Over ons

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

 

Over ons

Berkant DuralGlobalHair is een initiatief van mij, Berkant Dural. Jaren geleden begon ik door te krijgen dat ik kaal begon te worden. Ik heb me vervolgens georiënteerd in mogelijke oplossingen voor de haaruitval. Haargroeimiddelen stonden mij tegen, omdat deze vaak bijwerkingen hebben. Een haarwerk was geen optie, omdat ik hierdoor te veel belemmerd zou worden in het dagelijks leven.

‘Aangewezen op een haartransplantatie’

Om deze reden heb ik destijds besloten dat een haartransplantatie de beste optie was voor mij. Na wat online speurwerk werd het mij duidelijk dat er enorme prijsverschillen bestonden tussen haarklinieken in Turkije en haarklinieken in Nederland. Dankzij mijn Turkse achtergrond en grote netwerk in Turkije, ben ik me verder gaan verdiepen in haartransplantatie in Turkije. De voordelen van een haartransplantatie in Istanbul werden mij al snel duidelijk; lagere kosten, grote behandelingen en prachtige eindresultaten.

Vervolgens ben ik naar Turkije gegaan en heb hier een groot aantal haarklinieken bezocht. Met verschillende haarspecialisten in Turkije heb ik overlegd wat de beste optie was voor mij. Hierdoor kwam ik uit bij een professionele haartransplantatie kliniek, met jarenlange ervaring. Zij behandelden mij voor een tarief dat in Nederland nooit mogelijk geweest zou zijn. De haartransplantatie kosten waren ruim 70% lager dan de prijzen die de Nederlandse en Belgische haarklinieken vragen.

‘Het haartransplantatie resultaat is erg mooi en natuurlijk’

haartransplantatie-globalhair

Ruim 9 maanden na de behandeling was het haartransplantatie resultaat optimaal. Waarom heb ik hier zo lang mee gewacht? Dit had ik al veel eerder moeten doen! Van mijn omgeving heb ik destijds (en nog steeds) veel complimenten ontvangen over het resultaat, als ik hierover vertel. Ik kan weer zonder zorgen over mijn haar door het leven, wat een opluchting was dit voor mij!

Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt!

Het ligt in mijn aard om mensen te helpen, dit heb ik al van jongs af aan. In eerste instantie heb ik veel familie en vrienden doorverwezen naar de haarkliniek waar ik geweest ben. Uiteindelijk heb ik besloten om van mijn hobby (mensen te helpen die met hetzelfde probleem zitten als ik) mijn werk te maken. Met deze keuze ben ik nog steeds iedere dag erg blij, omdat ik enorm veel plezier uit mijn werk haal.

Uitgegroeid tot één van de grootste haarklinieken in Turkije

na-haartransplantatie-globalhair

Dankzij de prachtige resultaten in combinatie met de scherpe haartransplantatie prijzen en mijn inspanningen van afgelopen jaren, zijn we uitgegroeid tot één van de grootste haarklinieken in Turkije. Hier zijn we met recht trots op en nodigen u dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Dan kunt u zelf ook de voordelen van een haartransplantatie in Turkije ondervinden.

Veilige haartransplantatie met gegarandeerd resultaat door ervaren specialisten; GlobalHair maakt het voor u mogelijk! Garantie op resultaat is wat wij onze klanten bieden. De transplantatie zal verricht worden in een uiterst luxe kliniek in het bezit van internationale kwaliteitskeurmerken. De technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. Met de nieuwe technieken die wij u bieden bereikt u een optimaal resultaat, zonder zichtbaar litteken en met een korte herstelperiode.

* Goedkoopste van de Benelux!
* Behandeling met de modernste FUE technieken
* Maximale graftsgarantie
* Levenslange groeigarantie
*  U krijgt nazorg gedurende 6 maanden door Global Hair
* Prijs is all inclusive; haartransplantatie, VIP transfer, hotelverblijf (2 nachten) , medicatie
* PRP behandeling na uw haartransplantatie garandeert een betere snellere en betere genezing

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling