facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Micro haar pigmentatie vrouwen

Wilt u meer weten over micro haar pigmentatie vrouwen? Omgaan met haarverlies is overweldigend en gênant voor vrouwen. Haaruitval leidt tot een afname van het zelfvertrouwen. Zeker in een maatschappij die duidelijk is over moderne schoonheidsnormen voor het hebben van gezond, weelderig haar. Het is geen verrassing dat vrouwen bereidt zijn veel behandelingen voor haarverlies te proberen om het probleem op te lossen. Haarwerken, haargroeimiddelen, shampoos en lotions helpen niet altijd voldoende. Micro haar pigmentatie vrouwen is een procedure waarbij pigment wordt gebruikt om het uiterlijk van een volle haardos na te bootsen.

Micro haar pigmentatie vrouwen met lang haar

Micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische oplossing voor verschillende oorzaken van haaruitval. Hoewel de techniek oorspronkelijk bedoeld was voor kaalheid, is micro haar pigmentatie een geschikte behandeling voor vrouwen met haaruitval. De manier waarop MHP werkt, is dat het dunner wordende haar optisch voller lijkt. Specialisten brengen gekleurd pigment tussen de haren aan. De uitgedunde plekken krijgen als het ware een camouflage laagje en kale plekken vallen niet langer op. Een MHP specialist selecteert een pigment dat past bij uw haarkleur en werkt rond de probleemgebieden. Het resultaat is natuurlijk en geeft u uw zelfvertrouwen terug. Toch zijn er een paar dingen die u moet weten, voordat u een MHP-behandeling toe laat passen. Micro haar pigmentatie geeft geen nieuwe haargroei. Om erachter te komen of u een geschikte kandidaat bent, raadpleegt u een ervaren MHP-specialist.

Bitmap

Micro haar pigmentatie in de praktijk

Een MHP-behandeling bestaat meestal uit 2 tot 3 sessies. Een specialist onderzoekt eerst zorgvuldig de gezondheid van uw haar en hoofdhuid, waarna een behandelplan volgt. Iedere vrouw heeft andere behoeften en scalp pigmentatie is volledig op maat aanpasbaar. De kleur van het pigment is afgestemd op uw eigen haarkleur om een driedimensionale uitstraling te krijgen. Een eerste sessie is bedoeld om de dunner wordende gebieden te bedekken. In de daarop volgende sessies verfijnd de specialist het resultaat en voltooid de behandeling. Na een behandeling is het behandelgebied soms licht gezwollen en rood van kleur, maar dit zou binnen enkele dagen moeten verdwijnen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Natuurlijke resultaten

Hoewel specialisten duurzame, hypoallergene pigmenten gebruiken, vervagen de kleuren na verloop van tijd. Gemiddeld is een nabehandeling of touch-up na anderhalf tot drie jaar wenselijk. Mensen die de hoofdhuid regelmatig onbeschermd aan het zonlicht blootstellen zien de kleur eerder vervagen en hebben soms sneller behoefte aan een nabehandeling. Het is goed om te weten dat micro haar pigmentatie vooral optisch is. Nieuwe haargroei is geen gevolg van de behandeling. Het pigment dat in de bovenste hoofdhuidlaag zit, bootst het uiterlijk van natuurlijke haarstoppels na. De kleuren blijven het langste mooi door de nazorg- en verzorgingsadviezen van de MHP-specialist op te volgen.

Aandachtspunten na scalp pigmentatie

Goede nazorg is misschien wel net zo belangrijk als het vinden van een ervaren MHP-specialist. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om het resultaat van de behandeling te behouden en (te) vroege tekenen van vervaging te voorkomen. Als u ooit eerder een tatoeage heeft gehad, is het genezingsproces van micro haar pigmentatie vergelijkbaar. Ten eerste vermijdt u directe blootstelling van de zon op uw hoofdhuid. De uv-stralen tasten het pigment aan en zijn verantwoordelijk voor vroegtijdige vervaging. Ook overmatig zweten is van invloed op het uiterlijk van het pigment en zorgt voor een vlekkerig, onregelmatig uiterlijk. Er zijn diverse MHP klinieken door Nederland.

Hoofdhuid met rust laten

Na een sessie verschijnen er soms kleine korstjes in het behandelgebied. Krab, pluk of raak deze korstjes niet aan. U loopt het risico een infectie te krijgen en het resultaat van de behandeling negatief te beïnvloeden. De tricopigmentatie specialist geeft u uitgebreide instructies over het verzorgen van de hoofdhuid na een sessie. Zorg ervoor dat deze instructies zo goed mogelijk opgevolgd worden, zo kijkt u later met een tevreden en trots gevoel in de spiegel.

Kosten micro haar pigmentatie

GlobalHair biedt micro haar pigmentatie behandelingen aan vanaf € 690. De exacte prijs hangt af van de omvang van de behandeling en het aantal zogenaamde hoofdzones dat u laat behandelen. Omdat het een cosmetische behandelwijze is, vergoeden zorgverzekeraars de kosten niet. De behandeling bestaat uit drie sessies. De laatste sessie is bij de meeste vrouwen een touch-up. Het voordeel van micro haar pigmentatie is dat het een oplossing is bij meer oorzaken van haarverlies en dat het een niet-chirurgische techniek is. Plaatselijk verdoven is niet nodig. Het gevoel is eerder irritant dan pijnlijk. In overleg met de specialist kunt u uw hoofdhuid voor een sessie behandelen met een verdovende crème, zodat het gevoel beperkt is. Als u op zoek bent naar een haaruitvalbehandeling met verbluffende resultaten, dan is scalp pigmentatie zeker de moeite van het overwegen waard. De behandeling herstelt uw zelfvertrouwen.

Behandeling in Leiden

U hoeft voor micro haar pigmentatie niet naar Turkije. GlobalHair biedt de techniek in de vestiging in Leiden aan, waar u wordt behandeld door een ervaren MHP-specialist. Voor de eerste sessie komt u voor een consult bij ons langs. Dit gesprek is bedoeld om de techniek nader toe te lichten en uw geschiktheid te onderzoeken. De specialist neemt met u de oorzaak van het haarverlies door. Het interessante van micro haar pigmentatie is dat de techniek zowel bij tijdelijk als blijvend haarverlies een oplossing biedt. Laat haaruitval uw leven niet beheersen en begin vandaag met het onderzoeken van de mogelijkheden en resultaten van scalp pigmentatie.

Micro haar pigmentatie consult

Haarverlies is vervelend, maar het hoeft geen reden te zijn om bij de pakken neer te gaan zitten. Moderne behandeltechnieken bieden natuurlijke resultaten. Als een haartransplantatie u (nog) niet aanspreekt, maar u wilt wel wat aan die uitdunnende haardos laten doen, is scalp pigmentatie een prima alternatief. Kijk niet langer lijdzaam toe hoe uw hoofdhuid beetje bij beetje door het haarverlies begint op te vallen. Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten laten de verschillende behandelmogelijkheden zien en luisteren naar de verwachting die u heeft. Aan het einde van het consult ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel. Maak gerust een afspraak. We zijn telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op 06 3338 8757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.