Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh

Ruim 10 jaar ervaring

98% slagingspercentage

10.000+ operaties

Logo

Van persoonlijke zoektocht naar een collectieve missie

Ontdek de kracht en drijfveer achter het internationale succes van GlobalHair en waarom internationale bekendheden voor GlobalHair kiezen.

Wie zijn wij?

GlobalHair is een gepassioneerd team dat zich inzet om mensen te begeleiden en ondersteunen in hun pad naar persoonlijke ontwikkeling. Het grootste deel van ons team bestaat dan ook uit collega’s die zelf een transformatie ondergaan zijn en daarin hun geluk willen delen met anderen.

Onze missie

Onze missie is ontstaan vanuit alle horrorverhalen. Wij maken veel mee dat mensen naar ons toekomen met vervelende ervaringen of resultaten van eerdere behandelingen. Daarom gaan wij bij GlobalHair altijd voor de beste resultaten, oftewel: haartransplantaties van hoogwaardige kwaliteit. Wat je van ons team van specialisten kunt verwachten? Een eerlijk verhaal en zekerheid dankzij onze technieken. Wij zijn de haarkliniek die jou helpen naar een beter leven. Belangrijker nog: wij helpen je met meer zelfvertrouwen krijgen en lekkerder in je vel zitten.

Wat onderscheidt GlobalHair?

Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte om mensen te helpen. Daarom investeren wij in de beste doktoren en hun werkomstandigheden. Daarnaast doen wij actief onderzoek naar de nieuwste technologieën, methodes en technieken om onze services nog beter aan te kunnen bieden.

Bij GlobalHair willen we niemand over de streep trekken. Integendeel, we willen mensen informeren en begeleiden om de beste keuze te maken voor persoonlijke groei. Dit doen wij met de volgende soorten behandelingen die wij bieden in onze haarkliniek: Baardtransplantatie, Wenkbrauw transplantatie, Fue Haartransplantatietechniek, Saffier haartransplantatietechniek, DHI Haartransplantatietechniek en V6 Hairboost behandeling.

Wanneer mogen wij jou helpen?

Wij garanderen het beste resultaat

Bij GlobalHair kun je rekenen op een veilige haartransplantatie met gegarandeerd resultaat door ervaren specialisten. Wij komen altijd tot een oplossing, voor ieder haartype. Zelfs wanneer je denkt dat jouw haarzakjes ‘onmogelijk’ zijn om mee aan de slag te gaan, bewijzen wij het tegendeel. Dit vanwege onze missie: wij willen iedereen helpen met zelfvertrouwen en een goed gevoel door het leven te gaan.

8 jaar

Helpen wij met transplantaties

10k+

Geslaagde behandelingen

3

Awards voor beste haarkliniek

Klanten over GlobalHair

Met een beoordeling van 9,8 van onze klanten op Kiyoh en een derde award op rij wordt GlobalHair beschouwd als de beste haarkliniek in Nederland. Hiermee tonen wij één ding heel duidelijk aan: wij gaan altijd voor het beste resultaat om onze klanten gelukkig te maken met een volle haardos. Zelfs wanneer een transplantatie ‘onmogelijk’ lijkt, vinden wij een manier om jou weer over gezond, vol haar te laten beschikken. Iedereen verdient het om zelfverzekerd door het leven te gaan. Kunnen wij jou hier ook bij helpen?

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis!
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4