Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Succesvolle tricopigmentatie vrouwen

  Tricopigmentatie is een andere benaming voor micro haar pigmentatie en een haar tattoo. Het is een procedure die minimaal invasief is en die langdurige resultaten biedt. Het bijzondere van tricopigmentatie is dat het een techniek is die bij uiteenlopende oorzaken van haarverlies een oplossing biedt. Vrouwen beschouwen de methode als een veiligere optie, of als een kans om hun nieuwe look te testen. De meeste vrouwen die voor tricopigmentatie kiezen, doen dit met de bedoeling om het effect regelmatig bij te laten werken. Zo ontwikkelt een haardos zich mee met het natuurlijke verouderingsproces en ziet er altijd verzorgt uit. Aan de andere kant biedt micro haar pigmentatie mogelijkheden voor vrouwen die er niet van overtuigd zijn dat dit de juiste oplossing is voor de behoefte die ze hebben. Als u na een behandeling niet tevreden bent en/of het gevoel heeft dat u een fout heeft gemaakt, vervaagt het pigment vanzelf. De MHP kliniek en GlobalHair zijn de bekendste klinieken voor micro haar pigmentatie.

  V6 Hair boost behandeling Dutch Performante Chahid  Charrad

  Zowel bij beginnend haarverlies als ter preventie is mesotherapie een goede behandeltechniek. Cosmetische behandelingen zijn er in verschillende soorten en maten. Datzelfde is van toepassing op mesotherapie. De techniek die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor pijnbestrijding, heeft tegenwoordig uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De behandeling wordt door GlobalHair in Leiden aangeboden, zodat u niet naar Turkije moet reizen. Het interessante van mesotherapie is dat u zowel kunt kiezen voor losse behandelsessies als voor een langere kuur. In verhouding is mesotherapie in kuurvorm goedkoper. De V6 Hair boost vloeistof wordt met behulp van een mesogun in de hoofdhuid geïnjecteerd. Door het hoge tempo waarin de injecties elkaar opvolgen, heeft u geen tijd om pijn te voelen. Napijn is zeldzaam en na een behandelsessie kunt u de meeste werkzaamheden en activiteiten gewoon doen zoals u gewend bent.

  Haaruitval verminderen, haargroei stimuleren

  Dutch Performante heeft bewust voor een V6 Hair boost behandeling bij GlobalHair gekozen. De behandeling remt het haarverlies af en heeft een positieve invloed op de haargroei. Bovendien remt de unieke samenstelling van vitamines, mineralen en plantenextracten de invloed van het androgene DHT-hormoon. Het succes van mesotherapie bij haaruitval zit in de combinatie van actieve ingrediënten die precies aansluiten bij uw unieke behoefte. De behandeling kan preventief gedaan worden. Het stimuleert de haarzakjes met de juiste voedingstoffen. Haargroei ziet er sterker en gezonder uit.

  Succesvolle mesotherapie behandeling

  Ondanks het feit dat mesotherapie onvoldoende wetenschappelijk is bewezen, kiest een toenemend aantal mensen voor deze techniek. Niet alleen wordt haaruitval verminderd, het feit dat een gezonde haargroei wordt gestimuleerd spreekt veel mensen aan. Bekende en minder bekende personen spreken op positieve manier over de niet-chirurgische behandelwijze. Dutch Performante heeft verslag gedaan van de V6 behandeling die bij GlobalHair heeft plaatsgevonden. Niet alleen deelt Dutch Performante het resultaat, u ziet ook hoe de behandeling wordt toegepast. Een behandelsessie duurt 10 tot 30 minuten en gebeurt zonder verdovingen. Het aanprikken van de huid gebeurt oppervlakkig en is daardoor niet als erge pijn voelbaar. De Haarstichting besteed onder andere aandacht aan mesotherapie en andere behandelingen bij haaruitval.

  V6 Hair boost versterkt de haargroei

  Het duurt enkele weken tot maanden voordat de resultaten van een V6 Hair boost behandeling optimaal zijn. Een van de voordelen van de techniek is dat de werkzame bestanddelen direct op de juiste plaatsen, bij de haarzakjes, worden geïnjecteerd. De haarzakjes krijgen een boost waardoor de haargroei sterker en gezonder is. Volgt u mesotherapie in kuurvorm? GlobalHair biedt kuren bestaande uit 8 sessies aan. Bij het begin van de kuur vinden de behandelingen wekelijks plaats. Na 4 tot 6 sessies worden verbeteringen in de haargroei zichtbaar en nemen de tussenliggende periodes toe. Al met al duurt een volledig behandeltraject 4 tot 6 maanden. Om de bereikte effecten te behouden zijn nabehandelingen wenselijk.

  Betaalbare behandeling bij haaruitval

  In vergelijking met een haartransplantatie is een V6 Hair boost behandeling betaalbaar. Een losse sessie kost € 185, terwijl u voor een complete kuur € 1.200 betaald. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden, afspraken over de betalingswijze maakt u tijdens het consult in Leiden. Mesotherapie is een geweldige behandeltechniek die voor veel mensen geschikt is. Bent u allergisch voor bepaalde zaken of heeft u een auto-immuunaandoening? In dat geval kan een alternatief voorgesteld worden. Behandelmogelijkheden verschillen, net zoals de resultaten, per persoon. Spreekt een niet-chirurgische oplossing voor haaruitval u aan? Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Dutch Performante is een van de bekende mensen die u met succes voor is gegaan.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp