Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Niet-chirurgische haarbehandeling

  Haarverlies en dunner wordend haar is bij veel mensen een gevolg van het ouder worden. Dat maakt het proces niet minder emotioneel. Om zo lang mogelijk van een gezonde, glanzende haardos te genieten kan een V6 Hair Boost behandeling gedaan worden. Of u nu net als Sunnery James dagelijks in de spotlights staat of minder bekend bent, een gezonde haargroei is van invloed op het zelfvertrouwen.
  Droog, dof en breekbaar haar maken uw uitstraling minder stralend. Wanneer u daarnaast te maken heeft met overmatig haarverlies, kan dat reden zijn om sociale contacten te laten verwateren. Onzekerheid over het uiterlijk is vervelend en soms wordt uw dagelijks leven daardoor beheerst. Geef uw haar en hoofdhuid een boost met de V6 Hair Boost. De behandeling is niet-chirurgisch en minimaal belastend.

  V6 Hair Boost bij haarverlies

  Mesotherapie is een niet-chirurgische behandeling, die met een mesogun wordt gedaan. De injecties worden gegeven op de plaatsen waar u haaruitval ervaart en/of over de volledige hoofdhuid. De verfijnde apparatuur heeft korte, fijne naaldjes waarmee in hoog tempo actieve bestanddelen in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. De injecties veroorzaken nauwelijks pijn. Mesotherapie heeft de beste resultaten als de behandeling als een kuur wordt gedaan. Een volledige kuur bestaat uit 8 sessies. Na 4 sessies kunt u de eerste zichtbare verbeteringen en veranderingen merken. De vitamines, mineralen, plantenextracten, aminozuren en eiwitten die gebruikt worden, zijn op uw persoonlijke behoefte afgestemd.

  Verbetering haargroei

  Het gehaaste leven en het vele reizen eisen veel van iemand. Ook gezonde lichamen hebben behoefte aan de juiste verzorging en regelmatige ontspanning. De V6 Hair Boost behandeling die Sunnery James pasgeleden bij GlobalHair heeft laten doen is hier een uitstekend voorbeeld van. De haargroei kan af en toe wel wat extra’s gebruiken. Met de V6 Hair Boost wordt niet alleen de doorbloeding verbetert, de haarzakjes worden gestimuleerd waardoor de haarschachten sterker worden. Een volle en gezonde haardos glanst en is minder gevoelig voor broos- en breekbaarheid.

  Hoe veilig is een V6 Hair Boost behandeling?

  Mesotherapie is een veilige behandelmethode. Er is een kleine kans op bijwerkingen. Over het algemeen is er tevredenheid met de resultaten die bereikt worden. Bijwerkingen die zich voor kunnen doen zijn mild en tijdelijk. Zwellingen, napijn, blauwe plekken, gevoelloosheid in het behandelde gebied en jeuk doen zich soms voor. Tegen napijn kan een pijnstiller gebruikt worden. De bijwerkingen kunnen ernstiger zijn als de V6 Hair Boost therapie niet door ervaren arts wordt gedaan. Bij GlobalHair werken ervaren specialisten die de tijd nemen om de samenstelling van de injecties op uw behoefte aan te laten sluiten. Het enige, echte nadeel van mesotherapie is dat er onvoldoende onderzoek is gedaan naar de resultaten. Onze specialisten laten u graag voorbeelden zien van eerder V6 Hair Boost behandelingen.

  Voor en na V6 Hair Boost

  Mesotherapie heeft geen speciale voorbereiding nodig. Een sessie duurt 10 tot 30 minuten en kan tussen uw dagelijkse bezigheden door gedaan worden. Als u een effectief resultaat nastreeft is belangrijk om vlak voor en na een sessie geen bloedverdunners te gebruiken. Ook het gebruik van stimulerende middelen die schadelijk zijn voor uw lichaam wordt afgeraden. Was uw haar en de hoofdhuid voor iedere behandelsessie goed. De eerste 24 uur na de sessie mag u het haar niet wassen. Om succesvolle resultaten te bereiken, volgt u het advies van de arts goed op. Als u een V6 Hair Boost kuur volgt, kunt u vanaf de 4e sessie verbetering verwachten. De haargroei is sterker en de hoofdhuid gezond. Hoe een resultaat zich ontwikkelt kunt u zien op verschillende blogs, fora en andere websites.

  Een van de redenen om voor een V6 Hair Boost te kiezen als behandeling bij haaruitval of het versterken van de haargroei, is dat het niet zichtbaar is dat u een cosmetische ingreep hebt laten doen. De techniek is minimaal belastend en, zoals Sunnery James laat zien is er geen downtime. Direct na een behandelsessie hervat u uw normale bezigheden. De behandelde huid kan enige tijd licht gezwollen zijn, met hier en daar een blauw plekje. Dit is tijdelijk en in de dagen na de sessie nemen beide verschijnselen vlot af. Andere voordelen van mesotherapie bij haaruitval zijn:

  • Vlotte behandeling, met sessies die 10 tot 30 minuten duren.
  • Mesotherapie kan als op zich staande behandeling worden gedaan, maar ook een combinatie met onder andere een haartransplantatie is mogelijk.

  Langdurig resultaat

  De V6 Hair Boost stimuleert de haarzakjes sterke haren te produceren en het verbetert de doorbloeding. Wat mesotherapie bij haaruitval niet doet is het creëren van nieuwe haarzakjes. De behandeling heeft het beste resultaat bij beginnend haarverlies. De haargroei wordt sterker en uw haardos ziet er stralend en glanzend uit. Resultaten van mesotherapie zijn niet blijvend. Periodieke nabehandelingen geven een langdurig resultaat.

  Ervaring Sunnery James V6 Hair Boost

  Niet lang geleden was Sunnery James bij GlobalHair voor de V6 Hair Boost. Eerst is de behandelmethode uitgebreid besproken en heeft Sunnery voorbeelden gezien van de mesotherapie methode. Het verslag van het consult en het behandeltraject laten zien hoe de V6 Hair Boost wordt gedaan en hoe Sunnery James dit heeft ervaren. Wilt u net als Sunnery James uw haar een oppepper geven, of wilt u beginnend haarverlies verminderen? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Leiden. Het consult heeft geen verplichting en stelt u in staat om een keuze te maken voor een behandeling. U kunt mesotherapie, maar ook haartransplantatie voor en na foto’s zien en vragen stellen aan de specialist. Meer weten of direct een afspraak maken? GlobalHair is telefonisch en via WhatsApp bereikbaar op +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp