Wat kost haarimplantatie?

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Wat kost haarimplantatie?

Wat kost haarimplantatie? Een vraag die vele mannen en vrouwen van middelbare leeftijd zich weleens stellen. Bijna de helft van de mannelijke inwoners overwegen haarimplantaten bij een steeds bescheiden wordende haarbos. Voordelen van een haartransplantatie zijn dat de getransplanteerde haren uw hele leven zullen blijven groeien, daarnaast kunt u het behandelen zoals uw eigen haar. Het kan worden gewassen, gekamd, etc. Maar wat kost een haarimplantatie nou eigenlijk? Hoeveel ben ik hiervoor kwijt? De kosten zullen naar alle waarschijnlijk niet hoger uitvallen dan ,-2000 euro voor man of vrouw. Een reële prijs voor iemand die snakt naar een volle bos haren, de wens voor veel van onze mannen rond de 25-45 jaren jong, waar ook vrouwen niet uitgesloten mogen worden. Ook ik heb persoonlijk voor haarimplantaten gekozen en kan het iedereen van harte aanbevelen. Wat kost een haarimplantatie? De prijzen van een implantatie liggen meestal rond de ,-2000.

Hoeveel kost haarimplantatie in Nederland en Turkije?

Wat kost een haarimplantatie in Nederland, of in Turkije (Istanbul)? De één stoort zich minder aan kaal worden dan de ander. Het laat echter geen enkele man of vrouw volledig koud. Veel mensen associëren haarverlies namelijk met een zorgelijk of ongezond leven. Dat is alleen in uitzonderlijke gevallen ook echt de oorzaak. Hoe dan ook is het niet de indruk die u wilt achterlaten. Met een haarimplantatie verhelpt u blijvend kale plekken. Haarimplantaten worden door vele mannen en vrouwen overwogen die niet meer over hun volledig dikke haardos beschikken. De prijzen van een haartransplantatie kunnen per behandeling sterk uiteenlopen. Deze kosten verschillen per persoon. Bent u al behoorlijk kalend en wilt u het hele gebied in 1 keer laten behandelen? Dan zijn er veel haren of grafts nodig om dit gebied op te vullen. Door de methode die wij gebruiken, de FUE methode, bent u gegarandeerd van het beste resultaat. Wat een haarimplantatie in Nederland of Turkije kost is afhankelijk van uw situatie. Hoeveel dit precies is is op voorhand lastig te zeggen.

Wat kost een haarimplantatie voor u?

Wat een haarimplantatie voor u kost is natuurlijk de vraag. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij zullen naar uw situatie kijken en bepalen hoeveel de kosten zijn, ook wij begrijpen dat de prijs belangrijk is. Aarzel niet en realiseer voor uzelf haarimplantaten om een jonger en zorgeloze uitstraling te krijgen. Wat kost een haarimplantatie in Nederland of Turkije (Istanbul)? Bel ons op om deze vraag beantwoord te krijgen. Bij ons bent u gegarandeerd van het beste resultaat door de FUE methode. Wij vertellen u graag wat dit u kost!

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling