Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Passende haaruitval oplossing

  Totdat het haar begint uit te vallen, beschouwen we gezonde haargroei als een vanzelfsprekend iets. Het haargroeiproces is zo ingericht dat bij dagelijks haarverlies de haren die uitvallen, vervangen worden door nieuwe haargroei. Iedere haar doorloopt 3 fasen:

  •  Groei- of anagene fase. De haren groeien en op elk willekeurig moment bevindt 90% van de haren zich in deze fase.
  • Overgangs- of katagene fase. De groei stopt en de haar bereidt zich voor op het uitvallen. Deze fase duurt 3 weken en 1% tot 3% van de haren bevindt zich in deze fase.
  • Rust- of telogene fase. De haar is uitgevallen en het haarzakje bereidt zich voor op de productie van een nieuwe haar.

  Haaruitval is een normaal gevolg van de natuurlijke groeicyclus. Door omstandigheden gaan dingen mis en valt er meer haar uit dan gebruikelijk en wenselijk. Afhankelijk van de oorzaak hiervan is haarverlies tegenwoordig goed te behandelen.

  Veel voorkomende oorzaken van haarverlies

  Veel mensen denken bij haarverlies aan oudere, kalende mannen. Dit is niet vreemd, meer dan de helft van alle mannen krijgt uiteindelijk te maken met mannelijk haarverlies. Erfelijke haaruitval is tegelijk de oorzaak die het vaakst voorkomt. Ook bekend als alopecia androgenetica valt het haar onder invloed van het DHT-hormoon blijvend uit. Vrouwen hebben vanaf de menopauze en op latere leeftijd een soortgelijk probleem. Het haar wordt dunner en valt verspreid uit. Erfelijk haarverlies overkomt mannen en vrouwen die ouder worden. Het is een gevolg van haarzakjes die krimpen en die verloren gaan. Grote verschillen zijn dat sommige mannen hier al in de puberteit last van krijgen en dat mannen die geen behandeling toepassen soms al het hoofdhaar verliezen.

  Haaruitval door een medische behandeling

  Chemotherapie bij een kankerbehandeling is de meest gekende vorm van haaruitval als gevolg van een medische behandeling. De bestanddelen van de chemotherapie dwingen de follikels in de overgangsfase, waardoor het snel uitvalt. Binnen een paar weken gaat een groot deel van het haar verloren. Het goede nieuws is dat wanneer de behandeling voorbij is, de haargroei zich herstelt. Gezond, nieuw haar wordt geproduceerd. De eerste nieuwe haren hebben een andere structuur dan gebruikelijk. Na verloop van tijd ziet uw haar er weer uit zoals eerder.

  Alopecia areata

  Een andere oorzaak van haaruitval is alopecia areata. Deze auto-immuunaandoening is bekend om de kenmerkende ronde, omlijnde kale plekken die op de hoofdhuid zichtbaar zijn. Kinderen en volwassenen met alopecia areata zijn verder gezond, de aandoening is niet gerelateerd aan ernstige gezondheidsproblemen.

  Plotseling haarverlies, telogeen effluvium

  Plotseling haarverlies betekent dat u grote hoeveelheden haaruitval ziet. Het dagelijks aantal haren dat u verliest loopt op tot wel 300 haren. De reden voor deze vorm van haarverlies zijn divers. Stress, een voedingstekort, een medische behandeling, medicijngebruik, hormonale veranderingen door onder andere een zwangerschap of snel gewichtsverlies zijn oorzaken van telogene haaruitval. Haar dat op deze manier uitvalt, groeit bijna altijd binnen een paar maanden terug. Belangrijk is dat de oorzaak wordt aangepakt, behandeld of weggenomen. Herstel van de haargroei duurt meerdere maanden.

  Niet-chirurgische haarverliesbehandelingen

  Inmiddels weten veel mensen dat er vrij verkrijgbare producten zijn die de haargroei beïnvloeden. Niet elke product doet wat het beloofd, daarom is het beter om onderzochte en bewezen haargroeimiddelen te gebruiken. Deze zijn op voorschrift van een huisarts of specialist verkrijgbaar. Een van de effectiefste middelen is minoxidil, van origine bedoelt bij de behandeling van een hoge bloeddruk. Minoxidil is in foamvorm verkrijgbaar en is veilig in gebruik. Het andere goedgekeurde medicijn voor haarverlies is finasteride, dat alleen voor mannen is. Een van de bijwerkingen van finasteride is verlies van libido. Zodra de behandeling met minoxidil of finasteride stopt, zet het haarverlies door en gaan resultaten snel verloren. Andere methodes en behandelingen die u kunt overwegen zijn:

  Low Level Laser Therapie

  Een behandeling met laserlicht heeft een stimulerend effect op de doorbloeding en de manier waarop de haarzakjes van voedingsstoffen worden voorzien. Low Level Laser Therapie bestaat uit meerdere behandelsessies. Regelmatige nabehandelingen zijn nodig. De methode heeft niet bij iedereen het gewenste resultaat. Werkt de therapie bij u? Er zijn speciale laserhelmen ontwikkeld voor thuisgebruik.

  Micro haar pigmentatie

  Micro haar pigmentatie, ook bekend als haar tattoo, is een techniek om haarverlies optisch te verbergen. De methode is inzetbaar bij beginnend haarverlies, voor het camoufleren van kale plekken en het creëren van een stoppeltjes look bij kaalheid. Door het inbrengen van gekleurd pigment in de bovenste hoofdhuidlaag ontstaat het idee van natuurlijke haarstoppels. De resultaten zijn niet of nauwelijks van echte haarstoppels te onderscheiden en zijn langdurig.

  Chirurgische haartransplantatie

  De bekendste en meest ingrijpende behandeling bij alopecia androgenetica is een haartransplantatie. De operatieve techniek is gewild, maar niet iedereen met erfelijk haarverlies is geschikt voor de ingreep. Omdat de methode werkt door het verplaatsen van haarzakjes uit uw haarkrans naar andere gebieden op het hoofd, moet u genoeg donormateriaal hebben. Bij vergevorderd haarverlies is behandeling dikwijls niet (meer) mogelijk. De methode is uitermate geschikt bij erfelijk haarverlies. De resultaten zijn blijvend.

  Oorzaak haaruitval onderzoeken

  Haaruitval met succes behandelen is mogelijk. Een van de voorwaarden hiervoor is dat u niet te lang wacht met het (laten) onderzoeken van de oorzaak. Vindt u het moeilijk om een afspraak te maken met uw huisarts? Bestel een van thuistests van het Haaronderzoekscentrum. Kies voor een bloedwaardentest of een haaruitval DNA test en krijg antwoord op de vraag waarom uw haar uitvalt. De tests zijn veilig en eenvoudig te gebruiken. Met de onderzoeksresultaten heeft u een goed uitgangspunt bij het zoeken van een geschikte oplossing voor haarverlies. Neem dat resultaten mee naar uw huisarts en bespreek de mogelijkheden om verder haarverlies een halt toe te roepen.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp