Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een mooie volle wenkbrauwen

  image

  Precieze restauratie van wenkbrauwen

  Onze wenkbrauwtransplantatie biedt een precieze restauratie van dunne, ongelijke of ontbrekende wenkbrauwen. Met uiterste precisie en zorg plaatsen onze specialisten individuele haarzakjes, waardoor we uw wenkbrauwen kunnen herstellen en ze er weer vol en goed gevormd uitzien.

  image

  Harmonieuze en natuurlijke resultaten

  Dankzij onze wenkbrauw haartransplantaties geniet u van harmonieuze en natuurlijke resultaten. We streven naar een perfecte balans tussen vorm, dikte en buiging, zodat uw wenkbrauwen er niet alleen mooi uitzien, maar ook passen bij uw gezicht en ogen. Bereik prachtige wenkbrauwen die er volledig natuurlijk uitzien.

  image

  Vakkundige behandeling voor elke wenkbrauwvorm

  Onze vakkundige behandelingen zijn geschikt voor elke wenkbrauwvorm. Of u nu wilt herstellen, verdichten of vormgeven, onze specialisten passen de technieken aan op basis van uw specifieke behoeften. We creëren de perfecte wenkbrauwvorm die uw natuurlijke schoonheid benadrukt en uw gezichtsuitdrukking versterkt.

  Waarom kiezen voor een wenkbrauwtransplantatie?

  Heeft u last van dunne of ontbrekende wenkbrauwen die uw gezichtsuitdrukking beïnvloeden? Onze wenkbrauwtransplantaties bieden een oplossing op maat om uw zelfvertrouwen te herstellen. Ontdek hoe deze gespecialiseerde behandeling uw wenkbrauwen kan transformeren, zodatu weer stralend en tevreden kunt zijn met uw uiterlijk. Laat u informeren door de ervaren doktoren van GlobalHair!

  Prachtige wenkbrauwen met natuurlijke uitstraling

  Iedereen heeft zijn eigen idee van perfecte wenkbrauwen, maar er zijn enkele kenmerken die vaak worden geassocieerd met een ideaal resultaat. Perfecte wenkbrauwen hebben een mooie vorm die past bij u gezichtskenmerken. Ze zijn goed gevuld en hebben een natuurlijke buiging. Onze specialisten begrijpen dit en streven ernaar om wenkbrauwen op maat te vormen, zodat ze perfect aansluiten bij uw unieke uitstraling en u het zelfvertrouwen geven dat u verdient.

  Hoe werkt een wenkbrauwtransplantatie?

  Een wenkbrauwtransplantatie is een geavanceerde procedure die ontbrekende wenkbrauwen herstelt en dunne plekken opvult. Tijdens de behandeling worden gezonde haarzakjes van het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd) geoogst en zorgvuldig getransplanteerd naar de gewenste gebieden van de wenkbrauwen. Onze ervaren specialisten gebruiken geavanceerde technieken om de haarzakjes nauwkeurig te implanteren, waardoor uw wenkbrauwen er vol en natuurlijk uitzien.

  Naast een wenkbrauwtransplantatie kunt u voor meer Haartransplantaties voor mannen en Haartransplantaties voor vrouwen bij ons terecht. Zo kunt u ook terecht voor haartransplantaties, maar ook Baardtransplantatie of een V6 Hairboost behandeling. Kies de behandeling die past bij uw wensen en haartype en laat u adviseren door onze doktoren.

  Een wenkbrauwtransplantatie bij GlobalHair?

  Kiest u voor een wenkbrauwtransplantatie bij GlobalHair? Dan werken onze haarchirurgen als team aan uw transplantatie. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij gegarandeerd voor het beste resultaat en natuurlijk mooie, volle wenkbrauwen van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u met een glimlach en een goed gevoel in de spiegel te kijken en de prachtige kenmerken van uw gezicht nog meer naar voren te laten komen.

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een wenkbrauwtransplantatie? Of benieuwd naar de Prijzen haartransplantaties van een wenkbrauwtransplantatie? Wij informeren u graag in onze haarkliniek en helpen u graag aan mooie, gevulde wenkbrauwen, zodat u snel weer zelfverzekerd en met een goed gevoel door het leven gaat.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Met de Saffier methode

  Wenkbrauwbehandeling (Saffier)

  Wenkbrauwbehandeling

  3.750,-
  • Speciale Saffier boortjes
  • Lunch op de dag van de behandeling
  • Vooronderzoek

  Wenkbrauwbehandeling Turkije

  2.200,-
  • Speciale Saffier boortjes
  • Lunch op de dag van de behandeling
  • Vooronderzoek

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1