Meer dan 5000 behandelingen...

Saffier Haartransplantatie

De saffier techniek is de nieuwste ontwikkeling op FUE haartransplantatie gebied. Dat betekent dat met de toch al succesvolle FUE methode nog betere resultaten bereikt kunnen worden. De techniek wordt in diverse haarklinieken aangeboden. Met de saffier techniek wordt een hogere haardichtheid bewerkstelligt. Het is echter een haartransplantatie methode die duurder is dan de gewone micro FUE techniek.

Hoe werkt Saffier?

In tegenstelling tot een traditionele FUE haarimplantatie wordt bij de saffier techniek gebruik gemaakt van een saffieren punt om de kanaaltjes te openen. Deze saffierbladen worden volledig van saffier gemaakt en kunnen het resultaat van de ingreep perfectioneren. Onderzoek heeft uitgewezen dat perfectie inderdaad wordt geboden en dat patiënten minder ongemakken ervaren tijdens de ingreep en de herstelperiode. De mesjes met de speciaal ontworpen saffierbladen worden gebruikt tijdens haartransplantaties die volgens de FUE methode worden uitgevoerd. Een haarchirurg hanteert de mesjes om de kanaaltjes te openen. De saffierbladen zorgen voor een aanzienlijk hogere haardichtheid en natuurlijke groeirichting. Dit is mogelijk omdat de saffierbladen aansluiten bij de haarzakjes, waardoor het haar getransplanteerd kan worden in een hoek van 40-45 graden. De dikte van de naaldjes verschilt van 0.8 tot 1.5 mm. Gekozen wordt voor een diameter die perfect aansluit bij de structuur van uw haar. De samenstelling van de saffierbladen zorgt voor verkleining van infectie risico’s en een slechte wondgenezing. De saffier techniek haartransplantatie brengt de ervaring van een haarimplantatie naar een ander niveau.

Bitmap

Saffier vergeleken met andere methodes

Het enige verschil tussen de saffier haartransplantatie en de klassieke FUE behandelmethode zijn de bladen die gebruikt worden. Saffierbladen vs. Metaalbladen. Naast het feit dat saffier een waardevol kristal is, is het ook een handig element om incisies mee te maken. Het verliest nooit iets van de scherpte. Het gebruik van saffierblad bij de FUE techniek is een innovatieve ontwikkeling bij de haartransplantatie methode. Het is mogelijk om kleine kanaaltjes te openen, wat niet alleen tot een hogere haardichtheid maar ook tot een sneller herstel leidt. Naast de positieve verschillen zit er voorlopig ook nog wel een nadeel aan de techniek en dat is het prijskaartje.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 1
Global Hair - Before & After 3

Contact

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.