Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Stralende glimlach

  Wie wil er nu geen sterk, mooi en gezond gebit? Eten en drinken zonder gevoelige of pijnlijke problemen, maar ook onbezorgd glimlachen. Een gezond gebit is van invloed op uw zelfvertrouwen en uitstraling. Door dagelijks nauwkeurig te poetsen blijft een gebit in goede staat. Alledaagse invloeden hebben effect op uw gebit. Het kan gebeuren dat een tand afbreekt, of dat uw tanden door de jaren heen niet meer zo wit zijn als eerder. Het laten aanbrengen van facings, herstelt uw gebit en geeft u weer een stralende glimlach.

  Reis naar Istanbul voor een Hollywood smile

  Bent u ontevreden over het uiterlijk van uw gebit? Bij het laten plaatsen van facings wordt niet de vorm van de tand verandert. Uw tanden krijgen een mooier uiterlijk en verkleurde tanden zien er weer stralend wit uit. De facings kunnen in composiet of porselein worden aangebracht. Het grootste voordeel van porselein is dat deze facings kleurvast zijn. In vergelijking met composiet is porselein duurder. Als u een voorkeur heeft voor composiet, hou er dan rekening mee dat dit materiaal een minder natuurlijk resultaat kan hebben. Een tandarts hoeft nauwelijks iets van uw originele tand te slijpen. Uw gebit ziet er na de behandeling wat boller uit dan eerder. Composiet heeft als nadeel dat het niet kleurvast is en bij een ontoereikende gebitsverzorging er sneller dan wenselijk onnatuurlijk uitzien.

  Combinatie tandarts en vakantie

  Na een uitgebreid adviesgesprek in Leiden heeft Joey Bravo gekozen voor het laten plaatsen van facings door de ervaren tandartsen van GlobalTeeth in Istanbul. De werkwijze is in Leiden toegelicht en na aankomst in Istanbul is een begin gemaakt met de tandbehandeling. De tandarts maakt eerst afdrukken van de tanden, waarna het slijpen begint. De facings, van composiet of porselein, worden op de tandstompjes geplaatst en vastgelijmd. Het volledige behandeltraject duurt een paar dagen. Joey Bravo heeft een video verslag gemaakt van de tandheelkundige behandeling. Vooraf is het moeilijk aan te geven hoelang de behandeling bij u duurt. Als bij het passen van de facings blijkt dat ze niet goed passen of dat de kleur toch niet helemaal naar wens is, moeten de facings opnieuw gemaakt worden en dat kost tijd. Het gebeurt regelmatig dat mensen een tandbehandeling in Turkije combineren met een ontspannende vakantie.

  Garantie tandheelkundige behandeling Turkije

  Zowel binnen- als buitenlandse tandklinieken geven garantie op facings. Op zich is dat geen probleem en als zich onverhoopt iets voor doet is reparatie of vervanging mogelijk. Wat wel een punt van aandacht is, is dat de tandarts in Turkije niet voor de kosten in staat die u bij uw eigen Nederlandse tandarts maakt in geval van problemen met de facings. Om van de garantie gebruik te maken is het nodig om terug te gaan naar de tandkliniek in Istanbul. De reis- en verblijfkosten zijn extra kosten omdat ze buiten de garantie vallen. Ondanks dit eventuele nadeel, is het laten plaatsen van facings in Istanbul goedkoper dan in Nederland. De ervaren tandartsen van GlobalTeeth passen jaarlijks honderden facing behandelingen met succes toe. Al tijdens het adviesgesprek kunt u voorbeelden zien van geplaatste facings.

  Gebit voorgoed verandert

  Het laten aanbrengen van facings kan een goed idee zijn om uw verkleurde, scheve tanden te corrigeren. Wat veel mensen zich onvoldoende realiseren is dat uw natuurlijke gebit voorgoed veranderd is. Uw tanden worden tot stompjes afgeslepen en daar worden de facings als het ware aan vastgeplakt. Afhankelijk van de manier waarop u uw gebit, of de facings, verzorgd gaan deze niet levenslang mee. Roken, koffie en/of wijn hebben invloed op de kleur van het gebit en de facings. Als een facing versleten is kan deze vervangen worden. De levensduur is ook afhankelijk van het gebruikte materiaal, composiet of porselein. Het Ivoren Kruis is Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid. Hier vindt u veel informatie over tandheelkundige behandelingen, waaronder facings. Spreken het verhaal en de Hollywood smile van Joey Bravo u aan? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalTeeth in Leiden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp