Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voorbereiding laserontharing Oegstgeest

  Het belangrijkste als u zich voorbereidt op een laserontharing behandelsessie, is dat uw huid gezond en onbeschadigd is. De laserstraal moet het pigment in de haarzakjes kunnen bereiken om de haargroei te stoppen.• Bescherm de huid met SPF 30 of hoger. Doe dit zowel voor als na de behandelsessie. • Ga niet naar de zonnebank en voorkom dat uw huid verbrand of verkleurd door de zon. Vermijd ook het gebruik van sterk geparfumeerde foams of crèmes voorafgaand aan de behandelsessie. • 48 tot 24 uur voor de sessie scheer u het gebied dat behandeld wordt. Dit helpt om ervoor te zorgen dat de laser een doelwit heeft, de wortels, in het haarzakje. • Wax, bleek, hars of epileer de haren in het behandelgebied niet. De manier waarop laserontharing werkt, is door zich op de wortels van de haarzakjes te richten. Het haarzakje kan op die manier vernietigd worden, zodat het in de toekomst geen haren meer produceert. Bij harsen, waxen en epileren wordt de wortel verwijderd, wat betekent dat de laser niet optimaal gebruikt wordt.

  Wat wel of niet doen tijdens laserontharing?

  Zodra u bij de kliniek aankomt voor de lasersessie, is het belangrijk om de instructies van de behandelend arts of specialist op te volgen. Dit is van belang voor de veiligheid en het effect van de laserontharing.• Laat laserontharing in Oegstgeest alleen toepassen bij een gerenommeerde kliniek voor het gewenste effect. Vraag naar de ervaring en opleiding van de specialist die de laserbehandeling toepast. • Draag de beschermende bril die u van de specialist krijgt. Dit is ter bescherming van uw ogen. Ook de specialist maakt tijdens de behandelsessie gebruik van een beschermbril. • Wees niet bang om vragen te stellen of iets te zeggen als u de behandeling als ongemakkelijk ervaart. De specialist stelt het laserapparaat af op de haarkleur en het huidtype. De intensiteit van de pulsen kan bijgesteld worden.

  Na de laserontharing behandeling

  Na het afronden van de procedure moet de behandelde huid goed verzorgd blijven om irritaties te voorkomen. Voor het verlaten van de kliniek wordt een verkoelende en beschermende crème op de behandelplekken aangebracht.• Gebruik na de behandelsessie crème of foam zoals deze door de specialist wordt geadviseerd. De eerste uren en dagen kan de huid rood en gezwollen zijn. Met behulp van een ice-pack en regelmatig koelen nemen deze verschijnselen snel af. • Stel het behandelgebied minimaal een week niet onbeschermd bloot aan het zonlicht, neem geen al te warme baden of douches en ga een aantal dagen niet naar de sauna. • Geeft de specialist instructies of advies? Volg deze zoveel mogelijk op, zodat het beste mogelijke resultaat bereikt kan worden.Het is belangrijk om te begrijpen dat laserontharing in Oegstgeest voor iedereen anders is. Tegelijkertijd moet iedereen zich voorbereiden op het ondergaan van 3 tot 10 behandelsessies, voordat het gewenste resultaat wordt bereikt. Haar groeit in verschillende fasen en met verschillende snelheden. Dat betekent dat niet al het haar in het behandelgebied op hetzelfde moment in de groeifase zit. Alleen de haarzakjes die zich tijdens een behandelsessie in de groeifase zitten, worden door de laserstralen beïnvloedt.

  Effect laserontharing

  Het effect van laserontharing is niet direct zichtbaar. In de weken na de behandelsessie ziet u hoe de haargroei vermindert. De periode tussen de afzonderlijke behandelsessies is, afhankelijk van het gebied dat u laat ontharen, 4 tot 6 weken. Wax, hars of epileer het behandelgebied niet, scheren is wel mogelijk. De resultaten zijn het beste bij donker haar en een lichte huid. Moderne laserapparatuur zorgt tegenwoordig ook bij wit, grijs en rood haar voor acceptabele resultaten. Dit zijn haarkleuren waar van nature weinig tot geen pigment in aanwezig is. Het is juist het pigment dat de warmte van de laser absorbeert, waardoor het haarzakje vernietigd wordt. Haarzakjes die beschadigd worden in plaats van vernietigd blijven haren produceren. Deze haren zijn zachter en lichter van structuur en kleur. De resultaten van laserontharing zijn goed en langdurig. Na een aantal jaren kan eventueel een nabehandeling overwogen worden. Dit is alleen noodzakelijk als er nieuwe, niet gewenste, haren in het behandelgebied tot ontwikkeling zijn gekomen.

  Kosten laserontharing Oegstgeest

  In vergelijking met epileren, harsen of elektrolyse is laserontharing een relatief dure ontharingsmethode. U betaald voor een behandelsessie bedragen tussen € 75 en € 500, en de vergoedingsmogelijkheden zijn beperkt. Veel mensen zien laserontharing als een investering in het eigen welzijn. De investering verdiend zichzelf terug. Als u op jaarbasis kijkt naar de bedragen die u uitgeeft aan het laten harsen en/of het aanschaffen van ontharingscrèmes, scheerschuim, scheermesjes en andere benodigdheden, dan is laserontharing op langere termijn vaak goedkoper. U kunt besparen op de tarieven door de behandelmogelijkheden en kosten met elkaar te vergelijken. Vergeet daarbij niet dat een laserontharing traject uit meerdere sessies bestaat en dat de kosten medebepaald worden door de grootte van het gebied dat u laat ontharen.

  Informatie over laserontharen

  Laserontharing in Oegstgeest is geschikt voor mannen en vrouwen die langdurig af willen van overbeharing. De behandeling kan worden toegepast op vrijwel alle vormen van lichaamsbeharing, dit met uitzondering van de wimpers en gebieden die vlak bij de ogen liggen. Om te zien of u geschikt bent voor laserontharing, kunt u een afspraak maken voor een adviesgesprek. Tijdens het gesprek bekijkt een specialist nauwkeurig de haarkleur en uw huidtype, waarna u een behandeladvies krijgt. Voordat de daadwerkelijke behandeling wordt gestart, wordt eerst een test puls gegeven op de huid. Blijft een huidreactie uit, dan is het veilig om de behandeling voort te zetten. Afhankelijk van het gebied dat u laat behandelen, duurt een behandelsessie 20 minuten tot 2 uur. De intensiteit van de pulsen kan te allen tijde bijgesteld worden. Op deze manier worden de haarzakjes optimaal bereikt.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp