Wenkbrauwtransplantatie

Een gebied waar de haartransplantatie behandeling ook geschikt voor is, zijn de wenkbrauwen. Dit wordt ook wel een wenkbrauwtransplantatie genoemd. Er kunnen verschillende redenen zijn, waarom u een dergelijke haartransplantatie behandeling overweegt. Bent u ontevreden over de vorm van de wenkbrauwen? Of heeft u jarenlang uw wenkbrauwen geëpileerd, waardoor ze erg dun zijn geworden? Sommige mensen hebben vanaf hun geboorte al weinig wenkbrauw haargroei en willen hier door middel van een haartransplantatie iets aan laten doen.

Wat verwacht u van de wenkbrauwtransplantatie?

Net als bij alle andere soorten haartransplantaties is het belangrijk dat u van tevoren een beeld krijgt dat reëel is. Met de haartransplantatie specialist waarmee u het consult heeft, kunt u uw wensen bespreken. In de inleiding van dit artikel hebben we verschillende problemen opgesomd die mensen kunnen hebben met hun wenkbrauwen. In veel gevallen kan een haartransplantatie voor de wenkbrauwen een goede oplossing zijn.

Moet het getransplanteerde haar naar de wenkbrauwen anders worden verzorgd?

Een belangrijk voordeel van een haartransplantatie is dat uw eigen haar wordt getransplanteerd. Wij krijgen wel eens de vraag of het haar van de ene persoon naar de andere persoon kan worden getransplanteerd. Dit is helaas niet mogelijk, omdat het haar door het lichaam dan als lichaamsvreemd wordt gezien. Het getransplanteerde haar zal dan na verloop van tijd door het lichaam worden uitgestoten. Wanneer u ervoor kiest om uw hoofdhaar te transplanteren naar het wenkbrauw gebied, zal dit getransplanteerde haar in eerste instantie de eigenschappen van het hoofdhaar overnemen. Hierdoor kan dit haar langer worden dan de normale wenkbrauwen. In het begin moet u uw wenkbrauwen daarom regelmatig bij knippen. Na verloop van tijd gaat het getransplanteerde haar zicht echter gedragen als wenkbrauwhaar.

Wenkbrauw haartransplantatie ervaringen

Er ondergaan natuurlijk minder mensen een wenkbrauwtransplantatie dan een ‘normale’ haartransplantatie. Toch zijn er online aardig wat wenkbrauwtransplantatie ervaringen gedeeld. Deze kunt u onder andere terug vinden op het forum Haarweb. Op dit forum zijn diverse ervaringen gedeeld over dergelijke haartransplantaties. Bestudeer zowel de positieve als negatieve ervaringen met wenkbrauwtransplantatie. Door deze te bestuderen, kunt u namelijk veel leren over wat er goed kan gaan, maar ook over wat er fout kan gaan. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over wenkbrauwtransplantatie.

Wenkbrauwtransplantatie kosten in Turkije

De kosten van een wenkbrauwtransplantatie zijn in Turkije veel lager dan in Nederland. Voor een offerte op maat kunt u foto’s opsturen van uw huidige situatie of u kunt op consult komen. U kunt dan uw wensen voorleggen aan de haartransplantatie consulent.

Een consult inplannen voor een haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie Amsterdam’ een consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis