facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie wenkbrauwen

Wenkbrauwen geven uw gezicht niet alleen karakter. Wenkbrauwen zijn medebepalend voor uw gezichtsuitdrukking en geven emoties weer. Daarnaast hebben wenkbrauwen een beschermend karakter, ze zorgen ervoor dat stofdeeltjes en vuil minder makkelijk in uw ogen terechtkomen. Wat doet u als u ziet dat uw wenkbrauwen dunner worden? Hoe kunt u een litteken in uw wenkbrauwen laten behandelen? Een FUE haartransplantatie wenkbrauwen biedt een blijvende oplossing bij wenkbrauw problemen.

FUE haartransplantatie wenkbrauwen

Worden uw wenkbrauwen dunner? Vallen de wenkbrauwharen uit of heeft u last van littekens en/of kale plekjes in een of beide wenkbrauwen? Wenkbrauwen kunnen om meerdere reden niet compleet zijn en soms van nature zelfs volledig ontbreken. De oorzaken voor het ontbreken of dunner worden van de wenkbrauwen zijn divers: • Natuurlijke aanleg. • Brandwonden, ongelukken, operaties en ziektes. • Littekens. • Haarziekten en auto-immuunaandoeningen zoals Alopecia areata en alopecia totalis. • Langdurig overmatig epileren. • Hormonale schommelingen veroorzaakt door onder meer een zwangerschap, pil gebruik en/of schildklierproblemen. • Huidproblemen zoals eczeem of psoriasis. • Trichotillomanie, of wel het zelf uittrekken van de wenkbrauwhaartjes. • Lichaamsveroudering. Het camoufleren van de dunner geworden, beschadigde of ontbrekende wenkbrauwen kan met behulp van dagelijkse make-up of door een permanente make-up behandeling. Het dag in dag uit verzorgen van de wenkbrauwen kan op een bepaald weerzin oproepen en is bovendien ook meer iets waar vrouwen zich mee bezig houden en mannen in veel mindere mate. Wilt u weer met vertrouwen in de spiegel kijken en stralen met vollere wenkbrauwen zonder het gebruik van make-up? Een wenkbrauwtransplantatie biedt blijvende resultaten. GlobalHair maakt hiervoor gebruik van de FUE haartransplantatie methode. Dat betekent dat haarzakjes uit het donorgebied, uw haarkrans, worden geoogst en geplaatst in het wenkbrauwgebied.

Bitmap

Nauwkeurige haartransplantatie wenkbrauwen

Met de FUE methode worden uitstekende resultaten gebruikt. Tijdens de ingreep, die in de haarkliniek in Istanbul wordt toegepast, worden de haarzakjes met behulp van een micro motor geoogst. De haarchirurg werkt samen met ervaren assistenten, waardoor de ingreep vlot verloopt. De wenkbrauwtransplantatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het is een minder uitgebreide ingreep dan wanneer u een haartransplantatie bij een redelijk ver gevorderde haaruitval ondergaat. Toch dient u rekening te houden met een gemiddelde behandelduur van zo’n 6 uur. Van littekenvorming is geen sprake. Na zo’n 3 tot 4 maanden gaan de haren groeien, omdat ze een andere structuur hebben dan ‘gewone’ wenkbrauwharen worden ze langer en dient u de haren regelmatig bij te knippen. Meestal wordt gezien dat na verloop van tijd de haren zich aanpassen en u minder vaak hoeft te knippen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Wenkbrauwtransplantatie prijzen en vergoeding

Haartransplantaties vallen in de meeste gevallen onder noemer cosmetische chirurgie en worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Het is echter een kostbare behandeling die u niet iedere dag overweegt. Daarom doet er vooraf verstandig aan om alle mogelijkheden, kosten, haarklinieken en resultaten met elkaar te vergelijken. Haartransplantaties wenkbrauwen die een medische noodzaak hebben komen soms voor een gedeeltelijke of volledige kostenvergoeding in aanmerking. Hier zijn uiteraard strikte voorwaarden aan verbonden. De meeste wenkbrauwtransplantaties worden uit cosmetisch oogpunt toegepast. U kunt aardig op de kosten besparen door de verschillende tarieven op een rijtje zetten. Net zoals bij een gewone haartransplantatie, liggen de kosten bij buitenlandse, Turkse, haarklinieken stukken lager dan in Nederland. GlobalHair biedt u de mogelijkheid om een wenkbrauwtransplantatie te ondergaan in Istanbul. Bij het behandeltarief zijn ook medicatie, VIP transfers en 2 hotelovernachtingen inbegrepen.

Veilige FUE wenkbrauwtransplantatie

Een FUE haartransplantatie die u uit laat voeren door een ervaren haartransplantatie specialist in een daartoe geschikte omgeving, is een veilige cosmetische ingreep. Toch kent de behandeling een kleine kans op complicaties en bijwerkingen. Deze kans kunt u verder verkleinen door de tips, adviezen en instructies van de haarchirurg en consulenten op te volgen. De wenkbrauwtransplantatie is op zich een vrij kleine ingreep, die in de meeste gevallen vlekkeloos verloopt. Eventuele bijwerkingen kunnen zijn: • Nabloedingen en slechte wondgenezing. • Infecties door het openkrabben van korstjes die als gevolg van het huidherstel ontstaan. • Allergische reacties. • Onnatuurlijk gevormde wenkbrauwen. Door vooraf uitgebreid met de haarchirurg te spreken, kan worden aangegeven welke natuurlijke vorm u graag bij uw wenkbrauwen terugziet. Dit voorkomt achteraf teleurstellingen en wenkbrauwen die er vreemd of asymmetrisch uitzien.

Gratis wenkbrauwtransplantatie consult

Wilt u uw dunner geworden wenkbrauwen op laten vullen? Ontsierd een litteken een van beide wenkbrauwen? Ontbreken uw wenkbrauwen door veelvuldig epileren? Laat uzelf vrijblijvend voorlichten door onze consulenten tijdens een consult. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor een wenkbrauwtransplantatie. Het gesprek vindt plaats in de ongedwongen setting van onze vestiging in Leiden. Een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.