Haartransplantatie

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie

Er zijn verschillende haartransplantatie methodes. Global Hair kiest uitsluitend voor de FUE-methode, omdat dit bewezen de beste techniek is. De FUE-methode is de nieuwste en een van de meest populaire methodes in de wereld, dankzij de zeer goed resultaten. De afkorting FUE staat voor Follicle Unit Extraction en wordt sinds 2004 gedaan. Het is een pijnloze, comfortabele behandeling met een snelle genezing. Bij deze methode worden de haarzakjes met een micro motor onder lokale verdoving verwijderd. Vervolgens worden de goede haarzakjes teruggeplaatst op het transplantatiegebied.

Onze arts is JCI gecertificeerd, JCI accreditatie is de gouden standaard in de wereldwijde gezondheidszorg. De behandeling laat geen zichtbare littekens achter en heeft een levenslange groeigarantie!

Haartransplantatie, een prachtige stap om eindelijk weer binnen een kort tijdsbestek over een volle bos haar te beschikken. Wij zijn goedkoop en een van de beste behandelcentra van Nederland, en hebben alleen nog maar positieve ervaringen gehoord over het herstel van de haren. Ook in Turkije bent u welkom om uzelf te laten behandelen. Een man en een vrouw kan al snel kampen met haarverlies. Of u nu zich nou in Istanbul of Nederland wilt behandelen, u bent bij ons van harte welkom om een einde te maken aan de kwalen. Wat kost dit precies?De haartransplantatie kosten lopen uiteen, natuurlijk is het relatief gezien niet goedkoop maar wij zijn wel in staat lage prijzen te bieden kijkende naar de markt. Het is een chirurgische ingreep waarbij het volledige haarzakje van de ene plaats van de hoofdhuid naar een andere wordt verplaatst om lokale kaalheid tegen te gaan. Er zijn verschillende transplantatie technieken ontwikkeld die verschillen in prijzen. Wat gebeurt er precies? Bij haartransplantatie zijn 3 verschillende processen van belang: het oogsten van de haarzakjes van de huid van het achterhoofd, het prepareren van de haarzakjes voor de transplantatie en het inplanten van de te transplanteren haarzakjes. U heeft besloten een haartransplantatie te ondergaan? Dan moet u ook de juiste voorbereidingen treffen. Als uw haargrens langzaam maar zeker achteruit wijkt, dan is een kliniek zoeken het eerste wat u zult gaan doen. Een transplantatie is spannend en een langdurige ingreep, of u dit nou in Nederland of Turkije doet. Elk man of vrouw met haarverlies heeft baat bij een haartransplantatie.

Haartransplantatie voor mannen en vrouwen

Haartransplantatie, haarimplantatie, haarinplant, iedereen noemt het anders. Het haar ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar het is ook gewoonweg uw eigen haar dat de rest van uw leven zal blijven groeien. Een haartransplantatie heeft daarom vele voordelen boven elke andere manier om haar terug te krijgen. Want uw haar wordt van uw gezonde haarkrans afgehaald en dat plaatsen wij op het donorgebied zoals uw kruin of baard. Echter zit er ook een nadeel aan en dat is de prijs. Goedkoop is het niet echt te noemen, toch kunnen wij u relatief gezien een lage prijs aanbieden. Of u de behandeling nou in Nederland of Turkije wilt uitvoeren. Nu zijn er echter verschillende manieren om de prijs te verlagen door bijvoorbeeld te kiezen voor een haartransplantatie kliniek in het buitenland. Welke keuze u ook wenst te maken, heeft u eenmaal besloten een haartransplantatie te willen laten uitvoeren, dan bent u natuurlijk ook op zoek naar de beste haartransplantatie kliniek van Nederland en Turkije. Een behandeling in Istanbul kan een vermindering van de kosten betekenen. Een dergelijke forse besparing kan ervoor zorgen dat deze behandeling nu wel binnen bereik ligt van sommigen, die er in Nederland niet genoeg geld voor zouden hebben. Wel is het zo dat u ook kosten kwijt bent van de reis en het verblijf. Zowel in Turkije als Nederland hebben wij professionals die iedere man en vrouw kan helpen. Haarverlies is vervelend en frustrerend dus zorgen wij ervoor dat wij goedkoop de haren transplanteren maar wel met optimaal herstel, ook in het buitenland kunt u terecht voor een haartransplantatie.

Haartransplantatie met het beste resultaat

De beste haartransplantatie kliniek is dus afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Als u het budget heeft, is het zeker een aanrader om in Nederland te blijven. Is dit echter niet mogelijk in verband met kosten, zoek dan vooral naar de beste kliniek in het buitenland. De beste haarkliniek van Nederland en Istanbul zijn wij. Haarimplantaten worden steeds beter bespreekbaar, niemand die er zich meer voor schaamt. Kampt u met haaruitval, een uitdunnende haardos of kaalheid en wenst u terug een vollere haardos? Dan kan een haartransplantatie een oplossing bieden. Haartransplantatie kan zowel bij mannen als bij vrouwen. Heren hebben een grotere kans om kaal te worden bij hun krans of soms het wegvallen van hun baard. Misschien vraagt u zich wel af, hoe gaan wij te werk? Erfelijke kaalheid komt doorgaans vooral aan de voorzijde en bovenop het hoofd voor. Hierdoor kan het haar op het achterhoofd meestal als donorhaar dienen. Mannen worden nou eenmaal vaker kaal. Het beste is dan toch te kiezen voor haarimplantaten. Haartransplantaties zijn steeds minder ingrijpend, en steeds minder een taboe. Het kwalitatief steeds beter worden van het eind resultaat draagt bij aan de toename van haartransplantaties. Haarinplanten worden sinds jaar en dag ook door BN’ers aangevraagd, zoals Wesley Sneijder en Gerald Joling. Ook zij willen het beste en meest volle kapsel, of dit nu in Nederland of Istanbul wordt gedaan. Kortgezegd, een transplantatie is het verplaatsen van bestaande haarzakjes en haren naar kale plekken op de hoofdhuid. Meestal komen de haarzakjes en haren die verplaatst worden van je achterhoofd. Een haartransplantatie kan een speciale haarkliniek worden uitgevoerd in het binnen- en buitenland. Die speciale kliniek die het beste met u voor heeft zijn wij.

Haartransplantatie in Nederland en Turkije (Istanbul)

Haartransplantatie om een einde te maken aan de kale plekken op uw hoofd. Natuurlijk verschilt de prijs van uw behandeling doordat er eerst gekeken moet worden welk stadium uw haarzakjes zich bevinden. Niet alleen voor een man is dit mogelijk, ook voor een vrouw. Haartransplantatie in Turkije of haarimplantatie voor vrouwen in Turkije is een fenomeen welke steeds vaker voorkomt. Voorheen was er een taboe op zulk soort behandelingen voor vrouwen. Ze gebruiken vaak een pruik om haaruitval te maskeren, dit is vaak goedkoop. Dit is tegenwoordig zeker niet meer nodig, er bestaat tegenwoordig transplantatie voor de vrouw die een zeer acceptabel resultaat biedt voor een fractie van de prijs van een echte kwaliteitspruik. Bij een behandeling in Turkije zijn er chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in haartransplantatie. De groeiende vraag voor deze behandeling, welke met name uit het Midden Oosten komt, heeft deze trend in gang gezet. De specialisten hebben manieren ontwikkeld waarbij het donorgebied weer bedekt word door haar (gecamoufleerd). Hierdoor is het voor deze vrouwen mogelijk om vrijwel direct na de behandeling weer hun dagelijks leven op te pakken zonder al te veel problemen. Haartransplantatie bij vrouwen is dus een realistische oplossing geworden welke zeker een optie is bij overmatig haaruitval. haarverlies of haaruitval is de meest voorkomende reden voor vrouwen om een behandeling uit te stellen of zelfs om er geheel van af te zien. Is haartransplantatie niet mogelijk dan zal de haarspecialist aangeven wat de alternatieven zijn.

Haartransplantatie in de beste kliniek middels FUE

Een haartransplantatie is bespreekbaar en wordt door steeds meer mensen serieus genomen en gebruik van gemaakt. Hoe kan kaalheid nou eigenlijk ontstaan? Kaalheid kan een gevolg zijn van biologische processen of ziekten en het komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Op het hoofd zal er dan ook geen haar meer zijn en het zal ook niet meer teruggroeien. De meeste mensen zoeken dan al snel toevlucht tot een toupet of een pruik. Toch is er ook een mogelijkheid om terug haar te krijgen op het kaal hoofd, nl. door haartransplantatie. Misschien wel de beste optie. U heeft dan gewoon weer de beschikking over echt haar waar u voor de rest van uw leven profijt van hebt. Het haar wordt van de haarkrans getransplanteerd naar de plek waar u dit nieuwe haar wilt hebben, bij mannen vaak bovenop het hoofd. Heerlijk toch? Indien er op natuurlijke wijze geen haar meer groeit op het hoofd, is haartransplantatie bovendien de enige manier om terug haar te krijgen. Bij iedere man die met kaalheid te maken heeft blijft er immers op het achterhoofd een haarrand aanwezig. De reden hiervoor is dat deze haarkrans ongevoelig is voor de stof die haaruitval veroorzaakt. Goedkoop uw haar weer terug krijgen bij de beste haarinplant expert. Zowel in Nederland als in Turkije (Istanbul) kunt u een behandeling krijgen waar u de rest van uw leven profijt van hebt. Hoeveel kost een haartransplantatie eigenlijk? U moet denken aan prijzen rond de ,-2000. Dit uiteraard helemaal afhankelijk van uw situatie de vorderingen van de haarzakjes op uw hoofd. Maar over het algemeen is dit een goedkope optie voor zowel mannen als vrouwen om haren te plaatsen op het donorgebied.

Goedkoop een haartransplantatie laten uitvoeren

Wanneer kiest u voor haartransplantatie? Wij hopen zo snel mogelijk wat van jou te horen. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag alle vragen, om u een positieve ervaring te geven. Zowel vanuit Turkije als Nederland. Geen zin om te reizen naar het verre Turkije? Geen probleem, dat snappen wij. Bel ons contactpersoon in Nederland dan per direct op. Wilt u wel zo goedkoop mogelijk geholpen worden? De prijs van een haartransplantatie in Turkije is niet het enige voordeel dat dit land te bieden heeft. Turkije is waarschijnlijk een van de beste keuzes als u ervoor kiest om een behandeling te doen in het buitenland. Dit is vooral omdat het land medisch gezien in opkomst is. Vooral in de omgeving van de hoofdstad kunt u goede transplantatie klinieken vinden met hoog opgeleide artsen en luxe faciliteiten. Hierdoor kunt u ook rekenen op een betere service en een hogere kwaliteit. Dit is natuurlijk wel zo belangrijk, want prijs is niet het enige dat telt. Uiteindelijk kiest u voor een haartransplantatie omdat u hierdoor weer die mooie bos haar krijgt die u al een tijd lang mist. Natuurlijk hebben wij ook in Nederland de beste behandelcentra om pijnloos en snel aan een nieuwe bos haar te komen waar iedereen jaloers op zal zijn. U voelt zich jonger en krijgt van ons de beste behandeling in zowel Nederland als Turkije. Voor vragen of onduidelijkheden verzoeken wij u met klem ons op te bellen en te bespreken waar de onduidelijkheden zich bevinden. Bent u klaar voor een grote stap in uw leven? Haartransplantatie, een moedige maar fantastische stap! Laat u zich goed helpen door de beste en meest klantvriendelijke mensen. Waar wacht u nog op? Bel ons op om een afspraak te maken in Nederland of Turkije. Wij hebben het beste met u voor en behalen graag het gewenste resultaat voor u. Dit hoeft u niet veel geld te kosten. Wij gebruiken in onze kliniek veelal de FUE methode. De FUE methode is de populairste methode in de markt. Vandaag nog aan de slag gaan met een Haartransplantatie die uw hele leven op zijn kop zal zetten?

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling