Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

FUE haartransplantatie

Heb jij veel last van haaruitval en ben je daarom op zoek naar een blijvende oplossing voor jouw haarverlies? Ontdek de revolutionaire FUE-methode, een geavanceerde techniek die jouw haargroei herstelt. Maar belangrijker nog: jou je zelfvertrouwen weer teruggeeft. Met de beste resultaten is een FUE behandeling bij GlobalHair de perfecte keuze om weer van een volle haardos te zijn voorzien. Laat haarverlies niet in de weg staan van het leven dat je verdient en kies voor een FUE haartransplantatie.

Voel je goed met een volle bos haar

Wil jij maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een hoogwaardige FUE ct haartransplantatie!

Minimaal invasieve techniek

De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

Natuurlijke resultaten

Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

Kortere hersteltijd

FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

Haartransplantatie met FUE techniek voor een volle haardos

Een veelgebruikte techniek voor haartransplantatie is de folliculaire unit-extractie (FUE). Deze methode houdt in dat individuele haarfollikels uit de huid worden verwijderd en getransplanteerd naar een ander deel van het lichaam, waardoor een haartransplantatie plaatsvindt. Hierdoor zal het haar in het ontvangende gebied er voller uitzien.

De folliculaire unit-extractie (FUE) is ontwikkeld als een verbetering op de verouderde folliculaire unit-transplantatie (FUT) procedure. FUT transplanteert grafts in groepjes van een huidstrook naar de doellocatie. Dit gebeurt door een groot stuk huid of hoofdhuid, inclusief de follikels, te verwijderen en op de doellocatie te plaatsen. Deze procedure brengt grotere risico's met zich mee en laat blijvende littekens achter op de huid.

Wij gaan voor tevredenheid

Voor
Na
Voor
Na

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek

Voor wie is FUE geschikt?

FUE-haartransplantatie kan een uitstekende oplossing zijn als je kampt met haaruitval of dunner wordend haar en er voldoende haar aanwezig is om te transplanteren. Over het algemeen is FUE een geschikte keuze voor:

  • Patiënten met beperkte haaruitval
  • Patiënten met gecontroleerde haaruitval
  • Patiënten die littekens willen vermijden
  • Patiënten die littekens van eerdere haartransplantatie procedures willen verbergen

De FUE-techniek is toegankelijk voor patiënten in goede gezondheid en van alle leeftijden die een haartransplantatie willen ondergaan. Hoewel een volle donorzone met dicht haar van goede kwaliteit ideaal is, kunnen ook mensen met een zwakker donorgebied baat hebben bij een FUE-behandeling.

Benieuwd naar de beste keuze voor jouw haartype? Laat onze doktoren je informeren met een behandelplan dat gericht is op jouw wensen en haartype. Door een transparante analyse zullen we een realistisch verwachtingspatroon creëren dat past bij jouw persoonlijke situatie.

Voordelen FUE

Meer gemak: FUE is een eenvoudigere procedure in vergelijking met andere haartransplantatiemethoden.
Voordelige keuze: FUE kan vaak een aantrekkelijke prijsoptie bieden voor patiënten.
Geen littekens: FUE laat geen littekens achter op de hoofdhuid.
Kort en eenvoudig herstel: De herstelperiode na een FUE-behandeling is kort en de procedure is minimaal invasief.
Geavanceerdere technologie: FUE maakt gebruik van de nieuwste technologieën in haartransplantatie.

FUE is een minimaal invasieve procedure en wordt beschouwd als een eenvoudige medische behandeling. Het succes van de FUE-transplantatie is te danken aan het gebruik van de kleinst mogelijke punch. Het kiezen van de juiste maat speelt een cruciale rol tijdens de extractie. Met behulp van de kleinste naalden en micro-scalpels kunnen meer haren worden geëxtraheerd en getransplanteerd in de juiste hoek en richting in de behandelzone. De voordelen van deze techniek zijn duidelijk zichtbaar als u FUE-haartransplantatie resultaten vergelijkt met die van andere methoden.

Gratis consulting

Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt bij de keuze voor een behandeling. Met een gratis consult luisteren we daarom graag naar je behoeften en wensen om je van het beste advies te voorzien voor jouw behandeling.

Nederlandse en Turkse kliniek

Niet alleen in Nederland kun je terecht bij GlobalHair voor het beste resultaat. Ook staat ons team van specialisten voor je klaar in onze kliniek in Turkije.

Superieure kwaliteit

Bij ons kun je altijd rekenen op een haartransplantatie met de beste resultaten en een volle haardos van hoogwaardige kwaliteit.

Nazorg en VIP-begeleiding

Wij staan niet alleen voor je klaar tijdens de behandeling, maar voor het hele proces. Wij bieden de beste service en persoonlijke aandacht.

FUE haartransplantatie behandeling

De FUE-haartransplantatieprocedure begint altijd met een consultatiesessie waarbij het haar van de patiënt grondig wordt geanalyseerd om het type en de ernst van het haarverlies te bepalen. Bij GlobalHair bieden we gratis online consultatiesessies aan om te controleren of u een geschikte kandidaat bent voor een haartransplantatie. Om te zorgen dat de haartransplantatie permanent resultaat oplevert, is een gedetailleerde bloedtest noodzakelijk om het type haarverlies en de situatie van de patiënt beter te begrijpen. Dit is vooral belangrijk bij haartransplantaties voor vrouwen.

Hieronder volgen de stappen van een haarherstellende operatie

01

Ontwerp en tekening van de haarlijn

In deze initiële fase ontwerpen we en tekenen we de gewenste haarlijn op uw hoofdhuid, waarbij we rekening houden met uw specifieke esthetische wensen en natuurlijke haarlijn.

02

Het scheren van de hoofdhuid

Uw hoofdhuid wordt geschoren.

03

Bepaling van het donorgebied

Er wordt een beoordeling van uw donorgebied uitgevoerd en een oogstplan opgesteld.

04

Plaatselijke verdoving

In het hele hoofdhuidgebied wordt plaatselijke verdoving ingespoten. Dit zorgt ervoor dat uw haartransplantatie minimaal pijnlijk zal zijn. Om het pijnniveau verder te verlagen, wordt ook pre-needle-free anesthesie aangeboden voor de patiënten die een zo soepel mogelijke ervaring willen.

05

Oogsten van het donorgebied

Het donorgebied wordt gebruikt om haarfollikels te oogsten voor de transplantatie. Het aantal follikels in een graft bepaalt het soort graft (1,2,3 of 4). Een professionele donorwinning zorgt voor ondetecteerbare resultaten na volledig herstel.

06

Kanaalopening

In het donorgebied worden kanalen geopend met behulp van kleine mesjes (metaal of saffier). Het openen van de kanalen vereist veel expertise en deskundigheid.

07

Implantatie

De transplantaten worden verdeeld volgens het implantatieplan en het aantal follikels in elk transplantaat en geïmplanteerd in de geopende kanalen. Over het algemeen krijgen frontale delen meer dichtheid, en kroondelen minder dichtheid.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4