Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Meerdere behandelsessies

  De resultaten van laserontharing rug zijn goed, al heeft u niet na één behandelsessie een gladde huid. Er zijn een aantal redenen, waarom meerdere behandelsessies noodzakelijk zijn. De meeste mannen hebben 3 tot 10 behandelingen nodig, verspreid over meerdere maanden. Dit komt omdat op het moment van de behandelsessie slechts een bepaald aantal haarzakjes in de actieve groeifase zitten, terwijl anderen zich in de rustfase bevinden. Dit is hoe de groeicyclus van lichaamshaar werkt: het haar groeit, valt uit en groeit weer. De laser heeft alleen effect op de haren die groeien. De normale haargroeicyclus duurt een maand tot zes weken om te herstellen, dat is gelijk het moment waarop de volgende behandelsessie wordt gedaan. Het duurt een aantal sessies voordat alle haarzakjes in het behandelgebied beschadigd en vernietigd zijn. De kosten van de procedure zijn afhankelijk van de omvang van de behandeling. Een exacte prijs krijgt u van een specialist na of tijdens een consult. Na de behandelsessie is het belangrijk om de zon en zonnebank te vermijden en de rug dagelijks in te smeren met een crème met hoge SPF factor, hiermee wordt hyperpigmentatie vermeden.

  Laserontharing rug invloed haar- en huidskleur

  De kleur van zowel uw huid als haar zijn van invloed op het gemak waarmee de laserontharing wordt toegepast. Hoog contrast is belangrijk. Hoe donkerder het haar en hoe lichter de huid, hoe beter het resultaat. Laserontharing op licht haar is een grotere uitdaging, maar ook hier zijn goede resultaten te behalen. Het effect van de lasersessie wordt een aantal weken na de eerste sessie zichtbaar. Er groeien minder haren in het gebied, ook worden de haren lichter en fijner van structuur. De laserapparatuur wordt door de specialist op uw haar- en huidskleur afgesteld. Voor het behandelen van de volledige rug, wordt een proef puls gegeven. Dit wordt gedaan om te kijken of en hoe uw huid op de laserstraal reageert. Als irritaties uitblijven wordt het hele behandelgebied behandelt. Het haar komt na iedere behandelsessie minder sterk en minder vol terug.

  Veilige laserontharing rug

  Laserontharing is een veilige methode om lichaamsbeharing te verwijderen. De kans op risico’s en complicaties is klein, zeker als u de behandeling ondergaat bij een opgeleide, ervaren specialist. Door vooraf uw huid te bekijken en een proef puls te geven, wordt de behandelsessie goed voorbereidt. Voor de allereerste procedure is het belangrijk om al een aantal weken vooraf de huid niet meer te harsen, waxen of epileren waardoor de haarwortels verloren gaan. U kunt het gebied wel scheren. Scheren doet u ook 48 tot 24 uur voor de behandeling. De laser kan dan optimaal ingesteld worden en de haarzakjes gericht behandelen. Door ook na de behandelsessie de instructies van de specialist op te volgen, wordt de kans op ontstekingen, open wonden en littekens verkleind. Na de behandeling stelt u de huid niet bloot aan de zon of zonnebank. Bescherm uw huid met een hoge SPF factor en ga een aantal dagen niet naar de sauna, jacuzzi of het zwembad.

  Laserontharen resultaten

  De resultaten van laserontharing zijn langdurig en vaak permanent. Afhankelijk van het aantal behandelsessies dat u ondergaat en de kleur van het haar ziet u een afname van de haargroei. Haren die groeien zijn lichter en fijner, zodat ze minder opvallen. Het is altijd mogelijk om na verloop van tijd een nabehandeling te laten doen. Een enkele keer heeft laserontharing niet het gewenste resultaat of duurt het langer voordat verbetering zichtbaar wordt. Dit is veelal het geval bij haarkleuren waar weinig pigment in zit zoals wit, rood en grijs haar. Ervaren specialisten bespreken vooraf welke resultaten u kunt verwachten.

  Laserontharen voor mannen en vrouwen

  Laserontharing is een geschikte behandeling die zowel mannen als vrouwen van overmatige en ongewenste lichaamsbeharing af helpt. Op vrijwel het gehele lichaam kan de laserbehandeling toegepast worden. Uitzonderingen zijn de ogen en het gebied daar rondom. De behandeling is non-invasief en wordt zonder verdoving toegepast. Het gevoel dat u ervaart op het moment dat de puls wordt gegeven is vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid schiet. Het gevoel is ook gelijk weer verdwenen. De behandelsessie wordt vlot na elkaar gedaan en als u uw hele rug laat behandelen, duurt iedere sessie ongeveer 60 minuten. Na afloop kan de huid rood verkleurd en licht gezwollen zijn. Het is mogelijk om de huid te koelen met een ice-pack, maar ook het insmeren met een verkoelende foam is een prima oplossing. Zowel de roodheid als de zwellingen nemen in de uren na de sessie vanzelf af. Het is niet nodig om uw werkzaamheden uit te stellen. Direct na de sessie kunnen de meeste activiteiten hervat worden. Het kan raadzaam zijn om de behandelde huid daarbij zoveel mogelijk te ontzien.

  Advies laserontharing rug

  Stoort u zich aan de haargroei op uw rug? Spreekt harsen of waxen u niet aan en zoekt u een langdurige oplossing? Laat uzelf adviseren over laserontharing. De ingreep wordt door ervaren specialisten met succes toegepast. Voor een persoonlijk behandelplan en een overzicht van de kosten, maakt u een afspraak bij een specialist. Tijdens het gesprek wordt de haargroei bekeken en kan een specialist zeggen of u geschikt bent voor de lasertechniek. In uitzonderlijke gevallen, als de haarkleur lichter is dan de huidskleur, kan een behandeling afgeraden worden. Dit omdat een specialist van tevoren in kan schatten welk resultaat u kunt verwachten. Een consult is gratis en verblijvend.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp