Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

Wenkbrauw transplantatie

Heb jij last van kale plekjes bij je wenkbrauwen en verlang jij naar prachtige, volle wenkbrauwen? Wenkbrauwen waarmee je gezicht nog mooier uitkomt? Geniet van symmetrische, natuurlijk ogende wenkbrauwen met de wenkbrauwtransplantatie behandeling van GlobalHair - zonder make-up! Wij helpen jou van je dunne of ontbrekende wenkbrauwen te herstellen, je zelfvertrouwen terug te winnen én jouw wenkbrauwen een nieuwe definitie te geven. En dat met de beste resultaten.

Voel je goed met mooie volle wenkbrauwen

Vallen je wenkbrauwen uit? En wil jij maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardige wenkbrauw implantatie!

Precieze restauratie van wenkbrauwen

Onze wenkbrauwtransplantatie biedt een precieze restauratie van dunne, ongelijke of ontbrekende wenkbrauwen. Met uiterste precisie en zorg plaatsen onze specialisten individuele haarzakjes, waardoor we je wenkbrauwen kunnen herstellen en ze er weer vol en goed gevormd uitzien.

Harmonieuze en natuurlijke resultaten

Dankzij onze wenkbrauw haartransplantaties geniet je van harmonieuze en natuurlijke resultaten. We streven naar een perfecte balans tussen vorm, dikte en buiging, zodat je wenkbrauwen er niet alleen mooi uitzien, maar ook passen bij je gezicht en ogen. Bereik prachtige wenkbrauwen die er volledig natuurlijk uitzien.

Vakkundige behandeling voor elke wenkbrauwvorm

Onze vakkundige behandelingen zijn geschikt voor elke wenkbrauwvorm. Of je nu wilt herstellen, verdichten of vormgeven, onze specialisten passen de technieken aan op basis van jouw specifieke behoeften. We creëren de perfecte wenkbrauwvorm die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt en je gezichtsuitdrukking versterkt.

Waarom kiezen voor een wenkbrauwtransplantatie?

Heb jij last van dunne of ontbrekende wenkbrauwen die je gezichtsuitdrukking beïnvloeden? Onze wenkbrauwtransplantaties bieden een oplossing op maat om jouw zelfvertrouwen te herstellen. Ontdek hoe deze gespecialiseerde behandeling je wenkbrauwen kan transformeren, zodat je weer stralend en tevreden kunt zijn met jouw uiterlijk. Laat je informeren door de ervaren doktoren van GlobalHair!

Prachtige wenkbrauwen met natuurlijke uitstraling

Iedereen heeft zijn eigen idee van perfecte wenkbrauwen, maar er zijn enkele kenmerken die vaak worden geassocieerd met een ideaal resultaat. Perfecte wenkbrauwen hebben een mooie vorm die past bij je gezichtskenmerken. Ze zijn goed gevuld en hebben een natuurlijke buiging. Onze specialisten begrijpen dit en streven ernaar om wenkbrauwen op maat te vormen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw unieke uitstraling en je het zelfvertrouwen geven dat jij verdient.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek

Hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

Een wenkbrauwtransplantatie is een geavanceerde procedure die ontbrekende wenkbrauwen herstelt en dunne plekken opvult. Tijdens de behandeling worden gezonde haarzakjes van het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd) geoogst en zorgvuldig getransplanteerd naar de gewenste gebieden van de wenkbrauwen. Onze ervaren specialisten gebruiken geavanceerde technieken om de haarzakjes nauwkeurig te implanteren, waardoor uw wenkbrauwen er vol en natuurlijk uitzien.

Naast een wenkbrauwtransplantatie kun je voor meer haartransplantaties voor mannen en vrouwen bij ons terecht. Zo kun je ook terecht voor haartransplantaties, maar ook Baardtransplantatie of een V6 Hairboost behandeling. Kies de behandeling die past bij jouw wensen en haartype en laat je adviseren door onze doktoren.

Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een haartransplantatie met de beste resultaten en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit.

Nazorg en VIP-begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar voor het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

Een wenkbrauwtransplantatie bij GlobalHair?

Kies jij voor een wenkbrauwtransplantatie bij GlobalHair? Dan werken onze haarchirurgen als team aan jouw transplantatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij gegarandeerd voor het beste resultaat en natuurlijk mooie, volle wenkbrauwen van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen jou met een glimlach en een goed gevoel in de spiegel te kijken en de prachtige kenmerken van jouw gezicht nog meer naar voren te laten komen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een wenkbrauwtransplantatie? Of benieuwd naar de kosten van een wenkbrauwtransplantatie? Wij informeren je graag in onze haarkliniek en helpen je graag aan mooie, gevulde wenkbrauwen, zodat jij snel weer zelfverzekerd en met een goed gevoel door het leven gaat.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4