Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Oogstrelende resultaten

  Facings verfraaien het gebit. Niet alleen krijgt u wittere tanden, ook scheve of afgebroken tanden zien er na het plaatsen van facings weer prachtig uit. Het plaatsen van facings kan niet op een dag. U verblijft een aantal dagen en nachten in Istanbul. De tandarts zal eerst een afdruk maken van uw tanden. Dit is de basis voor de composiet of porseleinen facings. Daarna worden uw tanden geslepen en kunnen de facings geplaatst worden. Samengevat ziet de behandeling er als volgt uit:

  • Maken van tandafdrukken, zodat de facings gemaakt kunnen worden.
  • Kiezen van de kleur en vorm van de facings.
  • Slijpen van de tanden. Afhankelijk van de staat van uw gebit, gebeurt het slijpen meestal zonder verdoving. Het tandvlees wordt niet geraakt.
  • Plaatsen van de facings.

  Omdat de facings speciaal op maat gemaakt worden, zijn ze niet op dezelfde dag klaar. Voordat u vertrek naar Istanbul is het reisschema en het behandeltraject met u besproken.

  Betaalbare facings

  Facings worden gemaakt van composiet of porselein. De keuze voor een materiaal is van diverse factoren afhankelijk. Zo is composiet goedkoper en makkelijker aan te brengen. Tandartsen kunnen het resultaat goed voorspellen. Een ander voordeel van composiet is dat het bij beschadigingen makkelijk te herstellen is. Porselein daarentegen is duurder. Het blijft aan de andere kant langer mooi. Als een porseleinen facing beschadigd, moet de facing vervangen worden. Overigens zijn facings niet altijd de beste oplossing voor gebitsverfraaiing. De tandarts kan eventueel andere technieken voorstellen om uw gebit te verfraaien en weer te laten stralen. In het verslag van Mart Hoogkamer ziet u hoe de facings worden behandeld en op welke manier de kleur wordt bepaald. Het is niet altijd mooi om voor super witte facings te kiezen. Vaak krijgt uw gebit daardoor een onnatuurlijke uitstraling. GlobalTeeth biedt betaalbare tandheelkundige behandelingen aan, die voor vergoeding in aanmerking komen.

  Resultaat facings

  Na het plaatsen van de facings kunt u naar huis reizen. Napijn doet zich niet voor en de meeste dingen kunt u gewoon eten. Tandartsen adviseren om niet op harde dingen te bijten. Regelmatige controles zijn nodig, om de facings in optimale staat van onderhoud te houden. Facings hebben geen bijzonder onderhoud nodig, maar u moet wel regelmatig het tandvlees verzorgen om gaatjes te voorkomen. Afhankelijk van de materialen waar de facings van zijn gemaakt, gaan ze ruim 10 jaar mee. Vervangen van de facings kan nodig zijn om de mond gezond te houden.

  Kiest u ook voor een stralende glimlach?

  Wilt u net zoals Mart Hoogkamer weer breeduit kunnen lachen, zonder dat u zich moet schamen voor verkleurde of scheve tanden? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalTeeth in Leiden. Onze consulenten laten u kennis maken met esthetische tandheelkundige behandelmogelijkheden en laten u voorbeelden zien van behandelingen. Het consult is gratis. Zoals u van een goede kliniek mag verwachten, wordt u tijdens het behandeltraject begeleidt en is er altijd een Nederlandstalige consulent aanwezig. Uw verblijf in Istanbul is comfortabel. Het moderne hotel is van alle voorzieningen en faciliteiten voorzien. De transfers tussen de tandkliniek en het hotel zijn bij het behandeltarief inbegrepen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd of facings een manier zijn om uw gebit te verfraaien? GlobalTeeth is telefonisch bereikbaar op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1