facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Wat kost een haartransplantatie?

Wat kost een haartransplantatie? Een hele hoop, denkt u waarschijnlijk. Wij kunnen u geruststellen. Zowel in Nederland als Turkije zijn de prijzen van een haarimplantatie relatief laag. Natuurlijk is het een fors bedrag maar wel degelijk betaalbaar. Wij hebben verschillende technieken die voor u een hoop kunnen betekenen. Wat een haartransplantatie kost is natuurlijk afhankelijk van uw situatie, echter zijn de kosten veelal niet meer dan ,-2000. Voor wat u krijgt is het met deze prijs elke cent waard! Los van de gekozen techniek komt na drie tot vier maanden de haarproductie weer op gang, na twaalf maanden is het definitieve resultaat bereikt. Natuurlijk kunnen wij ook bij u resultaat boeken, maar ieder persoon is anders met verschillende haarlijnen en aantal verloren haarzakjes. De resultaten kunnen per persoon verschillen. Elke man en vrouw heeft immers een unieke haarsituatie en vraagt om een persoonlijke behandeling in de kliniek. Een consult met de behandelend arts is dus altijd noodzakelijk. Een haartransplantatie is simpelweg het verplaatsen van haarzakjes uit de haarkrans naar het gewenste ontvangstgebied. Deze haarzakjes worden uit dit gebied gehaald omdat de haren die hier groeien immuun zijn tegen haaruitval. Zelfs als iemand helemaal kaal wordt, zal hij een haarkrans behouden. Maar hoeveel kost een haartransplantatie? Wat dit precies kost is op voorhand lastig te zeggen. Elk situatie is namelijk anders, u moet denken aan een bedrag rond de ,-2000.

Wat zijn de kosten voor een haartransplantatie in de kliniek?

Wat een haartransplantatie kost is hierboven al verteld. Natuurlijk zal u vragen hebben en bestaat er nog de nodige onduidelijkheid. Haar inplanten, loop ik dan een risico? Het valt echter mee. Bij mannen als vrouwen is een goed resultaat bijna te garanderen. Zowel in Nederland als Turkije (Istanbul) kunt u zich voor een relatief lage prijzen laten behandelen. Haarimplantatie is als oplossing tegen kaalheid vanaf de jaren zestig ontwikkeld en pas de laatste 20 jaar echt populair geworden. De technieken die er zijn om het haar te transplanteren zijn in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wat zijn de kosten van een haartransplantatie? Zoals gezegd is de prijs in de kliniek rond de ,-2000. Hoeveel pijn doet een behandeling? Geen, amper. Als alle haarwortels stuk voor stuk uit de haarkrans zijn gehaald, wordt het ontvangstgebied klaargemaakt voor het implanteren. Bij het implanteren wordt geen vloeistof onder de hoofdhuid aangebracht zoals dit vroeger wel vaak gebeurde. Hierdoor heb je anders dan vroeger vrijwel geen last van zwelling na de behandeling. Wat een haartransplantatie precies kost is afhankelijk van het aantal afgebroken haarzakjes en de verdere situatie.

Bitmap

Wat kost een blijvende haartransplantatie in Nederland en Turkije?

Een haartransplantatie, wat dit kost heeft u gelezen in de bovenstaande alinea. Zowel in Nederland als Turkije (Istanbul) bieden wij voor betaalbare prijzen betrouwbare haarimplantaten aan die volgens een hoogstaande en pijnloze operatie zal worden uitgevoerd. Is een implantatie van haar veilig? Ja. Alle haren die we implanteren blijven gegarandeerd uw hele leven lang groeien, bij zowel mannen als vrouwen. Dit komt omdat ze uit de haarkrans komen. De haren die geïmplanteerd zijn, zullen na maximaal 5 maanden goed gaan groeien. Door het gebruik van onze moderne technologie en werkwijze gaat het haar vaak direct groeien. Je haar groeit daarna gemiddeld één cm per maand. Het duurt twaalf maanden voordat het uiteindelijke eindresultaat te zien is. Wat zijn de kosten van een haartransplantatie in Turkije? Hoeveel kost dit mij precies in een professionele kliniek? Voor rond de ,-2000 bent u al klaar. Goedkoop toch? Gekeken naar de baten en een leven lang haar. We maken hierbij gebruik van de beste methode die er is, de FEU methode. De FEU behandeling is momenteel de populairste en beste methode die er is. De vraag ‘wat kost een haartransplantatie’ krijgen wij dagelijks. Wilt u ook exact weten welk bedrag u kwijt bent? Bel ons dan op.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.