facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Zeeland

Dat een haartransplantatie een effectieve behandeling is bij Alopecia androgenetica is bewezen. Mannen en vrouwen die te maken hebben met deze vorm van blijvend haarverlies, zien na een transplantatie weer nieuwe haargroei op kalende gebieden. U kunt de ingreep in binnen- en buitenland laten toepassen. Ook voor een haartransplantatie in Zeeland bent u niet gebonden aan een kliniek in Terneuzen, Middelburg, Goes of Vlissingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betaalbare FUE haartransplantatie in Istanbul?

Keuze haartransplantatie in Zeeland

Een haartransplantatie procedure bestaat uit mogelijkheden en keuzes. Bij het overwegen van de ingreep zijn er verschillende beslissende momenten die indirect van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat dat bereikt wordt. • Waar laat u de haartransplantatie uitvoeren? • Welke ervaring heeft de behandelend haarchirurg? Is er sprake van aantoonbaar bereikte resultaten? • Wat zijn de verwachtingen die u heeft van de ingreep? • Welke techniek zal worden toegepast? De procedure van een haartransplantatie in Zeeland is meer dan alleen het oogsten en transplanteren van haarzakjes uit uw haarkrans naar dun geworden gebieden. Het proces begint met een gedegen voorbereiding en wordt pas 9 tot 12 maanden na de daadwerkelijke ingreep afgesloten op het moment dat het eindresultaat beoordeeld wordt. Alhoewel een haartransplantatie in Zeeland bewezen resultaten heeft, wil dat niet zeggen dat iedereen met Alopecia androgenetica een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Er dient voldoende kwalitatief donormateriaal aanwezig te zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Twijfelt u aan uw geschiktheid? Ervaren haartransplantatie specialisten en haarchirurgen beoordelen uw situatie tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

Bitmap

Uitgebreide mogelijkheden haarimplantatie Zeeland

Woont u in Zeeland en overweegt u een haartransplantatie? Dan kunt u daar uiteraard voor terecht in uw eigen vertrouwde omgeving. Het is daarnaast mogelijk om de grens over te gaan en een kliniek in België te bezoeken. Kijkt u echter verder en zoekt u een betaalbare haartransplantatie mogelijkheid? Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Jaarlijks worden de comfortabele haarklinieken bezocht door duizenden mannen en vrouwen die een oplossing zoeken bij haaruitval. De prijzen liggen lager dan in Nederland en België, maar er zijn meer redenen om voor een haartransplantatie naar Turkije uit te wijken: • Luxe, comfortabel haarklinieken met (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Gerenommeerde, ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Toepassing van de moderne micro FUE haartransplantatie techniek. • Uitstekende resultaten bij mannen en vrouwen. • Vaste all-in tarieven. • Gratis haargroei stimulerende behandeling bij een FUE haartransplantatie. • Intakegesprek, nazorg en controles bij de Nederlandse vestiging. De jarenlange ervaring van de haarchirurgen maakt dat u behandeld wordt door op elkaar ingespeelde teams van specialisten en assistenten. Deze soepele samenwerking maakt dat er tijdens een dagbehandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Professionaliteit, ervaring, kennis en kunde leiden tot natuurlijke resultaten waarop een levenslange groeigarantie wordt gegeven.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Prijs-kwaliteitsverhouding

Dat u verwachtingen heeft van een haartransplantatie in Zeeland spreekt voor zich. De ingreep, die meestal niet door zorgverzekeraars wordt vergoed, is prijzig en u wilt een teleurstelling voorkomen. Zoek daarom een haarkliniek die aan uw verwachting voldoet en die een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding hanteert. Dit soort aanbieders is zowel in Zeeland als in Nederland moeilijk te vinden. Een gemiddelde haartransplantatie van 3.000 haarzakjes kost zo’n € 5.000. Dat is pittig! GlobalHair biedt u een FUE haartransplantatie in Istanbul, waarbij tot 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd voor € 2.949. Bij dit bedrag zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicaties en een haargroei stimulerende behandeling inbegrepen. De kliniek werkt uitsluiten met ISHRS geregistreerde haarchirurgen en mocht recent de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst nemen. GlobalHair heeft een vertegenwoordiging in Leiden, waar u terecht kunt voor zowel het intakegesprek als de nazorg en controles na de haartransplantatie. Het spreekt voor zich dat u gedurende het behandelproces wordt begeleid door Nederlandssprekende consulenten. De haarchirurgen kunnen u aantoonbare ervaring én resultaten laten zien.

