facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Micro haar pigmentatie Amsterdam

Micro haar pigmentatie, tricopigmentatie of een haar tattoo, is een niet chirurgische behandeling tegen haaruitval. Op natuurgetrouwe wijze wordt haarverlies gecamoufleerd door het injecteren van gekleurd pigment in de bovenste huidlaag. Het resultaat hiervan is dat uw huid minder zichtbaar wordt en uw haardos optisch voller. Tricopigmentatie wordt regelmatig toegepast om littekens te camoufleren. Micro haar pigmentatie Amsterdam is een van mogelijkheden die u bij haaruitval of haarverlies kunt overwegen.

Micro haar pigmentatie kliniek Amsterdam

Zoekt u een behandeling tegen haaruitval met directe resultaten? Tricopigmentatie biedt al na een eerste behandelsessie zichtbaar effect. Dit is mogelijk omdat er hypoallergeen gekleurd pigment in uw hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Hiervoor gebruikt een MHP specialist apparatuur die speciaal ontwikkeld is om tricopigmentatie mogelijk te maken. Semi-permanent pigment wordt met een ultrafijne naald aangebracht. Behandeling is mogelijk bij uiteenlopende oorzaken van haaruitval, zelfs als deze al ver gevorderd is. Waar kunt u aan denken bij micro haar pigmentatie? • Natuurgetrouw resultaat. Het aangebrachte pigment is niet van echte haarstoppels te onderscheiden. • Camoufleren van littekens maar ook kale plekken als gevolg Alopecia areata en/of brandwonden. • Een dun geworden haardos ziet er na tricopigmentatie optisch voller uit. • Een kaal hoofd krijgt met een stoppeltattoo een trendy geschoren look. • Indien gewenst is combinatie met een haartransplantatie mogelijk. Micro haar pigmentatie Amsterdam wordt bij een aantal MHP klinieken toegepast. Woont u niet in Amsterdam? Dan is het eveneens mogelijk om elders in binnen- of buitenland een MHP specialist te raadplegen. Wees kieskeurig en zorgvuldig bij het zoeken en selecteren van een aanbieder. De beste resultaten worden immers bereikt door ervaren specialisten die de techniek in de vingers hebben zitten en die op de hoogte zijn van de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen.

Bitmap

MHP behandeling Amsterdam

Micro haar pigmentatie is een niet chirurgische behandeling die zonder volledige en/of plaatselijke verdoving wordt toegepast. Van pijn tijdens de ingreep is dan ook geen sprake. Mensen die angst hebben voor naalden of die erg gevoelig zijn, kunnen overwegen om de huid voorafgaand aan de MHP sessie in te smeren met verdovende crème. Door dit te doen, merkt u niets van het pigment dat wordt aangebracht. Iedere behandeling wordt op uw wensen afgestemd. U kunt ervoor kiezen om of meerdere zogenaamde hoofdzones te laten behandelen. Dit hangt af van de mate waarin uw haaruitval is gevorderd, of dat u bijvoorbeeld alleen een littekens wenst te laten camoufleren. Hoe een behandeling erin uw geval uit ziet, kan door een MHP specialist worden bekeken tijdens een intakegesprek bij een kliniek. De gemiddelde tricopigmentatie bevat 3 behandelsessies. Slechts een enkele keer slaat het pigment niet goed aan en zijn aanvullende behandelingen nodig. Aangezien er doorgaans gewerkt wordt met hypoallergeen semi-permanent pigment wordt geadviseerd om op regelmatige basis voor een touch-up te kiezen. Zo blijven de resultaten optimaal.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Ervaringen micro haar pigmentatie Amsterdam

Tricopigmentatie is tegenwoordig een behandelmethode die de interesse van mannen en vrouwen heeft. Vrijwel iedereen die op een of andere manier last heeft van haaruitval, kale plekken en littekenvorming komt voor de techniek in aanmerking. Zeker als andere behandelingen niet mogelijk zijn of als u niet toe bent aan een chirurgische ingreep, kan MHP een goede oplossing zijn. Als voorbereiding op zowel een intakegesprek bij een MHP kliniek als op de behandeling zelf kunt u ervaringsverhalen van anderen en reviews lezen. Het is een handige manier om meer te weten te komen over de ingreep en de resultaten die bereikt worden. Zowel de behandeling als behandelaars worden besproken. Interessant om te zien is hoe een resultaat zich ontwikkeld tussen de verschillende behandelsessies in. Hoe heeft iemand anders de lange behandelduur ervaren? Hoe is de voor- en nazorg bij een bepaalde MHP kliniek geregeld? Zijn de resultaten overeenkomstig de verwachtingen vooraf? Ervaringen van anderen geven op ongedwongen manier antwoord op de eerste vragen die u wellicht heeft over tricopigmentatie. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie Amsterdam.

MHP Amsterdam kosten

Het vergelijken van zowel de verschillende aanbieders als de kosten die gerekend worden, loont de moeite. Tricopigmentatie is een behandeling die goedkoper is dan een haartransplantatie. Toch kunnen de kosten oplopen, zeker als u op regelmatige basis een touch-up uit laat voeren. Vraag verschillende prijzen op en kijk naar hetgeen is inbegrepen. Betreft een prijs per losse behandelsessie en per hoofdzone? Of gaat het om een behandelpakket waarin meerdere behandelsessies zijn inbegrepen? Om teleurstellingen en een hoog kostenplaatje te vermijden is het belangrijk om persoonlijk kennis te maken met een aantal MHP specialisten. Let daarbij op de manier waarop u wordt ontvangen en hoe een intakegesprek verloopt. Vertrouw op uw eigen gevoel, zodat u ontspannen in de behandelstoel plaats kunt nemen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.