facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Waalwijk

Het is zo vanzelfsprekend om een mooie, weelderige haardos te hebben dat het rauw op uw dak valt als haaruitval toeslaat. Een volle, gezonde haardos staat synoniem aan een jeugdig uiterlijk en dat willen we zo lang mogelijk behouden. Dun haar, kale plekken en een hoofdhuid die zichtbaar wordt, passen niet bij het ideaal beeld van gezond haar. Voor veel mensen is een haartransplantatie in Waalwijk een oplossing bij het terugbrengen van haargroei en een vollere haardos. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk om vooraf met een ervaren haarchirurg te praten over hetgeen u kunt verwachten.

Geavanceerde behandeltechniek

Tegenwoordig wordt tijdens een haartransplantatie in Waalwijk gewerkt met moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur. Er is veel informatie beschikbaar voor mensen die de ingreep overwegen. Bent u nieuwsgierig naar het verloop van de procedure? Is het een geschikte oplossing voor uw haarverlies? Er zijn een aantal interessante wetenswaardigheden die u tijdens de voorbereiding ter overweging mee kunt nemen: • FUE haartransplantatie in Waalwijk. Haarklinieken maken vandaag de dag vrijwel allemaal gebruik van de Follicle Unit Extraction techniek bij het transplanteren van haren. Deze techniek laat geen zichtbare littekens na, waardoor een kortere herstelperiode wordt bewerkstelligd. • Haarsparende FUE haartransplantatie. Met de toenemende populariteit van de behandeling steeg ook de interesse van vrouwen die te maken hebben met mannelijke kaalheid. Het volledig millimeteren van het haar was een punt waarop veel vrouwen de ingreep links lieten liggen. Verbetering van de techniek maakt het mogelijk dat alleen nog een stukje van het donorgebied moet worden geschoren. Het omliggende haar valt achteraf over het korte gedeelte heen. • De haartransplantatie techniek wordt ook toegepast voor het transplanteren van wimpers, wenkbrauwen, snor- en baardharen. • De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats. Van pijn tijdens het oogsten en plaatsen van de haarzakjes in geen sprake. Ook pijn achteraf komt uiterst zelden voor. • Resultaten zijn blijvend. De haarzakjes die met succes getransplanteerd worden, produceren uw leven lang nieuwe haren.

Bitmap

Kosten haartransplantatie in Waalwijk

Een ander punt van aandacht zijn de kosten die bij een haartransplantatie komen kijken. Tijdens de voorbereiding hoort, ziet en leest u dat de tarieven voor de ingreep variabel en zeker niet goedkoop zijn. Het loont de moeite om uzelf te verdiepen in de verschillende tariefstructuren en een vergelijking te maken tussen de verschillende haarklinieken. Wist u trouwens dat het interessant is om ook eens te kijken naar de kosten die in het buitenland in rekening worden gebracht? Waar let u op bij het bekijken van de prijsopgave die u ontvangt voor een haartransplantatie in Waalwijk? • Hoeveel haarzakjes worden er getransplanteerd? Er zit een groot verschil tussen een kleine ingreep van 1.000 grafts en een uitgebreide haartransplantatie waarbij 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. • Welke haartransplantatie techniek wordt er toegepast? Waar de meeste haarklinieken de FUE techniek toepassen, zijn er nog altijd haartransplantatie specialisten die de FUT techniek uitvoeren. De FUT techniek laat een ontsierend litteken achter, wellicht dat u daar niet op zit te wachten. • Welke ervaring heeft degene die de ingreep bij u toepast? Laat u bij voorkeur behandelen door een haarchirurg die aantoonbare ervaring heeft en waarbij u zowel vertrouwen als een goed gevoel ervaart. • Hoe is de reputatie van de haarkliniek? Online vindt u tal van reviews en ervaringen die u meer inzicht geven in hoe anderen een bepaalde haarkliniek en behandelaar ervaren. Al deze punten spelen mee in de kostprijs die berekend wordt. Met een gemiddelde prijs van € 5.000 is een haartransplantatie in Waalwijk dan ook niet echt goedkoop te noemen. Toch zijn er mogelijkheden om een betaalbare behandeling met een uitstekend resultaat toe te laten passen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haarimplantatie in Waalwijk of Istanbul?

Turkije is naast een zonnige vakantiebestemming ook een geliefde bestemming voor cosmetische ingrepen. Jaarlijks reizen er mensen van over de hele wereld naar onder meer Istanbul voor een betaalbare haartransplantatie. Als u weet dat u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949 betaald voor een uitgebreide ingreep tot 4.500 haarzakjes, dan bespaart u ruim 50% op een ingreep in Nederland. De kwaliteit van de zorg is hoog en bij de haarkliniek zijn uitsluitend ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam. GlobalHair behoort tot de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul en de resultaten die bereikt worden zijn zowel bij mannen als vrouwen uitstekend. De kliniek heeft een vestiging in Leiden, waardoor het niet noodzakelijk is om meerdere keren naar Turkije te reizen. Bent u benieuwd of de haarchirurgen bij u passen? Maak dan een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Waalwijk FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Waalwijk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Follicle Unit Transplantation, FUT, is de haartransplantatie techniek die tot voor kort het meeste werd toegepast en waarbij artsen een reepje huid uit de haarkrans snijden. Het huidreepje wordt vervolgens tot individuele grafts, haarzakjes, versneden die in de transplantatie gebieden geplaatst worden. Op de plaats waar de huid is verwijderd ontstaat een kenmerkend, en ontsierend haartransplantatie litteken.

De moderne Follicle Unit Extraction methode is vriendelijker voor zowel de haarzakjes, de hoofdhuid als de onderliggende weefsels. Door de haarzakjes individueel uit het donorgebied te verwijderen wordt er niet langer gesneden en/of gehecht in de haarkrans. De FUE methode laat geen zichtbare littekens achter, is minder ingrijpend en het herstel verloopt vlotter dan bij de FUT techniek.

Steeds minder specialisten bieden de FUT techniek als behandeling aan. Snijden en hechten wordt als een groot nadeel van de techniek gezien. De haarklinieken die de mogelijkheid bieden, rekenen doorgaans een iets lager tarief dan bij een FUE haartransplantatie.

Mannen wordt doorgaans gevraagd het haar voor de ingreep kort te scheren. Dit maakt het voor een haarchirurg makkelijker om zowel de haarzakjes te oogsten, als ze in een natuurlijke groeirichting te plaatsen. Bij vrouwen ligt het scheren van het haar extra gevoelig. Met de ontwikkeling van de haarsparende FUE techniek is het niet langer een vereiste om al het haar te millimeteren. Het scheren van het donorgebied is voldoende.

Ja. Een consult of intakegesprek is een belangrijk onderdeel in het haartransplantatie proces. Het geeft wat extra zelfvertrouwen door iemand die u vertrouwt mee te nemen naar het gesprek. Bespreek vooraf de vragen die u aan de specialist wilt stellen. De ander kan u helpen als u door de hoeveelheid informatie die u krijgt, deze vragen te onthouden.

Ja. Verschillende kredietverstrekkers zijn gespecialiseerd in het verstrekken van kredieten voor cosmetische behandelingen. GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl, waar u een krediet tot € 5.000 af kunt sluiten. U bent de kredietmaatschappij onder meer rentekosten verschuldigd, waardoor de uiteindelijke kostprijs hoger is.

GlobalHair heeft een all-in tarief. Het consult, controles en nazorg vinden plaatsen in Leiden en zijn bij het tarief inbegrepen. De ingreep zelf vindt plaats in Istanbul, waar maximaal 4.500 grafts worden getransplanteerd. Daarnaast zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie en een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 bij het tarief inbegrepen. Het vliegticket en eventuele aanvullende verblijfskosten betaalt uzelf. U bent op deze manier vrij om zelf te bepalen vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.