Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haargroei en laserontharing

  Laserontharing is gebaseerd op speciaal ontworpen laserapparatuur van medische kwaliteit, die veilig worden gebruikt op de menselijke huid. Om te begrijpen hoe laserontharing werkt, heeft u begrip van de verschillende stadia van haargroei nodig. Haar kent 3 verschillende groeistadia, en niet alle haarzakjes bevinden zich tegelijkertijd in dezelfde fase. Dit merkt u wanneer u een aantal dagen na het harsen nieuwe haargroei opmerkt. Dit zijn in de regel niet de haarzakjes die geharst zijn, het zijn waarschijnlijk haren die uit andere haarzakjes ontspringen. De drie verschillende fases van haargroei zijn:• Anagene of groeifase. In dit stadium groeien de haren. • Katagene of overgangsfase. Het haarzakje begint af te sterven en komt in de katagene fase. • Telogene of rustfase. In deze fase zijn de haarzakjes inactief en vallen de haren vrij eenvoudig uit.Laserontharing Zoeterwoude werkt, doordat licht van de laserstraal kan worden omgezet in warmte. Het licht wordt aangetrokken door het pigment, de melanine, in het haar. Donker pigment absorbeert het licht en zet het om in warmte. De warmte tast de haarzakjes aan om haargroei te voorkomen. Om een haarzakje volledig te vernietigen, moet voorkomen worden dat er zuurstofrijk bloed aan het haar wordt doorgegeven. Om dit te kunnen doen, moet een temperatuur van ongeveer 70 graden worden bereikt. Hoe donkerder en dikker een haar is, hoe meer pigment het vasthoudt en hoe meer licht het haar zal absorberen. Daarom is het belangrijk dat u het haar niet harst of epileert voor een behandeling. Als er geen haar is, kan het laserlicht dat haarzakje niet behandelen. De haarwortel wordt vernietigd en nieuwe haargroei wordt onmogelijk.

  Effect laserontharing Zoeterwoude

  Er zijn verschillende factoren op invloed van het resultaat van laserontharing. Zo worden alleen de haren die zich in de groei- of anagene fase bevinden met succes worden behandeld. Niet alle haren groeien tegelijkertijd. Dit is de reden waarom bij laserontharing meer behandelsessies nodig zijn om alle haarzakjes in het gebied te behandelen. Afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld zitten steeds 4 tot 6 weken tussen de sessies. Hoe donkerder het haar hoe groter het succes. Vaak zijn wit, grijs, lichtblond en roodhaar moeilijk te behandelen. Deze haarkleuren bevatten te weinig donker pigment om voor het laserlicht gevoelig te zijn. Hoe dikker en donkerder het haar, hoe meer pigment het bevat. Om vernietigd te worden is een temperatuur van ongeveer 70 graden nodig. Wordt deze temperatuur niet bereikt? Dan wordt in de meeste gevallen alleen haar haar beschadigd, waardoor er lichtere en fijnere haren teruggroeien. Het haarzakje wordt niet vernietigd. Een andere factor is uw huidskleur. Hoe lichter uw huid, hoe hoger de intensiteit waarmee u behandeld kunt worden. Als uw huid donkerder is, zal de specialist een lagere intensiteit moeten gebruiken om de behandeling toe te passen. Dit komt omdat het laserlicht niet het verschil kent tussen de pigmenten in uw huid of uw haar. Hierdoor neemt de kans op verbranding toe. Het wordt dan ook sterk afgeraden om vanaf 6 weken voor de laserbehandeling de huid onbeschermd aan het felle zonlicht bloot te stellen. Gebruik een hoge SPF factor en voorkom dat uw huid een kleurtje krijgt.

  Permanente ontharing

  Laserontharing waarbij de haarzakjes vernietigd worden is permanent. Mensen die de behandeling ondergaan, kunnen op termijn echter verwachten dat er wat haar in het behandelde gebied teruggroeit. Na verloop van tijd, vaak jaren, is het mogelijk om het gebied opnieuw te behandelen om de hergroei van haren te verminderen. In andere gevallen is het mogelijk om al het haar blijvend te verwijderen. Of het haar in uw geval al dan niet teruggroeit, hangt af van verschillende factoren, waaronder het type haar dat teruggroeit en de ervaring van de specialist die de laserbehandeling toepast. De meeste mensen merken dat wanneer haar teruggroeit, het lichter en minder opvallend is dan voorheen. Dit komt omdat de laser het haarzakje kan beschadigen, zelfs als deze het niet kan vernietigen. Als een haarzakje beschadigd, maar niet vernietigd is, zal het haar uiteindelijk teruggroeien. Het kan moeilijk zijn om ieder haarzakje apart te vernietigen, dus de meeste mensen zullen wat haargroei zien. Haar dat opnieuw groeit kan opnieuw behandeld worden. Een behandeltraject bestaat uit 3 tot 10 behandelsessies. In sommige gevallen kan het haar te licht of te kort zijn. In deze gevallen kunt u er voor kiezen om een andere ontharingsmethode te gebruiken.

  Een veilige, effectieve behandelmethode

  Laserontharing Zoeterwoude is een ongelooflijk effectieve procedure die de noodzaak om dagelijks bezig te zijn met scheren, harsen en epileren overbodig maakt. Er is geen lichaamsgebied dat niet met behulp van laserapparatuur onthaard kan worden. Door het uitgebreide consult dat aan het behandeltraject vooraf gaat, weet een specialist hoe de behandeling bij u toegepast kan worden. De intensiteit van de laser wordt volledig op uw situatie afgestemd, waarbij rekening wordt gehouden met de kleur van uw haar en huid. Verdoven is in de meeste gevallen niet nodig. Een behandelsessie neemt, afhankelijk van de oppervlakte van het gebied dat wordt behandeld, niet veel tijd in beslag. Laserontharing is niet pijnlijk. Op het moment dat de laserstraal op de huid wordt losgelaten lijkt het alsof er een elastiekje tegen uw huid schiet. De behandelde huid kan na de behandelsessie rood en licht gezwollen zijn. Gebruik een verkoelende crème of koel de huid kort met een ice-pack. De volgende dag zijn de roodheid en zwellingen vaak helemaal verdwenen. Een enkele keer ontstaan infecties en/of brandwonden. Dit is een gevolg van onvoldoende voorbereiding of de onervarenheid van een behandelend specialist. Na een aantal sessies ziet u hoe de haargroei vermindert en hoe de haren die teruggroeien steeds minder zichtbaar zijn. Bereikte effecten zijn langdurig. Een eventuele nabehandeling kan toegepast worden, zolang u gezond bent.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp