Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Zorg nog beter voor uw haar

  image

  Geen littekenweefsel

  Geen littekenweefsel Door het gebruik van Saffier boortjes laat de Saffier-haartransplantatie geen littekenweefsel achter. Deze techniek maakt de procedure minder invasief en nauwkeuriger.

  image

  Sneller herstelproces

  Het Saffier-haartransplantatieproces zorgt voor een sneller herstel, dankzij de nauwkeurige Saffier boortjes die kleinere incisies maken en zo de genezing bevorderen.

  image

  Hogere haardichtheid

  Met de Saffier haartransplantatietechniek bereiken we een hogere haardichtheid dankzij de nauwkeurige incisies van Saffier boortjes. De bestaande haren lopen geen risico op beschadiging en bovendien kunnen we multi-grafts plaatsen

  Waarom ruim 10.000 anderen voor GlobalHair hebben gekozen

  • Eerlijk en persoonlijk advies op maat op basis van jouw haarkwaliteit, gewenste haardichtheid en het transplantatiegebied.
  • Expertise in top technieken: Ervaar meer dan 10 jaar ervaring en expertise in FUE, DHI & Saffier voor de hoogste haardichtheid en fijn herstel.
  • Volledige begeleiding van consultatie tot nazorg.
  • Uitstekende ervaringen ondersteund door voor-en na foto’s.
  • Flexibiliteit: Consultatie per telefoon of op onze locatie. Haartransplantaties in Nederland of in Turkije met reisarrangementen.

  Wat is de Saffier Haartransplantatie?

  De Saffier Haartransplantatie is een geavanceerde haartransplantatietechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van Saffier boortjes in plaats van stalen bladen. Deze methode verhoogt de precisie en bevordert het herstel na een haartransplantatie, wat resulteert in betere resultaten en een hogere tevredenheid bij patiënten. De Saffier boortjes creëren microscopisch kleine kanaaltjes in de hoofdhuid voor de haarfollikels, wat bijdraagt aan een sneller herstel. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die kampen met haarverlies.

  Description of Image

  Eric de Munck - TV Presentator - voor zijn behandeling bij GlobalHair

  Hoe werkt Saffier haartransplantatie in de vergelijking met andere haartransplantaties?

  De Saffier haartransplantatie onderscheidt zich van de traditionele FUE-haartransplantatie door het gebruik van een saffieren punt om de kanaaltjes te openen waar de haarzakjes geplaatst worden. Deze saffieren punten zorgen voor meer precisie en minder ongemak tijdens de ingreep en het herstelproces. In vergelijking met de klassieke FUE-haartransplantatie, waarbij metaalbladen worden gebruikt, leidt de Saffier techniek tot een hogere haardichtheid en een sneller herstel. Dit is mogelijk omdat Saffier boortjes beter aansluiten bij de haarzakjes, waardoor het haar in een natuurlijkere hoek kan worden getransplanteerd. Bovendien verkleint het gebruik van Saffier boortjes een betere wondgenezing.

  Voordelen van Saffier haartransplantatie

  Dankzij de geavanceerde Saffier haartransplantatietechniek bieden we een opmerkelijk hogere haardichtheid met het gebruik van saffieren boortjes, een innovatieve benadering in haarherstel. Deze boortjes zijn speciaal ontworpen om haarzakjes dichter bij elkaar te plaatsen en stellen ons in staat om efficiënter multi-grafts te plaatsen. Het unieke voordeel van de saffieren boortjes is hun precisie, waardoor bestaande haren onbeschadigd blijven en er minimale schade aan de huid ontstaat. Dit vertaalt zich in een sneller herstel na haartransplantatie en de afwezigheid van zichtbare littekens. Zo garanderen we een natuurlijker ogende haargroei en een comfortabele ervaring voor de patiënt, wat ons onderscheidt van traditionele haartransplantatiemethoden.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1