facebook pixel

PIJNLOZE BEHANDELINGEN IN TURKIJE EN NEDERLAND

Verschillende behandelmethodes

Geïnteresseerd in een haartransplantatie? Dan bestaan er verschillende methodes of technieken waar u tussen kunt kiezen. De Saffier en de DHI methode worden bij ons het vaakst aangeraden en toegepast. Hieronder wordt per behandeling uitgelegd hoe deze behandelingen er uit ziet, wat u er van kunt verwachten en waar u op moet letten.

DHI

DHI Haartransplantatie

Direct Hair Implantation, DHI, is een moderne haar besparende haartransplantatie techniek die natuurlijke resultaten biedt.

FUE

FUE Haartransplantatie

FUE haartransplantatie staat voor Follicle Unit Extraction. Hiermee wordt bedoeld dat de follikels of grafts één voor één worden verwijderd.

Saffier

Saffier Haartransplantatie

De saffier techniek is de nieuwste methode op FUE haartransplantatie gebied. Door een saffieren punt te gebruiken, wordt een hogere haardichtheid bereikt.

Hoe weet ik wat de juiste oplossing is voor mij?

Het zoeken en vinden van een geschikte oplossing bij blijvend haarverlies is vaak een lange en moeizame zoektocht. Van producten die een gezonde haargroei beloven tot wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen en van haargroei stimulerende laserbehandelingen tot chirurgische haartransplantaties. Behandelmogelijkheden en klinieken ten over… Maar wat is voor u de beste oplossing?

Onze specialisten en ervaringsdeskundigen geven u persoonlijk advies op maat. Het advies dat u krijgt wordt logisch en wetenschappelijk onderbouwd zodat het begrijpelijk is voor eenieder en gebaseerd is op feiten.

Het is belangrijk dat u goed uw research doet en oriënteert voor u een dergelijke behandeling ondergaat, het kan namelijk verkeerd aflopen als u in de verkeerde handen terechtkomt! Op onze sociale mediakanalen delen wij de ervaringen en resultaten van onze gasten. U krijgt een kijkje achter de schermen zodat u een voorproefje en impressie krijgt van wat u bij ons kunt verwachten.

Berkant en patient
Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1
Slider 2 - voor Slider 2 na

Resultaten haartransplantatie

De haartransplantatie ervaringen in Turkije met GlobalHair zijn altijd positief. Wij geven ten alle tijden volledige transparantie in de resultaten die wij voor u kunnen behalen, door onze transparantie verdienen wij het vertrouwen van onze gasten. De kwaliteit en de voor- en nazorg vinden we ook heel belangrijk. We worden daarnaast ook graag op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen van uw haar. U bent immers onze reclame! We krijgen niet zomaar meer dan 50 procent van onze klandizie dankzij mond tot mond reclame.

Resultaten baardtransplantatie

De baard wordt steeds hipper en steeds meer mannen kiezen ervoor om de baard te laten staan, maar wat nou als uw baardgroei niet naar wens is? Dan is een baardtransplantatie de juiste keuze. Een baard transplantatie is een zeer complexe haartransplantatie die niet zomaar door iedere haarchirurg uitgevoerd kan worden. Het vergt veel ervaring en deskundigheid om een mooie baard te creëren. Wij kunnen u garanderen dat wij over deze deskundigheid en ervaring beschikken, onze resultaten spreken voor zich!

Slider 1 - voor Slider 1 - Na

Haartransplantatie FAQ – Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep, waarbij complete haarzakjes uit uw haarkrans naar andere, kalende gebieden worden verplaatst. De ingreep bestaat uit drie verschillende fasen, waarbij als eerste het oogsten van de haarzakjes plaatsvindt. Vervolgens worden de geoogste haarzakjes op kwaliteit gecontroleerd en voorbereidt op het terugplaatsen. De laatste fase van de haartransplantaties is het inplanten van de haarzakjes die getransplanteerd worden.

GlobalHair past de moderne FUE methode toe. Deze techniek behoort tot de meest populaire haartransplantatie technieken ter wereld en staat bekend om de goede resultaten. FUE is de afkorting van Follicle Unit Extraction en houdt zoveel in als dat ieder haarzakje afzonderlijk, met een micro motor, wordt geoogst. De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen toegepast.

Vrijwel iedereen die een natuurlijke vorm van haaruitval heeft, kan in aanmerking komen voor een haartransplantatie. Dit betreft de haaruitval veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon en gemakshalve ook wel erfelijke of mannelijke kaalheid genoemd. Het komt helaas ook geregeld voor dat iemand niet geschikt is voor een haartransplantatie. Met name in een van de volgende situaties kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden: ontbreken van voldoende donormateriaal en/of het ontbreken van de gewenste haardichtheid in het donorgebied. Haaruitval als gevolg van een ziekte of medische behandeling kan meestal niet met een haartransplantatie behandeld worden.

Erfelijke kaalheid kan al op jongere leeftijd, in de puberteit, voorkomen. Met de voortdurende ontwikkeling en verbetering van de moderne haartransplantatie technieken wordt de ingreep steeds vaker op jonge leeftijd toegepast. Dit wordt echter niet altijd toegejuicht, omdat rond de leeftijd van 20 jaar, nog niet voldoende bepaald kan worden hoe de haaruitval zich in de toekomst ontwikkeld. Op latere leeftijd een haartransplantatie ondergaan is prima mogelijk, zolang uw gezondheid goed is en u beschikt over voldoende donormateriaal.

Na afloop van de ingreep, kan de behandelde huid licht gezwollen en rood verkleurd zijn. Eens de verdovingen zijn uitgewerkt kan napijn optreden. Deze pijn neemt geleidelijk aan af en kan het beste bestreden worden met een standaard pijnstiller, zoals Paracetamol. Vanaf tien tot veertien dagen na de ingreep is het niet meer zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft ondergaan.

Haartransplantatie resultaten hebben tijd nodig om zich te ontwikkelen. Het is niet realistisch om direct een volle haardos te verwachten. Na de ingreep is het gebruikelijk dat de getransplanteerde haren uitvallen, dit gebeurt gemiddeld 2 tot 4 weken na de haartransplantatie. Nieuwe haargroei wordt zichtbaar zo’n 2 tot 3 maanden later. Voordat het resultaat definitief is, bent u 9 tot 12 maanden verder.

De moderne FUE techniek laat nauwelijks zichtbare littekens achter. Eens de hoofdhuid is hersteld van de ingreep is er van littekenvorming geen sprake.

FUE haartransplantaties worden uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal. Deze haarzakjes zijn voornamelijk afkomstig uit uw haarkrans, aan de achterzijde en zijkanten van het hoofd. Om succesvolle haartransplantaties mogelijk te maken worden complete grafts geoogst en geplaatst in de transplantatie gebieden.

U voelt niets van de ingreep. Zowel het donorgebied als de transplantatiegebieden worden plaatselijk verdoofd. Achteraf kan kortdurende napijn optreden. Gebruik hiervoor een Paracetamol.

Een haartransplantatie is een veilige behandeling, met slechts een kleine kans op complicaties. Tijdens een behandelsessie kunnen tot 4.500 grafts getransplanteerd worden. De resultaten die bereikt worden zijn zowel bij mannen als vrouwen goed en bovendien permanent.

De ingreep dient met uiterste nauwkeurigheid door een ervaren arts te worden uitgevoerd en duurt daardoor lang. Met een gemiddelde behandelduur tussen 6 en 8 uur kunt u de behandeling als erg lang ervaren. In enkele gevallen valt het resultaat tegen. Dit is vaak te wijten aan een verkeerd verwachtingspatroon. Uw haardos zal ook niet zo dik zijn als vroeger. Een haartransplantatie kent daarnaast een hoog kostenplaatje en komt vrijwel nooit voor vergoeding in aanmerking.

Volg de tips en adviezen op die u ontvangt van de behandelend arts. Door bijvoorbeeld ruim voor de geplande haartransplantatie te stoppen met roken, en dit ook na de ingreep vol te houden, geeft u de getransplanteerde haarzakjes meer kans op optimaal vast te groeien. Roken heeft een negatieve invloed op de doorbloeding, iets waar uw haar en haarzakjes juist behoefte aan hebben. Ook de manier waarop u de huid en het haar verzorgd zijn van invloed op het resultaat.

Nee, een haartransplantatie wordt niet onder volledige narcose toegepast. Lokale verdovingen maken dat u geen pijn ervaart gedurende het oogsten en plaatsen van de haarzakjes. Ziet u erg op tegen de ingreep? Maak hiervan melding tijdens het intakegesprek. Vaak kan een kalmerend middel helpen te ontspannen.

Een haartransplantatie is een intensieve behandeling die meestal de hele dag duurt. De exacte behandelduur is afhankelijk van de complexiteit en het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. U kunt rekenen op 6 tot 8 uur. De ingreep bestaat uit drie fasen, die elk behoorlijk wat tijd in beslag nemen. U zit overigens niet de hele dag non-stop in de behandelstoel. Tussendoor wordt voldoende tijd ingepland om uw benen te strekken, wat rond te lopen en te lunchen.

Iedere haartransplantatie is uniek. Het aantal grafts dat in uw situatie getransplanteerd wordt, hangt af van uw haarverlies. Ook de aanwezigheid en kwaliteit van het donormateriaal zijn van invloed. Het maximale aantal grafts dat tijdens een behandelsessie getransplanteerd kan worden is 4.500. Voorafgaand aan de behandeling geeft de arts aan hoeveel grafts bij u getransplanteerd wordt voor het gewenste resultaat.

Meestal is een behandeling genoeg om het gewenste resultaat te bereiken. Indien u echter op zeer jonge leeftijd een haartransplantatie ondergaat, kan later een extra behandeling nodig zijn. Het is immers niet voorspelbaar hoe de ontwikkeling van de haaruitval zich voltrekt. Een enkele keer komt het voor dat iemand de haardichtheid na een eerdere haartransplantatie wil laten vergroten. Ook dan is een aanvullende ingreep nodig.

Over het algemeen kan gezegd worden dat een haartransplantatie tot de meest veilige chirurgische, cosmetische ingrepen behoort. Toch zijn er, net zoals aan iedere andere medische behandeling, complicaties en risico’s aan de ingreep verbonden. U kunt rekening houden met nabloedingen, infecties, slechte wondgenezing, gevoelloosheid van de behandelde huid en/of een allergische reactie op de gebruikte verdovingsmiddelen. Als gevolg van infecties en slechte wondgenezing kunnen littekens ontstaan. De kans op complicaties wordt verkleind door de adviezen en tips van de artsen op te volgen.

De ingreep vindt plaats in onze luxe kliniek in Istanbul. Na afloop van de haartransplantatie geeft de gespecialiseerde arts u toestemming om terug te gaan naar uw hotel. De volgende dag vindt vaak nog een controle plaats, waarna u veilig terug naar huis kunt. Terug thuis vindt de opvolging van de ingreep en de ontwikkeling van de resultaten plaats bij de vestiging in Leiden. U kunt onze consulenten altijd bellen en/of mailen als u vragen heeft over de ingreep en het herstel.

Lichte werkzaamheden en huishoudelijke klusjes kunt u een paar dagen na de ingreep weer doen. Geadviseerd wordt om het een week tot tien dagen voorzichtig aan te doen en uw hoofd niet te stoten. Zware, lichamelijk arbeid kan na veertien dagen hervat worden. Bent u niet zeker? Vraag advies aan de arts en/of consulent.

Geadviseerd wordt om het tenminste de eerste week na de ingreep rustig aan te doen. Zweten is niet bevorderlijk voor het herstel. Ook contactsporten zet u even op een laag pitje. Zwem en sauna liefhebbers moeten de activiteiten ook opschorten. Na veertien dagen kunt u de meeste sportieve activiteiten hervatten en beoefenen zoals u dat gewend bent.

Een haartransplantatie is een kostbare ingreep. Zeker als u de tarieven bekijkt, zult u zien dat bedragen van ruim € 5.000 geen uitzondering zijn. GlobalHair biedt de laagste tarieven voor een haartransplantatie in Turkije. Daarbij is bewust gekozen voor een vast all-in tarief, waarbij maximaal 4.500 grafts getransplanteerd worden. De kostprijs bedraagt € 2.949 waarbij naast de behandeling ook 2 hotelovernachtingen, transfers en medicatie is inbegrepen.

Nee, dat is niet waarschijnlijk. Aangezien de haartransplantatie meestal uit cosmetische overwegingen wordt ondergaan, staat daar geen kostenvergoeding tegenover. Is er bij uw haarverlies sprake van ernstig psychisch lijden of haaruitval ten gevolge van een ongeval of brandwonden? Neem dan contact op met u zorgverzekeraar. Wellicht dat u dan wel in aanmerking komt voor een zekere vergoeding.

Ja, GlobalHair werkt hiervoor samen met flexibel betaalgemak van mijnbetaalplan.nl. Overweegt u een financiering af te sluiten voor een haartransplantatie? Hou er dan rekening mee dat geld lenen, geld kost. Naast het financieringsbedrag bent u onder meer rentekosten verschuldigd.

Medische kosten die u zelf betaald, zijn soms aftrekbaar. De Belastingdienst hanteert strikte voorwaarden. Lichamelijke of psychische stoornissen kunnen een reden zijn om een haartransplantatie te ondergaan. U dient dit aan te kunnen tonen aan de hand van medische rapportages en doktersverklaringen. Overweegt u de kosten van de haartransplantatie af te trekken van uw belastingaangifte? Win eerst advies in bij een belastingconsulent. Deze kan u de mogelijkheden uitleggen en toelichten.

Ja, de succesvol getransplanteerde grafts zullen uw leven lang haren blijven produceren. Dit is mogelijk omdat de grafts uit de haarkrans een andere structuur hebben die ze ongevoelig maakt voor het DHT hormoon. Het is overigens niet ondenkbaar dat, met het verstrijken van de jaren, uw haardos op natuurlijke wijze wat dunner wordt.

De huid die geneest kan inderdaad jeuken. Dit is niets om u zorgen over te maken. Het is echter wel belangrijk om krabben en wrijven tot een minimum te beperken. U zou hiermee immers de huid kunnen beschadigen, wat zelfs ontsierende littekens tot gevolg kan hebben. De duur van de jeuk verschilt per persoon en overkomt niet iedereen die een haartransplantatie heeft ondergaan. Vindt u dat de jeuk lang aanhoudt of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Als u een blijvende oplossing zoekt bij haaruitval, biedt een haartransplantatie momenteel de enige uitkomst. Gaat een haartransplantatie u te ver of komt u niet in aanmerking voor de ingreep? Dan kunt u onder meer het gebruik van effectieve haargroeimiddelen overwegen. Ook een micro haar pigmentatie behandeling biedt goede resultaten. Daarnaast zijn er ook behandelingen met laser beschikbaar. Een ervaren arts kan u verder adviseren.

Haaruitval is niet prettig en kan uw zelfvertrouwen behoorlijk beschadigen. In uw zoektocht naar een geschikte oplossing maakt u kennis met diverse behandelmethoden. Laat u zorgvuldig voorlichten over hetgeen het beste bij u past en welke behandeling in uw situatie de beste resultaten biedt. Als dat een haartransplantatie is, vergelijk dan het aanbod. Ga naar meerdere klinieken voor een intakegesprek en kies voor een behandelaar waar u zich op gemak en begrepen voelt. Voor een goed resultaat is het hebben van vertrouwen in de arts die de ingreep uitvoert belangrijk. U zit immers lange tijd in de behandelstoel. Ontspannen aan de behandeling beginnen is zowel voor uzelf als de arts onmisbaar.

Gerelateerde onderwerpen:

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.