Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

Haartransplantatie

Heb jij last van haaruitval en zorgt dit voor veel onzekerheid? Dit kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen en het is heel begrijpelijk dat je hiervoor daarom een oplossing zoekt. Bij GlobalHair helpen wij je om niet langer met deze onzekerheid te lopen en je een confidence boost te geven. Een haartransplantatie bij ons bezorgt je de beste resultaten vanwege de uitzonderlijke kwaliteit, maar het allerbelangrijkste: het geeft je een goed en zelfverzekerd gevoel wanneer je jezelf in de spiegel ziet. Word de beste versie van jezelf met onze haartransplantaties!

Haartransplantatie met FUE techniek voor een volle haardos

Een veelgebruikte techniek voor haartransplantatie is de folliculaire unit-extractie (FUE). Deze methode houdt in dat individuele haarfollikels uit de huid worden verwijderd en getransplanteerd naar een ander deel van het lichaam, waardoor een haartransplantatie plaatsvindt. Hierdoor zal het haar in het ontvangende gebied er voller uitzien.

De folliculaire unit-extractie (FUE) is ontwikkeld als een verbetering op de verouderde folliculaire unit-transplantatie (FUT) procedure. FUT transplanteert grafts in groepjes van een huidstrook naar de doellocatie. Dit gebeurt door een groot stuk huid of hoofdhuid, inclusief de follikels, te verwijderen en op de doellocatie te plaatsen. Deze procedure brengt grotere risico's met zich mee en laat blijvende littekens achter op de huid.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek
16/06/2023
Kaan, Arnhem

Haartransplantatie bij GlobalHair uitstekend! Onlangs heb ik een Haartransplantatie laten doen bij GlobalHair. De behandeling is perfect en ook pijnloos verlopen. Er wordt goed gecommuniceerd en duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen. Nu wachten op het eind resultaat. Tot nu toe een dikke 10 voor GlobalHair.

23/12/2021
Jim, Alpen

Professionaliteit op en top! Na een tijdje onderzoek gedaan te hebben uiteindelijk bij GlobalHair terecht gekomen. Na een intakegesprek waarin alles duidelijk stap voor stap werd verteld, besloten om de stap te zetten en de ingreep in te plannen. Mijn ervaring is uitstekend. Alles was goed geregeld en het personeel was zeer vriendelijk. De behandeling ging erg goed en de nazorg is ook uitstekend.

05/08/2021
Frank, Almere

Echt was super! Ik ben echt goed geholpen van chauffeurs, hotel tot aan harttransplantatie kliniek. Nazorg was helemaal top, vrouwelijke begeleider die voor mij alles ging uitleggen en vertalen was geweldig. De behandeling van haartransplantatie ze wisten precies wat ik wou hebben en een goede nazorg geleverd doorhun .Eten was perfect super!! Berkan was nog langs geweest ..geweldig!!! Ik zou zeker weten mensen hier heen sturen. GlobalHair geen worden voor jullie zijn toppers!!

Hoe werkt een haartransplantatie?

Haaruitval kan bij veel mensen voor onzekerheid zorgen. Gelukkig kan een haartransplantatie helpen om je haar er weer voller uit te laten zien. Om het haar te transplanteren, maken wij bij GlobalHair gebruik van de moderne Saffier methode. Deze techniek behoort tot de meest populaire haartransplantatie technieken ter wereld en staat bekend om de goede resultaten. Saffier techniek is de nieuwste ontwikkeling op FUE haartransplantatie gebied. Dat betekent dat met de toch al succesvolle FUE methode nog betere resultaten bereikt kunnen worden. De techniek wordt in diverse haarklinieken aangeboden, zo ook bij GlobalHair. Met de saffier techniek wordt een hogere haardichtheid bewerkstelligd. Bij deze methode wordt ieder haarzakje afzonderlijk geoogst met een micromotor. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, wat zorgt voor een comfortabele ervaring zonder veel pijn.

Ben je benieuwd naar meer informatie over hoe zo’n haartransplantatie precies verloopt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij verwelkomen je graag in onze kliniek voor een vrijblijvend consult over de beste keuze voor jouw haar. Bij ons kun je rekenen op een eerlijk verhaal, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten én wat de beste oplossing is voor jouw verdunde of verliezende haren. Onze doktoren staan voor je klaar.

Naast haartransplantaties kun je bij ons ook terecht voor een baardtransplantatie en wenkbrauwtransplantatie. Dit zijn behandelingen die je kunnen helpen om een vollere baard of wenkbrauwen te krijgen - en daarmee je algehele uitstraling te verbeteren. Onze specialisten zorgen gegarandeerd voor de beste resultaten. Met onze technieken kunnen wij iedereen helpen - ongeacht je haartype!

De beste kwaliteit haartransplantatie bij GlobalHair!

Onze missie is om mensen te helpen met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Kunnen wij jou hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat persoonlijk voor jou de beste oplossing is. Elke haartransplantatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. En dat weten wij als geen ander. Onze doktoren hebben altijd een passende oplossing - zelfs als je denkt dat het ‘onmogelijk’ voelt, komen wij tot het beste resultaat voor jouw haar.

De doktoren van GlobalHair staan voor je klaar om je weer het zelfvertrouwen terug te geven én natuurlijk: een heerlijk volle haardos!

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4