Meer dan 5000 behandelingen...

V6 Hairboost informatie

V6 HAIRBOOST HAARUITVAL BEHANDELING

De strijd tegen haaruitval is van alledag. Dagelijks zijn mannen en vrouwen op zoek naar een geschikte haaruitval behandeling. Een gevarieerd productassortiment van zogenaamde anti-haaruitval producten is verkrijgbaar. Maar wat werkt nu echt? De V6 Hairboost haaruitval behandeling is een zeer populaire behandeling tegen haaruitval, waarbij verschillende stoffen die werken tegen de haaruitval in de hoofdhuid worden ingespoten. Door deze direct te injecteren in de hoofdhuid, wordt haaruitval vaak gestabiliseerd en kan het haar zelfs gezonder en voller worden. Diverse BN’ers gingen u al voor. Denk aan Sunnery James, Jaimie Vaes, rapper JeBroer, Erick de Munck, Koen Kardashian en nog veel meer.

Informatie haaruitval behandeling

Bent u benieuwd naar ervaringen met de V6 Hairboost behandeling? Of wilt u weten hoe de resultaten zijn in combinatie met een haartransplantatie? Zeker bij beginnend haarverlies heeft u te maken met onzekerheden en vragen die betrekking hebben op een eventuele behandeling. De consulenten van GlobalHair in Leiden informeren u vrijblijvend over een FUE haartransplantatie en combinatie mogelijkheden. Het eerste consult stelt u in de gelegenheid om meer te weten te komen over de beschikbare, blijvende oplossingen tegen haaruitval en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@globalhair.nl, of door te bellen of WhatsAppen met +316 333 88 757 .

V6 Hairboost speciale haarverzorging

De V6 Hairboost is een innovatieve behandeltechniek, waarbij gewerkt wordt met moderne, verfijnde apparatuur in de vorm van een mesogun. De behandeling is erop gericht om het haarverlies te verminderen en de haargroei optimaal te stimuleren. De unieke samenstelling maakt een V6 Hairboost behandeling een geweldige oppepper voor uw haar. Haarverlies wordt verminderd en uw haardos ziet er gezonder en voller uit. De mesogun ‘schiet’ als het ware een serie van injecties in de hoofdhuid. De stoffen die geïnjecteerd worden stimuleren de haarzakjes, waarbij zelfs nieuwe haargroei wordt gezien. Het laten toepassen van deze behandeling zorgt ervoor dat uw haar en hoofdhuid op intense wijze worden gevoed. Wat is het geheim van deze V6 Hairboost?

 • Het V6 Hairboost complex bestaat uit speciaal geselecteerde vitamines, mineralen, antioxidanten, vetten, suikers en proteïnen die uw haar herstellen, voeden en versterken van binnenuit.
 • Uw haar wordt beschermd tegen eventueel verdere schade.
 • Uw haarzakjes worden optimaal gevoed en de haargroei gestimuleerd. De behandeling is met name effectief bij Alopecia androgenetica.

Indien u te maken heeft met een huid- of haarziekte of als de oorzaak van het haarverlies anders is, dan wordt de V6 Hairboost niet altijd geadviseerd. Het is de V6 Hairboost die uw haarzakjes stimuleert en die bijdraagt aan de vermindering van het haarverlies.

V6 Hairboost behandeling

Met de V6 Hairboost is een product beschikbaar dat uitermate geschikt is als mesotherapie behandeling. De techniek maakt gebruik van zeer fijne, korte naalden om een snelle reeks injecties in de middelste laag, mesoderm, van uw huid af te geven. Het idee hierachter is dat het onderliggende problemen behandelt. Deze behandeling is niet op een standaardformule gebaseerd. Artsen en huidtherapeuten maken gebruik van uiteenlopende oplossingen en samenstellingen, waaronder:

 • Kruidenextracten.
 • Vitamines en mineralen.
 • Antioxidanten.
 • Hormonen waaronder thyroxine en calcitonine.
 • Collageen en hyaluronidase.

De V6 Hairboost is gebaseerd op onder andere vitamines en mineralen die een stimulerend effect hebben op de haarzakjes en de haargroei in het algemeen.

Intensieve V6 Hairboost behandeling

Haaruitval verminderen door middel van mesotherapie. De behandeling wordt bij mannen en vrouwen toegepast. Ondanks de positieve resultaten is het een oplossing die niet door iedereen met haaruitval wordt overwogen. Dit product is ontwikkeld om uw haargroei te verbeteren, haaruitval te verminderen en het haar sterker te maken. De V6 Hairboost haaruitval behandeling wordt met injecties toegepast en daar wordt nogal eens met een zwaar gevoel tegenaan ‘gehikt’. Toch hoeft een mesotherapie behandeling niet als pijnlijk ervaren te worden. U kunt voor de behandeling de huid die behandeld wordt met een verdovende crème insmeren, zodat er geen pijn ervaren wordt als de injecties worden gegeven. Mesotherapie bestaat uit meerdere behandelsessies. Verwacht daarom niet direct na de eerste behandeling een geweldig resultaat. De behandeling wordt op uw situatie afgestemd, waarbij er vaak gekozen wordt voor een zogenaamd opbouwende fase. Gedurende deze periode worden gemiddeld 5 tot 10 behandelingen toegepast. De opbouwende fase wordt opgevolgd door de onderhoudsfase. Hierbij moet u rekening houden met om de 3 tot 6 maanden een nieuwe behandeling. De V6 Hairboost haaruitval behandeling stimuleert uw bloedcirculatie, door de juiste vitamines en mineralen te injecteren. Bij veel mensen leidt de behandeling tot positieve resultaten, al kan dit per persoon sterk verschillen. Wist u trouwens dat mesotherapie een aantal interessante voordelen heeft?

 • Uw haargroei wordt verbeterd, terwijl haaruitval verminderd kan worden.
 • De V6 Hairboost vitamines en mineralen stimuleren de haargroei, waardoor uw haardos er gezonder uit ziet.

Resultaat V6 Hairboost haaruitval behandeling

Mesotherapie blijkt voor veel mensen een bijzonder doeltreffende behandeling bij haaruitval. Optimale stimulatie van de haargroei maakt de kans op een succesvol resultaat groot. Als u zich daarbij houdt aan de adviezen die gegeven worden, kunt u de behandeling positief beïnvloeden. Bescherm de behandelde hoofdhuid een aantal dagen door niet onder de zonnebank te gaan, maar ook de sauna en intensief sporten stelt u bij voorkeur een paar dagen uit. Het drinken van veel water gedurende de mesotherapie behandelsessies wordt geadviseerd. Probeer minimaal 2 liter water per dag te drinken. Het effect van mesotherapie bij haaruitval behandeling is door meerdere studies en onderzoeken aangetoond en bewezen. De V6 Hairboost behandeling zorgt voor stabilisatie van de haaruitval en een verbetering van de haarsituatie.

Haartransplantatie en V6 Hairboost haaruitval behandeling

Regelmatig wordt een haartransplantatie gecombineerd met het gebruik van een haargroeimiddel of een behandeling tegen haaruitval. Doorgaans zijn er geen bezwaren om voor een combinatie van behandelingen te kiezen. Volg in geval van een haartransplantatie wel gewoon de adviezen en instructies van een haarchirurg op. Krijgt u advies om na de ingreep eerst een bepaald verzorgingsproduct te gebruiken? Doe dat dan gedurende de tijd dat het advies luidt. Daarna kunt u in overleg met de haartransplantatie specialist V6 mesotherapie overwegen. Gebruik de producten altijd strikt volgens de gebruiksaanwijzing en gebruik nooit meer dan wordt aangegeven.

Informatie haaruitval behandeling

Bent u benieuwd naar ervaringen met de V6 Hairboost behandeling? Of wilt u weten hoe de resultaten zijn in combinatie met een haartransplantatie? Zeker bij beginnend haarverlies heeft u te maken met onzekerheden en vragen die betrekking hebben op een eventuele behandeling. De consulenten van GlobalHair in Leiden informeren u vrijblijvend over de haartransplantatie behandeling en combinatie mogelijkheden. Het eerste consult stelt u in de gelegenheid om meer te weten te komen over de beschikbare en blijvende oplossingen tegen haaruitval en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@globalhair.nl of door te bellen of WhatsAppen met +316 333 88 757 .

V6 Hairboost haaruitval behandeling FAQ – Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een V6 Hairboost haaruitval behandeling. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 1. Waarin verschillen de V6 Hairboost haaruitval behandeling van andere vormen van mesotherapie?

V6 Hairboost is speciaal samengesteld om haaruitval optimaal te kunnen behandelen. Het doel is haaruitval te verminderen, haargroei te bevorderen en het haar sterker te maken.

 1. Kan V6 gebruikt worden bij ieder haartype?

Ja, de haarkleur en/of de structuur van het haar speelt geen rol bij de mesotherapie behandeling. Zowel natuurlijke haarkleuren als gekleurd haar kunnen behandeld worden. De samenstelling van de ingrediënten heeft geen nadelig effect op de aangebrachte kleuren. Na de behandelsessie houdt u de adviezen van de arts of huidtherapeut in acht en vermijd u de eerste dagen mogelijk haar beschadigende behandelingen zoals permanenten, kleuren en/of verven.

 1. Wordt de V6 Hairboost op dieren getest?

Nee, de V6 Hairboost wordt niet op dieren getest.

 1. Wie komt er in aanmerking voor een mesotherapie behandeling?

Helaas komt niet iedereen voor de behandeling in aanmerking. Uw geschiktheid wordt beoordeeld door een behandelend specialist of huidtherapeut.

 1. Hoe ziet een mesotherapie behandeling eruit?

Tijdens elke sessie kunt u al dan niet verdovende middelen op uw huid aanbrengen. U krijgt een reeks injecties met speciale korte naaldjes die aan een mesogun bevestigd zijn. De injecties kunnen op verschillende diepten worden gegeven – van 1 tot 4 millimeter in uw huid – afhankelijk van de doelstelling van de behandeling.

 1. Hoe effectief is de behandelprocedure?

Diverse studies hebben de effecten van mesotherapie aangetoond. Resultaten lopen uiteen door het gebruik van diverse samenstellingen en uiteenlopende ingrediënten die gebruikt worden. V6 vitamines en mineralen zijn zo samengesteld dat ze een positieve invloed hebben op het haarverlies en de haargroei.

 1. Hoeveel kost een V6 Hairboost haaruitval behandeling?

Mesotherapie kan op uiteenlopende manieren worden toegepast. De kosten voor een behandelsessie lopen uiteen. U moet rekenen op bedragen die liggen tussen € 125 en € 175. Het is doorgaans wel mogelijk om bij afname van een behandelpakket korting te krijgen op de losse behandelprijs. Afspraken hierover kunt u maken tijdens een intakegesprek.

 1. Hoeveel behandelsessies heb ik nodig voor een optimaal resultaat?

Mesotherapie verloopt volgens een persoonlijk behandelplan. Complete behandelingen bestaan uit 5 tot 10 behandelingen. Daarna kunt u kiezen voor jaarlijkse onderhoudsbehandelingen. Afhankelijk van uw situatie kan dan worden volstaan met iedere 3 tot 6 maanden een behandeling.

 1. Hoe lang duurt een behandeling?

Een behandelsessie duurt zo’n 20 minuten. Achteraf kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Geadviseerd wordt om de behandelde huid niet bloot te stellen aan het zonlicht of de zonnebank en ook niet naar de sauna te gaan.

