Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haaruitval en overgang gemiddelde leeftijd

  De gemiddelde leeftijd van de menopauze of overgang ligt rond de vijftig. In de maanden of jaren die hieraan voorafgaan, merken sommige vrouwen een verandering in de haargroei op. Heel vaak lijkt het volume en de conditie van het haar af te nemen, waarbij sommige vrouwen de conclusie trekken dat het haar minder groeit dan eerder. Tijdens het wassen en kammen lijken er meer haren uit het doucheputje en de kam te komen. Op uw kussen ziet u meer haren dan gebruikelijk. Er zijn vrouwen die meer haarverlies ervaren en die zien dat het haar over de hele hoofdhuid uitdunt. Dit kan omschreven worden als typisch vrouwelijk haarverlies en genetica speelt hierin een grote rol. Vrouwen zien zelden volledige haaruitval, dat waar mannen wel door getroffen worden. U kunt dit mogelijk met een haartransplantatie of haartransplantatie in Turkije laten behandelen.

  Oorzaken haaruitval tijdens de overgang

  Vrouwelijke haaruitval komt vaak voor en neemt toe naarmate u ouder wordt. De ene vrouw is hiervoor al gevoeliger dan de andere. Ondanks dat deze vorm van haaruitval op elke leeftijd kan ontstaan, zijn het vooral vrouwen in en na de menopauze die hiermee te maken krijgen. Niet alleen hormonen zijn de oorzaak, ook uw leeftijd is een factor. Natuurlijk kunt u uw haar goed verzorgen, haarverlies is een aspect van het lichamelijke verouderingsproces en iets wat u niet altijd in de hand heeft. Vergeet niet dat ook genetica belangrijk is. Komt haaruitval binnen uw familie voor? De kans is groot dat u ook genetisch belast ben met haarverlies. Tel daarbij de stress momenten op die eveneens van invloed zijn op uw haargroei en haarverlies is een feit. Neem voldoende tijd voor uzelf, maak een strandwandeling of trek uzelf terug met een goed boek. Ontspannen is moeilijk, maar nodig.

  Gezond en toch haaruitval

  Verwarrend is het dat als u haarverlies opmerkt rond de menopauze en u medisch gezien volledig gezond bent. Een arts zal vragen of er aanleidingen zijn voor plotseling haarverlies, zoals een stressvolle gebeurtenis of een traumatische ervaring. De arts neemt uw medische voorgeschiedenis met u door om eventueel andere oorzaken uit te sluiten. Mogelijk wordt u getest op onderliggende aandoeningen zoals problemen met de schildklierfunctie, bloedarmoede, verhoogde testosteronspiegels en huidaandoeningen. Heeft u klachten die wijzen op een hormonale onbalans, zoals een onregelmatige menstruatie, toegenomen acne of ongewenste gezichtsbeharing dan onderzoekt een arts dit ook. Als uit de onderzoeksresultaten blijkt dat er een andere oorzaak voor het haarverlies is, dan zal behandeling plaatsvinden.

  Menopauzaal haarverlies tegengaan en verbergen Om het uiterlijk van haarverlies in de overgang te verbeteren, zijn er bepaalde ‘trucs’ die u toepast. Beperk het gebruik van stijltangen, haardrogers en andere warmtebronnen die u heeft om uw haar te stylen. In combinatie met het gebruik van een verdikkende shampoo en conditioner, verbetert u het uiterlijk van uw haardos. Het dagelijkse voedingspatroon draagt bij aan de gezondheid van uw lichaam. Een evaluatie van uw dagelijkse voedingsgewoonte kan nuttig zijn. Als het moet gebruikt u een bewezen haargroeimiddel om het haarverlies te verminderen. Het duurt meerdere maanden voordat u het effect hiervan ziet.

  Behandelingen die haaruitval verminderen

  Haarverlies is vervelend. Het is van invloed op uw zelfvertrouwen en is moeilijk te accepteren. Tegenwoordig kunt u er veel aan doen om haaruitval te verbergen en tegen te gaan. Naast de bovenstaande tips zijn er andere behandelingen die uitkomst bieden:

  • Low level lasertherapie. Het laserlicht stimuleert de haargroei en gaat haarverlies tegen. De therapie wordt gedurende een aantal maanden wekelijks toegepast. Daarna heeft u mogelijk nabehandelingen nodig.
  • Haarwerk. Het tijdelijk dragen van een haarwerk verbergt haarverlies. Een haarwerk heeft geen negatieve invloed op de natuurlijke haargroei.

  Het is goed om te weten dat menopauze-gerelateerde haaruitval verminderd met het verstrijken van de tijd. De haargroei kan zich herstellen, maar verwacht niet dat u een volle haardos terugkrijgt zoals tijdens uw jongere jaren.

  Medisch advies vragen of hulp zoeken

  Het is niet altijd nodig om medisch advies in te winnen of hulp te zoeken bij haaruitval. Toch zijn er redenen of factoren die een teken zijn om dit juist wel te doen:

  • U verliest veel haar in een ongebruikelijk patroon;
  • U verliest veel haar op relatief jonge leeftijd;
  • Het haarverlies gaat samen met pijn of jeuk op de hoofdhuid;
  • De hoofdhuid is rood, schilferig of ziet er abnormaal uit;
  • U heeft een onregelmatige menstruatie, gezichtsbeharing en acne;
  • U heeft andere, onbekende klachten waar u zich zorgen over maakt;

  Noteer wanneer de klachten zijn begonnen en/of dat ze regelmatig of juist in een onvoorspelbaar patroon optreden. Maak bij een arts ook melding van eventuele voedingssupplementen, homeopathische en reguliere geneesmiddelen die u gebruikt.

  Onderzoek haarverlies door menopauze

  Haaruitval is niet prettig en datzelfde geldt voor de periode van de menopauze die vrouwen doormaken. Alhoewel er grote verschillen zijn in de manier waarop vrouwen de overgang beleven, is het een factor die onlosmakelijk met het leven is verbonden. Als u meer haarverlies dan het normale dagelijkse aantal van 50 tot 100 haren ervaart, wilt u daarvan de oorzaak weten. Het is niet nodig om direct een specialist te raadplegen. Het Haaronderzoekscentrum heeft thuistests beschikbaar die u eenvoudig online bestelt. Zowel een bloedwaardentest als een DNA haaruitval test geven u inzicht in de mogelijke oorzaak van haaruitval. Het afnemen van test is eenvoudig en wordt duidelijk omschreven in de gebruikshandleiding. Beide testen zijn pijnloos en geven u binnen een paar weken antwoord op de vraag waarom u last heeft van haaruitval.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp