Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voordelen haartransplantatie lang haar

  De haarsparende FUE techniek is een methode die geschikt is voor mensen die het haar liever niet scheren. Een ander voordeel van de techniek is dat het nauwelijks opvalt. Het donorgebied is bedekt en anderen zien niet of nauwelijks dat u iets aan uw hoofd en/of haar heeft laten doen. Andere voordelen van een haartransplantatie bij lang haar zijn:

  • Dagopname. Na de haartransplantatie verlaat u de kliniek en gaat u terug naar het hotel.
  • Vlot herstel. De huid geneest binnen 5 tot 10 dagen na de haarimplantatie.
  • Veilige ingreep met blijvende resultaten.

  Haarsparende haartransplantaties zijn geschikt voor gezonde mensen die hun haar niet willen scheren en die hun haartransplantatie willen verbergen.

  Voorbereiding haartransplantatie

  Zoekt u naar een oplossing voor haarverlies en overweegt u een haartransplantatie? De chirurgische ingreep is minimaal invasief. U komt voor de operatie in aanmerking als u gezond bent. Diabetici, maar ook hartpatiënten en mensen met een auto-immuunaandoening komen niet altijd in aanmerking. Overleg uw plan met de specialist waar u onder behandeling bent. Deze kan eventueel informatie meegeven voor het haartransplantatie consult. Hoe zijn de resultaten van een haartransplantatie lang haar? Haartransplantatie voor en na foto’s ziet u tijdens het consult, maar u kunt ook op een forum voorbeelden zien van eerdere haartransplantaties. Op een forum leest u ervaringsverhalen, maar ook antwoorden op vragen en kliniekbeoordelingen staan op een forum.

  Haartransplantatie lang haar Turkije

  GlobalHair past haartransplantaties toe in Istanbul. De moderne kliniek is van alle comfort en faciliteiten voorzien. Haarchirurgen die bij de kliniek werken, zijn ervaren specialisten. Jaarlijks vinden honderden succesvolle haartransplantaties plaats. De haarsparende FUE techniek is een van de technieken die de specialisten beheersen. Omdat de haartransplantatie in Turkije plaatsvindt, is het niet mogelijk om op een dag heen en weer te reizen. U verblijft 3 dagen en 2 nachten in een comfortabel hotel op korte afstand van de kliniek. Wilt u Istanbul ontdekken? De haartransplantatie kan met een meerdaagse stedenreis gecombineerd worden. Artsen adviseren om eerst het vrije tijdsgedeelte van de reis te doen en met de haartransplantatie af te sluiten. Na de ingreep ontziet u de hoofdhuid. Lichamelijke inspanningen en zweten zijn beperkt tot een minimum.

  Kosten haarsparende haartransplantatie

  De kosten voor een haartransplantatie bij lang haar wijken nauwelijks af van de tarieven voor een standaard FUE operatie. Tot 1.500 haarzakjes betaalt u bij GlobalHair € 2.249 en € 2.949 tot 4.500 grafts. Bij een grote, complexe operatie duurt de behandeldag 5 tot 9 uur. De lange behandeltijd is een nadeel. U ligt langdurig in een behandelstoel. De haarchirurg verdoofd de hoofdhuid plaatselijk. U maakt de haartransplantatie bewust mee. Het lange liggen kan onderbroken worden door een of meerdere pauzes. Tussen het oogsten en terugplaatsen van de grafts is er de mogelijkheid om te lunchen en uw benen te strekken. Voordat u aan de terugreis begint, vindt een controle bij de haarchirurg plaats. Deze legt u uit hoelang u de voorgeschreven medicatie gebruikt en wat u doet om de hoofdhuid en het haar te verzorgen.

  Nazorg haartransplantatie met lang haar

  Het duurt tot 6 weken voordat u volledig bent herstelt van de ingreep. De eerste dagen zijn cruciaal voor het nestelen van de grafts en het genezen van de hoofdhuid. Raak de huid niet aan en probeer huidbeschadiging door wrijven of krabben te voorkomen. Zwellingen, blauwe plekjes en korstjes zijn gekende, maar tijdelijke bijwerkingen. Heeft u na een haartransplantatie last van koorts, aanhoudende pijn en roodheid? Neem contact op met de kliniek. In overleg met de specialist wordt actie ondernomen.

  Meer haartransplantatie informatie

  Draagt u uw haar in een langer kapsel, maar komt de hoofdhuid hier en daar bloot te liggen? Een haartransplantatie biedt een uitkomst. Zonder het haar te millimeteren transplanteert de haarchirurg het vooraf vastgestelde aantal haarzakjes. Wanneer u meer wilt weten over een haarimplantatie, maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Stel de vragen die u heeft en ontdek of u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Heeft u in het verleden medische ingrepen meegemaakt of gebruikt u medicatie? Neem zoveel mogelijk informatie over uw gezondheid met medische geschiedenis mee. Een afspraak is snel gemaakt. Bel of WhatsApp met GlobalHair via 06 3338 8757.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp