Meer dan 5000 behandelingen...

Tricopigmentatie ervaringen

Bent u benieuwd naar tricopigmentatie ervaringen? De gedachte aan haaruitval is genoeg reden om een ongemakkelijk gevoel in uw buik te krijgen. Het dunner worden van een gezonde haardos, is voor velen van ons een ontmoedigende gedachte. Maar het hoeft je zelfvertrouwen en sociale leven niet tot stilstand te brengen. Er zijn verschillende behandeltechnieken die u in staat stellen haaruitval op te lossen. Het is normaal om te schrikken van haaruitval, maar eronder lijden is zeker niet nodig. U staat er versteld van als u weet hoeveel mensen dagelijks kampen met haaruitval. Micro haar pigmentatie is een niet-chirurgische behandeltechniek met directe resultaten. Tricopigmentatie ervaringen vindt u online.

Micro haar pigmentatie of tricopigmentatie ervaringen

MHP en tricopigmentatie zijn verschillende benamingen voor dezelfde techniek, waarbij een ervaren specialist gekleurd pigment in de bovenste hoofdhuidlaag aanbrengt. De behandeling heeft als doel de illusie van haarzakjes na te bootsen en haarverlies te camoufleren. Een behandeling bestaat uit drie sessies en geeft langdurige resultaten. Na een langere periode kan het pigment beginnen te vervagen, waardoor nabehandelingen of touch-ups nodig zijn. Afhankelijk van de manier waarop u de haar tattoo verzorgd, is eens in de achttien maanden een touch-up wenselijk.

Volledig nieuwe look

Als tricopigmentatie op de juiste manier gebeurt, is het mogelijk om bij een touch-up een nieuwe look te creëren. Er zijn altijd risico’s voor een behandeling. Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen en ervan overtuigd zijn dat micro haar pigmentatie is wat u zoekt. De haarlijn is met pigment te herstellen en uw haardos ziet er optisch voller uit dan eerder. Zelfs bij volledige kaalheid is tricopigmentatie een optie waarmee een geschoren look ontstaat.

Ervaring sleutel naar succes

Net zoals in de cosmetische chirurgie zijn er vakbekwame en minder bekwame MHP-specialisten die tricopigmentatie aanbieden. Iedere behandeling heeft een risico, dus is het belangrijk om altijd de vaardigheid en ervaring van de behandelaar te onderzoeken. Dit bepaalt het resultaat van de behandeling. Het aantal mensen dat micro haar pigmentatie overweegt, neemt toe en de interesse in de techniek stijgt. Behandelaars spelen daar op in door op basis van onder andere prijs te concurreren. Wees alert met aanbiedingen die ‘te’ goedkoop lijken. Zoek online ervaringen van mensen die gebruik gemaakt hebben van de aanbieding en lees wat hun bevindingen zijn. Het kan geen kwaad om kennis te maken met de behandelaar en een prijsofferte te vragen. Vraag tijdens een consult of u voorbeelden mag zien van tricopigmentatie behandelingen die iemand eerder heeft toegepast.

Bitmap

Veilige behandelmethode

Micro haar pigmentatie is veilig. Het aangebrachte pigment vervaagt op natuurlijke wijze en verkleurd niet blauw of groen, zoals bij tatoeage inkt soms wel gebeurd. De specialist kiest de kleurstelling van het pigment nauwkeurig en houdt hierbij rekening met uw natuurlijke haar- en huidskleur. Tijdens het consult heeft u gesproken over de zones die voor behandeling in aanmerking komen. De behandelaar verdeelt het pigment gelijkmatig over deze gebieden. Ervaren MHP-specialisten weten hoe ze natuurlijke resultaten bereiken zonder dat een onnatuurlijke dichtheid ontstaat.

Niet-chirurgische oplossing

Tricopigmentatie is niet-chirurgisch en minimaal-invasief. U kunt de behandeling zonder plaatselijke verdoving laten toepassen. Afhankelijk van uw pijngrens, kiezen mensen ervoor om de hoofdhuid eerst met een verdovende crème te behandelen voordat ze in de behandelstoel plaatsnemen. Het enige nadeel wat regelmatig genoemd wordt, is de tijd die u in deze stoel doorbrengt. Een behandelsessie duurt enkele aaneengesloten uren. Omdat drie sessies zijn inbegrepen, komt u een paar keer naar de kliniek. Al na de eerste sessie is verbetering zichtbaar. Uw hoofdhuid is minder goed zichtbaar en littekens vallen nauwelijks nog op. De kleur van het pigment is in het begin intensief. Dit neemt af in de dagen en weken na de behandeling. De tweede en derde sessie zijn bedoeld om het bereikte effect te verfijnen. Het is een geweldige behandeling voor mensen die last hebben van dunner wordend haar, alopecia areata en alopecia androgenetica. Micro haar pigmentatie verbetert uw zelfvertrouwen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Ervaringen vergelijken

Iedereen heeft een eigen mening over een cosmetische behandeling die is toegepast. De manier waarop iemand zich voorbereidt varieert. Er zijn mensen die gebruikmaken van de eerste de beste aanbieding die ze krijgen, terwijl het vaak beter is om even verder te kijken en meerdere offertes aan te vragen. Ondanks dat het een niet operatieve ingreep is, bent u benieuwd naar het verloop van de behandeling en de resultaten die mogelijk zijn. Online zijn er websites en forums waar haaruitvalbehandelingen worden omschreven en waar mensen hun ervaringen delen. Deze berichten geven u enig idee van tricopigmentatie en de resultaten die deze techniek heeft. Niet alles aan deze methode is geweldig en niet iedereen is tevreden met het resultaat. Deze negatieve reviews zijn interessant om te lezen. U ziet waar u op moet letten en welke ‘fouten’ iemand heeft gemaakt, waardoor de ervaring is tegengevallen.

Objectief blijven

In uw zoektocht naar een oplossing voor haarverlies is het niet altijd makkelijk om objectief te blijven. Het spreekt voor zich dat u de beste resultaten nastreeft, maar ga niet overhaast te werk. Neem de tijd om de behandeltechnieken grondig te onderzoeken en met elkaar te vergelijken. Laat u adviseren door specialisten en maak kennis met haarklinieken. Heeft u na een consult een positief gevoel over het gesprek en heeft u vertrouwen in de specialist? Deze punten zijn ook met het oog op het resultaat, belangrijker dan de prijs die u voor een behandeling betaalt.

Tricopigmentatie advies

Micro haar pigmentatie is ook bij volledige kaalheid een techniek die u kunt overwegen, om haarverlies te verbergen. Waar een haartransplantatie niet langer mogelijk is, omdat er te weinig donormateriaal is, geeft tricopigmentatie uw hoofdhuid een geschoren look. Door de behandeling volledig op uw situatie af te stemmen, kunt u rekenen op een natuurlijk en langdurig resultaat. Nabehandelingen of het bijwerken van uw haarlijn zijn altijd mogelijk, net zoals met natuurlijke haargroei ziet uw haardracht er verzorgd uit. Overweegt u een tricopigmentatie behandeling? Neem gerust contact met onze consulenten op en maak een afspraak voor een verblijvend consult in Barendrecht. GlobalHair is telefonisch of WhatsApp bereikbaar op +31 6 33388757.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.