facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

V6 Hair boost behandeling Rosanna Temptation Island bij GlobalHair

Temptation Island deelneemster en OnlyFans ster Rosanna Voorwald heeft prachtige lokken en een gezonde haardos. Om de gezondheid te behouden en het haar een boost te geven was Rosanna niet lang geleden bij GlobalHair voor een V6 mesotherapie behandeling.

Gezonde, sterke haargroei

Rosanna deelt regelmatig nieuws over de cosmetische behandelingen die ze laat toepassen. Bij een zelfverzekerde uitstraling hoort een gezonde haargroei. Reden genoeg voor een V6 behandeling bij GlobalHair. Een V6 behandeling kan als aanvulling op een haartransplantatie worden gedaan, maar het is ook mogelijk om de behandeling bij beginnend haarverlies toe te passen. Mesotherapie remt het haarverlies en stimuleert de haargroei.

Bitmap

Losse behandeling of complete kuur

Mesotherapie kan als eenmalige, losse behandeling gedaan worden. Als de behandeling dient om de haargroei te verbeteren kan een mesotherapie kuur voorgesteld worden. Een kuur bestaat uit 5 tot 10 behandelingen. Een sessie duurt 10 tot 30 minuten. Met behulp van een mesogun wordt een combinatie van voedingsstoffen in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd. De apparatuur is zo ontworpen dat het injecteren snel gaat, waardoor u nauwelijks pijn voelt. Het is niet nodig om de huid vooraf te verdoven, al kunt u gebruik maken van een verdovende crème om het gevoel te beperken. De werkzame bestanddelen worden direct in de hoofdhuid geïnjecteerd en voorzien de haarzakjes van de nodige voedingsstoffen. De doorbloeding verbetert en de haargroei gestimuleerd.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

V6 behandeling op maat

Geen situatie is hetzelfde. Haarverlies kent verschillende oorzaken. Iedereen heeft unieke wensen en verwachtingen van een mesotherapie behandeling. Rosanna is bij GlobalHair geweest om de haargroei een boost te geven. De behandelend specialist heeft jarenlange ervaring met haargroei, haarverlies en behandeltechnieken. De samenstelling van de ingrediënten gebeurt op basis van uw unieke behoefte. Haarverlies kan behandeld worden als de oorzaak bekend is. Mesotherapie vermindert haaruitval en na 4 tot 6 behandelingen ziet u verbetering. Een van de voordelen van een V6 hair boost behandeling is dat u direct na een sessie uw werkzaamheden kunt hervatten. Het is niet zichtbaar dat u iets aan uw haargroei of haarverlies heeft laten doen.

Korte hersteltijd

V6 Hair boost is een veilige behandelmethode. Het risico op bijwerkingen is klein. Het uitgebreide consult dat aan de behandeling vooraf gaat is bedoeld om eventuele risico’s uit te sluiten. De behandelaar spreekt uitgebreid over uw gezondheid en allergieën waar u gevoelig voor bent. Dit wordt nadrukkelijk gevraagd, omdat deze bestanddelen dan uitgesloten worden. De vitamines, mineralen en plantenextracten die in de injectievloeistof zitten, sluiten aan bij uw persoonlijke behoefte. Mesotherapie is een behandeling die volledig op maat is samengesteld. Downtime is er niet. Wacht met het wassen van het haar tot 24 uur na de sessie. De hoofdhuid kan een korte tijd gevoelig en licht gezwollen zijn. Mesotherapie bij haaruitval is een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen. De Nederlandse Haarstichting licht verschillende behandelingen bij haaruitval toe.

V6 Hair boost

Haaruitval of het uitdunnen van de haardos treft zowel bekende als minderbekende mensen. Bijna niemand voelt zich comfortabel bij het zien van haarverlies. Toch is dit de dagelijkse realiteit waar mensen mee te maken hebben. Het vinden van een geschikte oplossing neemt tijd in beslag. Tijd waarin het haar verder uitvalt. Als u het nog te vroeg vindt voor een ingrijpende haartransplantatie, maar ook het gebruik van een haarwerk niet ziet zitten kan een V6 Hair boost een oplossing zijn. De behandeling is minimaal invasief en kan tussen de middag plaatsvinden. U hoeft geen vrijaf te nemen van uw werk en de kans op bijwerkingen is klein. Bijna iedereen komt voor mesotherapie in aanmerking. De ingrediënten stimuleren de haarzakjes sterke haren te produceren.

Langdurige resultaten

De V6 Hair boost remt het haarverlies af en bevordert de haargroei. Een behandeltraject duurt 4 tot 6 maanden. Wilt u het bereikte effect bereiken of de haargroei jaarlijks een boost geven? U kunt nabehandelingen laten doen. Uw haar blijft gezond en ziet er stralend uit. Wilt u net zoals Rosanna uw haar iets extra’s geven? Mesotherapie verdient geen bijzondere voorbereiding. De techniek wordt bij gezonde volwassenen toegepast.

Adviesgesprek

Bent u benieuwd hoe de V6 Hair boost wordt gedaan? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij GlobalHair in Leiden. Niet alleen krijgt u advies over de behandeling, we laten u ook graag voorbeelden zien van eerder toegepaste mesotherapie sessies, zoals bij Rosanna. Laat haaruitval niet uw leven beheersen. Past een V6 Hair boost behandeling bij u? Onze consulenten lichten de techniek toe tijdens een consult. Bel of WhatsApp met +31 6 3338 8757 en maak een afspraak.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.