Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Fawry bij GlobalHair

Fawry not Sawry is een populaire Youtuber en presentator bij RUMAG. Het geprojecteerde beeld dat het publiek en fans van bekende mensen hebben, gaat hand in hand samen met het uiterlijk. Dit uiterlijk wordt in gevaar gebracht door zaken als haaruitval of haar dat dunner wordt. Net zoals u, worden mensen in de publieke belangstelling met een moeilijke beslissing geconfronteerd: het wel of niet ondergaan van een behandeling om het imago te herstellen en behouden. Fawry heeft daarom kortgeleden een FUE haartransplantatie bij GlobalHair ondergaan.

Zelfvertrouwen vergroot door haartransplantatie Fawry

Voor veel mensen speelt hun haar een grote rol bij het bepalen van wie ze zijn. De kleur, lengte, conditie en stijl worden gecombineerd en geven een gezicht karakter. Of het nu mensen uit de wereld van sport, theater, mode of film zijn. Het kapsel is onlosmakelijk verbonden met hun persoonlijkheid en de indruk die ze achterlaten op degenen met wie ze samenwerken, fans en volgers. Bekende mensen laten om verschillende redenen een haartransplantatie plaatsvinden. Zo kan iemand er jonger uit willen zien, het zelfvertrouwen op het podium vergroten of het behouden van de bekende uitstraling kan helpen fans toegewijde fans te behouden. Fawry, die een groot aantal volgers heeft op sociale media, heeft ervoor gekozen om een FUE haartransplantatie te laten doen. Niet alleen om haarverlies te verbergen, maar ook om zijn bekende uitstraling en haardos te behouden.

Beginnend en gevorderd haarverlies behandelen

Wanneer het haarverlies begint op te vallen en er kale plekken verschijnen, kan dit veel leed en zorgen veroorzaken. Mensen willen niet lijdzaam toezien hoe hun haar uit blijft vallen en hebben de behoefte om al vroegtijdig in te grijpen. Een discrete, maar permanente oplossing bij haaruitval is een haartransplantatie. Erfelijke kaalheid raakt mannen soms al in de puberteit, terwijl vrouwen hier vanaf de menopauze mee te maken krijgen. De ingreep, waarbij haarzakjes vanuit de haarkrans naar transplantatie gebieden worden verplaatst, kan bij gezonde mensen toegepast worden. Een ideale haartransplantatie leeftijd bestaat niet. De mooiste resultaten worden bereikt als de ingreep niet voor het 25e jaar plaatsvindt en als het haarverlies niet te ver is gevorderd.

Fawry haartransplantatie

Youtuber, influencer en RUMAG presentator Fawry not Sawry zoekt de spotlights graag op en heeft een grote groep van fans, bewonderaars en volgers. Om zijn haardos te herstellen het zelfvertrouwen te behouden heeft Fawry een FUE haartransplantatie bij GlobalHair laten toepassen. Of u nu een bekende of minder bekende Nederlander bent, een haartransplantatie vergroot uw zelfrespect en voorkomt dat u in een sociaal isolement terecht komt. De ingreep kan wonderen verrichten en maakt nieuwe haargroei mogelijk. Nazorg is vereist om het haar te beschermen en de haarzakjes alle kansen te geven om nieuwe haargroei te bereiken. Over het algemeen duurt het 9 tot 12 maanden voordat het proces is voltooid en het eindresultaat beoordeeld wordt.

Taboe doorbreken

Naarmate meer bekende mensen openstaan voor een haartransplantatie en daarmee naar buiten treden, vermindert het stigma of taboe rondom haaruitval. Het verbeteren van uw uiterlijk is jaren geleden maatschappelijk aanvaard. Niemand kijkt er nog vreemd van op dat u een cosmetische ingreep laat toepassen. Het is een goede manier om het zelfvertrouwen te herstellen. GlobalHair werkt met u samen bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw individuele omstandigheden. De moderne haarkliniek in Istanbul voldoet aan de strenge wet- en regelgeving zoals die door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid is samengesteld. De haarchirurgen zijn allemaal ISHRS geregistreerd en passen jaarlijks honderden succesvolle FUE haartransplantaties toe. Mensen komen van over de hele wereld en verblijven enkele dagen in Istanbul om daarna terug naar huis te reizen. In de maanden na de ingreep komt nieuwe haargroei langzaam tot ontwikkeling. De haarkliniek en de consulenten zijn bereikbaar voor nazorg.

Betaalbare haartransplantatie

Dat een FUE haartransplantatie niet duur hoeft te zijn, bewijst GlobalHair. De ingreep wordt uitgevoerd voor een all-in tarief van € 2.949. Bij het tarief zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, medicatie, het consult en nazorg inbegrepen. Bijkomende kosten zijn de vliegreis, extra uitgaven voor souvenirs, eten en drinken. Omdat het consult, de controles en nazorg in Leiden gebeuren, reist u slechts een keer naar Turkije. Het staat u vrij om zelf de vliegreis te regelen, maar u kunt dit ook aan onze consulenten overlaten. Meer weten over een FUE haartransplantatie in Turkije? Maak online een afspraak voor een consult. Vul het contactformulier in en onze consulenten nemen zo snel mogelijk contact met u op. Telefoneren of WhatsAppen is ook mogelijk. GlobalHair is bereikbaar op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4