Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Keuze haartransplantatie in Zeeland

  Een haartransplantatie procedure bestaat uit mogelijkheden en keuzes. Bij het overwegen van de ingreep zijn er verschillende beslissende momenten die indirect van invloed zijn op het uiteindelijke resultaat dat bereikt wordt. • Waar laat u de haartransplantatie uitvoeren? • Welke ervaring heeft de behandelend haarchirurg? Is er sprake van aantoonbaar bereikte resultaten? • Wat zijn de verwachtingen die u heeft van de ingreep? • Welke techniek zal worden toegepast? De procedure van een haartransplantatie in Zeeland is meer dan alleen het oogsten en transplanteren van haarzakjes uit uw haarkrans naar dun geworden gebieden. Het proces begint met een gedegen voorbereiding en wordt pas 9 tot 12 maanden na de daadwerkelijke ingreep afgesloten op het moment dat het eindresultaat beoordeeld wordt. Alhoewel een haartransplantatie in Zeeland bewezen resultaten heeft, wil dat niet zeggen dat iedereen met Alopecia androgenetica een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Er dient voldoende kwalitatief donormateriaal aanwezig te zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Twijfelt u aan uw geschiktheid? Ervaren haartransplantatie specialisten en haarchirurgen beoordelen uw situatie tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

  Uitgebreide mogelijkheden haarimplantatie Zeeland

  Woont u in Zeeland en overweegt u een haartransplantatie? Dan kunt u daar uiteraard voor terecht in uw eigen vertrouwde omgeving. Het is daarnaast mogelijk om de grens over te gaan en een kliniek in België te bezoeken. Kijkt u echter verder en zoekt u een betaalbare haartransplantatie mogelijkheid? Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Jaarlijks worden de comfortabele haarklinieken bezocht door duizenden mannen en vrouwen die een oplossing zoeken bij haaruitval. De prijzen liggen lager dan in Nederland en België, maar er zijn meer redenen om voor een haartransplantatie naar Turkije uit te wijken: • Luxe, comfortabel haarklinieken met (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Gerenommeerde, ervaren ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Toepassing van de moderne micro FUE haartransplantatie techniek. • Uitstekende resultaten bij mannen en vrouwen. • Vaste all-in tarieven. • Gratis haargroei stimulerende behandeling bij een FUE haartransplantatie. • Intakegesprek, nazorg en controles bij de Nederlandse vestiging. De jarenlange ervaring van de haarchirurgen maakt dat u behandeld wordt door op elkaar ingespeelde teams van specialisten en assistenten. Deze soepele samenwerking maakt dat er tijdens een dagbehandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Professionaliteit, ervaring, kennis en kunde leiden tot natuurlijke resultaten waarop een levenslange groeigarantie wordt gegeven.

  Prijs-kwaliteitsverhouding

  Dat u verwachtingen heeft van een haartransplantatie in Zeeland spreekt voor zich. De ingreep, die meestal niet door zorgverzekeraars wordt vergoed, is prijzig en u wilt een teleurstelling voorkomen. Zoek daarom een haarkliniek die aan uw verwachting voldoet en die een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding hanteert. Dit soort aanbieders is zowel in Zeeland als in Nederland moeilijk te vinden. Een gemiddelde haartransplantatie van 3.000 haarzakjes kost zo’n € 5.000. Dat is pittig! GlobalHair biedt u een FUE haartransplantatie in Istanbul, waarbij tot 4.500 haarzakjes worden getransplanteerd voor € 2.949. Bij dit bedrag zijn ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicaties en een haargroei stimulerende behandeling inbegrepen. De kliniek werkt uitsluiten met ISHRS geregistreerde haarchirurgen en mocht recent de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst nemen. GlobalHair heeft een vertegenwoordiging in Leiden, waar u terecht kunt voor zowel het intakegesprek als de nazorg en controles na de haartransplantatie. Het spreekt voor zich dat u gedurende het behandelproces wordt begeleid door Nederlandssprekende consulenten. De haarchirurgen kunnen u aantoonbare ervaring én resultaten laten zien.

  Haartransplantatie advies

  Heeft u last van blijvend haarverlies en overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Tijdens een intakegesprek wordt uw situatie bekeken en beoordeelt. Hierbij wordt rekening gehouden met de mate waarin het haar is uitgevallen, het beschikbare donormateriaal en uw gezondheid. Gebruikt u medicatie? Neem deze dan mee naar het consult. Eventueel kan een haarchirurg een aangepast doseerschema samenstellen voor de weken en dagen voorafgaand aan de ingreep. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. U kunt ook het contactformulier invullen. Maakt u liever gebruik van de mogelijkheid van een fotoconsult? Stuur dan duidelijke foto’s van de diverse kanten van uw hoofd en het donorgebied naar contact@globalhair.nl. Krijgt u liever vrijblijvend advies in Den Haag, Middelburg, Terneuzen of Goeree-Overflakkee? Neem contact met ons op, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp