Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

Saffier behandeling

Ervaar de magie van onze Saffier behandeling en zie hoe uw haar weer tot leven komt - natuurlijk en gezond!

Geen littekenweefsel

Geen littekenweefsel Door het gebruik van saffierbladen laat de Saffier-haartransplantatie geen littekenweefsel achter. Deze techniek maakt de procedure minder invasief en nauwkeuriger.

Sneller herstelproces

Het Saffier-haartransplantatieproces zorgt voor een sneller herstel, dankzij de nauwkeurige saffierbladen die kleinere incisies maken en zo de genezing bevorderen.

Hogere haardichtheid

Met de Saffier-techniek wordt een hogere haardichtheid bereikt, doordat saffierbladen nauwkeurige incisies maken, wat zorgt voor een optimale plaatsing van de haarzakjes voor een vollere haargroei.

Wat is de Saffier behandeling?

De Saffier behandeling is een geavanceerde haartransplantatietechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van saffierbladen in plaats van stalen bladen. Deze methode verhoogt de precisie en bevordert het herstel na een haartransplantatie, wat resulteert in betere resultaten en een hogere tevredenheid bij patiënten. De saffierbladen creëren microscopisch kleine kanaaltjes in de hoofdhuid voor de haarfollikels, wat bijdraagt aan een sneller herstel. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die kampen met haarverlies.

Hoe werkt Saffier en de vergelijking met andere methode

De Saffier techniek onderscheidt zich van de traditionele FUE-methode door het gebruik van een saffieren punt om de kanaaltjes te openen waar de haarzakjes geplaatst worden. Deze saffieren punten zorgen voor meer precisie en minder ongemak tijdens de ingreep en het herstelproces. In vergelijking met de klassieke FUE-behandelmethode, waarbij metaalbladen worden gebruikt, leidt de Saffier techniek tot een hogere haardichtheid en een sneller herstel. Dit is mogelijk omdat saffierbladen beter aansluiten bij de haarzakjes, waardoor het haar in een natuurlijkere hoek kan worden getransplanteerd. Bovendien verkleint het gebruik van saffierbladen een betere wondgenezing.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek

Voordelen Saffier

Dankzij de toepassing van saffieren punten kunnen we haarzakjes dichter bij elkaar plaatsen. Dit leidt tot een hogere haardichtheid en een resultaat dat er natuurlijker uitziet. Vlot herstel: Omdat saffieren punten minder invasief zijn voor het omliggende weefsel, wordt de herstelperiode na de ingreep aanzienlijk verkort en het genezingsproces versneld. Geen zichtbare littekens: De precisie van de saffieren punten verzekert dat er geen zichtbare littekens overblijven na de ingreep, in zowel het donorgebied als het transplantatiegebied. Verbeterde groeirichting: Saffieren punten passen perfect bij de haarzakjes, wat het mogelijk maakt om haar in een meer natuurlijke hoek en richting te transplanteren voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat. Comfort tijdens de ingreep: Patiënten ervaren doorgaans minder ongemak tijdens de saffier haartransplantatie, aangezien de saffieren punten preciezer en minder invasief zijn dan de metalen bladen die bij traditionele FUE-methoden worden gebruikt.

Voordelen Saffier

Hogere haardichtheid: Saffieren punten zorgen voor hogere haardichtheid en natuurlijker resultaat door dichtere plaatsing van haarzakjes.
Sneller herstel: De saffieren punten veroorzaken minder schade aan het omliggende weefsel, wat leidt tot een snellere genezing en een kortere herstelperiode na de ingreep.
Geen littekens: Door de uitzonderlijke precisie van de saffieren punten blijven er geen zichtbare littekens achter, zowel in het donor- als in het transplantatiegebied.
Nihil risico op infecties: Dankzij de unieke eigenschappen van saffier is de kans op infecties na de behandeling vrijwel nihil.
Betere groeirichting: De saffieren punten sluiten beter aan bij de haarzakjes, waardoor het haar in een natuurlijkere hoek en richting kan worden getransplanteerd, wat bijdraagt aan een esthetisch resultaat.
Comfort tijdens de ingreep: Patiënten ervaren doorgaans minder ongemak tijdens de Saffier haartransplantatie, aangezien de saffieren punten nauwkeuriger en minder invasief zijn dan de metaalbladen die in traditionele FUE-methoden worden gebruikt.
Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een haartransplantatie met de beste resultaten en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit.

Nazorg en VIP-begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar voor het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

Saffier haartransplantatie behandeling

De Saffier haartransplantatie procedure start met een consultatiesessie waarin het haar van de patiënte zorgvuldig wordt geanalyseerd om het type en de ernst van het haarverlies vast te stellen. Bij GlobalHair bieden we gratis online consultatiesessies aan om te beoordelen of u een geschikte kandidaat bent voor een haartransplantatie. Om blijvende resultaten te garanderen, is een uitgebreide bloedtest noodzakelijk om het type haarverlies en de situatie van de patiënte beter te begrijpen. Dit is vooral belangrijk bij haartransplantaties voor vrouwen, aangezien de onderliggende oorzaken van haarverlies kunnen variëren en een aangepaste aanpak vereisen.

Hieronder volgen de stappen van een haarherstellende operatie

01

Ontwerp en tekening van de haarlijn

In deze initiële fase ontwerpen we en tekenen we de gewenste haarlijn op uw hoofdhuid, waarbij we rekening houden met uw specifieke esthetische wensen en natuurlijke haarlijn.

02

Het scheren van de hoofdhuid

Uw hoofdhuid wordt geschoren.

03

Bepaling van het donorgebied

Er wordt een beoordeling van uw donorgebied uitgevoerd en een oogstplan opgesteld.

04

Plaatselijke verdoving

In het hele hoofdhuidgebied wordt plaatselijke verdoving ingespoten. Dit zorgt ervoor dat uw haartransplantatie minimaal pijnlijk zal zijn. Om het pijnniveau verder te verlagen, wordt ook pre-needle-free anesthesie aangeboden voor de patiënten die een zo soepel mogelijke ervaring willen.

05

Oogsten van het donorgebied

Het donorgebied wordt gebruikt om haarfollikels te oogsten voor de transplantatie. Het aantal follikels in een graft bepaalt het soort graft (1,2,3 of 4). Een professionele donorwinning zorgt voor ondetecteerbare resultaten na volledig herstel.

06

Kanaalopening

In het donorgebied worden kanalen geopend met behulp van kleine mesjes (metaal of saffier). Het openen van de kanalen vereist veel expertise en deskundigheid.

07

Implantatie

De transplantaten worden verdeeld volgens het implantatieplan en het aantal follikels in elk transplantaat en geïmplanteerd in de geopende kanalen. Over het algemeen krijgen frontale delen meer dichtheid, en kroondelen minder dichtheid.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4