Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Bloedarmoede en haaruitval

  Haaruitval wordt meestal niet direct in verband gebracht met ijzertekort. Een tekort aan ijzer kan het gevolg zijn van meerdere oorzaken. Het meest voor de hand liggend is een verkeerde voedingsgewoonte of het volgen van een streng dieet. Daarnaast hebben zwangere vrouwen een verhoogde behoefte aan ijzer en kan een ijzertekort ook optreden door zware menstruaties en/of heftig bloedverlies. Een gebrek aan ijzer kenmerkt zich door verschillende symptomen die u het leven onaangenaam kunnen maken:

  • Verminderde concentratie en een afname van de (arbeids)productiviteit.
  • Ernstige vermoeidheid. Vermoeidheid is het meest voorkomende symptoom van ijzertekort.
  • Bleekheid.
  • Kortademigheid. U kunt al van de minste of geringste inspanning buiten adem zijn.
  • Duizeligheid en hoofdpijn.
  • Hartkloppingen.
  • Haaruitval en broze haren die de nijging hebben om snel af te breken.
  • Pijnlijke mond al dan niet in combinatie met een gezwollen tong.
  • Broze vingernagels.
  • Rusteloze benen.

  Het is moeilijk om de benen stil te houden, ze bewegen vaak ongewenst en bovendien ongecontroleerd. Bij vermoeden van ijzertekort zal een (huis)arts dit met een eenvoudig bloedonderzoek kunnen aantonen en bevestigen.

  Diverse oorzaken van haaruitval door ijzertekort

  Haaruitval wordt meestal niet direct in verband gebracht met ijzertekort. Een tekort aan ijzer kan het gevolg zijn van meerdere oorzaken. De meest voorkomende oorzaken zijn: geen gezonde voedingsgewoonte, zwangere vrouwen met behoefte aan ijzer of ijzertekort door zware menstruaties en/of heftig bloedverlies.

  Een gebrek aan ijzer kenmerkt zich door verschillende symptomen die u het leven onaangenaam kunnen maken. Veelvoorkomende oorzaken zijn:

  • Verminderde concentratie en een afname van de (arbeids)productiviteit
  • Ernstige vermoeidheid
  • Bleekheid, duizelig en hoofdpijn
  • Kortademigheid, waarbij u al van de minste of geringste inspanning buiten adem bent
  • Haaruitval en broze haren die de neiging hebben om snel af te breken
  • Rusteloze benen

  Bij vermoeden van ijzertekort zal een (huis)arts dit met een eenvoudig bloedonderzoek kunnen aantonen en bevestigen.

  Behandeling haaruitval door ijzertekort

  Wordt het bevestigd dat u te maken heeft met een gebrek aan ijzer? Bij bevestigd ijzertekort adviseert de arts een behandeling met ijzersupplementen en mogelijke voedingsaanpassingen. Het herstel van het haargroeiproces na het aanvullen van het tekort kan enkele maanden duren. De arts zal de oorzaak van het ijzergebrek proberen vast te stellen, en indien nodig worden vegetariërs en veganisten geadviseerd hun dieet aan te passen. Regelmatige bloedcontroles beoordelen de effectiviteit en een ijzersupplement wordt voorgeschreven indien nodig.

  Haaruitval door ijzertekort voorkomen

  Ervaart u zware menstruaties of heeft u recentelijk aanzienlijk bloedverlies gehad? Eet u vegetarisch of veganistisch? Overweeg voedingsaanpassingen en zorg voor voldoende vitamine C, want dit is essentieel voor ijzeropname. Indien u het lastig vindt om meer vlees of groene bladgroenten te eten, kunt u ook kiezen voor een ijzersiroop.

  Haaruitval door ijzertekort ontstaat niet na enkele dagen, maar na maanden. Daarom is het cruciaal om de oorzaak van haarverlies te laten onderzoeken. Artsen denken niet direct aan ijzertekort, maar in combinatie met andere symptomen kan er snel een verband worden gelegd.

  Herstel haargroei met haartransplantatie

  Heeft u echt last van haaruitval en merkt u dat het niet bij een ‘tijdelijk’ probleem blijft, bijvoorbeeld door ijzertekort? Dan kan dit voor veel onzekerheid zorgen. De gespecialiseerde artsen van GlobalHair staan klaar om uw problemen met haaruitval op te lossen. Wij luisteren naar uw situatie en komen altijd met een eerlijk verhaal - passend bij u en uw wensen.

  Wij zorgen altijd voor het beste resultaat en natuurlijk de mooie, volle haardos van uw dromen. Plan een afspraak met ons in voor eerlijk en passend advies. Liever sneller een reactie? Doe onze gratis Online Hairscan!

  Vrijblijvend consult voor uw haarimplantatie

  Wilt u meer weten over een haartransplantatie? Of bent u benieuwd naar de beste oplossing voor uw haar of de haartransplantatie kosten? De artsen van GlobalHair staan voor u klaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijk verhaal. Wij luisteren naar uw wensen en denken mee wat de beste oplossing is voor uw haar. Geen enkel haar zien wij als ‘onmogelijk’; wij vinden altijd wel een passende oplossing en een persoonlijke aanpak. Elk haar is immers uniek en dat weten wij als geen ander.

  Wij helpen graag met haaruitval bij mannen en haaruitval bij vrouwen. Kunnen wij wat voor u betekenen?

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1