FUE haartransplantatie

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

FUE haartransplantatie

Interesse in een FUE haartransplantatie? Er bestaan verschillende methodes waar u tussen kunt kiezen. Onder andere de FUE haartransplantatie methode en FUT haartransplantatie methode worden veelal toegepast. In dit artikel wordt uitgelegd hoe deze behandeling er uit ziet, wat u er van kunt verwachten en waar u op moet letten. Daarnaast wordt ook de FUE haartransplantatie in Turkije verder toegelicht.

Waar staat FUE haartransplantatie voor?

FUE haartransplantatie staat eigenlijk voor follicle unit extraction. Wat hier mee wordt bedoeld, is dat de follikels of grafts één voor één worden verwijderd. Dit is een belangrijk voordeel van de FUE haartransplantatie ten opzichte van de FUT haartransplantatie methode, omdat bij de FUT methode een groot litteken achter blijft.

Hoe werkt de FUE haartransplantatie methode?

Bij de FUE haartransplantatie methode wordt u normaal gesproken eerst kort geschoren. We zien tegenwoordig dat sommige mensen ook kiezen voor een haarsparende haartransplantatie methode, maar bij grote behandelingen wordt dit meestal afgeraden. Nadat het haar kort is geschoren, wordt bepaald hoe uw haarlijn precies wordt en welke gedeeltes van het hoofd zullen worden behandeld.

Vervolgens wordt het donorgebied (de achterkant van het hoofd) verdoofd, gevolgd door het ontvangstgebied. Het ontvangstgebied is de plek of zijn de plekken waar haar naartoe zal worden getransplanteerd.

Bij de FUE haartransplantatie methode worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd. Een graft wordt ook wel een haarwortelzakje genoemd. Uit een haarwortelzakje groeien meestal één tot vier haren. De grafts met één haar worden meestal gebruikt voor de haarlijn. De grafts die meerdere haren bevatten, worden achter de haarlijn of op andere plekken geplaatst.

Nadat de grafts zijn uitgenomen, worden incisies gemaakt op het ontvangstgebied. Deze ‘gaatjes’ zijn nodig om de getransplanteerde haren in te plaatsen. Na de behandeling wordt uw hoofd meestal gedeeltelijk ingepakt. Hierdoor zullen de zwellingen namelijk minder worden.

FUE haartransplantatie in Turkije of in Nederland?

In Turkije wordt over het algemeen tegenwoordig de FUE haartransplantatie uitgevoerd. Dit zien we in Nederlandse klinieken ook steeds vaker terug komen. De reden hiervan is dat de FUE haartransplantatie verschillende voordelen heeft ten opzichte van de oude  methodes. Kiest u ook voor de nieuwste behandel methode? Dan is de FUE haartransplantatie erg geschikt voor u. Het belangrijkste voordeel om te kiezen voor haartransplantatie in Turkije, is het kostenvoordeel. Dit scheelt namelijk al snel duizenden euro’s, zonder dat u hoeft in te boeten op de kwaliteit.

FUE haartransplantatie ervaringen op het forum Haarweb

Als er wordt gesproken over FUE haartransplantatie ervaringen of over een haartransplantatie forum, komt u al snel op Haarweb uit. Haarweb wordt door veel mensen gezien als hét forum op het gebied van haartransplantatie. Er zijn op dit forum duizenden van dergelijke ervaringen gedeeld. Een belangrijk voordeel van deze ervaringen, is dat het vaak om zeer uitgebreide ervaringen gaat. Hierbij worden naast duidelijke FUE haartransplantatie voor en na foto’s ook beschreven hoe de desbetreffende persoon voor, tijdens en na de behandeling heeft ervaren.

De FUE haartransplantatie kosten

Ongeveer vijf jaar geleden was de FUE haartransplantatie nog aanzienlijk duurder dan de FUT haartransplantatie. Tegenwoordig is dit echter niet meer zo. De FUT haartransplantatie behandeling wordt steeds minder uitgevoerd en steeds meer mensen kiezen voor de FUE methode. De FUE haartransplantatie kosten verschillen sterk per land en per kliniek. Wilt u de FUE  kosten vergelijken tussen verschillende klinieken? Dan kunt u het beste de verschillende sites van deze klinieken raadplegen. Wat u direct zal opvallen, is dat Global Hair zeer scherpe prijzen hanteert. Veel klinieken rekenen ongeveer €2,- tot €4,- per graft. Bij Global Hair liggen deze kosten veel lager. U betaalt bij ons meestal €0,50 tot €1,- per graft. De FUE haartransplantatie kosten in Turkije zijn uiteraard lager dan veel haarklinieken in Nederland.

De FUE haartransplantatie voordelen en nadelen

Eigenlijk zijn er geen FUE haartransplantatie nadelen op te noemen, wanneer de behandeling wordt vergeleken met andere methodes. De belangrijkste voordelen van een FUE haartransplantatie zijn:

  • Relatief korte hersteltijd.
  • Uitblijven van haartransplantatie littekens.
  • Groot aantal mogelijkheden.
  • Mooie en natuurlijke resultaten.

Heeft u de FUE haartransplantatie voor- en nadelen afgewogen en heeft u ook een behandeling in Turkije overwogen? We nodigen u graag uit, om zelf de voordelen van een behandeling in Turkije te ervaren..

Gratis een consult inplannen voor haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘FUE haartransplantatie’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een FUE haartransplantatie offerte speciaal voor u.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling