Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  <strong>Tarieven FUE haartransplantatie in Turkije (Nederland meerprijs €1.050,-)<br /> </strong>

  (incl. hotel, VIP-transfers en nazorg in Nederland)

  Haartransplantatie Turkije Tarieven
  0 – 1.500 grafts € 2.249
  1.500 – 4.500 grafts € 2.949

  * Meerprijs haartransplantatie onder narcose € 450
  * Meerprijs comfort verdoving € 250

  <strong>Tarieven saffier haartransplantatie in Turkije </strong><strong>(Nederland meerprijs €1.050,-)</strong>

  (incl. hotel, VIP-transfers en nazorg in Nederland)

  Haartransplantatie Turkije Tarieven
  0 – 1.500 grafts € 2.549
  1.500 – 4.500 grafts € 3.249

  <strong>Tarieven DHI haartransplantatie in Turkije </strong><strong>(Nederland meerprijs €1.050,-)</strong>

  (incl. hotel, VIP-transfers en nazorg in Nederland)

  DHI haartransplantatie Turkije Tarieven
  0 – 4.500 grafts € 3.749

  <strong>Tarieven wenkbrauwtransplantatie en baardtransplantatie in Turkije </strong><strong>(Nederland meerprijs €1.050,-)</strong><strong> </strong>

  (incl. hotel, VIP-transfers en nazorg in Nederland)

  Haartransplantatie Turkije Tarieven
  Baardtransplantatie € 4.950
  Wenkbrauwtransplantatie € 1.500

  <strong>Tarieven V6 Hairboost Nederland<br /> </strong>

  V6 Hairboost Tarieven
  1 behandeling € 185
  8 behandelingen € 1.200

  <strong>Tarieven Micro Haar Pigmentatie<br /> </strong>

  De micro haar pigmentatie tarieven bij GlobalHair variëren van € 690,- voor 1 zone tot € 2.395,- voor 5 zones.

  Zones Prijs Behandelingen
  1 Zone € 690,- 3 Behandelingen
  2 Zones € 1.195,- 3 Behandelingen
  3 Zones € 1.695,- 3 Behandelingen
  4 Zones € 2.095,- 3 Behandelingen
  5 Zones € 2.395,- 3 Behandelingen

  <strong>Tarieven Tattoo verwijderen / Tattoo laseren<br /> </strong>

  <5 cm2 € 50
  5 – 10 cm2 € 75
  10 – 20 cm2 € 100
  20 – 30 cm2 € 125
  30 – 40 cm2 € 150
  40 – 50 cm2 € 175
  50 – 100 cm2 € 200
  Wenkbrauwen € 100

  Op welke haartransplantatie prijzen kunt u in Turkije rekenen?

  Voordat de vraag kan worden beantwoord over de haartransplantatie Turkije prijzen, is het belangrijk dat u weet hoe een haartransplantatie werkt. Daarnaast is het belangrijk dat u eerst vast stelt of u voor deze behandeling in aanmerking komt.

  Hoe ontstaat haaruitval of kaalheid?

  Er zijn verschillende redenen waarom mensen kaal worden. In ongeveer 95 procent van de gevallen gaat het bij zowel mannen als vrouwen echter om erfelijke haaruitval. Deze haaruitval is vastgelegd in de genen. Erfelijke haaruitval wordt ook wel alopecia androgenetica genoemd.

  In het lichaam wordt het hormoon testosteron omgezet in dihydrotestosteron. Dit hormoon wordt vaak afgekort met de term DHT. Sommige mensen zijn gevoelig voor dit hormoon. Wanneer u hier gevoelig voor bent, heeft dit tot gevolg dat de haargroeicyclus wordt verkort. DHT zorgt er voor dat de haren steeds minder sterk terug groeien. als u het proces bekijkt, worden de haren eerst zwakker. Na verloop van tijd wordt het haar zo zwak, dat het haar niet meer zichtbaar is. Er is dan kaalheid ontstaan. Een gezonde haar, niet beïnvloed door DHT, heeft een haargroeicyclus van ongeveer 3 jaar. Haren kunnen tientallen keer in hun leven groeien en weer uitvallen. Door DHT wordt de haargroeicyclus verkort naar soms zelfs enkele maanden. In enkele maanden kan de haar niet lang meer worden en zich niet meer goed ontwikkelen. Hierdoor kunt u dus last krijgen van kaalheid. Behalve de prijzen voor een haartransplantatie in Turkije bent u waarschijnlijk benieuwd hoe een transplantatie werkt.

  Hoe werkt een haartransplantatie in Turkije?

  Bij een haartransplantatie worden haren getransplanteerd in Turkije voor lage prijzen. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar veel mensen houden er geen rekening mee dat dit niet onbeperkt gedaan kan worden. Haar wordt getransplanteerd vanaf de haarkrans. Dit is het gebied aan de achterkant van uw hoofd. Het haar dat hier groeit heeft de zelfde eigenschappen als lichaamshaar. Omdat het de zelfde eigenschappen heeft als lichaamshaar, zal het niet uitvallen, wanneer u ouder wordt. Bij het transplanteren van haar vanaf dit gebied, behoudt het getransplanteerde haar de oude eigenschappen. Hierdoor is het niet gevoelig voor haaruitval, omdat deze haarzakjes niet gevoelig zijn voor het hormoon DHT.

  In Turkije wordt tegenwoordig meestal de FUE haartransplantatie uitgevoerd. Hierbij worden vanuit het donorgebied één voor één grafts getransplanteerd naar kalende gebieden. De grafts worden uitgenomen met een klein, hol boortje. De grafts worden vervolgens met een pincet uitgenomen. Bent u kalend op de kruin en wilt u hier iets aan laten doen? Dan zullen er op de kruin incisies worden gemaakt op de plekken waar u nieuwe haren wilt krijgen. Vervolgens worden de haren getransplanteerd naar dit gebied. In de volgende paragraaf leest u waar de haartransplantatie prijzen in Turkije van afhankelijk zijn.

  Haartransplantatie Turkije prijzen – waar zijn ze van afhankelijk?

  Waar zijn de haartransplantatie prijzen in Turkije van afhankelijk. Bij de meeste haarklinieken in Nederland wordt eerst gekeken hoeveel grafts er nodig zijn, om een bepaald resultaat te bereiken. Afhankelijk van het aantal grafts wordt een staffel gebruikt. Hoe meer grafts of haren er getransplanteerd worden, hoe hoger de kosten zullen zijn. De kosten kunnen sterk oplopen bij een hoog aantal grafts. Voor bijvoorbeeld 2.000 grafts betaalt u bij Nederlandse klinieken meestal tussen de €5.500 en €10.000. Dit is niet het geval bij GlobalHair. Wij hebben ervoor gekozen om een vast all-in tarief te rekenen voor een dagbehandeling. Het maakt hierbij niet uit of er 1.500, 2.000, 3.000 of zelfs meer grafts nodig zijn. Wij rekenen hier slechts €2.949 voor.

  De haartransplantatie Turkije prijzen bij GlobalHair zijn dus erg scherp. Sterker nog, wij kunnen u garanderen dat we de goedkoopste zijn van alle Nederlandse organisaties.

  Waarom kiezen veel mensen voor een haartransplantatie in het buitenland voor scherpe prijzen in Turkije?

  Waarom kiezen veel mensen voor een haartransplantatie in het buitenland voor scherpe prijzen in Turkije? Ongeveer 10 jaar geleden waren er nog vrijwel geen mensen die voor een cosmetische ingreep naar het buitenland gingen. Tegenwoordig is het echter heel normaal. We zien hierin de afgelopen 10 jaar dus een enorme verschuiving. Dit heeft verschillende redenen.

  Om te beginnen liggen de kosten van een haartransplantatie in Turkije natuurlijk veel lager dan in Nederland. In Nederland verdienen artsen en een medisch team veel meer dan in landen als Turkije. Daarnaast is ook de kliniek vaak duurder in Nederland. Al deze kosten worden doorberekend in uw behandeling. Veel mensen nemen daarom de kosten van de behandeling in het buitenland in hun overweging mee. Kosten zijn uiteraard belangrijk, maar kwaliteit is voor veel mensen doorslaggevend. Wij vinden het als Turkse haarkliniek ook zeer belangrijk dat goede kwaliteit wordt geboden. Kwaliteit is namelijk van doorslaggevend belang voor een optimaal eindresultaat. Bijna iedereen kent tegenwoordig wel iemand die voor een haartransplantatie naar Turkije is geweest. De desbetreffende persoon ging met zichtbare haaruitval naar Turkije, kwam terug met een kortschoren hoofd en heeft ongeveer een jaar later weer een prachtige bos met haar. We zien bovendien dat mensen die een haartransplantatie in Turkije hebben ondergaan, hier tegenwoordig open over praten. Door hier open en eerlijk over te praten, kunt u goed bepalen welke haarklinieken in Turkije goed zijn. Het resultaat spreekt namelijk voor zich. Het grootste gedeelte van onze klanten vindt hun weg naar onze kliniek door mond tot mond reclame. Interesse in een consult voor haartransplantatie voor lage prijzen in Turkije?

  Een consult inplannen voor haartransplantatie voor lage prijzen in Turkije?

  Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie Turkije prijzen’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u. Laat u vandaag nog verassen door de lage haartransplantatie prijzen in Turkije. Ook de Haarstichting geeft veel interessante informatie over kosten van haartransplantaties.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp