Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Jasha Rudge bij GlobalHair

Jasha Rudge is bekend als acteur en DJ. Geboren in een muzikale familie zoekt Jasha manieren om met zijn muziek mensen te laten dansen en te genieten van een onbezorgde avond. Optredens in onder andere Amsterdamse clubs en op dance-evenementen hebben de populariteit van Jasha Rudge geen windeieren gelegd. Pasgeleden is Jasha Rudge met GlobalHair naar Istanbul geweest voor een haartransplantatie.

Haaruitval stoppen, haargroei verbeteren

Haaruitval maakt geen onderscheid tussen bekende en minder bekende mensen. Het is een probleem dat door velen als vervelend en zelfs pijnlijk wordt beschouwd. Erfelijke haaruitval komt in ernstige gevallen als in de puberteit tot uiting en kan, voornamelijk bij mannen kaalheid tot gevolg hebben. Bekende mensen hechten grote waarde aan de uitstraling die ze hebben en hebben er veel voor over om er gezond en jeugdig uit te blijven zien. De haardos is kenmerkend voor het uiterlijk. Erfelijke haaruitval verandert deze uitstraling en laat op opvallende manier zien hoe gevoelig het uiterlijk is voor veranderingen. Tijdig behandelen voorkomt kaalheid en behoedt u voor een drastische verandering van het uiterlijk. Een haartransplantatie is een bewezen ingreep die nieuwe haargroei mogelijk maakt en de haardos herstelt. Op de website van de Haarstichting kunt u meer onafhankelijke informatie vinden.

FUE haartransplantatie in Istanbul

Jasha Rudge heeft gekozen voor een FUE haartransplantatie in Turkije bij GlobalHair. De ingreep vond kortgeleden plaats en is succesvol toegepast. Zoals gebruikelijk is de volledige behandeling vooraf gepland en met Jasha doorgenomen. De haartransplantatie wordt eerst uitgebreid toegelicht door onze consulenten in Leiden. Gekeken wordt of een haarimplantatie de ingreep is die iemand nodig heeft en of het gewenste resultaat binnen de mogelijkheden ligt. Mensen die een te hoge verwachting hebben, kunnen achteraf teleurgesteld zijn. Daarom laat een consulent u haartransplantatie voor en na foto’s zien en wordt nadrukkelijk gesproken over uw situatie. Dit is ook bij Jasha gebeurt. Jasha is naar de moderne haarkliniek in Istanbul geweest voor een all-inclusive haartransplantatie. Tijdens een verblijf van 3 dagen en 2 nachten is de FUE transplantatie met succes gedaan. Voordat Jasha terug naar huis is gegaan, heeft een controle bij de haarchirurg plaatsgevonden. Hier heeft Jasha aanvullende tips en instructies gekregen die een vlot herstel mogelijk maken.

Dagbehandeling

De behandeling zelf duurt lang. Gemiddeld zit u 6 tot 9 uur in de behandelstoel. Zoals Jasha bevestigd is er tussen het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes tijd om te lunchen en de benen te strekken. Heeft u tussendoor behoefte om wat rond te lopen? In overleg met de haarchirurg en haartransplantatie assistenten is veel mogelijk. De arts verplaatst het vooraf afgesproken aantal haarzakjes, maximaal 4.500. Door de plaatselijke verdovingen voelt u geen pijn. Napijn is van korte duur en goed te bestrijden met een paracetamol. Na het beëindigen van de haartransplantatie, brengt een transfer u terug naar hotel. Slaap de eerste nachten met een extra hoofdkussen. Op deze manier ontziet u de hoofdhuid en krijgen de haarzakjes goede kansen om vast te groeien.

Vlot herstel, kleine kans op bijwerkingen

Zoals Jasha Rudge laat zien, duurt het herstel na een FUE haartransplantatie niet lang. Zolang u de instructies van de arts opvolgt en de hoofhuid met rust laat, herstelt deze binnen 7 tot 10 dagen. Doe het de eerste weken rustig aan en beoefen contactsporten pas vanaf 6 weken na de haartransplantatie. Hetzelfde geldt voor zwemmen en het bezoeken van de sauna. Na 6 weken kunt u alles doen zoals u dat voor de haartransplantatie deed. Online ziet u hoe Jasha Rudge deze periode heeft beleefd en hoe de getransplanteerde haren enkele weken na de ingreep uitvallen, om vervolgens een paar maanden later nieuwe haargroei op te merken.

Betaalbare haartransplantatie Turkije

GlobalHair is in de jaren 2017-2018, 2018-2019 en 2019-2020 uitgeroepen tot beste haartransplantatie van Turkije. De haarchirurgen die bij de kliniek werken zijn, zijn ISHRS geregistreerd en hebben jarenlange ervaring met het toepassen van moderne haartransplantatie technieken. GlobalHair biedt een all-inclusive haartransplantatie aan, waarbij u kunt rekenen op begeleiding tijdens uw verblijf in Turkije. Er is een Nederlands sprekende consulent aanwezig, zodat u een gesprek kunt voeren met de haarchirurg zonder dat u zich zorgen maakt over communicatieproblemen. Het behandeltraject wordt in Leiden met u doorgenomen en voorbereidt. U weet precies wat u van de ingreep en uw verblijf in Istanbul kunt verwachten. Wilt u meer weten over de haartransplantatie van Jasha Rudge of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Maak een afspraak voor een consult. U kunt ons telefonisch of via WhatsApp bereiken op +31 6 3338 8757.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4