Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Mart Hoogkamer kiest voor een stralende glimlach bij GlobalTeeth

De winnaar van seizoen 8 van Holland Got’s Talent, Mart Hoogkamer, was kortgeleden bij GlobalTeeth in Istanbul voor een Hollywood Smile. Een verzorgd uiterlijk hoort bij een gezond gebit. Stralende tanden zijn een wens van velen, maar de realiteit ziet er vaak anders uit. Het gebit krijgt dagelijks veel te verduren en is gevoelig voor beschadigingen en verkleuringen. Hoe vaak gebeurt het dat u onbewust uw houdt voor uw mond houdt als u moet lachen? Om met vertrouwen en zonder schaamte te kunnen lachen heeft Mart Hoogkamer pasgeleden facings laten plaatsen.

De regelmaat van het gebit is soms ver te zoeken. Achterstallig onderhoud, uitgestelde controles of verkleuring kunnen het zelfvertrouwen beschadigen. Spontaan en onbezorgd lachen zijn vaak vanzelfsprekend. Dat verandert als uw gebit er niet mooi of beschadigd uitziet. Het laten plaatsen van facings kan hierin verandering brengen. Facings zijn in verschillende materialen leverbaar, porselein en composiet, en worden tijdens een meerdaagse behandeling aangebracht. Om de facings te kunnen plaatsen, worden uw eigen tanden geslepen. De facings worden dan als een laag op de stompjes gelijmd. De ervaren tandartsen van GlobalTeeth hebben jarenlange ervaring in esthetische tandheelkunde. In de kliniek wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en u kunt rekenen op een prachtige glimlach.

Oogstrelende resultaten

Facings verfraaien het gebit. Niet alleen krijgt u wittere tanden, ook scheve of afgebroken tanden zien er na het plaatsen van facings weer prachtig uit. Het plaatsen van facings kan niet op een dag. U verblijft een aantal dagen en nachten in Istanbul. De tandarts zal eerst een afdruk maken van uw tanden. Dit is de basis voor de composiet of porseleinen facings. Daarna worden uw tanden geslepen en kunnen de facings geplaatst worden. Samengevat ziet de behandeling er als volgt uit:

  • Maken van tandafdrukken, zodat de facings gemaakt kunnen worden.
  • Kiezen van de kleur en vorm van de facings.
  • Slijpen van de tanden. Afhankelijk van de staat van uw gebit, gebeurt het slijpen meestal zonder verdoving. Het tandvlees wordt niet geraakt.
  • Plaatsen van de facings.

Omdat de facings speciaal op maat gemaakt worden, zijn ze niet op dezelfde dag klaar. Voordat u vertrek naar Istanbul is het reisschema en het behandeltraject met u besproken.

Betaalbare facings

Facings worden gemaakt van composiet of porselein. De keuze voor een materiaal is van diverse factoren afhankelijk. Zo is composiet goedkoper en makkelijker aan te brengen. Tandartsen kunnen het resultaat goed voorspellen. Een ander voordeel van composiet is dat het bij beschadigingen makkelijk te herstellen is. Porselein daarentegen is duurder. Het blijft aan de andere kant langer mooi. Als een porseleinen facing beschadigd, moet de facing vervangen worden. Overigens zijn facings niet altijd de beste oplossing voor gebitsverfraaiing. De tandarts kan eventueel andere technieken voorstellen om uw gebit te verfraaien en weer te laten stralen. In het verslag van Mart Hoogkamer ziet u hoe de facings worden behandeld en op welke manier de kleur wordt bepaald. Het is niet altijd mooi om voor super witte facings te kiezen. Vaak krijgt uw gebit daardoor een onnatuurlijke uitstraling. GlobalTeeth biedt betaalbare tandheelkundige behandelingen aan, die voor vergoeding in aanmerking komen.

Resultaat facings

Na het plaatsen van de facings kunt u naar huis reizen. Napijn doet zich niet voor en de meeste dingen kunt u gewoon eten. Tandartsen adviseren om niet op harde dingen te bijten. Regelmatige controles zijn nodig, om de facings in optimale staat van onderhoud te houden. Facings hebben geen bijzonder onderhoud nodig, maar u moet wel regelmatig het tandvlees verzorgen om gaatjes te voorkomen. Afhankelijk van de materialen waar de facings van zijn gemaakt, gaan ze ruim 10 jaar mee. Vervangen van de facings kan nodig zijn om de mond gezond te houden.

Kiest u ook voor een stralende glimlach?

Wilt u net zoals Mart Hoogkamer weer breeduit kunnen lachen, zonder dat u zich moet schamen voor verkleurde of scheve tanden? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalTeeth in Leiden. Onze consulenten laten u kennis maken met esthetische tandheelkundige behandelmogelijkheden en laten u voorbeelden zien van behandelingen. Het consult is gratis. Zoals u van een goede kliniek mag verwachten, wordt u tijdens het behandeltraject begeleidt en is er altijd een Nederlandstalige consulent aanwezig. Uw verblijf in Istanbul is comfortabel. Het moderne hotel is van alle voorzieningen en faciliteiten voorzien. De transfers tussen de tandkliniek en het hotel zijn bij het behandeltarief inbegrepen. Wilt u meer weten of bent u benieuwd of facings een manier zijn om uw gebit te verfraaien? GlobalTeeth is telefonisch bereikbaar op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4