Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  De impact van haarverlies op het zelfvertrouwen

  Niet iedereen gaat even makkelijk om met haaruitval. Sommigen denken dat haaruitval nu eenmaal hun lot is, terwijl anderen denken dat het makkelijk te vermijden is. Haaruitval kent verschillende oorzaken. Sommige mensen zijn genetisch vatbaar voor haaruitval en kaalheid. In bepaalde families komt erfelijke haaruitval of alopecia androgenetica vaker voor dan bij anderen. De levensstijl van mensen kan voldoende zijn om haaruitval te veroorzaken. Een ongezonde levensstijl, in combinatie met ongezonde voeding en stressvol werk kunnen de belangrijkste oorzaak van haaruitval zijn. Om de oorzaak van haaruitval vast te stellen kan een arts geraadpleegd worden. Wat de oorzaak ook is. Het zelfvertrouwen krijgt het zwaar te verduren. Mensen worden onzeker en hebben het gevoel dat iedereen kijkt naar de dunnere haardos en teruggetrokken haarlijn. Omdat haaruitval geen onderscheid maakt, hebben ook bekende mensen last van haarverlies.

  Haartransplantatie als blijvende oplossing

  Jacob de Vries heeft zichtbare haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid. Om de haarlijn te verbeteren en te verlagen was Jacob kortgeleden bij de kliniek van GlobalHair in Istanbul. De ervaren haarchirurgen hebben tijdens een FUE haartransplantatie bijna 4.000 haarzakjes verplaatst. Het doel is de haarlijn te verlagen, zodat Jacob weer een volle haardos heeft. Net zoals u dat misschien doet, heeft Jacob lange tijd getwijfeld bij het zoeken van een oplossing voor alopecia androgenetica. Het is een chirurgische operatie die ondanks alle voorzorgsmaatregelen een risico heeft op bijwerkingen en complicaties. Daarom heeft Jacob zich eerst uitgebreid laten adviseren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Na een positief gesprek heeft Jacob de knoop doorgehakt en voor een haartransplantatie in Turkije gekozen. Het is de enige behandeling die een blijvende oplossing bij erfelijke haaruitval heeft.

  Begeleiding tijdens het behandeltraject

  De stap naar een buitenlandse kliniek is vaak groot. Het onbekende en problemen met de taal zijn zaken die vaak als eerste gedachte opkomen. GlobalHair biedt een totaal pakket, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over onbegrip of communicatie problemen. In Istanbul zijn Nederlands sprekende consulenten beschikbaar, zodat u een normaal gesprek kunt voeren met de haarchirurg en kliniek medewerkers. Zoals Jacob de Vries in zijn video verslag laat zien, wordt u na aankomst in de haarkliniek welkom geheten door de haarchirurg. De ingreep wordt nogmaals doorgenomen en de haarlijn wordt op de hoofdhuid afgetekend. Bent u tevreden met de toekomstige haarlijn of wilt u deze toch net iets korter of langer? De haarchirurg vraagt voor het begin van de operatie of de getekende lijn aan uw wens en verwachting voldoet.

  Intensieve behandeldag

  Een behandeldag duurt tussen de 6 en 9 uur, afhankelijk van de complexiteit en bestaat uit twee delen. Na het verdoven van het donorgebied, oogst een team van haartransplantatie assistenten in samenwerking met de haarchirurg het benodigde aantal grafts. De geoogste grafts worden voorbereid op plaatsing in de transplantatie gebieden. Om dit te doen boort een haarchirurg kleine kanaaltjes. Voor een natuurlijk resultaat plaatst de chirurg de grafts in dezelfde groeirichting als de andere haren op dezelfde plaats. Tussen het oogsten en plaatsen door is er tijd om te lunchen. Na het afronden van de haartransplantatie gaat u terug naar hotel. Pas de volgende dag kunt u na een controle bij de haarchirurg terug naar huis reizen.

  Herstel en ontwikkeling resultaat

  Na een geslaagde haartransplantatie houdt Jacob de Vries een verslag bij van het herstel en de ontwikkeling van het resultaat. Pas na een paar maanden wordt verbetering zichtbaar. Er gaat bijna een jaar voorbij om het definitieve resultaat te kunnen beoordelen. De getransplanteerde grafts blijven op de transplantatie plaatsen haren produceren. Een haartransplantatie is de enige behandeling bij erfelijke kaalheid die een blijvend resultaat geeft. Worden uw inhammen dieper? Trekt uw haarlijn zich terug? Een haartransplantatie kan ook voor u een goede oplossing zijn. Maak een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Bekijk resultaten van eerder uitgevoerde behandelingen en stel de vragen die u heeft. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 6 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp