Beste haartransplantatie kliniek

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Beste haartransplantatie kliniek

Aangenaam, Global Hair, de beste haartransplantatie kliniek in heel Nederland. Waarom wij de beste zijn? Lees snel verder!

Een samenwerking met onze kliniek kan getypeerd worden door enkele voordelen. Zo maken wij ten eerste gebruik van de FEU-methode. Deze techniek is de beste in de markt en is gericht op zowel mannen als vrouwen. De methode behoort tot de populairste omdat de resultaten zeer goed zijn. Met Follicle Unit Extraction (FUE) zal u pijnloos worden behandeld en zal u snel genezen. De methode werkt als volgt. Uw haarzakjes worden met behulp van een micro motor verwijderd. De volgende stap in het proces is het terug plaatsen van de ‘goede’ haarzakjes op het transplantatiegebied.

Niet alleen op het gebied van kwaliteit zijn wij de beste haartransplantatie kliniek in Nederland, ook de prijzen zijn zeer laag bij ons. Wat kost dit precies? Momenteel hebben we een speciale actieprijs. Meer hierover kunt u lezen op de pagina ‘prijs’.

Beste Haartransplantatie kliniek in Turkije en Nederland

Zo zijn er nog meer voordelen waarmee een samenwerking met de beste haartransplantatie kliniek in Nederland en Turkije kan door worden getypeerd. Zo zijn onze artsen bijvoorbeeld JCI gecertificeerd. Deze accreditatie is de gouden standaard in de gezondheidszorg. Het waarborgen van kwaliteit is een van onze voornaamste kwaliteiten. Zo worden er bij de behandeling geen zichtbare littekens achter gelaten. Daarnaast is de herstelperiode na de behandeling kort. U heeft een groeigarantie voor uw hele leven. Onze kliniek voldoet aan alle kwaliteitskeurmerken. Zo zijn er nog enkele voordelen. Hier vertellen we u graag meer over. Wij zijn u graag van dienst in de beste haartransplantatie kliniek in Nederland.

Hulp nodig van de beste haartransplantatie kliniek?

Hulp nodig van een van de specialisten van de beste haartransplantatie kliniek ? Vul dan het contactformulier in op de contactpagina. Een consulent zal vervolgens contact met u opnemen. De professionals van de beste haartransplantatie kliniek staan voor u klaar.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling