Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Geavanceerde behandeltechniek

  Tegenwoordig wordt tijdens een haartransplantatie in Waalwijk gewerkt met moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur. Er is veel informatie beschikbaar voor mensen die de ingreep overwegen. Bent u nieuwsgierig naar het verloop van de procedure? Is het een geschikte oplossing voor uw haarverlies? Er zijn een aantal interessante wetenswaardigheden die u tijdens de voorbereiding ter overweging mee kunt nemen: • FUE haartransplantatie in Waalwijk. Haarklinieken maken vandaag de dag vrijwel allemaal gebruik van de Follicle Unit Extraction techniek bij het transplanteren van haren. Deze techniek laat geen zichtbare littekens na, waardoor een kortere herstelperiode wordt bewerkstelligd. • Haarsparende FUE haartransplantatie. Met de toenemende populariteit van de behandeling steeg ook de interesse van vrouwen die te maken hebben met mannelijke kaalheid. Het volledig millimeteren van het haar was een punt waarop veel vrouwen de ingreep links lieten liggen. Verbetering van de techniek maakt het mogelijk dat alleen nog een stukje van het donorgebied moet worden geschoren. Het omliggende haar valt achteraf over het korte gedeelte heen. • De haartransplantatie techniek wordt ook toegepast voor het transplanteren van wimpers, wenkbrauwen, snor- en baardharen. • De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats. Van pijn tijdens het oogsten en plaatsen van de haarzakjes in geen sprake. Ook pijn achteraf komt uiterst zelden voor. • Resultaten zijn blijvend. De haarzakjes die met succes getransplanteerd worden, produceren uw leven lang nieuwe haren.

  Kosten haartransplantatie in Waalwijk

  Een ander punt van aandacht zijn de kosten die bij een haartransplantatie komen kijken. Tijdens de voorbereiding hoort, ziet en leest u dat de tarieven voor de ingreep variabel en zeker niet goedkoop zijn. Het loont de moeite om uzelf te verdiepen in de verschillende tariefstructuren en een vergelijking te maken tussen de verschillende haarklinieken. Wist u trouwens dat het interessant is om ook eens te kijken naar de kosten die in het buitenland in rekening worden gebracht? Waar let u op bij het bekijken van de prijsopgave die u ontvangt voor een haartransplantatie in Waalwijk? • Hoeveel haarzakjes worden er getransplanteerd? Er zit een groot verschil tussen een kleine ingreep van 1.000 grafts en een uitgebreide haartransplantatie waarbij 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. • Welke haartransplantatie techniek wordt er toegepast? Waar de meeste haarklinieken de FUE techniek toepassen, zijn er nog altijd haartransplantatie specialisten die de FUT techniek uitvoeren. De FUT techniek laat een ontsierend litteken achter, wellicht dat u daar niet op zit te wachten. • Welke ervaring heeft degene die de ingreep bij u toepast? Laat u bij voorkeur behandelen door een haarchirurg die aantoonbare ervaring heeft en waarbij u zowel vertrouwen als een goed gevoel ervaart. • Hoe is de reputatie van de haarkliniek? Online vindt u tal van reviews en ervaringen die u meer inzicht geven in hoe anderen een bepaalde haarkliniek en behandelaar ervaren. Al deze punten spelen mee in de kostprijs die berekend wordt. Met een gemiddelde prijs van € 5.000 is een haartransplantatie in Waalwijk dan ook niet echt goedkoop te noemen. Toch zijn er mogelijkheden om een betaalbare behandeling met een uitstekend resultaat toe te laten passen.

  Haarimplantatie in Waalwijk of Istanbul?

  Turkije is naast een zonnige vakantiebestemming ook een geliefde bestemming voor cosmetische ingrepen. Jaarlijks reizen er mensen van over de hele wereld naar onder meer Istanbul voor een betaalbare haartransplantatie. Als u weet dat u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949 betaald voor een uitgebreide ingreep tot 4.500 haarzakjes, dan bespaart u ruim 50% op een ingreep in Nederland. De kwaliteit van de zorg is hoog en bij de haarkliniek zijn uitsluitend ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam. GlobalHair behoort tot de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul en de resultaten die bereikt worden zijn zowel bij mannen als vrouwen uitstekend. De kliniek heeft een vestiging in Leiden, waardoor het niet noodzakelijk is om meerdere keren naar Turkije te reizen. Ook zijn wij actief in Den Bosch, Breda, Tilburg, Oosterhout, Bergen op Zoom en Roosendaal. Bent u benieuwd of de haarchirurgen bij u passen? Maak dan een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1