De strijd tegen haaruitval is van alledag. Dagelijks zijn mannen en vrouwen bezig met het zoeken en vinden van een geschikte haaruitval behandeling. Een gevarieerd productassortiment van zogenaamde anti-haaruitval middelen is vrij verkrijgbaar. Het merendeel van dit soort shampoos, lotions, crèmes en voedingssupplementen heeft echter geen bewezen effect op het haarverlies. Het Japanse cosmeticaconcern Shiseido heeft een lijn haarverzorgingsproducten ontwikkeld die gericht is op het voeden en verzorgen van uw haar. De V6 hair boost haaruitval behandeling is een van de producten die gebruikt kunnen worden om haaruitval te verminderen en het haar te versterken.

Shiseido speciale haarverzorging

Shiseido Laboratories heeft een luxe haarverzorgingslijn ontworpen: Senscience. De productlijn bestaat uit exclusieve shampoos, serums, conditioners en behandelingen die erop gericht zijn om zowel de structuur als de kwaliteit van uw haar te verbeteren. Haarverlies wordt verminderd en uw haardos ziet er gezonder en voller uit. Binnen de verzorgingslijn zijn de producten verrijkt met Vitalock-6, een unieke combinatie van antioxidanten, vitamines, mineralen, vetten, proteïnen en suikers. Gebruik van de producten voedt uw haar op intense wijze waardoor het herstelt en wordt gehydrateerd. Wat is het geheim van deze Vitalock-6? • Het Vitalock-6 complex bestaat uit speciaal geselecteerde vitamines, mineralen, antioxidanten, vetten, suikers en proteïnen die uw haar herstellen, voeden en versterken van binnenuit. Uw haar wordt beschermd tegen schade. Uw haar wordt zijdezacht, sterk en straalt gezondheid uit. U kunt gebruik maken van diverse verzorgingsproducten binnen de Senscience lijn. Het zijn de V6 Moisture Intensief Hydraterende Glans Behandeling en de V6 Strength Intensief Verstevigende Herstel Behandeling die uw haar een enorme boost geven en bijdragen aan het verminderen van eventueel haarverlies.

V6 Moisture Intensief Hydraterende Glans Behandeling

Met de V6 hair boost hydraterende behandeling heeft Shiseido een product ontworpen dat geschikt is voor droog haar. Binnen 5 minuten wordt uw haar diep gehydrateerd, zacht en glanzend. De samenstelling van het product voorkomt bovendien dat uw haar zwaar wordt. Pluizerig, kroezend haar wordt met zoals staticiteit tegengegaan. De V6 Moisture Intensief Hydraterende behandeling verzorgd en verwent uw haar op ongekende manier. Het lichtgeparfumeerde product is ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologie en verrijkt met het Vitalock-6 complex dat uw haar van binnenuit versterkt. • Gebruiksaanwijzing: Was uw haar eerst met een shampoo. Spoel het haar goed uit en maak het haar handdoek droog. Breng de V6 Moisture behandeling gelijkmatig op haar aan, maak hiervoor gebruik van de ampullen. Laat het product zo’n 5 minuten inwerken en spoel het haar dan goed uit met warm water. Droog uw haar met een handdoek en kam het op de gewenste manier. • Resultaat: Gezond haar dat zijdezacht, helder en sterk is.

V6 Strength Intensief Verstevigende Herstel Behandeling

De V6 Strength Intensief Verstevigende Herstel behandeling is door Shiseido speciaal ontwikkeld om zwak en beschadigt haar te verzorgen. Het product is erop gericht om uw haar te herstellen, te versterken en de kans op afbreken te verminderen. V6 versterkt en herstelt de haaraanzet en laat uw haar glanzen zonder dat er extra gewicht aan het haar wordt toegevoegd. Met de Senscience lijn heeft Shiseido een bijzondere lijn ontworpen die het beschadigde haar een boost geeft. De unieke samenstelling van de producten en de combinatie van ingrediënten zorgt ervoor dat beschadigt en droog haar een oppepper krijgt. • Gebruiksaanwijzing: Bereidt uw haar op de V6 hair boost haaruitval behandeling voor door het eerst te wassen met een geschikte Senscience shampoo. Verdeel vervolgens de inhoud van de ampul zorgvuldig over het haar en laat het 5 minuten in werking. Grondig uitspoelen. • Resultaten: Een gezonde haardos die bestaat uit zacht, stevig haar.

Senscience combinatie haaruitval behandeling

De verschillende Senscience producten zijn onderling prima te combineren met de V6 hair boost behandelingen. U kunt de V6 lijn gebruiken met een shampoo en/of conditioner die past bij uw haarstructuur en haarkleur. Naast shampoos en conditioners zijn er ook verschillende voedende haarmaskers, crèmes, lotions en sprays verkrijgbaar. Weet u niet welk product het beste bij uw haartype past? Laat u dan adviseren door bijvoorbeeld uw kapper. Kappers zijn in veel gevallen het eerste aanspreekpunt als u vragen heeft over haarverzorgingsproducten. Uiteraard kunt u zich ook wenden tot de aanwezige verkopers of verkoopsters bij de gespecialiseerde parfumerie of drogisterij waar de Shiseido producten verkocht worden. Eens u het geschikte product heeft gevonden, kunt u overwegen om de volgende aankoop via een online aanbieder te doen. Koop nooit zomaar een haarverzorgingsproduct tegen haaruitval, zonder u eerst voor te laten lichten over de werking en de eventuele resultaten die bereikt worden.

Haartransplantatie en V6 hair boost haaruitval behandeling

Regelmatig wordt een haartransplantatie gecombineerd met het gebruik van een haargroeimiddel of een behandeling tegen haaruitval. Doorgaans zijn er geen bezwaren om voor een combinatie van behandelingen te kiezen. Volg in geval van een haartransplantatie wel gewoon de adviezen en instructies van een haarchirurg op. Krijgt u advies om na de ingreep eerst een bepaald verzorgingsproduct te gebruiken? Doe dat dan gedurende de tijd dat het advies luidt. Daarna kunt u uw hoofdhuid en haar verzorgen met de Senscience producten die passen bij uw haarstructuur. Ook het gebruik van een V6 hair boost behandeling is mogelijk. Gebruik de producten altijd strikt volgens de gebruiksaanwijzing en gebruik nooit meer dan wordt aangegeven. Uw haar krijgt een boost en wordt van binnenuit gehydrateerd en versterkt.

Informatie haaruitval behandeling

Bent u benieuwd naar de ervaringen met V6 hair boost producten? Of wilt u weten hoe de resultaten zijn in combinatie met een haartransplantatie? Zeker bij beginnend haarverlies heeft u te maken met onzekerheden en vragen die betrekking hebben op een eventuele behandeling. De consulenten van GlobalHair in Leiden informeren u vrijblijvend over een FUE haartransplantatie en combinatie mogelijkheden. Het eerste consult is gratis en stelt u in de gelegenheid om meer te weten te komen over de beschikbare, blijvende, oplossingen tegen haaruitval en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@globalhair.nl, of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.  

V6 hair boost haaruitval behandeling FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een V6 hair boost haaruitval behandeling. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Waarin verschillen de Shiseido Senscience producten van andere haarverzorgingsproducten?

Senscience is een complete, compacte en bovendien exclusieve lijn bestaande uit diverse haarverzorgingsproducten. Zowel shampoos, conditioners als intensieve haarbehandelingen behoren tot de lijn die gericht is op de verzorging van uiteenlopende haarstructuren, haarkleuren en haarproblemen. De producten hebben als doel uw haar te hydrateren, te versterken en glanzend te maken. Door het categoriseren van de Senscience producten is het op overzichtelijke wijze mogelijk om het product te zoeken dat bij u past.

2. Kunnen de producten ook gebruikt worden bij gekleurd haar?

Ja, de Senscience producten kunnen zowel door natuurlijke haarkleuren als door gekleurd haar gebruikt worden. De samenstelling van de ingrediënten heeft geen nadelig effect op de aangebrachte kleuren. U kunt kort na het kleuren of verven van uw haar de Refine Purifying Treatment of de C.P.R. behandeling van Senscience gebruiken om uw haar een oppepper te geven.

3. Worden de V6 hair boost producten op dieren getest?

Nee, zowel de V6 producten als de andere producten uit de Senscience zijn worden niet op dieren getest.

4. Door wie kunnen de producten gebruikt worden?

Alle shampoos, lotions, conditioners, serums en V6 ampullen kunnen in principe door zowel volwassenen als kinderen gebruikt worden. Feit is wel dat haaruitval en broos, droog haar doorgaans niet bij kinderen wordt gezien. Kies voor het gewenste resultaat een shampoo die past bij uw haartype.

5. Kan ik verschillende Senscience producten combineren?

Zeker. De verzorgings- en stylingproducten kunnen onderling in een gevarieerde combinatie gebruikt worden.

6. Waar kan ik V6 hair boost producten kopen?

U vindt Shiseido producten onder meer bij gespecialiseerde parfumeries en drogisterijen. Via uw kapper zijn vaak ook mogelijkheden, alsmede via online verkooppunten. Zeker als het uw eerste aankoop betreft kan persoonlijk advies gewenst zijn.

7. Hoeveel kost een V6 hair boost haaruitval behandeling?

Shiseido is een cosmeticaproducent die bekend is om de luxe verzorgingsproducten die worden ontwikkeld en op de markt gebracht. De V6 producten zijn verkrijgbaar in tubetjes van 25 ml die per 12 stuks verpakt zijn. Prijzen voor de producten bedragen gemiddeld zo’n € 90.

8. Kan ik een bestelling doen bij een buitenlandse webshop?

Het internet maakt internationale bestellingen mogelijk. De kans dat u de producten voor een relatief goedkope prijs kunt aanschaffen is reëel. Waar u wel rekening mee dient te houden, zijn de eventuele transportkosten. Zeker als u producten buiten Europa bestelt, kunnen de bijkomende kosten aanzienlijk zijn.

9. Kan ik V6 hair boost dagelijks gebruiken?

Gebruik de producten altijd volgens de instructie die op de ampul is vermeld. Voor een optimaal resultaat is het niet nodig of zelfs wenselijk om het product vaker dan geadviseerd te gebruiken.

10. Welk effect heeft V6 hair boost op mijn haar?

Het product is in twee varianten verkrijgbaar en is gericht op droog, broos, breekbaar en beschadigt haar. De ingrediënten en het Vitalock-6 complex verbeteren de structuur van het haar. Uw haar wordt sterker en ziet er gezonder uit.

11. Is het resultaat direct zichtbaar?

Net zoals bij alle andere haarverzorgingsproducten verschillen de resultaten per persoon. Na een V6 hair boost behandeling ziet uw haar er glanzender en gezonder uit dan voorheen.

12. Stopt V6 hair boost de haaruitval?

Nee, het is niet wetenschappelijk bewezen dat de samenstelling van het product ervoor zorgt dat de haaruitval verminderd of verdwijnt. Het is een product dat uw haar verbeterd en sterker maakt. In combinatie met bijvoorbeeld een haartransplantatie worden mooie resultaten bereikt.

13. Kan ik V6 hair boost veilig met een haartransplantatie combineren?

Ja, al zal een haarchirurg u haarverzorgingsadviezen geven voor de periode na de ingreep. Om het herstel niet te hinderen is het van belang om deze tips op te volgen. Nadat uw hoofdhuid is hersteld is het doorgaans niet bezwaarlijk om V6 of andere Senscience producten te gebruiken voor de verzorging van uw hoofdhuid en haar.

14. Kan V6 hair boost gebruikt worden bij Alopecia areata?

Zeker als de Alopecia niet onder controle is, dan wordt geadviseerd om altijd informatie te vragen aan een behandelend dermatoloog over het soort verzorgingsproducten dat gebruikt worden. V6 hair boost versterkt uw haar, maar is zeker geen oplossing om kale plekken te behandelen.

15. Kan V6 hair boost langdurig gebruikt worden?

Het gebruik van Senscience producten kan langdurig zijn. De samenstelling zorgt ervoor dat uw haartype optimaal verzorgd wordt. De V6 producten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op uw dagelijkse haarverzorging. Gebruik het product volgens de gebruiksaanwijzing.

16. Worden de producten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, zorgverzekeraars vergoeden cosmetische producten niet.

17. Zijn er alternatieve behandelingen beschikbaar?

Zeker als uw haaruitval veroorzaakt wordt door Alopecia androgenetica zijn meerdere behandelingen beschikbaar. De enige ingreep die blijvende resultaten biedt is een haartransplantatie. Daarnaast kunt u echter ook overwegen om een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Ook laserbehandelingen kunnen mogelijk een oplossing bieden.

18. Hoe weet ik welke alternatieve behandeling bij mij past?

Veel informatie over haaruitval behandelingen is op internet te lezen. U kunt dit gebruiken als uitgangspunt. Ook kunt u bij diverse behandelaars een vrijblijvende afspraak maken voor een informatief gesprek. Samen met ervaren specialisten wordt de oorzaak van uw haaruitval besproken en wordt gekeken hoe ver het haarverlies is gevorderd. Aan de hand hiervan kan een specialist u een behandeling adviseren.

19. Is een alternatieve behandeling duur?

De kosten voor behandelingen als oplossing bij haaruitval lopen uiteen en verschillen sterk per ingreep. Als uw voorkeur uitgaat naar een ingreep met een blijvend resultaat dan zal een haartransplantatie aanbevolen worden. De kosten bij GlobalHair bedragen € 2.249, dit is een relatief betaalbare prijs. Zeker als u kijkt naar haarklinieken waar de tarieven voor een gelijkwaardige behandeling oplopen tot ver boven € 5.000. Overigens kan een haartransplantatie, mits uw financiële situatie dat toelaat, in termijnen betaald worden. Diverse kredietmaatschappijen bieden financieringsmogelijkheden aan. Laat u adviseren door ervaren professionals voordat u een beslissing neemt.