Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Zeeland

Dat een haartransplantatie een effectieve behandeling is bij Alopecia androgenetica is bewezen. Mannen en vrouwen die te maken hebben met deze vorm van blijvend haarverlies, zien na een transplantatie weer nieuwe haargroei op kalende gebieden. U kunt de ingreep in binnen- en buitenland laten toepassen. Ook voor een haartransplantatie in Zeeland bent u niet gebonden aan een kliniek in Terneuzen, Middelburg, Goes of Vlissingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betaalbare FUE haartransplantatie in Istanbul?

Keuze haartransplantatie in Zeeland

Een haartransplantatie procedure bestaat uit mogelijkheden en keuzes. Bij het overwegen van de ingreep zijn er verschillende beslissende momenten die indirect van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat dat bereikt wordt. • Waar laat u de haartransplantatie uitvoeren? • Welke ervaring heeft de behandelend haarchirurg? Is er sprake van aantoonbaar bereikte resultaten? • Wat zijn de verwachtingen die u heeft van de ingreep? • Welke techniek zal worden toegepast? De procedure van een haartransplantatie in Zeeland is meer dan alleen het oogsten en transplanteren van haarzakjes uit uw haarkrans naar dun geworden gebieden. Het proces begint met een gedegen voorbereiding en wordt pas 9 tot 12 maanden na de daadwerkelijke ingreep afgesloten op het moment dat het eindresultaat beoordeeld wordt. Alhoewel een haartransplantatie in Zeeland bewezen resultaten heeft, wil dat niet zeggen dat iedereen met Alopecia androgenetica een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Er dient voldoende kwalitatief donormateriaal aanwezig te zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Twijfelt u aan uw geschiktheid? Ervaren haartransplantatie specialisten en haarchirurgen beoordelen uw situatie tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

Uitgebreide mogelijkheden haarimplantatie Zeeland

Woont u in Zeeland en overweegt u een haartransplantatie? Dan kunt u daar uiteraard voor terecht in uw eigen vertrouwde omgeving. Het is daarnaast mogelijk om de grens over te gaan en een kliniek in België te bezoeken. Kijkt u echter verder en zoekt u een betaalbare haartransplantatie mogelijkheid? Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Jaarlijks worden de comfortabele haarklinieken bezocht door duizenden mannen en vrouwen die een oplossing zoeken bij haaruitval. De prijzen liggen lager dan in Nederland en België, maar er zijn meer redenen om voor een haartransplantatie naar Turkije uit te wijken: • Luxe, comfortabel haarklinieken met (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Gerenommeerde, ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Toepassing van de moderne micro FUE haartransplantatie techniek. • Uitstekende resultaten bij mannen en vrouwen. • Vaste all-in tarieven. • Gratis haargroei stimulerende behandeling bij een FUE haartransplantatie. • Intakegesprek, nazorg en controles bij de Nederlandse vestiging. De jarenlange ervaring van de haarchirurgen maakt dat u behandeld wordt door op elkaar ingespeelde teams van specialisten en assistenten. Deze soepele samenwerking maakt dat er tijdens een dagbehandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Professionaliteit, ervaring, kennis en kunde leiden tot natuurlijke resultaten waarop een levenslange groeigarantie wordt gegeven.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Dat u verwachtingen heeft van een haartransplantatie in Zeeland spreekt voor zich. De ingreep, die meestal niet door zorgverzekeraars wordt vergoed, is prijzig en u wilt een teleurstelling voorkomen. Zoek daarom een haarkliniek die aan uw verwachting voldoet en die een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding hanteert. Dit soort aanbieders is zowel in Zeeland als in Nederland moeilijk te vinden. Een gemiddelde haartransplantatie van 3.000 haarzakjes kost zo’n € 5.000. Dat is pittig! GlobalHair biedt u een FUE haartransplantatie in Istanbul, waarbij tot 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd voor € 2.949. Bij dit bedrag zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicaties en een haargroei stimulerende behandeling inbegrepen. De kliniek werkt uitsluiten met ISHRS geregistreerde haarchirurgen en mocht recent de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst nemen. GlobalHair heeft een vertegenwoordiging in Leiden, waar u terecht kunt voor zowel het intakegesprek als de nazorg en controles na de haartransplantatie. Het spreekt voor zich dat u gedurende het behandelproces wordt begeleid door Nederlandssprekende consulenten. De haarchirurgen kunnen u aantoonbare ervaring én resultaten laten zien.

Heeft u last van blijvend haarverlies en overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een intakegesprek wordt uw situatie bekeken en beoordeelt. Hierbij wordt rekening gehouden met de mate waarin het haar is uitgevallen, het beschikbare donormateriaal en uw gezondheid. Gebruikt u medicatie? Neem deze dan mee naar het consult. Eventueel kan een haarchirurg een aangepast doseerschema samenstellen voor de weken en dagen voorafgaand aan de ingreep. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen. Maakt u liever gebruik van de mogelijkheid van een fotoconsult? Stuur dan duidelijke foto’s van de diverse kanten van uw hoofd en het donorgebied naar contact@globalhair.nl. Krijgt u liever vrijblijvend advies in Den Haag, Middelburg, Terneuzen of Goeree-Overflakkee? Neem contact met ons op, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4