Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

V6 hair boost behandeling Dutch Performante Chahid bij GlobalHair

Chahid Charrad is online bekend als Dutch Performante Chahid. De succesvolle ondernemer in sanitair en tegels is een bekend YouTuber en maker van Podcasts. Dutch Performante heeft een eigen unieke stijl en uitstraling. Als het op het uiterlijk aankomt, sluit niemand graag compromissen. Dit geldt voor bekende en minder bekende mensen. Het is een aspect van het leven dat bij iemand hoort en waar niemand graag afscheid van neemt. Veel beroemdheden besteden tijd en geld aan het verbeteren en behouden van het uiterlijk. Dutch Performante heeft kortgeleden een V6 hair boost behandeling laten doen bij GlobalHair in Leiden.

V6 Hair boost behandeling Dutch Performante Chahid  Charrad

Zowel bij beginnend haarverlies als ter preventie is mesotherapie een goede behandeltechniek. Cosmetische behandelingen zijn er in verschillende soorten en maten. Datzelfde is van toepassing op mesotherapie. De techniek die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor pijnbestrijding, heeft tegenwoordig uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De behandeling wordt door GlobalHair in Leiden aangeboden, zodat u niet naar Turkije moet reizen. Het interessante van mesotherapie is dat u zowel kunt kiezen voor losse behandelsessies als voor een langere kuur. In verhouding is mesotherapie in kuurvorm goedkoper. De V6 Hair boost vloeistof wordt met behulp van een mesogun in de hoofdhuid geïnjecteerd. Door het hoge tempo waarin de injecties elkaar opvolgen, heeft u geen tijd om pijn te voelen. Napijn is zeldzaam en na een behandelsessie kunt u de meeste werkzaamheden en activiteiten gewoon doen zoals u gewend bent.

Haaruitval verminderen, haargroei stimuleren

Dutch Performante heeft bewust voor een V6 Hair boost behandeling bij GlobalHair gekozen. De behandeling remt het haarverlies af en heeft een positieve invloed op de haargroei. Bovendien remt de unieke samenstelling van vitamines, mineralen en plantenextracten de invloed van het androgene DHT-hormoon. Het succes van mesotherapie bij haaruitval zit in de combinatie van actieve ingrediënten die precies aansluiten bij uw unieke behoefte. De behandeling kan preventief gedaan worden. Het stimuleert de haarzakjes met de juiste voedingstoffen. Haargroei ziet er sterker en gezonder uit.

In tegenstelling tot een haartransplantatie geeft een V6 Hair boost behandeling geen blijvende resultaten. Zowel ter voorkoming van haaruitval als het afremmen van haarverlies zijn jaarlijks nabehandelingen nodig. Wanneer u de behandeling preventief laat toepassen, overlegt u met de behandelaar of en wanneer het wenselijk is om mesotherapie te laten herhalen. Afhankelijk van uw situatie is het gebruikelijk om jaarlijks 1 à 2 behandelingen toe te laten passen. Bij GlobalHair kunt u ook een haartransplantatie ondergaan.

Succesvolle mesotherapie behandeling

Ondanks het feit dat mesotherapie onvoldoende wetenschappelijk is bewezen, kiest een toenemend aantal mensen voor deze techniek. Niet alleen wordt haaruitval verminderd, het feit dat een gezonde haargroei wordt gestimuleerd spreekt veel mensen aan. Bekende en minder bekende personen spreken op positieve manier over de niet-chirurgische behandelwijze. Dutch Performante heeft verslag gedaan van de V6 behandeling die bij GlobalHair heeft plaatsgevonden. Niet alleen deelt Dutch Performante het resultaat, u ziet ook hoe de behandeling wordt toegepast. Een behandelsessie duurt 10 tot 30 minuten en gebeurt zonder verdovingen. Het aanprikken van de huid gebeurt oppervlakkig en is daardoor niet als erge pijn voelbaar. De Haarstichting besteed onder andere aandacht aan mesotherapie en andere behandelingen bij haaruitval.

V6 Hair boost versterkt de haargroei

Het duurt enkele weken tot maanden voordat de resultaten van een V6 Hair boost behandeling optimaal zijn. Een van de voordelen van de techniek is dat de werkzame bestanddelen direct op de juiste plaatsen, bij de haarzakjes, worden geïnjecteerd. De haarzakjes krijgen een boost waardoor de haargroei sterker en gezonder is. Volgt u mesotherapie in kuurvorm? GlobalHair biedt kuren bestaande uit 8 sessies aan. Bij het begin van de kuur vinden de behandelingen wekelijks plaats. Na 4 tot 6 sessies worden verbeteringen in de haargroei zichtbaar en nemen de tussenliggende periodes toe. Al met al duurt een volledig behandeltraject 4 tot 6 maanden. Om de bereikte effecten te behouden zijn nabehandelingen wenselijk.

Betaalbare behandeling bij haaruitval

In vergelijking met een haartransplantatie is een V6 Hair boost behandeling betaalbaar. Een losse sessie kost € 185, terwijl u voor een complete kuur € 1.200 betaald. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden, afspraken over de betalingswijze maakt u tijdens het consult in Leiden. Mesotherapie is een geweldige behandeltechniek die voor veel mensen geschikt is. Bent u allergisch voor bepaalde zaken of heeft u een auto-immuunaandoening? In dat geval kan een alternatief voorgesteld worden. Behandelmogelijkheden verschillen, net zoals de resultaten, per persoon. Spreekt een niet-chirurgische oplossing voor haaruitval u aan? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Dutch Performante is een van de bekende mensen die u met succes voor is gegaan.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4