 1. Welk effect heeft V6 Hairboost op mijn haar?

De ingrediënten van de V6 Hairboost zijn erop gericht om haaruitval te verminderen en de structuur van uw haar te verbeteren. Uw haar wordt sterker en ziet er gezonder uit.

 1. Is het resultaat direct zichtbaar?

Nee, het duurt even voordat het resultaat zichtbaar wordt. Dit verschilt per persoon. Gemiddeld genomen zien de meeste mensen na 2 tot 3 behandelsessie resultaat. De haaruitval vermindert, de haardichtheid verbetert en uw haardos ziet er gezonder uit.

 1. Stopt V6 Hairboost de haaruitval permanent?

Nee, het is niet wetenschappelijk bewezen dat de samenstelling van het product ervoor zorgt dat de haaruitval permanent stopt. Het is een product dat uw haaruitval vermindert en het haar sterker maakt. In combinatie met bijvoorbeeld een haartransplantatie worden mooie resultaten bereikt. Er is sprake van langdurig resultaat. Om dit te behouden zijn nabehandelingen nodig. De frequentie hiervan bespreekt u met de huidtherapeut en/of behandelend arts.

 1. Kan ik de V6 Hairboost veilig met een haartransplantatie combineren?

Ja, al zal een haarchirurg u haarverzorgingsadviezen geven voor de periode na de ingreep. Om het herstel niet te hinderen is het van belang om deze tips op te volgen. Nadat uw hoofdhuid is hersteld, is het doorgaans niet bezwaarlijk om de V6 Hairboost te gebruiken voor de verzorging van uw hoofdhuid en haar.

 1. Kan de V6 Hairboost gebruikt worden bij Alopecia areata?

Zeker als de Alopecia niet onder controle is, dan wordt geadviseerd om altijd informatie te vragen aan een behandelend dermatoloog over het soort verzorgingsproducten dat gebruikt worden. V6 Hairboost versterkt uw haar, maar is doorgaans geen oplossing om kale plekken te behandelen.

 1. Kan de V6 Hairboost regelmatig toegepast worden?

Om de bereikte resultaten te behouden, wordt geadviseerd om regelmatig nabehandelingen toe te laten passen. De ingrediënten hebben geen nadelige effecten op de huid en/of het haar.

 1. Worden de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Nee, zorgverzekeraars vergoeden mesotherapie bij haaruitval vrijwel nooit.

 1. Zijn er alternatieve behandelingen beschikbaar?

Zeker als uw haaruitval veroorzaakt wordt door Alopecia androgenetica zijn meerdere behandelingen beschikbaar. De enige ingreep die blijvende resultaten biedt is een haartransplantatie. Daarnaast kunt u echter ook overwegen om bijvoorbeeld een micro haar pigmentatie behandeling te ondergaan. Ook bepaalde haargroeimidelen kunnen mogelijk een oplossing bieden.

 1. Hoe weet ik welke alternatieve behandeling bij mij past?

Veel informatie over haaruitval behandelingen zijn op internet te lezen. U kunt dit gebruiken als uitgangspunt. Ook kunt u bij diverse behandelaars een vrijblijvende afspraak maken voor een informatief gesprek. Samen met ervaren specialisten wordt de oorzaak van uw haaruitval besproken en wordt gekeken hoe ver het haarverlies is gevorderd. Aan de hand hiervan kan een specialist u een behandeling adviseren.

 1. Is een alternatieve behandeling duur?

De kosten voor behandelingen als oplossing bij haaruitval lopen uiteen en verschillen sterk per ingreep. Als uw voorkeur uitgaat naar een ingreep met een blijvend resultaat dan zal een haartransplantatie aanbevolen worden. De kosten bij GlobalHair bedragen € 2.949, dit is een relatief betaalbare prijs. Zeker als u kijkt naar haarklinieken waar de tarieven voor een gelijkwaardige behandeling oplopen tot ver boven € 5.000. Overigens kan een haartransplantatie, mits uw financiële situatie dat toelaat, in termijnen betaald worden. Diverse kredietmaatschappijen bieden financieringsmogelijkheden aan. Laat u adviseren door ervaren professionals, voordat u een beslissing neemt.