Haartransplantatie advies

Heeft u last van blijvend haarverlies en overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een intakegesprek wordt uw situatie bekeken en beoordeelt. Hierbij wordt rekening gehouden met de mate waarin het haar is uitgevallen, het beschikbare donormateriaal en uw gezondheid. Gebruikt u medicatie? Neem deze dan mee naar het consult. Eventueel kan een haarchirurg een aangepast doseerschema samenstellen voor de weken en dagen voorafgaand aan de ingreep. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen. Maakt u liever gebruik van de mogelijkheid van een fotoconsult? Stuur dan duidelijke foto’s van de diverse kanten van uw hoofd en het donorgebied naar contact@globalhair.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie in Zeeland FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Zeeland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het vergelijken van verschillende haarklinieken kan zowel online als in het echte leven. Online vindt u reviews, klantervaringen en websites van haartransplantatie klinieken. Wilt u echter zelf ervaren hoe een kliniek werkt, dan kunt u een afspraak maken voor een consult. U ziet een kliniek in realiteit en maakt kennis met de behandelend specialist en kliniekmedewerkers. Zeeland heeft een gunstige ligging ten opzichte van haarklinieken in België, maar ook voor een haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul kunt u de vergelijking maken.

Online zijn een aantal fora actief waar gepraat wordt over haartransplantaties en andere behandelingen tegen haarverlies. De bekendste website is haarweb.nl. U vindt hier niet alleen informatie over hoe anderen een ingreep hebben ervaren, ook worden haarklinieken en behandelend specialisten besproken en beoordeelt.

Haarverlies als gevolg van Alopecia androgenetica kan met een haartransplantatie worden behandeld, mits u over voldoende donorhaar beschikt. De ingreep wordt niet bij tijdelijke vormen van haarverlies toegepast en vooraf vindt een uitgebreid consult plaats, waarbij uw geschiktheid wordt beoordeeld. Blijkt dat een andere behandelmethode beter bij u past, dan zal een haartransplantatie specialist u dit eerlijk adviseren.

Afhankelijk van de omvang en complexiteit van de ingreep, kost een haartransplantatie gemiddeld € 5.000. Prijzen kunnen verder oplopen en verschillen per kliniek.

Vraag tijdens een intakegesprek naar kortingsmogelijkheden. Wordt u een korting aangeboden? Let dan op de bepalingen die van toepassing zijn. Het is niet ondenkbaar dat een korting uitgaat van een minimaal aantal haarzakjes dat behandeld wordt. Voor het transplanteren van meer haarzakjes betaalt u vervolgens een relatief hoog bedrag. De korting wordt daarmee volledig ongedaan gemaakt.

U kunt het idee overwegen om voor een haartransplantatie naar Istanbul, Turkije uit te wijken. De kostprijs ligt zo’n 50% lager dan in Zeeland. Bij GlobalHair werken bovendien uitsluitend ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Het consult en de nazorg vinden plaats in Leiden, alleen voor de haartransplantatie reist u naar Istanbul.

GlobalHair biedt ook een telefonisch consult aan. Om van deze optie gebruik te kunnen maken, stuurt u een aantal duidelijke foto’s van de verschillende kanten van uw hoofd naar ons toe. Maak foto’s van de kale en dunne plaatsen en probeer het donorgebied, uw haarkrans, volledig in beeld te brengen. Aan de hand van de beelden kan het consult plaatsvinden. Gesproken wordt over de mogelijkheden, uw geschiktheid voor de haartransplantatie, de behandelprocedure, de risico’s en complicaties. Ook wordt de kostprijs met u doorgenomen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.