Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom ruim 10.000 anderen voor GlobalHair hebben gekozen

  • Eerlijk en persoonlijk advies op maat op basis van jouw haarkwaliteit, gewenste haardichtheid en het transplantatiegebied.
  • Expertise in top technieken: Ervaar meer dan 10 jaar ervaring en expertise in FUE, DHI & Saffier voor de hoogste haardichtheid en fijn herstel.
  • Volledige begeleiding van consultatie tot nazorg.
  • Uitstekende ervaringen ondersteund door voor-en na foto’s.
  • Flexibiliteit: Consultatie per telefoon of op onze locatie. Haartransplantaties in Nederland of in Turkije met reisarrangementen.

  Een perfecte oplossing voor uw haaruitval

  Wilt u meer informatie over haartransplantatie? Dan staan we bij GlobalHair voor u klaar! Bij ons is het mogelijk een gratis consultancy te krijgen, waarbij wij uitgebreid de tijd nemen om naar uw verhaal te luisteren. Zo geven we u altijd een eerlijk en passend advies voor uw haar. Niet alleen bieden we een effectieve oplossing van de beste kwaliteit; ook heeft het een positieve impact op u confidence én uw sociale leven. Zeg gedag tegen uw onzekerheid over haaruitval met een transplantatie van de beste kwaliteit. Dat zeggen we niet zomaar, want onze resultaten spreken voor zich! Een haartransplantatie bij GlobalHair kan zorgen voor een natuurlijk ogende haargroei en langdurige resultaten. Onze missie is namelijk om mensen écht te helpen met het terugwinnen van het zelfvertrouwen dankzij een mooie volle bos haar. Geen enkele haartransplantatie zien wij als ‘onmogelijk’.

  Hoe werkt een haartransplantatie?

  Haaruitval kan bij veel mensen voor onzekerheid zorgen. Gelukkig kan een haartransplantatie helpen om u haar er weer voller uit te laten zien. Om het haar te transplanteren, maken wij bij GlobalHair gebruik van de moderne Saffier methode. Deze techniek behoort tot de meest populaire haartransplantatie technieken ter wereld en staat bekend om de goede resultaten. Saffier techniek is de nieuwste ontwikkeling op FUE haartransplantatie gebied. Dat betekent dat met de toch al succesvolle FUE methode nog betere resultaten bereikt kunnen worden. De techniek wordt in diverse haarklinieken aangeboden, zo ook bij GlobalHair. Met de saffier techniek wordt een hogere haardichtheid bewerkstelligd. Bij deze methode wordt ieder haarzakje afzonderlijk geoogst met een micromotor. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, wat zorgt voor een comfortabele ervaring zonder veel pijn.

  Bent u benieuwd naar meer informatie over hoe zo’n haartransplantatie precies verloopt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij verwelkomen u graag in onze kliniek voor een vrijblijvend consult over de beste keuze voor uw haar. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijk verhaal, zodat u precies weet wat u kunt verwachten én wat de beste oplossing is voor uw verdunde of verliezende haren. Onze doktoren staan voor u klaar.

  Naast haartransplantaties kunt u bij ons ook terecht voor een baardtransplantatie en wenkbrauwtransplantatie. Dit zijn behandelingen die u kunnen helpen om een vollere baard of wenkbrauwen te krijgen - en daarmee u algehele uitstraling te verbeteren. Onze specialisten zorgen gegarandeerd voor de beste resultaten. Met onze technieken kunnen wij iedereen helpen - ongeacht u haartype!

  Wat zijn de voordelen van een haartransplantatie?

  heeft u last van (beginnend) haaruitval of dunner wordend haar? Dan biedt een haartransplantatie veel voordelen! Een haartransplantatie bij GlobalHair betekent:

  • Gegarandeerd het beste resultaat
  • Uitstekende kwaliteit
  • Een snelle herstelperiode
  • Het creëren van meer zelfvertrouwen
  • Herstel van u eigen haargroei
  • Door het leven gaan met een volle haardos

  Wij staan voor u klaar om u te helpen met uw haartransplantatie!

  De beste kwaliteit haartransplantatie bij GlobalHair!

  Onze missie is om mensen te helpen met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan. Kunnen wij u hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar wat persoonlijk voor u de beste oplossing is. Elke haartransplantatie is uniek en vereist een persoonlijke aanpak. En dat weten wij als geen ander. Onze doktoren hebben altijd een passende oplossing - zelfs als u denkt dat het ‘onmogelijk’ voelt, komen wij tot het beste resultaat voor uw haar.

  De doktoren van GlobalHair staan voor u klaar om u weer het zelfvertrouwen terug te geven én natuurlijk: een heerlijk volle haardos!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  Veelgestelde vragen

  1. WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN GOEDE HAARTRANSPLANTATIE KLINIEK?

  2. HOE WEET IK OF EEN HAARTRANSPLANTATIE SPECIALIST ERVARING HEEFT?

  3. HOE IS DE KWALITEIT VAN EEN GOEDE HAARTRANSPLANTATIE KLINIEK?

  4. WELKE TECHNIEK PAST EEN GOEDE HAARTRANSPLANTATIE KLINIEK TOE?

  5. WAAROM WORDEN MEERDERE INTAKEGESPREKKEN GEADVISEERD?

  6. HOE KAN IK HAARTRANSPLANTATIE KLINIEKEN MET ELKAAR VERGELIJKEN?

  7. KRIJG IK GARANTIE OP HET RESULTAAT?

  8. IS EEN GOEDE HAARTRANSPLANTATIE WEL GOED?

  9. IS DE NAZORG INBEGREPEN BIJ DE BESTE HAARTRANSPLANTATIE KLINIEK?

  10. WAT ZIJN DE NADELEN VAN EEN HAARTRANSPLANTATIE?

  11. KAN IK DE RESULTATEN OP EEN OF ANDERE MANIER GUNSTIG BEÏNVLOEDEN?

  12. IS HET MOGELIJK OM DE HAARTRANSPLANTATIE ONDER NARCOSE TE ONDERGAAN?

  WhatsApp