Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Bewezen haargroeimiddel kopen

  Gezonde haargroei is het resultaat van meerdere factoren, waaronder levensstijl, erfelijkheid, voedingspatroon, verzorging en onderhoud. Een mooie, gezonde haardos is vaak vanzelfsprekend. Dat is ook zo, totdat uw haar meer dan normaal uitvalt. De hoofdhuid is beter zichtbaar, er ontstaan kale plekken, de haarlijn trekt zich terug en de inhammen zien er plotseling dieper uit dan eerder. Er zijn enkele stappen die u kunt nemen om de haargroei te bevorderen. Om hierin succesvol te zijn, is het nodig om de oorzaak van het haarverlies te kennen.

  Haarverlies onderzoeken

  Hulp vragen bij haarverlies. Het is een stap en in zekere mate een uitdaging om naar een huisarts te gaan met haaruitval. Toch is het niet nodig om u ongemakkelijk of gegeneerd te voelen. Huisartsen hebben kennis en ervaring om de oorzaak van haarverlies vast te stellen. Haaruitval is een aandoening die vaak voorkomt. De onderzoeksmethodes zijn niet ingrijpend en pijnloos. Op basis van uw verhaal, familie achtergrond en uiterlijke kenmerken van haarverlies bevestigt een arts erfelijke kaalheid zonder aanvullend onderzoek. Om mogelijke gezondheidsproblemen uit te sluiten is bloedonderzoek soms nodig. Bij gecompliceerde gevallen en/of duidelijke tekenen van hoofdhuidproblemen verwijst een huisarts u naar een dermatoloog voor verder onderzoek. Als de oorzaak duidelijk is, bespreekt u met een arts de beschikbare behandelingen.

  Haargroeimiddelen op voorschrift

  Naast vrij verkrijgbare producten, zijn er haargroeimiddelen die op recept verkrijgbaar zijn. Deze geneesmiddelen zijn bewezen en verminderen de werking van het DHT-hormoon, dat de oorzaak is van erfelijke haaruitval. Een haargroeimiddel heeft het beste resultaat, als u op tijd begint met het gebruik. Dat wil niet zeggen dat u binnen een paar weken weer een gezonde, volle haardos heeft. Pas na een gebruiksperiode van drie tot zes maanden ziet u of het gebruikte middel het gewenste effect heeft. De bekendste haargroeimiddelen zijn dutasteride, finasteride en minoxidil.

  Dutasteride of finasteride kopen

  Beide middelen zijn van oorsprong ontwikkeld voor het behandelen van prostaatproblemen. De gunstige werking op de haargroei heeft ervoor gezorgd dat de geneesmiddelen voorgeschreven worden aan mannen met erfelijke haaruitval. Dutasteride en finasteride zijn verkrijgbaar in tabletvorm. Artsen adviseren om de dagelijkse dosis telkens rond hetzelfde tijdstip in te nemen. Blijf alert op onbekende klachten, die u ervaart bij het gebruik een haargroeimiddel. Ernstige complicaties zijn soms blijvend. Maak daarom melding als u zich niet lekker voelt, als u ejaculatiestoornissen ontwikkeld en/of bij mannelijke borstvorming. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor dutasteride en finasteride voorgeschreven als haargroeimiddel niet. U heeft met maandelijks terugkerende kosten te maken. Realiseer uzelf dat u de medicatie moet blijven gebruiken om de bereikte effecten te houden. Anders keert het haarverlies terug.

  Minoxidil kopen

  Minoxidil is een haargroeimiddel dat ook geschikt is voor vrouwen met erfelijk haarverlies. U brengt de foam dagelijks op de kale plekken aan. Het haarverlies neemt af en nieuwe haargroei krijgt een stimulans. Minoxidil is veilig in gebruik. Bekende bijwerkingen zijn tijdelijke huidirritaties. Let op dat de foam alleen met de huid in contact komt op plaatsen waar u haarverlies heeft. Onvoorzichtigheid leidt tot haargroei op plaatsen waar u dat liever niet heeft. Net zoals de andere haargroeimiddelen die op voorschrift verkrijgbaar zijn, heeft Minoxidil tijdelijke resultaten. U moet het middel blijven gebruiken.

  Jarenlang dagelijks gebruik van haargroeimiddelen

  Ondanks dat een haargroeimiddel de haargroei afremt en haargroei stimuleert, ziet u misschien op tegen jarenlang gebruik van een geneesmiddel dat een risico op bijwerkingen heeft. Telt u bovendien de maandelijkse kosten door de jaren heen bij elkaar op, dan geeft u een behoorlijk bedrag uit aan medicatie. Omdat niet iedereen blij is met de gedachte om jarenlang dagelijks een haargroeimiddel te blijven gebruiken, is het interessant om de alternatieven te onderzoeken. Er zijn meer behandelingen voor erfelijke kaalheid die langdurige en zelfs blijvende resultaten hebben. Lasertherapie, mesotherapie bij haaruitval, PRP-behandeling en/of een haartransplantatie. Sommige mensen geven de voorkeur aan het dragen van een haarwerk op maat.

  U bereikt ons op 06 3338 8757.

  Behandeladvies erfelijke haaruitval

  Als u een haargroeimiddel gebruikt om alopecia androgenetica af te remmen, kijkt u misschien naar een andere oplossing. Erfelijke haaruitval is op verschillende manieren te behandelen en het is niet nodig om af te wachten tot al uw haar is uitgevallen. Zoekt u een eenmalige behandeling met blijvend resultaat? Een FUE-haartransplantatie is een chirurgische ingreep. Op de kale plaatsen ontstaat nieuwe haargroei en u heeft blijvend plezier van de operatie. De ingreep wordt in binnen- en buitenland aangeboden. GlobalHair laat u kennismaken met de behandeling en toont u de voordelen van een haartransplantatie. Omdat we een comfortabel ingerichte kliniek in Istanbul hebben, zijn de tarieven lager dan in Nederland. Het consult en de nazorg gebeuren in Leiden. Nederlandse begeleiding is voorzien. Bel ons voor het maken van een gratis adviesgesprek.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp