Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Werking micro haar pigmentatie

  De toepassing wordt regelmatig vergeleken met een tatoeage. Het is niet voor niets dat MHP ook wel eens haar tattoo wordt genoemd. Zowel de apparatuur, het pigment en de werkwijze verschillen van de echte tatoeage techniek. Tricopigmentatie wordt toegepast met een speciaal ontwikkeld apparaat met aan de kop een ultra fijne, korte naald. Door te werken met gekleurd pigment wordt de uitstraling van natuurlijke haarstoppeltjes nagebootst. Het pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, waardoor onder meer kale plekken en littekens worden gecamoufleerd. Maar tricopigmentatie is en kan meer. Zo krijgt een kaal hoofd een trendy geschoren uiterlijk en wordt een dunne haardos optisch voller. De behandeling kan eventueel een aanvulling vormen op een FUE haartransplantatie. Behandelmogelijkheden zijn divers en dat geldt ook voor de mannen en vrouwen die kiezen voor de ingreep. Vrijwel iedereen die te maken heeft met tijdelijk of blijvend haarverlies kan een behandeling overwegen. Ook in geval van Alopecia areata, pleksgewijze kaalheid, kan MHP een oplossing bieden. Slechts in een aantal gevallen is micro haar pigmentatie niet mogelijk: • Verse littekens die nog geen jaar oud zijn. • Bij actieve huidinfecties. • Op plaatsen waar u kort geleden een tatoeage heeft laten weglaseren. • Bij een bewezen allergie voor pigment. • Sommige auto-immuunaandoeningen. • Diabetes die niet onder controle is. Bent u bekend met hemofilie of hart- en vaataandoeningen? Bespreek uw voornemen voor tricopigmentatie dan eerst met de behandelend specialist. Overigens is tricopigmentatie een uiterst veilige cosmetische behandeling als deze door een ervaren MHP specialist wordt toegepast.

  Micro haar pigmentatie voor- en nadelen

  Een MHP behandeling is een veel toegepaste behandeling waar een grote groep mensen voor in aanmerking komt en waar zelfs volledige kaalheid mee behandeld kan worden. Andere voordelen van tricopigmentatie zijn: • Direct zichtbare, natuurgetrouwe resultaten. Al na een eerste behandelsessie wordt resultaat geboekt. • Door te kiezen voor een semi-permanent pigment kunnen toekomstige behandelingen op uw veranderende uiterlijk worden afgestemd. Datzelfde geldt voor de kleur die gebruikt worden. Regelmatig een touch-up of nabehandeling ondergaan zorgt ervoor dat de resultaten optimaal zijn en blijven. • Ervaren MHP specialisten werken met moderne apparatuur en zijn op de hoogte van verbeteringen en ontwikkelingen op het gebied van tricopigmentatie. • Micro haar pigmentatie is een betaalbare oplossing. Zeker als u kosten vergelijkt met een chirurgische ingreep zoals een haartransplantatie ziet u het opvallende verschil. Net zoals andere behandelingen kent tricopigmentatie niet alleen maar voordelen. Eventuele nadelen kunnen zijn: • De behandeling wordt met fijne naalden en zonder verdovingen toegepast. Als u ‘niets hebt’ met naalden, kan dit wel een dingetje zijn. De huid vooraf insmeren met een verdovende crème kan helpen en u enigszins doen ontspannen. • Een gemiddelde behandeling duurt zo’n 4 tot 6 uur. U zit gedurende deze tijd in een behandelstoel. • De resultaten zijn meestal tijdelijk. Veel MHP klinieken werken met hypoallergene, afbreekbare semi-permanente pigmenten. Na verloop van tijd, 1,5 tot 5 jaar, wordt het aangebrachte pigment op natuurlijke wijze door uw lichaam afgebroken. • Wordt de hoofdhuid regelmatig onbeschermd blootgesteld aan het zonlicht of zonnebank? Dan bestaat de kans op versnelde afbraak van het pigment. Volg voor een langdurig zichtbaar effect altijd de tips en adviezen van de behandelend MHP specialist op. • Als u regelmatig een nabehandeling ondergaat kunnen de kosten op termijn toch behoorlijk oplopen.

  MHP behandeling bij mannen en vrouwen

  De behandeling wordt bij mannen en vrouwen met succes toegepast. Er zit nauwelijks tot geen verschil in de behandelwijze. Het is niet nodig om uw haar voorafgaand aan de ingreep te millimeteren. Dit kan gevraagd worden, zodat de kleur van het pigment nog beter op uw natuurlijke stoppelkleur kan worden afgestemd. Met name bij vrouwen zal dit niet het geval zijn. Vrouwen kiezen regelmatig voor tricopigmentatie om een dun geworden haardos op te laten vullen of om kale plekken als gevolg van Alopecia areata te laten camoufleren. Mannen en vrouwen die een behandeling hebben toe laten passen delen tricopigmentatie ervaringen onder meer op Haarweb. U kunt hier zelf lezen en zien hoe de resultaten eruit zien. Het geeft u tegelijkertijd een idee van de mogelijkheden en beschikbare MHP klinieken en MHP specialisten. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1