facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Tricopigmentatie dames

Zoekt u informatie over tricopigmentatie dames? Tricopigmentatie van de hoofdhuid is een niet-chirurgische behandeling voor volledig of gedeeltelijk haarverlies. Gekleurd pigment wordt in de bovenste hoofdhuidlaag aangebracht om het natuurlijke uiterlijk van haarstoppels na te bootsen, waardoor u het uiterlijk krijgt van een geschoren kapsel of een vollere haardos. Tricopigmentatie dames voegt dichtheid toe aan lang haar, waardoor uw zelfvertrouwen verbeterd. Micro haar pigmentatie is een van de beste niet operatieve oplossingen voor haarverlies.

Haaruitval en tricopigmentatie dames

Vrouwen ervaren haaruitval om verschillende redenen. Los van de reden is het een deprimerende ervaring, die zowel uw zelfvertrouwen als zelfbeeld beïnvloedt. Micro haar pigmentatie kan volledige kaalheid verbeteren en is een geschikte behandeling om diffuus of verspreide haaruitval te behandelen. Tricopigmentatie is een behandeling die gebeurt in twee tot drie sessies die tot 8 uur duren. Tussen de sessies zit telkens een periode van een paar weken. De verschillende sessies zorgen voor een geleidelijke opbouw van dichtheid. Een MHP-specialist werkt met speciaal ontworpen tricopigmentatie apparatuur, waarmee het pigment in de hoofdhuid wordt aangebracht. Al na de eerste sessie is er zichtbaar resultaat.

Nut van tricopigmentatie

Micro haar pigmentatie geeft een uitgedunde haardos opnieuw een vol uiterlijk. Vrouwelijk haarverlies leidt zelden tot volledige kaalheid, maar ook in dat geval is tricopigmentatie een mogelijke oplossing. Het pigment geeft het idee van een strak geschoren korte look. Het is een behandeling die zowel bij vrouwen als mannen met uiteenlopende vormen van haaruitval een oplossing biedt. Haaruitval, maar ook het camoufleren van littekens van eerdere operaties en/of ongelukken is mogelijk. Tricopigmentatie biedt een oplossing bij of voor:

 • Alopecia androgenetica.
 • Camouflage van littekens.
 • Alopecia areata, tractie alopecia.
 • Als aanvulling op een haartransplantatie.
 • Camoufleren van volledige kaalheid.
 • Als vervanging van een haarwerk of haarstuk.
Bitmap

Tricopigmentatie voor vrouwen

Een meerderheid van de vrouwen heeft op een bepaald moment in het leven last van haaruitval of dunner wordend haar. Met micro haar pigmentatie kan een vrouw met lang of kort haar het haarverlies optisch laten verbergen. Tricopigmentatie is effectief bij het verhelpen van diffuus, verspreide haaruitval dat op elke leeftijd optreedt. Hoewel het merendeel van de vrouwen die kampen met haarverlies dit zien vanaf de menopauze, is het mogelijk om op elke leeftijd een vorm van haaruitval te ervaren. Micro haar pigmentatie is een ongelooflijk effectieve oplossing die het vertrouwen en het uiterlijk herstelt. Bijkomend voordeel is de minimale downtime. Na een sessie mogen de meeste dagelijkse werkzaamheden hervat worden. U krijgt het advies de eerste dagen niet naar de sauna te gaan en het zwembad te vermijden. Het is een minimaal invasieve ingreep waarbij u direct verbetering ziet.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Tijdelijke bijwerkingen

Na een sessie is de behandelde huid rood en misschien iets gevoeliger dan normaal. De herstellende huid veroorzaakt jeuk. Dat is vervelend, maar probeer niet aan de huid te krabben. Blootstelling aan de zon, zwemmen in chloor of zout water zijn van invloed op de kleur van het pigment. Probeer onbeschermde blootstelling aan de zon of zonnebank te vermijden. Kies voor het dragen van een hoofddeksel dat niet te strak om het hoofd zit. De manier waarop u de adviezen toepast en de huid verzorgd, spelen mee in de zichtbaarheid van het resultaat.

Duurzaam, hypoallergeen pigment

Het natuurlijk ogende effect van haarstoppels is mogelijk als u tricopigmentatie door een specialist toe laat passen. Kies voor een behandelaar die werkt met de juiste apparatuur en die resultaten van eerdere behandelingen kan laten zien. In tegenstelling tot de inkt die de basis vormt van echte tatoeages, is het tricopigmentatie pigment niet permanent. Na verloop van tijd vervaagd de kleur en is nabehandeling wenselijk. De reden waarom specialisten met semipermanente pigmenten werken, is omdat uw natuurlijke haarkleur op lange termijn verandert. De kleur van pigment verandert niet, het neemt alleen in intensiteit af. Afhankelijk van de manier waarop u het haar en de hoofdhuid verzorgt, heeft u gemiddeld eens in de achttien maanden een touch-up nodig. Zo blijft het pigment het dichtste bij uw natuurlijke haarkleur en ziet uw haar er altijd verzorgd uit.

Voor- en nadelen van tricopigmentatie

Cosmetische en medische behandelingen hebben positieve en negatieve klanken. Tricopigmentatie heeft als voordelen:

 • Milde tot matige pijn. Beperkt risico op tijdelijke bijwerkingen.
 • Het hypoallergene pigment vervaagd met de tijd zonder kans op blauw of groen verkleuren.
 • Nauwelijks downtime.
 • Geen invloed op de natuurlijke haargroei.
 • Langdurige resultaten.

Nadelen zijn bijvoorbeeld:

 • Lange behandelduur. U zit een aantal uren in de behandelstoel.
 • Tricopigmentatie heeft geen natuurlijke haargroei tot gevolg, resultaten zijn optisch.
 • Regelmatige nabehandelingen.

Prijzen tricopigmentatie

Micro haar pigmentatie is niet-chirurgisch en goedkoper dan een haartransplantatie. Het is een behandeling die geschikt is voor meerdere vormen van haarverlies en die uit twee tot drie sessies bestaat. Omdat u voor elke sessie naar de MHP-kliniek komt, loont het niet om de behandeling in het buitenland toe te laten passen. GlobalHair in Barendrecht biedt tricopigmentatie behandelingen aan, bestaande uit drie sessies voor tarieven tussen € 690 en € 2395. De prijs die u betaalt, hangt af van het aantal hoofdzones dat u laat behandelen. Als u alle hoofdzones laat behandelen, vaak bij volledig haarverlies, betaalt u meer dan in geval van beperkte haaruitval. Een krijgt een prijsofferte tijdens of na het consult bij een MHP-specialist.

Individueel behandeladvies

Haarverlies is vervelend en helaas van alle tijden. Het is niet nodig om lijdzaam toe te zien hoe uw eens zo volle haardos in snel tempo uitdunt. U heeft de keuze uit verschillende behandelingen en methodes om het haarverlies te stoppen en/of de haargroei te stimuleren. Micro haar pigmentatie is een optie die zelfs bij vergevorderde erfelijke kaalheid verbetering biedt. Twijfelt u welke behandeling het beste is in uw situatie? Is tricopigmentatie dat wat u zoekt? Wat zijn de verschillen met een haartransplantatie? Maak een afspraak voor een gratis consult bij GlobalHair in Barendrecht. Stel uw vragen en krijg uitleg over de beschikbare technieken. Bekijk tricopigmentatie voor en na foto’s en vraag naar de ervaring die een specialist heeft met het toepassen van micro haar pigmentatie bij vrouwen. Telefonisch en/of via WhatsApp bereikt u ons op +31 6 33388757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.