Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  V6 Hair boost verbetert de haargroei

  De V6 Hair boost behandeling is een vorm van mesotherapie. Een behandeling die wordt ingezet bij haarverlies en het verstevigen van de haargroei. De ingrediënten activeren uw haarzakjes en sporen deze aan om gezonde, sterke haren te produceren. Het haarvolume wordt verbeterd en uw haardos ziet er gezonder uit. De hoofdbestanddelen van de V6 Hair boost zijn vitamines en mineralen die de doorbloeding verbeteren en de haargroei stimuleren. Naast deze ingrediënten bevat de vloeistof aminozuren, peptiden en plantenextracten die nodig zijn voor een gezonde, sterke haargroei. De kuur die Jeffrey Lake heeft laten doen bestaat uit 8 behandelsessies die telkens 10 tot 30 minuten duren.

  Mesotherapie nader bekeken

  Jeffrey Lake heeft een uitgebreid verslag gedaan van de behandeling die hij bij GlobalHair heeft laten doen. Daarbij is ook de baardstreek behandeld en de haargroei verbetert. Jeffrey laat in zijn verslag zien hoe de uitleg van de behandeling wordt gegeven en hoe de sessie wordt toegepast. Het is interessant om te zien met welke apparatuur, een meso gun, de V6 Hair boost in de bovenste hoofdhuidlaag wordt geïnjecteerd. In korte tijd wordt een groot aantal injecties afgegeven. De snelheid zorgt ervoor dat het pijngevoel beperkt en van korte duur is. Omdat de snelheid waarin de huid wordt aangeprikt hoog is, voelt u het aanprikken van de huid nauwelijks. Na het beëindigen van een behandelsessie kunnen de meeste werkzaamheden en activiteiten zoals gebruikelijk gedaan worden.

  V6 Hair boost na haartransplantatie

  Mesotherapie kan helpen haaruitval te verminderen. Het gebeurt regelmatig dat mensen, waaronder Jeffrey Lake, na een haartransplantatie kiezen voor een V6 Hair boost. De techniek maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te bereiken. De actieve bestanddelen gaan direct op de juiste plaatsen aan het werk. In het beeldverslag van Jeffrey worden de behandelmogelijkheden besproken. Niet iedereen kiest voor een volledige behandelkuur. Het is ook mogelijk om de V6 Hair boost eenmalig te laten doen. Voor een losse behandeling betaalt u € 185, terwijl een kuur van 8 sessies € 1.200 kost. Na een haartransplantatie heeft mesotherapie een positief effect op de getransplanteerde haarzakjes. Met behulp van de juiste bestanddelen ziet u naarmate de behandelkuur vordert, hoe de haargroei verbetert. Onder andere de Haarstichting laat zien hoe de behandeling van invloed is op haargroei en haarverlies.

  Voor- en nadelen mesotherapie hair boost

  Veel mensen zijn u, net zoals Jeffrey Lake, met succes voorgegaan in een V6 Hair boost behandeling. De niet-chirurgische behandeling kan tijdens uw lunchpauze worden toegepast. U hoeft niet in de kliniek te worden opgenomen en er is geen downtime. Na een behandelsessie is het belangrijk om de hoofdhuid en het haar de eerste uren droog te houden. In het begin van de kuur vinden de sessies vlot achter elkaar plaats. Als resultaten zichtbaar worden, neemt de tijd tussen de behandelsessies toe. Al met al duurt een complete kuur 4 tot 6 maanden. Dit wordt besproken en toegelicht tijdens het consult bij GlobalHair in Leiden. Verbetering is bij de een sneller zichtbaar dan bij de ander. Mesotherapie is onvoldoende wetenschappelijk bewezen, al kunt u uit de positieve reviews opmaken dat de kuur vrijwel zonder uitzondering aan de verwachting voldoet.

  Succesvolle V6 Hair boost behandeling Jeffrey Lake

  Online ziet u hoe Jeffrey Lake de behandeling bij GlobalHair heeft ervaren. U ziet welke resultaten bereikt zijn en op welke manier een mesotherapie behandelsessie wordt gedaan. Als u meer wilt weten over de behandelmogelijkheden, de kosten en de resultaten die u kunt verwachten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij GlobalHair. Onze consulenten nemen de tijd voor een uitgebreid kennismakings- en/of adviesgesprek en laten u zien wat de behandeling inhoudt. Ook kunt u resultaten bekijken van andere V6 Hair boost behandelingen. Het is mogelijk om de behandeling te combineren met een FUE haartransplantatie. Bekijk de voorbeelden en laat uzelf adviseren. Een gezonde haardos geeft u meer zelfvertrouwen waardoor u met genoegen naar uw spiegelbeeld kijkt. Een afspraak maakt u door telefonisch of via WhatsApp contact op te nemen met GlobalHair. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp