenheid en met uitstekende resultaten uitgevoerd. Waarom zou u meer betalen voor een gelijkwaardige behandeling in Nederland, als u in Turkije gebruik kunt maken van de moderne micro FUE haartransplantatie techniek? Gespreide betaling is mogelijk en u kunt rustig een vertrouwd iemand meenemen naar zowel het consult als de ingreep in Istanbul. Kunt of wilt u om wat voor reden dan ook liever niet naar de vestiging in Leiden komen? Onze ervaren specialisten geven u ook via een fotoconsult een vrijblijvend behandeladvies.

Haartransplantatie bij vrouwen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie bij vrouwen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Niet elke vrouw met haaruitval kan succesvol met een haartransplantatie behandeld worden. Het succes hangt af van de oorzaak die het haarverlies heeft. Tijdelijke haaruitval als gevolg van een ziekte, stress, medicijngebruik, een medische behandeling, ijzergebrek of hormonale veranderingen zoals een zwangerschap en/of de overgang worden meestal niet met een haartransplantatie opgelost.

Uw geschiktheid wordt door een ervaren specialist beoordeelt tijdens een consult bij de GlobalHair vestiging in Leiden. De oorzaak van uw haarverlies wordt besproken, maar ook uw gezondheid en eventueel medicijngebruik zijn van invloed. Beschikt u over voldoende donormateriaal en is de haaruitval nog niet te ver gevorderd dan kan een positief behandeladvies gegeven worden.

Ja, zonder eerst uw situatie bekeken te hebben is het onmogelijk om een behandeladvies te geven. Het consult dient daarnaast om u te informeren over de behandeling, de risico’s, de herstelperiode en de resultaten die bereikt worden. Komt u liever niet voor een consult naar Leiden? Het is ook mogelijk om gedetailleerde foto’s van uw hoofd en haaruitval te sturen. Aan de hand van een fotoconsult ontvangt u dan een advies.

Het is normaal dat de behandelde huid na afloop van de haartransplantatie gezwollen en rood verkleurd is. Deze verschijnselen verdwijnen in de dagen na de ingreep. Om het herstel niet nadelig te beïnvloeden krabt u niet aan korstjes die op de huid ontstaan. Geef de korstjes de kans om vanzelf los te laten en van de huid te vallen. Korstjes die opengekrabd worden, hebben een reële kans om te ontsteken en littekentjes achter te laten. Na tien dagen is de huid meestal volledig hersteld van de ingreep.

Een haartransplantatie is een langdurige behandeling, waarbij u geduld nodig heeft om het eindresultaat te kunnen zien. Het getransplanteerde haar zal bovendien eerst uitvallen, voordat het na 2 tot 3 maanden begint te groeien. Gemiddeld zijn 9 tot 12 maanden nodig om het definitieve resultaat bereiken. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend.

De FUE haartransplantatie geeft uw zelfvertrouwen terug, het is niet langer nodig om uw dunner wordende haardos of kale plekken te camoufleren. Een behandeling volstaat en de resultaten die bereikt worden zijn blijvend. U kunt uw haardos verzorgen zoals u dat gewend bent. Ook knippen, kleuren, verven en stylen zijn mogelijk.

Het betreft een dure chirurgische ingreep die ondanks de plaatselijke verdovingen voor een ongemakkelijk gevoel achteraf kan zorgen. De resultaten die bereikt worden zijn goed, uw haardos wordt echter nooit meer zo vol of dik als voorheen. Uw haar is gelijkmatig verdeeld over uw hoofd. Indien u later verdere verdichting overweegt, is een aanvullende haartransplantatie nodig.

Nee, van echte pijn is geen sprake. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden worden voor de ingreep plaatselijk verdoofd. U voelt niet dat de haarzakjes geoogst en geplaatst worden. Van het gebruik van een volledige narcose is geen sprake. Wel kunt u voor de ingreep een kalmerend middel vragen, zodat u redelijk ontspannen aan de haartransplantatie begint. Na afloop van de ingreep treedt soms napijn op. Dit is tijdelijk en kan met een paracetamol bestreden worden.

Iedere medische ingreep kent risico’s. De FUE haartransplantatie is veilig en kent een kleine kans op complicaties. Hierbij kunt u denken aan allergische reacties op de gebruikte verdovingsmiddelen, kleine nabloedingen, slechte wondgenezing, infecties en littekenvorming. Om de kans op bijwerkingen te verkleinen wordt geadviseerd om al ruim voor de haartransplantatie te stoppen met roken, en dit ook langere tijd na ingreep niet te doen. Mocht er sprake zijn van aanhoudende klachten na de haartransplantatie dan neemt u altijd contact op met GlobalHair in Leiden.

Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, is vaak een goed uitgangspunt voor het tarief dat in rekening wordt gebracht. Een FUE haartransplantatie is een unieke behandeling die bij iedereen anders is. GlobalHair heeft bewust gekozen voor een vast all-in tarief waarbij een maximaal aantal van 4.500 haarzakjes wordt getransplanteerd. Bij deze prijs zitten ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen.

Het merendeel van de haartransplantaties wordt niet om een medische noodzaak ondergaan. Vrouwen, maar ook mannen, kiezen voor een haartransplantatie uit cosmetisch oogpunt. Zorgverzekeraars gaan alleen in zeldzame gevallen tot vergoeding over. Aantoonbaar ernstig psychisch lijden of haarverlies als gevolg van een ongeval of brandwonden behoren hier soms toe. De voorwaarden die gehanteerd worden zijn uiterst strikt.

GlobalHair biedt u de mogelijkheid om het behandelbedrag in maandelijkse termijnen te voldoen. Via mijnbetaalplan.nl, een onderdeel van Wallet, kunt u een lening afsluiten. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een kredietverstrekker te zoeken. Geld lenen kost geld. Dat geldt voor iedere lening die u afsluit. Om verantwoord te kunnen lenen worden uw gegevens getoetst en bij goedkeuring genoteerd bij het BKR.

Vergelijk de verschillende haarklinieken in binnen- en buitenland met elkaar. Kijk daarbij niet alleen naar het van toepassing zijnde tarief maar ook naar de ervaring van een behandelend specialist. Lees ervaringsverhalen van anderen en ga bij meerdere aanbieders naar een intakegesprek. Geen ervaring is zo goed of duidelijk als een eigen ervaring. Volg uw gevoel. Als uw eerste indruk van een haarkliniek niet goed is of geen vertrouwen geeft, kijk dan rustig verder. Wilt u weten of GlobalHair ook voor u de aangewezen haarkliniek is? Maak dan snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. U bent van harte welkom bij onze ervaren consulenten en specialisten in Leiden. Ook advies via een fotoconsult is mogelijk. Stuur uw foto’s naar contact@globalhair.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.