Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Gezonde, sterke haargroei

  Rosanna deelt regelmatig nieuws over de cosmetische behandelingen die ze laat toepassen. Bij een zelfverzekerde uitstraling hoort een gezonde haargroei. Reden genoeg voor een V6 behandeling bij GlobalHair. Een V6 behandeling kan als aanvulling op een haartransplantatie worden gedaan, maar het is ook mogelijk om de behandeling bij beginnend haarverlies toe te passen. Mesotherapie remt het haarverlies en stimuleert de haargroei.

  Losse behandeling of complete kuur

  Mesotherapie kan als eenmalige, losse behandeling gedaan worden. Als de behandeling dient om de haargroei te verbeteren kan een mesotherapie kuur voorgesteld worden. Een kuur bestaat uit 5 tot 10 behandelingen. Een sessie duurt 10 tot 30 minuten. Met behulp van een mesogun wordt een combinatie van voedingsstoffen in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd. De apparatuur is zo ontworpen dat het injecteren snel gaat, waardoor u nauwelijks pijn voelt. Het is niet nodig om de huid vooraf te verdoven, al kunt u gebruik maken van een verdovende crème om het gevoel te beperken. De werkzame bestanddelen worden direct in de hoofdhuid geïnjecteerd en voorzien de haarzakjes van de nodige voedingsstoffen. De doorbloeding verbetert en de haargroei gestimuleerd.

  V6 behandeling op maat

  Geen situatie is hetzelfde. Haarverlies kent verschillende oorzaken. Iedereen heeft unieke wensen en verwachtingen van een mesotherapie behandeling. Rosanna is bij GlobalHair geweest om de haargroei een boost te geven. De behandelend specialist heeft jarenlange ervaring met haargroei, haarverlies en behandeltechnieken. De samenstelling van de ingrediënten gebeurt op basis van uw unieke behoefte. Haarverlies kan behandeld worden als de oorzaak bekend is. Mesotherapie vermindert haaruitval en na 4 tot 6 behandelingen ziet u verbetering. Een van de voordelen van een V6 hair boost behandeling is dat u direct na een sessie uw werkzaamheden kunt hervatten. Het is niet zichtbaar dat u iets aan uw haargroei of haarverlies heeft laten doen.

  Korte hersteltijd

  V6 Hair boost is een veilige behandelmethode. Het risico op bijwerkingen is klein. Het uitgebreide consult dat aan de behandeling vooraf gaat is bedoeld om eventuele risico’s uit te sluiten. De behandelaar spreekt uitgebreid over uw gezondheid en allergieën waar u gevoelig voor bent. Dit wordt nadrukkelijk gevraagd, omdat deze bestanddelen dan uitgesloten worden. De vitamines, mineralen en plantenextracten die in de injectievloeistof zitten, sluiten aan bij uw persoonlijke behoefte. Mesotherapie is een behandeling die volledig op maat is samengesteld. Downtime is er niet. Wacht met het wassen van het haar tot 24 uur na de sessie. De hoofdhuid kan een korte tijd gevoelig en licht gezwollen zijn. Mesotherapie bij haaruitval is een aantrekkelijk en betaalbaar alternatief voor chirurgische ingrepen. De Nederlandse Haarstichting licht verschillende behandelingen bij haaruitval toe.

  Langdurige resultaten

  De V6 Hair boost remt het haarverlies af en bevordert de haargroei. Een behandeltraject duurt 4 tot 6 maanden. Wilt u het bereikte effect bereiken of de haargroei jaarlijks een boost geven? U kunt nabehandelingen laten doen. Uw haar blijft gezond en ziet er stralend uit. Wilt u net zoals Rosanna uw haar iets extra’s geven? Mesotherapie verdient geen bijzondere voorbereiding. De techniek wordt bij gezonde volwassenen toegepast.

  Plan een adviesgesprek

  Bent u benieuwd hoe de V6 Hair boost wordt gedaan? Maak een afspraak voor een adviesgesprek bij GlobalHair in Leiden. Niet alleen krijgt u advies over de behandeling, we laten u ook graag voorbeelden zien van eerder toegepaste mesotherapie sessies, zoals bij Rosanna. Laat haaruitval niet uw leven beheersen. Past een V6 Hair boost behandeling bij u? Onze consulenten lichten de techniek toe tijdens een consult. Bel of WhatsApp met +31 6 3338 8757 en maak een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan