Haartransplantatie kruin

Wordt u subtiel gewezen op een kalende kruin? Een kalende kruin valt doorgaans eerder op bij anderen dan bij uzelf. Uw kruin valt niet direct op als u in de spiegel kijkt. Heeft haaruitval invloed op uw zelfvertrouwen? Een haartransplantatie kruin is een effectieve manier om uw kaler wordende kruin weer op te vullen. De behandeling geeft u blijvend nieuwe haargroei en biedt natuurgetrouwe resultaten. Het is niet voor niets dat een toenemend aantal mensen kiest voor een FUE haartransplantatie kruin bij GlobalHair.

Haargroei kruin

Haargroei verloopt, net als haaruitval, bij iedereen op een andere manier. Naast het individuele verschil is er ook een onderscheidt tussen mannelijke en vrouwelijke haaruitval. Waar haaruitval bij vrouwen zich vaak in een diffuus, verspreid, patroon voltrekt, zien mannen diepere inhammen en een kalende kruin ontstaan. Haartransplantatie kruin is een ingreep die op zich goede resultaten biedt, maar die u voor een optimaal effect door een ervaren haarchirurg uit laat voeren. De haargroei op de kruin is uniek en bestaat niet zelden uit meerdere groeirichtingen. De zogenaamde weerborstel die in de kruin zit zorgt voor de kenmerkende draai die uw ‘kruintje’ heeft. Alleen door deze groeirichting nauwkeurig te volgen en de geoogste haarzakjes in dezelfde richting te plaatsen op uw kruin wordt een mooi resultaat bereikt. Ervaren haarchirurgen houden niet alleen rekening met de groeirichting maar er wordt ook gekeken naar uw haardichtheid. Wordt u gewezen op een kaler wordende kruin? Wacht dan niet te lang met actie te ondernemen. Een FUE haartransplantatie kan niet worden toegepast als u niet over voldoende donormateriaal beschikt. De haarimplantatie wordt uitgevoerd met lichaamseigen donorhaar dat afkomstig is uit uw haarkrans. Bij GlobalHair werken de haarchirurgen samen met ervaren assistenten, waardoor op een behandeldag tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een micro motor, waarmee de grafts geoogst worden. Na een controle worden de haarzakjes geplaatst in het ontvangstgebied, de kruin. Een haartransplantatie kruin kan gecombineerd worden met andere ontvangstgebieden, dit wordt bekeken en beoordeeld tijdens een consult bij GlobalHair in Leiden.

Haartransplantatie kruin ervaringen

De ervaringen met een kruin haartransplantatie zijn goed. Het is een ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd en waarbij het herstel meestal vlot en zonder complicaties verloopt. Voorafgaand aan de haarimplantatie kruin heeft u uitgebreide informatie en adviezen ontvangen die u zowel voor als na de ingreep op kunt volgen. Deze instructies zijn bedoeld om een positieve invloed te hebben op het resultaat en om het herstel op vlotte wijze te laten verlopen. U kunt hierbij onder andere denken aan: • Tijdig stoppen met roken, en ook de eerste weken na de haartransplantatie rookt u beter niet. • De eerste nachten slaapt u met een extra kussen, zodat uw hoofd hoger ligt. Dit stelt de getransplanteerde haarzakjes in staat beter vast te groeien in de ontvangstgebieden. • Was- en verzorgingsadvies van zowel de hoofdhuid als de haren. • De hoofdhuid goed beschermen tegen het zonlicht. Hoe beter u zich voorbereidt op de ingreep, hoe beter u op de hoogte bent van hetgeen u kunt verwachten. Haartransplantatie ervaringen worden online onder meer op Haarweb gedeeld. Ook een pagina als kliniekervaringen.nl kan helpen bij het nemen van een beslissing om al dan niet een ingreep te ondergaan.

Betaalbare kruin haartransplantatie

Wat u precies voor een kruin haarimplantatie betaald, hangt af van de haarkliniek waar de ingreep wordt toegepast. Kosten worden per haarzakje berekend en dat maakt dat, zeker bij uitgebreide haartransplantaties, de prijzen behoorlijk op kunnen lopen. Aangezien de meeste mensen een haarimplantatie ondergaan als oplossing tegen haaruitval en dus uit cosmetisch oogpunt, worden de kosten zelden door zorgverzekeraars vergoed. Het is zeker interessant en bovendien lonend om de verschillende mogelijkheden en haarklinieken met elkaar te vergelijken. GlobalHair biedt een betaalbare haartransplantatie met een vast all-in tarief. Onze tarieven behoren gegarandeerd tot de laagste FUE haartransplantatie prijzen van de Benelux.

consult kruin FUE haartransplantatie

U kunt bij GlobalHair een afspraak maken voor een consult bij een van onze consulenten. Tijdens het gesprek wordt bekeken of een haartransplantatie bij u een geschikte behandeling is en hoeveel haarzakjes voor een optimaal resultaat getransplanteerd kunnen worden. Het consult is gratis zonder enige verplichting. Bespreek samen met onze specialisten uw verwachtingen en zie welke resultaten bereikt kunnen worden. Het is ook mogelijk om een behandeladvies te krijgen door middel van een foto-consult. U hoeft dan niet naar de kliniek te komen. Stuur uw foto’s naar contact@globalhair.nl of maak een afspraak voor een consult door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis