Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Een haartransplantatie vanwege u kruin groei?

  Haargroei verloopt, net als haaruitval, bij iedereen op een andere manier. Naast het individuele verschil is er ook een onderscheid tussen mannelijke en vrouwelijke haaruitval. Waar haaruitval bij vrouwen zich vaak in een diffuus, verspreid, patroon voltrekt, zien mannen diepere inhammen en een kalende kruin ontstaan. Wilt u een haartransplantatie voor uw kruin? Dan krijgt u een optimaal effect door dit door een ervaren chirurg uit te laten voeren.

  Een ervaren chirurg houdt niet alleen rekening met de groeirichting, maar ook met uw haardichtheid. Wordt u gewezen op een kaler wordende kruin? Wacht dan niet te lang met actie te ondernemen. Bij GlobalHair werken de haarchirurgen samen met ervaren assistenten, waardoor op een behandeldag tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een micro motor, waarmee de grafts geoogst worden. Na een controle worden de haarzakjes geplaatst in het ontvangstgebied, de kruin. Voor maatwerk, kwaliteit en gegarandeerd resultaat bent u bij ons aan het juiste adres voor uw kruin haartransplantatie! Ook voor een Baardtransplantatie, Wenkbrauw transplantatie of V6 Hairboost behandeling staan onze doktoren voor u klaar.

  Wat zijn de ervaringen met een haartransplantatie voor een kruin?

  De ervaringen met een kruin haartransplantatie zijn bij GlobalHair altijd positief. Het is een behandeling die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd en waarbij het herstel meestal vlot en zonder complicaties verloopt. Voorafgaand aan de haarimplantatie voor uw kruin krijgt u uitgebreide informatie en adviezen voor zowel voor als na de ingreep. Deze richtlijnen zijn opgesteld om een goede impact te hebben op het uiteindelijke resultaat en voor een zo soepel mogelijk herstelproces

  Hierbij kunt u denken aan de volgende aspecten:

  • Tijdig stoppen met roken - ook de eerste weken na de kruin haartransplantatie
  • De eerste nachten met een extra kussen slapen zodat uw hoofd hoger ligt - dit stelt de getransplanteerde haarzakjes in staat beter vast te groeien
  • Was- en verzorgingsadvies van zowel de hoofdhuid als de haren
  • De hoofdhuid goed beschermen tegen het zonlicht

  Hoe beter u zich voorbereidt op de ingreep, hoe beter u op de hoogte bent van wat u kunt verwachten. Benieuwd naar meer over onze klanten en hun haartransplantatie kruin ervaringen? Bekijk onze reviews en diverse voor en na foto’s van een haartransplantatie voor de kruin!

  Betaalbare kruin haartransplantatie

  Wat u precies voor een kruin haarimplantatie betaald, hangt af van de haarkliniek waar de ingreep wordt toegepast. Kosten worden per haarzakje berekend en dat maakt dat, zeker bij uitgebreide haartransplantaties, de prijzen behoorlijk op kunnen lopen. Aangezien de meeste mensen een haarimplantatie ondergaan als oplossing tegen haaruitval en dus uit cosmetisch oogpunt, worden de kosten zelden door zorgverzekeraars vergoed. Het is zeker interessant en bovendien lonend om de verschillende mogelijkheden en haarklinieken met elkaar te vergelijken. GlobalHair biedt een betaalbare haartransplantatie met een vast all-in tarief. Onze tarieven behoren gegarandeerd tot de laagste FUE haartransplantatie prijzen van de Benelux.

  Kom op vrijblijvend consult bij GlobalHair voor uw kruin

  Wilt u weer met een volle haardos en zelfvertrouwen door het leven gaan? Het team van doktoren van GlobalHair staat voor u klaar voor een consult. Tijdens het consult wordt bekeken of een haartransplantatie een geschikte behandeling voor u is en hoeveel haarzakjes voor een optimaal resultaat getransplanteerd kunnen worden. Het consult is gratis zonder enige verplichting.

  Bespreek samen met onze specialisten uw wensen en verwachtingen en zie welke resultaten bereikt kunnen worden. Het is ook mogelijk om een behandeladvies te krijgen door middel van een foto-consult. U hoeft dan niet naar de kliniek te komen, maar enkel uw foto’s door te sturen naar contact@globalhair.nl. Liever op afspraak komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u op weg naar een beter leven!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan