Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties
Description of Image

Wie zijn wij?

GlobalHair is een gepassioneerd team dat zich inzet om mensen te begeleiden en ondersteunen in hun pad naar persoonlijke ontwikkeling. Het grootste deel van ons team bestaat dan ook uit collega’s die zelf een transformatie ondergaan zijn en daarin hun geluk willen delen met anderen.

Onze missie

Wij gaan bij GlobalHair altijd voor de beste resultaten, oftewel: haartransplantaties van hoogwaardige kwaliteit. Wat u van ons team van specialisten kunt verwachten? Een eerlijk verhaal en zekerheid dankzij onze technieken. Wij zijn de haarkliniek die u helpen naar een beter leven. Belangrijker nog: wij helpen uw met meer zelfvertrouwen krijgen en lekkerder in uw vel zitten.

Tevreden klanten

Ervaringen van
Onze klanten

Bekijk overige reviews op Kiyoh

Wat onderscheidt GlobalHair?

Wij zijn ontstaan vanuit de gedachte om mensen te helpen. Daarom investeren wij in de beste doktoren en hun werkomstandigheden. Daarnaast doen wij actief onderzoek naar de nieuwste technologieën, methodes en technieken om onze services nog beter aan te kunnen bieden.

Bij GlobalHair willen we niemand over de streep trekken. Integendeel, we willen mensen informeren en begeleiden om de beste keuze te maken voor persoonlijke groei. Dit doen wij met de volgende soorten behandelingen die wij bieden in onze haarkliniek: Baardtransplantatie, Wenkbrauw transplantatie, Fue Haartransplantatietechniek, Saffier haartransplantatietechniek, DHI Haartransplantatietechniek en V6 Hairboost behandeling.

Wanneer mogen wij u helpen?
WhatsApp