Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Stimulerende V6 Hair Boost

  De V6 Hair Boost is een moderne behandelmethode die kan worden ingezet bij beginnend haarverlies. Ook dun en dof haar kunnen met deze techniek behandeld worden. Met een moderne mesogun worden actieve ingrediënten die zijn samengesteld uit vitamines, mineralen, aminozuren, eiwitten en plantenextracten in de hoofdhuid geïnjecteerd. De haarzakjes krijgen gezonde voedingsstoffen en de gezondheid van uw hoofdhuid verbetert. De haargroei is dikker dan voorheen. Het nadeel van de mesotherapie is dat de behandeling periodiek herhaald moet worden om het effect te behouden. Kenmerken van de V6 Hair Boost behandeling:

  • Beschikbaarheid van losse behandelingen en uitgebreide kuren.
  • Korte behandelduur van 10 tot 30 minuten per sessie.
  • Pijnloze behandeling.
  • Verdoving is niet nodig.
  • Geen downtime.

  Gezonde haardos Jaimie Vaes

  Mesotherapie is niet alleen geschikt bij haarverlies, ook om de gezonde haardos een oppepper te geven is de V6 Hair Boost ideaal. Niet alleen mensen, die net zoals Jaimie Vaes bijna dagelijks in de schijnwerpers staan, hechten waarde aan hun uitstraling. Ook minder bekende mensen zien er graag goed uit. Haaruitval of een droge haardos worden vaak in verband gebracht met ziektes of een ongezonde levensstijl. De V6 Hair Boost bestaat onder andere uit vitamines, gezonde groeifactoren en plantenextracten. Bij gecombineerd gebruik helpen de ingrediënten de haarzakjes te voeden en de haargroei te stimuleren. Niet alleen wordt dunner haar aangepakt, u ziet na verloop van tijd dikker en steviger haar. Mesotherapie creëert geen nieuwe haarzakjes, maar stimuleert de doorbloeding en maakt gezonde haargroei mogelijk.

  Voordelen V6 Hair Boost

  Alhoewel mesotherapie onvoldoende wetenschappelijk is onderzocht, heeft de methode voordelen.

  • Stimulatie van de doorbloeding. De injecties worden direct in de hoofdhuid gezet, waardoor de haarzakjes beter gevoed worden. Ook de doorbloeding verbetert, waardoor de huid sneller geneest en er gezonder uitziet.
  • Vermindert haarverlies. De actieve bestanddelen kunnen de invloed van het DHT-hormoon afremmen. De verbeterde opname van voedingsstoffen zorgt voor sterkere haarschachten en haar dat minder droog en broos is.
  • Verbetert de haargroei. De haarzakjes in het behandelde gebied worden aangezet om gezonde haren te produceren.
  • Minimaal invasief. De mesogun is een verfijnd apparaat waar aan het uiteinde korte, fijne naaldjes zijn bevestigd. De snelheid van de injecties is snel, waardoor u geen pijn ervaart. De huid geneest snel en u kunt direct na een behandelsessie de meeste werkzaamheden hervatten.

  De voordelen van de techniek spreken voor zich. De meeste mensen zijn, net zoals Jaimie Vaes enthousiast en tevreden over de resultaten die mesotherapie heeft. Bij GlobalHair werken ervaren specialisten, die de ingrediënten op uw behoefte afstemmen en zo de beste resultaten bereiken. Wat zijn dan mogelijke nadelen van de techniek?

  • Nieuwe haarzakjes worden niet gemaakt. Alleen bestaande haarzakjes worden gestimuleerd.
  • Periodieke nabehandeling is nodig om het effect te behouden.
  • Mesotherapie kan niet bij iedereen worden toegepast.

  Mesotherapie is een veilige behandeltechniek, met een kleine kans op risico’s. De behandelde huid kan een aantal uren licht gezwollen zijn. Allergische reacties zijn zeldzaam, maar niet helemaal te voorkomen.

  Een V6 Hair Boost behandeling kan bewust als eenmalige behandeling worden gedaan. De kosten voor een losse behandeling bedragen € 185. De beste resultaten worden bereikt als mesotherapie in kuurvorm wordt gedaan. Dat betekent dat er 8 behandelsessies plaatsvinden. Een V6 Hair Boost kuur kost bij GlobalHair € 1.200. Bij het begin van de kuur zijn de sessies wekelijks. Na gemiddeld 4 sessies worden verbetering en resultaat zichtbaar en wordt de periode tussen de sessies langer. Het volledige behandeltraject wordt over 4 tot 6 maanden verspreid. Jaarlijkse nabehandelingen houden de haargroei en uw hoofdhuid gezond.

  Vergoeding kosten

  De kosten voor een V6 Hair Boost behandeling worden niet vergoed. Het is een behandeling die vooral om cosmetische redenen wordt gedaan. De prijzen zijn betaalbaar. In overleg worden afspraken gemaakt over de betaling. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Lees de voorwaarden over vergoeding van cosmetische en/of alternatieve geneeswijzen door. Misschien dat beperkte vergoeding mogelijk is.

  Mesotherapie is een behandelmethode die als behandeling op zich wordt toegepast, maar het is ook mogelijk om de techniek te combineren met bijvoorbeeld een haartransplantatie. Informatie over de mogelijkheden krijgt u tijdens een consult bij GlobalHair in Leiden. Iedereen heeft andere verwachtingen van een haaruitval behandeling. Het voordeel van combinaties is dat de behandelingen elkaar stimuleren. Hoe de technieken gecombineerd worden en wat de meest veilige methode is, wordt overlegd in samenspraak met een behandelend specialist. Ervaringen met de V6 Hair Boost en haartransplantaties vindt u onder meer op Haarweb.nl. Online laat Jaimie Vaes zien hoe de V6 Hair Boost behandeling bij GlobalHair wordt toegepast en welke resultaten worden bereikt. Jaimie vertelt hoe ze het behandeltraject heeft ervaren en wat een gezonde haardos en een sterke haargroei voor invloed heeft op het zelfvertrouwen.

  Is uw haar droog en broos? Merkt u dat u dagelijks een groot aantal haren verliest? Een V6 Hair Boost behandeling biedt een oplossing. Door het injecteren van actieve en stimulerende bestanddelen krijgen de haarzakjes een boost. De gezondheid van de hoofdhuid verbetert en uw haar ziet er stralend en glanzend uit. Vooral beginnend haarverlies kan afgeremd en verminderd worden met V6 Hair Boost. De ingreep is niet chirurgisch en u hoeft niet onder narcose en/of plaatselijk verdoofd te worden. Het hoge tempo, maakt dat pijn niet gevoeld wordt. Mesotherapie is voor mannen en vrouwen die het haar een oppepper willen geven en die een goede gezondheid hebben. Wilt u meer weten over de V6 Hair Boost of wilt u een afspraak maken voor een gratis consult bij GlobalHair? U kunt ons telefonisch en via WhatsApp bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan