facebook pixel

Voorkom haaruitvoel met V6 Hairboost...

V6 Hairboost

Een gevarieerd productassortiment van zogenaamde anti-haaruitval producten is verkrijgbaar. Maar wat werkt nu echt? De V6 Hairboost haaruitval behandeling is een zeer populaire behandeling tegen haaruitval, waarbij verschillende stoffen die werken tegen de haaruitval in de hoofdhuid worden gespoten met een mesogun.

Hoe werkt V6 Hairboost?

De V6 Hairboost is een innovatieve behandeltechniek waarbij gewerkt wordt met moderne, verfijnde apparatuur in de vorm van een mesogun. Met een ultra dunne naald injecteren we een mix van essentiële vitamines en mineralen direct in de haarzakjes. De vloeistof die wij injecteren is door onszelf ontwikkeld en nergens anders te verkrijgen. De V6 hairboost behandeling is erop gericht om de haaruitval te stabiliseren en uw verzwakte haardos weer te verstevigen waarbij in de meeste gevallen zelfs nieuwe haargroei wordt gezien. De V6 hairboost is ook uitermate geschikt in combinatie met een haartransplantatie. Doordat u na de transplantatie constant de getransplanteerde haren voorziet van extra voeding zullen de getransplanteerde nog beter groeien. Daarnaast worden uw “niet-getransplanteerde” ook extra gevoed en zal dit in zijn geheel een nog vollere look geven. Hiermee haalt u het maximale rendement uit uw transplantatie!

FUT
Play Video
Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Contact

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.