 1. Hoelang duurt een mesotherapie behandeling?

U heeft waarschijnlijk meerdere mesotherapie-sessies nodig om het gewenste effect te bereiken. Houd er daarom rekening mee dat u zo’n 3 tot 15 keer naar de kliniek moet. Bij aanvang van de behandeling worden de injecties iedere 7 tot 10 dagen gegeven. Wanneer het haarverlies afneemt, kan deze termijn worden aangepast naar iedere twee weken of eenmaal per maand.

 1. Waar let ik op na een mesotherapie behandeling?

Na een mesotherapie behandelsessie is het belangrijk om zware inspanningen gedurende 24 uur te vermijden. Laat het behandelde gebied met rust en voer geen druk of massage uit op de hoofdhuid. Geadviseerd wordt bovendien om gedurende 72 uur na de sessie niet uitgebreid met uw hoofd in de zon te zitten. Als er sprake is van lichte zwellingen, kan de specialist u een koeladvies geven.

 1. Doet mesotherapie pijn?

Mesotherapie is een niet-invasieve behandelmethode. Van downtime is geen sprake. U kunt de volgende dag weer aan het werk. Slechts in enkele gevallen ontstaan er zwellingen en is er sprake van (na)pijn.

 1. Waarom is V6 Hairboost goed voor mijn haar?

V6 Hairboost bestaat uit samengestelde ingrediënten die de haarwortels een boost geven. De injecties worden oppervlakkig in de huid gegeven en voorzien de haarzakjes van belangrijke voedingsstoffen. Het haargroeiproces wordt op unieke manier gestimuleerd.

 1. Wat is beter een PRP behandeling of de V6 boost?

De resultaten van de V6 Hairboost zijn op basis van de resultaten en de voor en na foto’s doorgaans beter dan van de PRP behandeling.

 1. Wordt mijn haardos dikker door een PRP behandeling?

PRP is een niet-chirurgische behandeling bij haaruitval. De hoog geconcentreerde groeifactoren die in de bloedplaatjes aanwezig zijn, hebben een stimulerend effect op de haargroei. De behandeling wordt vaak direct na een haartransplantatie toegepast, maar kan ook als los staande behandeling worden ondergaan.

 1. Stopt PRP het haarverlies?

Vaak is het de combinatie van behandelingen die het beste resultaat bieden. Zo wordt een haartransplantatie regelmatig in combinatie met een PRP behandeling toegepast. Een specialist kan de bereikte resultaten laten zien en de behandeling nader toelichten.

 1. Hoe vaak kan ik een V6 Hairboost behandeling laten toepassen?

Het is mogelijk om de behandeling op geregelde momenten te ondergaan. Na de eerste behandelsessie bespreekt de specialist het verdere verloop van het traject met u. V6 Hairboost bevat alleen ingrediënten die niet schadelijk zijn voor de haargroei.

 1. Kan V6 Hairboost bij alle oorzaken van haarverlies een oplossing bieden?

Nee, net zoals bij andere behandelmethodes wordt uw geschiktheid bekeken door een ervaren specialist. De oorzaak van het haarverlies kan van invloed zijn op de toepassingsmogelijkheden.

 1. Zijn er leeftijdsbeperkingen?

Mesotherapie als de V6 Hairboost behandeling worden niet bij minderjarigen toegepast. U kunt als volwassene de ingreep ondergaan, zonder dat er sprake is van een leeftijdsgrens. Zolang uw gezondheid dat toelaat kunnen mesotherapie en V6 Hairboost op positieve wijze bijdragen aan de haargroei.

Client 1
Client 2
Client 3

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Contact

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.