Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Jeffrey Lake voor V6 Hair boost bij GlobalHair

Zanger, model en acteur Jeffrey Lake is een sfeermaker. Als Jeffrey ergens binnenkomt, wordt zijn aanwezigheid direct opgemerkt. Naast gastrollen in GTST, Onderweg naar Morgen en Lotte, heeft Jeffrey succesvol meegedaan aan talentenjachten zoals Idols en Popstars. Het verzorgde uiterlijk van Jeffrey spreekt zijn fans en volgers aan. Na een succesvolle haartransplantatie was Jeffrey pasgeleden bij GlobalHair in Leiden voor een V6 Hair boost behandeling.

V6 Hair boost verbetert de haargroei

De V6 Hair boost behandeling is een vorm van mesotherapie. Een behandeling die wordt ingezet bij haarverlies en het verstevigen van de haargroei. De ingrediënten activeren uw haarzakjes en sporen deze aan om gezonde, sterke haren te produceren. Het haarvolume wordt verbeterd en uw haardos ziet er gezonder uit. De hoofdbestanddelen van de V6 Hair boost zijn vitamines en mineralen die de doorbloeding verbeteren en de haargroei stimuleren. Naast deze ingrediënten bevat de vloeistof aminozuren, peptiden en plantenextracten die nodig zijn voor een gezonde, sterke haargroei. De kuur die Jeffrey Lake heeft laten doen bestaat uit 8 behandelsessies die telkens 10 tot 30 minuten duren.

Mesotherapie nader bekeken

Jeffrey Lake heeft een uitgebreid verslag gedaan van de behandeling die hij bij GlobalHair heeft laten doen. Daarbij is ook de baardstreek behandeld en de haargroei verbetert. Jeffrey laat in zijn verslag zien hoe de uitleg van de behandeling wordt gegeven en hoe de sessie wordt toegepast. Het is interessant om te zien met welke apparatuur, een meso gun, de V6 Hair boost in de bovenste hoofdhuidlaag wordt geïnjecteerd. In korte tijd wordt een groot aantal injecties afgegeven. De snelheid zorgt ervoor dat het pijngevoel beperkt en van korte duur is. Omdat de snelheid waarin de huid wordt aangeprikt hoog is, voelt u het aanprikken van de huid nauwelijks. Na het beëindigen van een behandelsessie kunnen de meeste werkzaamheden en activiteiten zoals gebruikelijk gedaan worden.

V6 Hair boost na haartransplantatie

Mesotherapie kan helpen haaruitval te verminderen. Het gebeurt regelmatig dat mensen, waaronder Jeffrey Lake, na een haartransplantatie kiezen voor een V6 Hair boost. De techniek maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te bereiken. De actieve bestanddelen gaan direct op de juiste plaatsen aan het werk. In het beeldverslag van Jeffrey worden de behandelmogelijkheden besproken. Niet iedereen kiest voor een volledige behandelkuur. Het is ook mogelijk om de V6 Hair boost eenmalig te laten doen. Voor een losse behandeling betaalt u € 185, terwijl een kuur van 8 sessies € 1.200 kost. Na een haartransplantatie heeft mesotherapie een positief effect op de getransplanteerde haarzakjes. Met behulp van de juiste bestanddelen ziet u naarmate de behandelkuur vordert, hoe de haargroei verbetert. Onder andere de Haarstichting laat zien hoe de behandeling van invloed is op haargroei en haarverlies.

Voor- en nadelen mesotherapie hair boost

Veel mensen zijn u, net zoals Jeffrey Lake, met succes voorgegaan in een V6 Hair boost behandeling. De niet-chirurgische behandeling kan tijdens uw lunchpauze worden toegepast. U hoeft niet in de kliniek te worden opgenomen en er is geen downtime. Na een behandelsessie is het belangrijk om de hoofdhuid en het haar de eerste uren droog te houden. In het begin van de kuur vinden de sessies vlot achter elkaar plaats. Als resultaten zichtbaar worden, neemt de tijd tussen de behandelsessies toe. Al met al duurt een complete kuur 4 tot 6 maanden. Dit wordt besproken en toegelicht tijdens het consult bij GlobalHair in Leiden. Verbetering is bij de een sneller zichtbaar dan bij de ander. Mesotherapie is onvoldoende wetenschappelijk bewezen, al kunt u uit de positieve reviews opmaken dat de kuur vrijwel zonder uitzondering aan de verwachting voldoet.

Succesvolle V6 Hair boost behandeling Jeffrey Lake

Online ziet u hoe Jeffrey Lake de behandeling bij GlobalHair heeft ervaren. U ziet welke resultaten bereikt zijn en op welke manier een mesotherapie behandelsessie wordt gedaan. Als u meer wilt weten over de behandelmogelijkheden, de kosten en de resultaten die u kunt verwachten, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult bij GlobalHair. Onze consulenten nemen de tijd voor een uitgebreid kennismakings- en/of adviesgesprek en laten u zien wat de behandeling inhoudt. Ook kunt u resultaten bekijken van andere V6 Hair boost behandelingen. Het is mogelijk om de behandeling te combineren met een FUE haartransplantatie. Bekijk de voorbeelden en laat uzelf adviseren. Een gezonde haardos geeft u meer zelfvertrouwen waardoor u met genoegen naar uw spiegelbeeld kijkt. Een afspraak maakt u door telefonisch of via WhatsApp contact op te nemen met GlobalHair. U kunt ons bereiken op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4