Meer dan 5000 behandelingen...

Mesotherapie haar aanbieding

Zoekt u een betaalbare mesotherapie haar aanbieding? Mesotherapie is een behandelmethode voor mannen en vrouwen die met uiteenlopende huidaandoeningen en vormen van haaruitval te maken hebben. De techniek, die bestaat uit het geven van een groot aantal micro-injecties met werkzame bestanddelen, wordt in kuurvorm geadviseerd. Een mesotherapie aanbieding kunt u zowel online vinden als bij een behandelaar of kliniek aanvragen.

Dikker haar zonder operatieve ingreep

Mesotherapie voor haaruitval is een uiterst effectieve niet-chirurgische oplossing bij haarverlies. De behandeling kan helpen bij het verminderen van haaruitval en het versterken van de haargroei. Langdurige blootstelling aan schadelijke omgevingsfactoren, stress, roken, drugs en zonnestraling veroorzaakt nadelige haarveranderingen. Mesotherapie maakt het mogelijk om deze ongunstige veranderingen af te remmen en te stoppen. Door gebruik te maken van een unieke combinatie van vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen, antioxidanten en plantenextracten wordt de haargroei gestimuleerd en wordt haaruitval afgeremd. De bestanddelen worden op individuele basis geselecteerd om aan uw persoonlijke behoefte te voldoen. De behandeling kan worden aangeboden aan mannen en vrouwen met haaruitval. Mesotherapie kan ook preventief worden uitgevoerd. Een specialist maakt tijdens de behandeling gebruik van microscopisch kleine naalden, die in diameter kleiner zijn dan de grootte van een haar. De naalden zijn bevestigd aan een mesogun en dringen oppervlakkig in de huidlagen door. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over mesotherapie tegen haaruitval.

Wat houdt een mesotherapie haar aanbieding in?

Mesotherapie van de hoofdhuid biedt waardevolle voordelen voor het verbeteren van de haarkwaliteit, het verminderen van haaruitval en in sommige gevallen zelfs nieuwe haargroei. De injectievloeistof bestaat uit stimulerende stoffen. Tijdens de behandelsessie worden kleine hoeveelheden injectievloeistof rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd en direct door de bloedbaan opgenomen. Zowel uw levensstijl, voedingspatroon en gezondheidstoestand zijn van invloed op het uiterlijk en het volume van het haar. Mesotherapie bij haaruitval bij specifiek aanbevolen aan mensen die worstelen met haarverlies. Overmatige haaruitval is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Vrouwen herkennen de eerste tekenen van haaruitval sneller en ondernemen vaak eerder actie dan mannen. Indicaties voor mesotherapie zijn:

 • Haaruitval veroorzaak door een gebrek aan vitamines en mineralen.
 • Slechte bloedcirculatie.
 • Hormonale veranderingen.
 • Zwangerschap en borstvoeding.
 • Beschadiging door de zon.
 • Langdurige stress.
 • Alopecia androgenetica.
 • Alopecia areata.

Mesotherapie wordt specifiek aanbevolen aan:

 • Mannen en vrouwen die kampen met haaruitval.
 • Mensen met chronische stress.
 • Vrouwen en mannen met hormonale stoornissen die tot haarverlies leiden. Mesotherapie wordt als onderhoudsbehandeling gegeven tot de hormoonbalans hersteld is.
 • Vrouwen na de zwangerschap.
 • Vrouwen in de menopauze.
 • Vrouwen en mannen die het haar willen versterken.
 • Als aanvulling op een haartransplantatie of andere behandeling bij haaruitval.
Bitmap

Mesotherapie haar aanbieding kosten

Cosmetische behandelingen worden niet uit de basisverzekering vergoed. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en de verzekering die u heeft afgesloten, kunt u de polisvoorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering doornemen om te zien welke kosten voor vergoeding in aanmerking komen. Mesotherapie bij haaruitval wordt meestal in kuurvorm geadviseerd. Dat houdt in dat een behandeltraject uit 6 tot 10 behandelsessies bestaat. Ziet u een mesotherapie haar aanbieding in de vorm van een groepskorting? De kwaliteit van een aanbieding hoeft niet slecht te zijn. Lees wie de aanbieding doet en waar u voor de behandeling terecht kunt. Maak vervolgens een afspraak en laat u ter plaatse adviseren. Stel vragen over de aanbieding, zodat u na een consult antwoord heeft op een aantal vragen:

 • Hoeveel ervaring heeft iemand met mesotherapie behandelingen?
 • Waar wordt de behandeling toegepast?
 • Hoeveel behandelsessies zijn bij de aanbieding inbegrepen?
 • Zijn er voorbeelden van bereikte resultaten?
 • Hoelang duurt het behandeltraject?
 • Waar kunt u terecht in geval van bijwerkingen?

Probeer ook om reviews en ervaringen te lezen van mensen die eerder bij de betreffende aanbieder zijn geweest. Is de aanbieding inderdaad wat iemand vooraf van de behandeling verwachtte? Wanneer bij het aanbiedingstarief één behandelsessie is inbegrepen, dan wilt u graag weten welk resultaat u na slechts een behandeling kunt verwachten en wat de kosten zijn voor bijkomende sessies.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Geldigheidsduur mesotherapie aanbieding

Wanneer u interesse heeft in een aanbieding die u heeft gezien, kijk dan ook naar de voorwaarden die aan de actie verbonden zijn. De meeste aanbiedingen hebben bijvoorbeeld een bepaalde geldigheidsduur en kunnen niet met andere acties of kortingen gecombineerd worden. Is het mogelijk om op een later tijdstip van de aanbieding gebruik te maken? Wat als de behandeling binnen de geldigheidsduur aanvangt, maar aanvullende sessies buiten deze periode liggen? Voorkom een teleurstelling en zorg dat u exact weet wat u kunt verwachten en wat eventueel bijkomende kosten zijn.

Veilige behandeling

Alhoewel mesotherapie een veilige techniek is, is het goed om vooraf meer te weten over de specialist die de behandeling toepast. Wanneer u haaruitval laat behandelen dan heeft u vooraf de verwachting dat het haarverlies afneemt en de haargroei verbeterd. Mesotherapie bij haaruitval is onvoldoende wetenschappelijk onderzocht om de effectiviteit te bevestigen. Een ruime meerderheid van de mensen die een mesotherapie behandeling ondergaat is achteraf tevreden met de bereikte resultaten. Bijwerkingen kunnen door een gedegen consult tot een minimum worden beperkt. Vooraf neemt een specialist uw gezondheid en medische geschiedenis met u door. Bent u bekend met allergieën, praat hierover zodat hier bij het samenstellen van de bestanddelen rekening kan worden gehouden. Mesotherapie kent geen lange hersteltijd, u kunt na de behandelsessie direct aan het werk. Als gevolg van de oppervlakkige injecties kan de behandelde huid enige tijd gevoelig zijn. Heeft u na een behandelsessie last van andere verschijnselen of ontwikkeld u aanhoudende koorts? Maak hiervan melding bij de kliniek.

Meer informatie mesotherapie aanbieding

Wilt u meer weten over een mesotherapie behandeling of heeft u een interessante aanbieding voor mesotherapie tegen haaruitval gezien? Maak een afspraak voor een consult. Stel de vragen die u heeft over een behandeling en bekijk resultaten van eerder toegepaste behandelingen. Online kunt u eventueel prijzen vergelijken. Belangrijk om te weten is wel dat mesotherapie geen blijvend resultaat geeft. Jaarlijks zijn 1 – 2 vervolgbehandelingen nodig. Deze nabehandelingen bestaan uit op zichzelf staande sessies, zonder dat de behandeling in kuurvorm wordt gegeven. Zoek informatie over behandelend specialisten. Veel informatie vindt u op fora waar haarproblemen en uiteenlopende behandelingen bij haaruitval besproken worden. De informatie die u hier vindt kan helpen bij het kiezen van een behandeling bij haaruitval.

Mesotherapie aanbieding – FAQ

Mesotherapie kan zowel in losse sessies als in kuurvorm toegepast worden. Losse sessies zijn duurder in vergelijking met een kuur. Losse behandelingen zijn beschikbaar vanaf € 125, terwijl bij een kuur de prijs van een sessie iets lager is. Gemiddeld kost een mesotherapie kuur bij haaruitval tussen € 750 en € 1.000.

Mesotherapie kuren bestaan uit 6 tot 10 sessies. Een enkele keer heeft iemand extra behandelingen nodig. Tijdens het behandeltraject kan een specialist aanpassingen doen en/of het aantal sessies wijzigen.

Ga nooit op een aanbieding voor een cosmetische behandeling in, zonder onderzoek te doen naar de aanbieder. Mesotherapie is een veilige behandeling. Niet iedereen heeft ervaring met het samenstellen van de juiste werkzame bestanddelen. Vraag daarom altijd naar de ervaring die een behandelaar of specialist heeft.

Ja. U bent volledig vrij om vragen te stellen aan een kliniek of specialist. Als korting wordt aangeboden, vraag dan naar de voorwaarden.

Ook in het buitenland geldt, dat u onderzoek doet naar degene die de aanbieding doet. Wees kieskeurig en zoek online naar reviews en ervaringen van anderen. Stel vragen die op uw eigen situatie van toepassing zijn. Het is beter om te ‘over vragen’ dan achteraf teleurgesteld te zijn of met extra kosten geconfronteerd te worden.

Ja. Net zoals voor andere cosmetische behandelingen, zijn er ook geregeld groepskortingen voor mesotherapie. Let op over welke vorm van mesotherapie het gaat en of het geschikt is om haaruitval mee te behandelen.

Gespecialiseerde kredietverstrekkers zien de voordelen van het financieren van cosmetische behandelingen. De kosten voor mesotherapie zijn, in vergelijking met bijvoorbeeld een haartransplantatie, relatief betaalbaar. Losse sessies kunnen niet in termijnen betaald worden. Wilt u voor een kuur een doorlopend krediet of persoonlijke lening afsluiten? Kredietmaatschappijen vragen inzicht in zowel uw financiële als gezinssituatie.

Combinaties van behandeltechnieken zijn niet vreemd. Het gebeurt regelmatig dat iemand voor een aantal behandelingen kiest. Hoe de kosten zich verhouden, hangt af van de behandeltechnieken die gebruikt worden.

Iedere situatie is uniek. Een ervaren mesotherapie specialist stelt de werkzame bestanddelen op uw behoefte af. Dat betekent dat er gewerkt wordt met vitamines, mineralen, plantenextracten en andere werkzame ingrediënten die passen bij de behoefte.

Het forum Haarweb.nl, bespreekt uiteenlopende behandeltechnieken bij haaruitval. U kunt hier ook vragen stellen en lezen wat anderen van de behandeling vinden. Niet iedereen ervaart mesotherapie op dezelfde manier. Waar de een spreekt over een positieve ervaring, heeft iemand anders niet het gewenste resultaat bereikt. Zowel positieve als negatieve ervaringen dragen bij aan het beeld dat u heeft van de ingreep.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.